Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τελος Ιουλιου αλλα φτιαχνω τις μπομπονιερες μονη μου και εχει πολυ δουλεια εφτιαξα και ενα προσκλητηριο και θα παω να δω ποσο θα κοστισει αν βγει πολυ ακριβο θα βρουμε κατι :rolleyes:αλλο σχετικο με το θεμα μας εσεις ποτε θα βαφτισετε?

14 ιουλιου!!τα παραγκειλα ολα ετσι δεν εχω πολυ τρεξιμο,μονο τα ρουχα μας θα παρω και ειμαστε ετοιμη!!θα παω και δουλεια σε μια εβδομαδα και δεν θα εχω καθολου χρονο,τι θεμα θα κανεις?εμεις στρουμφακι

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις θα κανουμε φραουλα πριν γεννησω σκεφτομουν νεραιδα η πασχαλιτσα αλλα η μικρη μας αλλαξε τα σχεδια χιχιχιχιχι εχει 5 φραουλιτσες στο σωματακι της εγω τα φτιαχνω ολα απο την αρχη μονη μου μεχρι και τα μπρελοκακια ειμαι τρελη το ξερω χαχαχχαχαχα:tongue:

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

εμεις θα κανουμε φραουλα πριν γεννησω σκεφτομουν νεραιδα η πασχαλιτσα αλλα η μικρη μας αλλαξε τα σχεδια χιχιχιχιχι εχει 5 φραουλιτσες στο σωματακι της εγω τα φτιαχνω ολα απο την αρχη μονη μου μεχρι και τα μπρελοκακια ειμαι τρελη το ξερω χαχαχχαχαχα:tongue:

πολυ ωραιο θεμα μινα μου!!καλα κανεις και τα φτιαχνεις σιγουρα θα σου ερθει πιο οικονομικο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοπριτσαρα θα σε αφησω παω να δω για δωρο για τον κουμπαρο μου ευτυχως του ενα του βρηκα τωρα να δω και για τον αλλο πφφφφφφ αυτο με εχει κουρασει δεν ξερεις τι να παρεις και να παω να βρω και για μενα μια παντελονα θα τα παρω τωρα γιατι μετα θα εχουμε τα εξοδα του τραπεζιου μην μας ερθουν ολα μαζι φιλακια και θα προσπαθησω να μπω αργοτερα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

πολυ ωραιο θεμα μινα μου!!καλα κανεις και τα φτιαχνεις σιγουρα θα σου ερθει πιο οικονομικο!!!

συνολο μου βγαινουν 0.65 λεπτα η καθε μπομπονιερα;) θα σας βαλω φωτο να δειτε πως ειναι το βραδυ

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

κοπριτσαρα θα σε αφησω παω να δω για δωρο για τον κουμπαρο μου ευτυχως του ενα του βρηκα τωρα να δω και για τον αλλο πφφφφφφ αυτο με εχει κουρασει δεν ξερεις τι να παρεις και να παω να βρω και για μενα μια παντελονα θα τα παρω τωρα γιατι μετα θα εχουμε τα εξοδα του τραπεζιου μην μας ερθουν ολα μαζι φιλακια και θα προσπαθησω να μπω αργοτερα

στο καλο να πας!!!εμεις εδω το εχουμε αλιως ο κουμπαρος κανει το δωρο στην μαμα και οχι το αντιθετο!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

στο καλο να πας!!!εμεις εδω το εχουμε αλιως ο κουμπαρος κανει το δωρο στην μαμα και οχι το αντιθετο!!!!

:shock: να ερθω εκει να κανω την βαφτιση αμα ειναι ετσι χαχαχαχαχαχαχαχχαχα δεν μου λες κατι μια και σε πετυχα στην Κυπρο πως πανε τα πραγματα αμα βρει δουλεια ο συζηγος εκει καλα ειναι να ερθουμε?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

:shock: να ερθω εκει να κανω την βαφτιση αμα ειναι ετσι χαχαχαχαχαχαχαχχαχα δεν μου λες κατι μια και σε πετυχα στην Κυπρο πως πανε τα πραγματα αμα βρει δουλεια ο συζηγος εκει καλα ειναι να ερθουμε?

ετσι ειναι το εθιμο μας,εμενα μου πηρε σκουλαρικια!!!τι να σου πω αρχισε να μας πιανει και εμας η κριση σαφωσ ειμαστε καλητερα απο εσας αλλα αρχισε και εδω η ανεργια να αυξανετε με γοργουσ ρυθμουσ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

βασικα του εχουν πει για μια δουλεια αλλα θα δουμε δεν ειναι σιγουρο ακομα εδω παμε για φουντο με γοργους ρυθμους οποτε μαλλον μας κοβω για μετακομηση

για ποια πολη μινα μου??ειναι καλος ο μισθος??α ναι τοτε να ερθετε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα σου πω σιγουρα το βραδυ θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω λοιπον κλεινω τωρα να προλαβω να κανω τις δουλειες μου και μετα να την πεσω με το μικρο μου για νανακια γιατι με ξυπνησε απο τις 5 παρα σημερα

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

ειναι 3η φορα που το γραφω ελπιζω παλι να μην σβηστει!!:mad::mad:

Καλημερα!!!! Σημερα παω κομμωτηριο το μεσημερι!!! Θελω αλλαγη να κανω στο χρωμα θα δω!!

Η μικρη μου ξυπνησε 3 φορες για φαι κ το καταβροχθιζε το γαλα της!!!!!!Τι να κανω ομως για να μην ξυπναει????

Μινα μου τελεια που θα τα κανεις ολα εσυ με το γουστο σου!!

Εφη μου καλημερα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

θα σου πω σιγουρα το βραδυ θα ρωτησω τον αντρα μου και θα σου πω λοιπον κλεινω τωρα να προλαβω να κανω τις δουλειες μου και μετα να την πεσω με το μικρο μου για νανακια γιατι με ξυπνησε απο τις 5 παρα σημερα

οκ μινα μου !!!

ειναι 3η φορα που το γραφω ελπιζω παλι να μην σβηστει!!:mad::mad:

Καλημερα!!!! Σημερα παω κομμωτηριο το μεσημερι!!! Θελω αλλαγη να κανω στο χρωμα θα δω!!

Η μικρη μου ξυπνησε 3 φορες για φαι κ το καταβροχθιζε το γαλα της!!!!!!Τι να κανω ομως για να μην ξυπναει????

Μινα μου τελεια που θα τα κανεις ολα εσυ με το γουστο σου!!

Εφη μου καλημερα!

καλημερα δωρα μου!!!καλη ανανεωση να κανεις!!δηλαδη καθε 3 ωρες θελει φαι??τα βραδυ??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...