Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα δωρα μου!!!καλη ανανεωση να κανεις!!δηλαδη καθε 3 ωρες θελει φαι??τα βραδυ??

Καθε 3 ωρες την ημερα και το βραδυ ξυπναει 2-3 φορες.... κανω κατι λαθος????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καθε 3 ωρες την ημερα και το βραδυ ξυπναει 2-3 φορες.... κανω κατι λαθος????

δεν νομιζω δωρα μου απλα θελει τον χρονο του το μωρο να προσαρμοστει στην φορμουλα!!παω να ταεισω τον μικρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν νομιζω δωρα μου απλα θελει τον χρονο του το μωρο να προσαρμοστει στην φορμουλα!!παω να ταεισω τον μικρο!!

Λες ε?? Μακαρι μωρε... Αντε οκ αν γυρισεις κ ειμαι εδω σημαινει οτι ακομα κοιμαται κ η δικια μου!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια καλημέρα, να΄μαι κι εγώ!

Ευτυχώς εμένα επανήλθε στα φυσιολογικά της στο φαι και τρωει τώρα 120μλ τη φορά. Την ξυπναω και κατα ις 08.30, τρωει και ξανακοιμάται.

Δώρα μήπως όταν ξυπναει το βραδυ να μην της δίνεις φαι αλλά πιπίλα ή αγκαλια για να ξανακοιμάται? έτσι μπορει να το βρισκει άσκοπο να ξυπναει αφου δεν έχει φαι.

Έφη τι κάνεις?

Να ρωτ'ησω, όσες κλεισατε βαφτιση για σεπ-οκτ βρήκατε την εκκλησια που θέλατε ή υπάρχει προβλημα?

qTHtp2.png

Κορίτσια καλημέρα, να΄μαι κι εγώ!

Ευτυχώς εμένα επανήλθε στα φυσιολογικά της στο φαι και τρωει τώρα 120μλ τη φορά. Την ξυπναω και κατα ις 08.30, τρωει και ξανακοιμάται.

Δώρα μήπως όταν ξυπναει το βραδυ να μην της δίνεις φαι αλλά πιπίλα ή αγκαλια για να ξανακοιμάται? έτσι μπορει να το βρισκει άσκοπο να ξυπναει αφου δεν έχει φαι.

Έφη τι κάνεις?

Να ρωτ'ησω, όσες κλεισατε βαφτιση για σεπ-οκτ βρήκατε την εκκλησια που θέλατε ή υπάρχει προβλημα?

Καλημερα!!!!

Το προσπαθησα με πιπιλα που παρμπιπτοντως τωρα αρχισε να την παιρνει που κοψαμε το θηλασμο,αλλα κλαει παλι μετα απο λιγο.Αφου σου λεω το καταβροχθιζε!!!

Εγω που εκλεισα για 2 Σεπτεμβριου δεν ειχα προβλημα αλλα ειμαι κ απο επαρχια εγω οποτε τι να σου πω μηπως να βιαστεις λιγο??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Το προσπαθησα με πιπιλα που παρμπιπτοντως τωρα αρχισε να την παιρνει που κοψαμε το θηλασμο,αλλα κλαει παλι μετα απο λιγο.Αφου σου λεω το καταβροχθιζε!!!

Εγω που εκλεισα για 2 Σεπτεμβριου δεν ειχα προβλημα αλλα ειμαι κ απο επαρχια εγω οποτε τι να σου πω μηπως να βιαστεις λιγο??

Έχω διαβάσει ότι αν μειωνεις την ποσότητΑ που δίνεις το βράδυ σιγα σιγα σταματανε να το ζητάνε, δεν ξερω δεν το έχω κάνει πάντως, εμένα σταμάτησε απο μ'ονη της να ζητάει το βραδυνό οπότε ίσως είναι θέμα χρόνου και για σένα.

