Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπάκη μου όσο μεγαλώνουν και αποκτούν ενδιαφέρον για τον κόσμο γύρω τους, βαριούνται σε ένα σημείο συνεχώς και θέλουν εναλλαγές. Και που είσαι ακόμη δηλαδή!

Προφανώς έχει μάθει στα χέρια το κορίτσι σου, κοίτα να το κουμαντάρεις αυτό γιατί θα δυσκολευτείς μέχρι να περπατήσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το πηρα το φορεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα σας το βγαλω καποια στιγμη φωτο!!!!!!!!!!

Και μαλλον θα παραγγειλω αυτα τα παπουτσια...http://www.myshoe.gr/-Arte-Piedi-A26633-3_p-959050.aspx?Org=959045

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?? εγω ειχα κοσμο κ εχθες κ σημερα! εβαψα το μαλλι , το εκοψα λιγο εκανα κ ανταυγειες! το ευχαριστηθηκα!:P κατα τα αλλα ολα καλα! μονο ο καιρος μας τα χαλαει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αννούλα μου τα παιδάκια σου είναι μια ζωγραφιά!!!Να τα χαίρεσαι!

Ο μεγάλος σου μοιάζει λίγο??

Mονο λιγο?? χεχε!!

Ευχαριστω Ελευθερια μου.

Το αλλο το ειδες?:tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?? εγω ειχα κοσμο κ εχθες κ σημερα! εβαψα το μαλλι , το εκοψα λιγο εκανα κ ανταυγειες! το ευχαριστηθηκα!:P κατα τα αλλα ολα καλα! μονο ο καιρος μας τα χαλαει!!

Και εγω εκανα ανταυγιες σημερα!

Καλα συννενοημενες ημασταν?:D

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω εκανα ανταυγιες σημερα!

Καλα συννενοημενες ημασταν?:D

μεγειες!!!!!!!! έλα μου ντε!! χαχχαχα!!! αλαζει η ψυχολογια βρε παιδι μου!!!:tongue:

Ναι το είδα και το άλλο Άννα μου! Αχαχα!

Αναστασίτσα με γεια το μεζαμπλί!Φώτο θα δούμε?

Δώρα με γειες, ωραίο και το παπούτσι αν και είπαμε...ψηλό για τα δικά μου πόδια:)

σε ευχαριστω ελευθερια!!!! εβαλα στο φεις 2 φωτο!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Με γειές και σε σένα Άννα μου. Έφτιαξες και νύχια εσύ ε?

Πάω να βάλω τον μεγάλο για ύπνο!

εγω εβαλα τον μικρο για υπνο αλλα να δουμε για ποσο!! συνηθως ξυπναει και ξανα κοιμαται κατα τις 12!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο εμενα!! μετα τον χθεσινο μαραθωνιο μας κοιμηθηκαμε το βραδυ μια χαρα ενα ξυπνημα στις 2.30 κ ενα στις 7!! εμ κουραζεται ολη μερα που δεν κοιμαται κ ευτυχως το βραδυ τον παιρνει ευκολα τον υπνακο της!!!

ελευθεριτσα μου σε ευχαριστω πολυ ανυπομονω να παμε για τον υπερηχο!!υπομονη με τα κακακια σας!!

σονια μου κ σε σενα το ιδιο ευχομαι μακαρι να μην ηταν τπτ κ να περασει γρηγορα!!

δωρακι μου πιπιλα ακουω?? να τα μας ,,να τα μας!! αντε τι ωραιες αλλαγες ειναι αυτες?? εγω καθε μερα την προσπαθω με την πιπιλα για να την μαθει..αλλωτε την παιρνει αλλωτε οχι!!

νικουλα μου ναι για 3 μηνων κ πανω πηρα θηλη!! τρωει πιο γρηγορα τωρα...της αβεντ σε πλαστικο βγαινουν μονο τα μπουκαλια εεε??

κοριτσια εβαλα φωτο της μπεμπας στο φεις!!

ποπη μου ναι μόνο πλαστικα βγαίνουναν δεν κανω λάθος....παντως εμενα μια χαρα μας εκατσαν...

Ελευθερια προσπαθώ να κόψω τον θηλασμο με φυσικό τροπο... Η αληθεια ειναι οτι μου λείπει το ολο σκηνικό αλλα το μωρο μου το βλέπω πιο χορτατο. Παντως νιώθω περηφάνια για μενα που κατάφερα κ θηλασα 4μηνες! Μπορούσα κ παραπανω σιγουρα,αλλα χαίρομαι που πρόσφερα ως εδω! Ισως αν δεν συνέβαινε αυτο με τον αδερφό μου να ειχα ακομα γαλα οπως στην αρχη,νομιζω απο εκει πήρα την κατιούσα... Τεσπα,ολα καλα!

Ναι καιρο εχουμε να τα πουμε! Ο μπόμπιρας σου ειναι εντάξει τωρα?

Νικη το φριζολακ κομφορτ δίνω γιατι τον θηλασμο μου τον έβγαζε σε μεγαλες γουλιες κ ολο της ερχόταν προς τα πανω κ ξαπλα να παίξει δεν μπορουσε. Μαλλον της έπεφτε πολυ νερουλο το δικο μου κ δεν καθόταν στο στομάχι της.ΕΣεις πως πατε?? Παντως κι εμενα η μαμα μου σχεδον ξαπλωμενη την εχει οταν την ταΐζει....γκρρρρ!!!

