Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Απο τα κοριτσιστικα το Λυδια.

Απο τα αγοριστικα θελεις 2 για να του τα βαλεις μαζι? εμενα μου αρεσουν μαζι τα Μιχαλης-Αγγελος που γιορταζουν και μαζι.Και μαλιστα μ'αρεσει καλυτερα να το βαφτιζε κανεις Μιχαηλ-Αγγελο.

απο τα κοριτσιστικα ή το λυδια ή το νεφελη. το αριαδνη οχι. απο τα αγοριστικα το αγγελος. σκεψου και το αλεξανδρος και το αστερης. εγω αν ειχα διδυμα αγορι κοριτσι θα εβγαζα αγγελο και μιχαελα για να γιορταζουν μαζι!!! ή πετρο και πωλινα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

κοριτσια ουτε θυμαμαι απο ποτε εχω να μπω και να διαβασω! δεν προλαβαινω! εχω πνιγει στα πλυντηρια. στη διαφημιση του powerball εχει μια που λεει οτι επειδη εχει παιδια βαζει 4 πλυντηρια τη βδομαδα. εγω γιατι βαζω 14? μας κοροιδευει???? κατα αλλα καλα ειμαστε ολοι. και σεις απο οτι προλαβα να δω γενικα καλα ε?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Ουφ μολις εβαλα μια σκουπα και συμμαζεψα! Ριχνω κ ενα σφουγγαρισμα κ φευγω για κομμωτηρο! Τωρα το πως θα γυρισω δεν ξερω... Τετοια αλλαγη που χρειαζομαι αν δεν ηταν η βαφτιση θα το κοπανουσα ενα κοντο αγορε! Αλλα ας όψεται...

Σας φιλω γλυκα παω να προλαβω και να 'φαω' λιγο την μπουμπου πριν φυγω!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσια τι κανετε???

εμεις κατεβηκαμε βολτα με το καροτσι, του ψωνισα κ μερικα εσωρουχακια που ηθελα κ ανεβηκαμε! τωρα τρωει κ σε λιγο θα σηκωθω κ εγω να μαγειρεψω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σας κοριτσια μου!!Διαβασα τα νεα σας!Καλα ειμαστε περιπου ε?

Δωρα εκπληκτικο το φορεμα..και τα παπουτσια σουπερ αν τα υποστηριζεις βεβαια..Εγω δεν θα τα καταφερνα..!Εγω τα παπουτσια που θα βαλω τα ειχα αγορασει περυσι που εγινα κουμπαρα αλλα επειδη ημουν εγκυος τα εβαλα για 1 ωρα κ τελος μετα...Εβαλα ισια..χαχα!

Καλε ανταλλασεεται φωτο με τις οικογενειες σας?Θελω κ εγω!!!στειλτε μου να σας δω κ θα σας στειλω κ εγω..

Εμεις κλασσικα εχουμε προβλημα με τον υπνο ..Κλαιει μια ωρα για να κοιμηθει μιση...Τι να κανω εχω παραδοσει τα οπλα !δεν αντεχω!Τουλαχιστον την νυχτα κοιμαται (μετα τις 12 παντα) και ξυπναει κατα τις 7 αλλα οταν του λειπει η πιπιλα τρεχωωωωωωωωωωωω......

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

τα μεγαλα μου κατεληξαν στο αριδνη,αχιλλεας-αγγελος.....αλλα τωρρα που διαβασα ατα δικα σας αλλαζω γνωμη παλι.....το μιχαελα-αγγελος το ειχα σκεφτει κι εγω .....αλεξανδρο εχω βαπτισει τον μεγαλο μου γιο!

Γεια σας κοριτσια μου!!Διαβασα τα νεα σας!Καλα ειμαστε περιπου ε?

Δωρα εκπληκτικο το φορεμα..και τα παπουτσια σουπερ αν τα υποστηριζεις βεβαια..Εγω δεν θα τα καταφερνα..!Εγω τα παπουτσια που θα βαλω τα ειχα αγορασει περυσι που εγινα κουμπαρα αλλα επειδη ημουν εγκυος τα εβαλα για 1 ωρα κ τελος μετα...Εβαλα ισια..χαχα!

Καλε ανταλλασεεται φωτο με τις οικογενειες σας?Θελω κ εγω!!!στειλτε μου να σας δω κ θα σας στειλω κ εγω..

Εμεις κλασσικα εχουμε προβλημα με τον υπνο ..Κλαιει μια ωρα για να κοιμηθει μιση...Τι να κανω εχω παραδοσει τα οπλα !δεν αντεχω!Τουλαχιστον την νυχτα κοιμαται (μετα τις 12 παντα) και ξυπναει κατα τις 7 αλλα οταν του λειπει η πιπιλα τρεχωωωωωωωωωωωω......

γεια σου σοφια μου!!θα στρωσει καλε και στον υπνο ο μικρος σου δωσε του λιγο χρονο!!!εγω αν βαλω τετοιο παπουτσι θα παω 1,90 θα φαινομαι ψηλη και αχαρη,μου αρεσουν πολυ αλλα δυστηχως δεν γινετε:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τα μεγαλα μου κατεληξαν στο αριδνη,αχιλλεας-αγγελος.....αλλα τωρρα που διαβασα ατα δικα σας αλλαζω γνωμη παλι.....το μιχαελα-αγγελος το ειχα σκεφτει κι εγω .....αλεξανδρο εχω βαπτισει τον μεγαλο μου γιο!

εμενα μου αρεσει το αγγελος και το νεφελη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια σας χαιρετώ απο το κομμωτήριο!!! Τωρα τι θα βγει το μαλλι δεν ξέρω!! Ετσι κ αλλιώς κλεισμένη σπιτι ημουν ε ας μείνω λιγο ακομα αν δεν βλεπομαι!! Χα χα χα!

Σοφια αφου κοιμαται βραδυ καλα είσαι! Μολις άρχισες ξενο κοιμηθηκε αμεσως συνεχόμενα??? Ουφ τι τραβαμε.... Α οσο για τα παπούτσια τα φοράω δεν εχω προβλημα... Μετα απο δω μαλλον θα παω να δω.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια σας χαιρετώ απο το κομμωτήριο!!! Τωρα τι θα βγει το μαλλι δεν ξέρω!! Ετσι κ αλλιώς κλεισμένη σπιτι ημουν ε ας μείνω λιγο ακομα αν δεν βλεπομαι!! Χα χα χα!

Σοφια αφου κοιμαται βραδυ καλα είσαι! Μολις άρχισες ξενο κοιμηθηκε αμεσως συνεχόμενα??? Ουφ τι τραβαμε.... Α οσο για τα παπούτσια τα φοράω δεν εχω προβλημα... Μετα απο δω μαλλον θα παω να δω.

ατε με το καλο η αλλαγη δωρα μου!!με το φορεμα και με τα παππουτσια που διαλεξες θα εισαι μια θεα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Δωρα!!Αντε να φτιαξεις το μαλλι και να μας στειλω φωτο να σε δουμε ανανεωμενη κ κουκλα!!

Το βραδυ κοιμαται καποιες ωρες αλλα εγω τρεχω για πιπιλα...Μπασε βγαλε κουραστηκα..

Οταν αρχισαμε το ξενο δεν κοιμοταν ολο το βραδυ , σε λιγο καιρο θα συνηθισει κ η δικια σου...

Γεια σου Εφη!

Γεια κ στις υπολοιπες...

Για ονοματα που λεγατε εμενα μ'αρεσει το μιχαηλ αγγελος...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...