Ακόμα δεν έχουμε βρει ποια εκκλησία θέλουμε κι έχω αγχωθεί, περνάει ο καιρός!:rolleyes:

qTHtp2.png

Καλημερα σας!!! τι κανετε?

Δωρα μου, πολυ ωραιο το φορεμα, καλοφορετο να ειναι και με το καλο να την βαπτισετε!!

Τα παπουτσια μου αρεσαν και τα μεν και τα δε, αλλα επειδη αν τα παραγγειλεις ονλαιν δεν μπορεις να τα δοκιμασεις, μηπως να επαιρνες της Καζακου? οπως και να το κανουμε ειναι εγγυηση, και επειδη ακριβως δεν μπορεις να τα δοκιμασεις ,πρεπει να μπορεις και να σταθεις με αυτα να τα νιωθεις ανετα στο ποδι σου γιατι στη βαφτιση μην ξεχνας οτι θα παρεις αγκαλια και το μωρο.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!! τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα !! η μπεμπα δλδ γιατι εγω ειμαι στην κυριολεξια φυτο σημερα..ηρθε η μαμα μου χθες το απογευμα (σημερα θα φυγει :( ) κ κρατησε την μικρη κ βγηκαμε με τον σαββα!! επιτελους κατεβηκαμε κεντρο ....καλα μην φανταστειτε για ενα 2 ωρο βγηκαμε,,,μου αρεσει που ελεγα πριν φυγω απο το σπιτι θα πιω ποτακι κ πηρα χυμο ροδακινο η γριετζο τρομαρα μου,,,χα χα χα!!κ σημερα ποναει το κεφαλι ...τα χερια ,,η μεση κ το σημειο της επισκληριδιου...καλα λεω εγω δεν ειμαι για να βγαινω απο το σπιτι ...κ τι φυγαμε στις 9.30 κ 11.30 ημασταν πισω...ειχα να βγω για βραδακι απο τον περασμενο οκτωμβρη λιγες μερες πριν πεσω στο κρεβατι...

η μικρη μας την αλλαξα το προγραμμα χθες την ταισα στις 01 κ κοιμηθηκαμε μεχρι της 06,30 συνεχομενα!! σουπερ ουαου!!:shock::shock: μακαρι να μου το κρατησει ετσι!!κοιμηθηκα κ εγω η γυναικα ισως φταιει κ αυτο οτι τοσους μηνες ειχα μαθει να κοιμαμαι 3,με 4 ωρες κ χθες κοιμηθηκα 6 ωρες κ σμπαραλιασα ....

αυτα απο εμας παω λιγο να σας διαβασω!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερααααααααααααααααα!!!!!!!!!! τι κανετε?

εμεις ειμαστε καλα !! η μπεμπα δλδ γιατι εγω ειμαι στην κυριολεξια φυτο σημερα..ηρθε η μαμα μου χθες το απογευμα (σημερα θα φυγει :( ) κ κρατησε την μικρη κ βγηκαμε με τον σαββα!! επιτελους κατεβηκαμε κεντρο ....καλα μην φανταστειτε για ενα 2 ωρο βγηκαμε,,,μου αρεσει που ελεγα πριν φυγω απο το σπιτι θα πιω ποτακι κ πηρα χυμο ροδακινο η γριετζο τρομαρα μου,,,χα χα χα!!κ σημερα ποναει το κεφαλι ...τα χερια ,,η μεση κ το σημειο της επισκληριδιου...καλα λεω εγω δεν ειμαι για να βγαινω απο το σπιτι ...κ τι φυγαμε στις 9.30 κ 11.30 ημασταν πισω...ειχα να βγω για βραδακι απο τον περασμενο οκτωμβρη λιγες μερες πριν πεσω στο κρεβατι...

η μικρη μας την αλλαξα το προγραμμα χθες την ταισα στις 01 κ κοιμηθηκαμε μεχρι της 06,30 συνεχομενα!! σουπερ ουαου!!:shock::shock: μακαρι να μου το κρατησει ετσι!!κοιμηθηκα κ εγω η γυναικα ισως φταιει κ αυτο οτι τοσους μηνες ειχα μαθει να κοιμαμαι 3,με 4 ωρες κ χθες κοιμηθηκα 6 ωρες κ σμπαραλιασα ....

