Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

μα φαντασου το σε ροζουλι!!! σκετο κουφετο!!!! αχ το λατρεψα!!! καλε μιλαμε τελεια τιμη!!! 219?

μια χαρα δωρα μου,τελειο!!!θα εισαι μια κουκλιτσα και εσυ σαν την μπεμπα!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια χαρα δωρα μου,τελειο!!!θα εισαι μια κουκλιτσα και εσυ σαν την μπεμπα!!!:tongue::tongue::tongue:

Τωρα σκεφτομαι τι χρωμα παπουτσι θα ταιριαζε?? Μπεζ μαλλον ε?? Η αυτο το ροζ μπεζ..?:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τωρα σκεφτομαι τι χρωμα παπουτσι θα ταιριαζε?? Μπεζ μαλλον ε?? Η αυτο το ροζ μπεζ..?:confused:

Αχ Δωρα μου ΤΕΛΕΙΟ!!!Τα λατρευω αυτα τα φορεματα.Εφοσον ειναι ροζ μπορείς να βάλεις και ασπρες γοβες μη σου πω και ασημί θα ταιριαζουν.Και φυσικαι αυτες που λες κι εσυ στο χρωμα του δερματος μπεζ θα ειναι κουκλιστικα.Μια θεα θα εισαι!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Λιτσα μου μια χαρα ειμαστε ευτυχως αυριο παμε για εμβολιο!

Ποπη μου ξεπερασε το με το σπιτι μολις αρχισει και μπουσουλαει η μικρη πανικος θα γινεται στο σπιτι!

Εφη μου πες στο γιο σου να παμε μαζι θαλασσα κι εγω ξεσηκωμενη ειμαι

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλέ Δώρα θα μπορείς να περπατήσεις πάνω σε αυτό το παπούτσι???Το φόρεμα τέλειο, αν σου πηγαίνει το στυλ είναι πολύ όμορφο. Τα παπούτσι εγώ δεν το περπατάω πάντως!!!Με γεια και καλοφόρετα. Πότε είναι η βάφτιση?

Λιτσάκι έχε το νου στα κακά. Αν ξαναδείς αιματάκι ανέφερέ το στον γιατρό, το αίμα δεν είναι αθώο και θέλει ψάξιμο. Μήπως είναι από υπερπαραγωγή μιας και είχες θέμα με το στήθος σου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

βγηκα αποτομα γιατι παλι πλανταξαμε στο κλαμμα μαζι κ εγω αυτη την φορα..την επιασε η στραβοξυλια της...τι να κανω?? αμαν...

Ποπη μου σας ειδα!!!

Ειστε κουκλαρες, μανα και κορη! δεν το συζητω!!! φτου, φτου!!!

Το αλλο μειλ μου το ειδες??:tongue:

αννα μου τα ειδα καλα ειστε τελοιοι ολοι!! ομεγαλος μεγαλη μαφια!! κ η μπουμπουκα τι θεικες ματαρες ειναι αυτες?? πω πω θεα!!!!!!!!!!!!γεροι να ειστε αννα μου!! καλα το αλλο το μειλ θεικο πολυ γελιο!!:tongue::tongue::tongue:

αχ ρε ποπη μου τι να σου πω για τες θηλες δεν ξερω γιατι να αναγουλιαζετε??εμενα δεν μου το εκανε ποτε αυτο!!!για τα σκυλια ξερω οτι αμα ειναι καθαρα ειναι το καλητερο για τα παιδια!!!

πουντο πουντο το καλοκαιρι ψαξε ψαξε ποιος θα το βρει!!!!

χαχχαχααφαντο!!!

χα χα χα που εισαι γλυκο μου καλοκαιρακι????

αστα με εχει καταμπερδεψει η μικρη καλα τοσο παραξενο μωρο εχω???

Κοριτσια ηρθα κι εγω!!!