δωρα μου μια χαρα ευτυχως.... τωρα αρκετες φορες κοιμαται μόνος στο κρεβατι του, μόνο όταν αρχίσει να κλαιει θέλει κούνημα....

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

αν θυμαστε σας ειχα πει οτι πριν μεινω εγκυος ειχαμε 2 σκυλια στο σπιτι μας...εμεινα εγκυος κ σιγα σιγα τα απομακρυναμε απο εμας κ τα πηγαμε στα χωρια στους γονεις μας!! η μαμα μου στο χωριο εχει τωρα 2 σκυλια κ πολλες φορες μου λεει δεν αντεχει αλλο κ με τα 2..ο σαββας θελει να την φερουμε πισω την μποξερινα μας ...δεν την δινουμε με τπτ πουθενα αλλου αφου οσαββας την ειχε απο 40 ημερων κ τωρα ειναι 8 χρονων ...κ εγω την λατρευω..το προβλημα ειναι οτι πεφτει υπερβολικα πολυ η τριχα της κ γιαυτο το λογο την διωξαμε...μπηκα σημερα στο γκρουπ του γιατρου παπαβεντζη κ αναφερει οτι για ενα μωρο ειναι οτι καλυτερο να μεγαλωνει με σκυλο κ οτι κανει καλο για τα αντισωματα του μωρου για αλλεργιες κτλ..το θεμα ειναι οτι κανεις συγγεννεις μας κ γονεις δεν δεχεται να φερουμε πισω την λαρα μας αλλα κ εγω με τοση τριχα δεν την θελω οσο κ να την αγαπαω κ να μου λειπει...ογιατρος επισης λεει οτι δεν κανουν κακο οι τριχες του σκυλου στο μωρο...ειμαι μπερδεμενη..ξερω προκαταβολικα οτι θα μαρτυρησω αν την φερουμε πισω αλλα η καημενη τοσους μηνες μακρυα μας εχει παθει καταθλιψη..πια ειναι η αποψη σας για το θεμα???

Ποπη μου το προβλημα ειναι οι τρίχες σε καταλαμβαινω γιατι λατρευω τους σκύλους εχουμε κι εμεις 2 ενα γερμανικό ποιμενικό και ενα λαμπρατόρ, αλλα εγω θα σκεφτόμουνα ποτε θα εβρισκα χρόνο να εκανα και τις ακαθαρσιες το σκυλου, αλλα οτι ειναι πολύ καλο για τα παιδιά ειναι... εμας ο παιδιατρος μας, μας ειπε για αρχη να μην αφησουμε το μωρο κοντα σε σκύλο γιατι μπορει να του δημιουργησει αλλεργια προς το παρον, περιμενε λεω εγω να γίνει 6 μηνων που ισως τα πραγματα κλαυτερευσουν και με το παιδί....

οοο τι ωραια σε ειδα στο φεις πολυ ομορφα με γεια... όλες αναναονομαστε ε;;;;

κι εγω εβαψα τα μαλλια μου εχθες, και αυριο θα παω για νυχια αποτρυχωση και χτένισμα, να προσθεσω οτι η μαμα μου ειναι η κομμωτρια μου χεχεχε....

Δωρα μου ειλικρινα τέλειο το φορεμα σου, εγω όλα τα εχω κανονισει εκτος το τι θα βάλω, κι εγω θέλω ενα φορεμα αλλα το θελω λίγο πιο απλό. πάντως το δικο σου τέλειο ειναι, βγάλε φωτο να σε δουμε... μια κουκλα θα εισαιι;)... ποτε βαπτιζετε εσεις;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσακια καλημερα τι κανετε εμεις τρεχουμε και δεν φτανουμε η μικρη μεγαλωνει και ειναι μια χαρα η μανουλα εχει γινει λιγο λαστιχο για τα της βαφτισης ετρεχα και για την ανεργια οποτε καταλαβαινετε χρονος μηδεν γιαυτο δεν μπαινω πια φιλακια στα ζουζουνια σας και σε σας βεβαιως βεβαιως

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

κοριτσακια καλημερα τι κανετε εμεις τρεχουμε και δεν φτανουμε η μικρη μεγαλωνει και ειναι μια χαρα η μανουλα εχει γινει λιγο λαστιχο για τα της βαφτισης ετρεχα και για την ανεργια οποτε καταλαβαινετε χρονος μηδεν γιαυτο δεν μπαινω πια φιλακια στα ζουζουνια σας και σε σας βεβαιως βεβαιως

καλημερα μινακι!!σε χασαμε!!!ποτε βαπτιζετε???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τελος Ιουλιου αλλα φτιαχνω τις μπομπονιερες μονη μου και εχει πολυ δουλεια εφτιαξα και ενα προσκλητηριο και θα παω να δω ποσο θα κοστισει αν βγει πολυ ακριβο θα βρουμε κατι :rolleyes:αλλο σχετικο με το θεμα μας εσεις ποτε θα βαφτισετε?

0hrOp2.png

zygvp2.pngyPhUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...