αυτα απο εμας παω λιγο να σας διαβασω!!

Γεια σου Πόπη! μου θυμίζεις εμένα....κι εγώ σμπαραλιασμένη ένιωθα για πολυ μεγαλο χρονικό διάστημα...λες να έφταιγε που κάτσαμε στο κρεβάτι τόσους μήνες? εγώ έκανα φυσιοθεραπειες και τώρα πάω σέναν οστεοπαθητικό για να με ισιώσει. Δεν έχω αντοχές ούτε τη μικρή να σηκώσω, πονάει η πλατη η μέση όλα.....

Σήμερα ένιωσα καλυτερα κι εκανα ένα σκουπισμα, σφουγγάρισμα ύστερα απο πολύυυυυυυυ καιρό.

qTHtp2.png

Γεια σου Πόπη! μου θυμίζεις εμένα....κι εγώ σμπαραλιασμένη ένιωθα για πολυ μεγαλο χρονικό διάστημα...λες να έφταιγε που κάτσαμε στο κρεβάτι τόσους μήνες? εγώ έκανα φυσιοθεραπειες και τώρα πάω σέναν οστεοπαθητικό για να με ισιώσει. Δεν έχω αντοχές ούτε τη μικρή να σηκώσω, πονάει η πλατη η μέση όλα.....

Σήμερα ένιωσα καλυτερα κι εκανα ένα σκουπισμα, σφουγγάρισμα ύστερα απο πολύυυυυυυυ καιρό.

καλημερα βιβιαν μου!! διαβασα στρωσατε με το φαγακι σας εε?? αντε μπραβο!!!

ειμαι σιγουρη οτι φταιει αυτο εβγαλα 7μηνες στο κρεβατι κ ακομα το σωμα μου τις δυναμεις δεν τις εχω ανακτησει,,,ειδικα τα ποδια πολλες φορες δεν με βαστανε...ευτυχως με την μεση δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα κατα καιρους με πιανει μονο..αλλα οπως λες δεν εχω την δυναμη να καθαρισω το σπιτι σε 1 μερα..την μια μερα θα σκουπισω κ την επομενη θα σφουγγαρισω...κ ειμαι μονο 30 χρονων ετσι αυτο λεω στην μαμα μου δλδ που να κανω κ αλλα παιδια κ να φτασω στην ηλικια της..αν φτασω δλδ...με πι θα περπαταω...:rolleyes::rolleyes:

εγω χρειαζομαι σιγουρα φυσιοθεραπειες για τον αυχενα μου κ την πλατη..κ τοσους μηνες που κοιμοταν η μικρη πανω μου λογω κολικων η πλατη εχει στραβωσει...

B4Itp2.png

καλημερα μαρακι!! τι κανετε?

δωρακι μην αγχωνεσαι για το βραδυνο σιγα σιγα θα το κοψει απο μονη της κ εμεις που πινουμε φορμουλα εδω κ ποσους μηνες τα βραδυα με ξυπναει 2 φορες..( εκτος απο εχθες ) θα συνηθισει το γαλατακι κ θα μπει σε προγραμμα ηδη μπηκατε μια χαρα!!οσο για τα παπουτσια ειναι καταπληκτικα αν νομιζεις οτι θα μπορεις να ανταπεξελθεις εκεινη την μερα με τοσο ψηλα τακουνια χτυπα τα!! εμενα παντως αν φορουσα τοσο ψηλο τακουνι θα με μαζευαν απο τα ραδικια!!! χα χα χα χα χα!!!

αννα τα ειδα τα ειμαιλ σου!! θεικα!! σου απαντησα κ εχθες εδω μεσα αν το ειδες!!

καλημερα κ σε ολες τις υπολοιπες μανουλες!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...