Πηγα το πρωι για δουλειες εξω,τραπεζες και να παραγγειλω φακους επαφης... με πηγε κ ο αντρας μου για εναν καφε!! Ειχα να βγω σχεδον βδομαδα μπορει κ παραπανω,δεν θυμαμαι.... μετα πηγα κ απο τον γυναικολογο να ρωτησω για το αν θα μου δωσει χαπι κ μου ειπε θα το κοψεις φυσικα γιατι παλια οι γυναικες ειχαν χαπια??? Σωστος ε?Μονο μου ειπε αν δω οτι δεν σταματαει το γαλα μετα απο καιρο κ πετρωνει να παω να με δει...κ ισως μου δωσει τοτε χαπι.

Ε και που λετε πηγαινοντας να παρω ταξι για να γυρισω σπιτι λεω δεν μπαινω σε ενα μαγαζι να δω φορεμα για την βαφτιση... αυτη η κοπελα που το εχει φερνει κομματαρες!!!! Κοριτσια ερωτευτηκα ενα κουφετενιο φορεμα!!!!!!!!!!!!!!! Θα παω το απογευμα με τον αντρα μου να το παρω!!!!!! Γιουπι......!!!!!!!!!!!!!

Να σας το βαλω φωτο????

δωρακι μου εχω τρελαθει με το φορεμα κ τα παπουτσια ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ!! πολυ κουκλιστικο!!!!!!!!!!!θα εισαι μια θεα!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια ηταν να κατέβω με τον αντρα μου να παμε μαζι να δουμε το φόρεμα κ να το παρουμε κ αυτος εχει δουλεια στο γραφειο! Ελπίζω να μην το δωσει πουθενά γιατι ενα τελευταιο ηταν!

Ελευθερια ναι τα περπατάω ανετα!! Ας παρω κ κανενα πόντο εγω η κόντη ρε συ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και σκεφτομαι αυτο το παπουτσι...σας αρεσει?????

http://www.giannakazakou.gr/gynaikeia-papoutsia/peeptoes/gauern.html

τελειο!!!μακαρι να μπορουσα να βαλω και εγω τετοιο!!!αλλα δεν γινετε θα περναω ενα κεφαλι τον αντρα μου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λιτσα μου μια χαρα ειμαστε ευτυχως αυριο παμε για εμβολιο!

Ποπη μου ξεπερασε το με το σπιτι μολις αρχισει και μπουσουλαει η μικρη πανικος θα γινεται στο σπιτι!

Εφη μου πες στο γιο σου να παμε μαζι θαλασσα κι εγω ξεσηκωμενη ειμαι

οκ θα σου τον στειλω:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια ηταν να κατέβω με τον αντρα μου να παμε μαζι να δουμε το φόρεμα κ να το παρουμε κ αυτος εχει δουλεια στο γραφειο! Ελπίζω να μην το δωσει πουθενά γιατι ενα τελευταιο ηταν!

Ελευθερια ναι τα περπατάω ανετα!! Ας παρω κ κανενα πόντο εγω η κόντη ρε συ!!!

επρεπε να εδινες προκαταβολη να στο κρατησει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ποπάκη κουκλιά είστε!!!Να την χαίρεσαι κοριτσάρα μου. Ρε συ κάτι το ενοχλεί το παιδί, δεν μπορεί να είναι τόσο στραβόξυλο πια!

Αννούλα στείλε μέιλ να σας δω!

ευχαριστουμε ελευθερακι μου!!την παρατηρω γιατι ολη μερα μαζι της ασχολουμε οταν λεω την πιανει η στρβοξυλια της εννοω οτι βαριεται ευκολα κ δεν θελει να καθεται ουτε στο ριλαξ της ουτε στο γυμναστηριο της ...θελει μονο να ειναι αγκαλια κ να κοιτα περα δωθε ελα ομως που δεν αντεχουν τα χερακια μου...κ αμα την πιασει η νυστα μπορει να κλαιμε για μια ολοκληρη ωρα κ αποτελεσμα?να κοιμηθει μονο 10λεπτα...κ κουνημα ολη μερα στο καροτσι μας!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...