Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Δεν έπρεπε να σου στείλουν έτσι σκέτα τα αποτελέσματα . Τα στέλνουν με τα ποσοστά αυτά βγαίνουν σε υπολογιστή δεν γίνετε να υπολογιστούν έτσι. Κακώς σου τα στείλανε σκέτα . Όσο μαζί έτοιμα τα αποτελέσματα έπρεπε να σου στείλουν . 

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

όλα θα πανε καλά μην ανησυχής......

στην εξέταση β επιπέδου μας ελεγχουν και ενδοκολπικα;

Οχι, ενδοκολπικα δε σε ελεγχουν.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οποτε Ελευθερια, τελος καλο, ολα καλα!!Εεε οι μυκητες θα περασουν...:P

Εγω χθες δεν πηγα τουαλετα και τωρα στουμπωσα..Αντε να ξεστουμπωσω!:P

Λεω να σηκωθω να κανω καμια δουλιτσα..Θα μπω αργοτερα!Πρεπει να εχει μπαλα σημερα και θα πεσει καταληψη στην τηλεοραση!:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Κοπέλες μου ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ απο εμένα.... θα Κοιμηθώ για λίγο γιατι θα παμε να τους παρουμε απο το αεροδρόμιο κατα τις 1..... αχ είμαι ευτυχισμένη,,,:P:p:p

τα λέμε αύριο ελπίζω.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσαρες μπηκα να σας πω τα νεα! ειναι ολα μια χαρουλα ειναι 99% κοριτσαρος..αχ εχει μεγαλωσει πολυ ειναι 15 εκατοστα με τα ποδια μαζι...δεν φανταζεστε τι εκανε κουνιοτανε, πιπιλαγε το χερακι του εκανε σταυροποδι αλλαζε μετα παλι σταση... τρελλαθηκαμε με το Μαριο...αχ...θα χαζεψω τελειως.....καταπινε κιολας αμνιακο...μια γλυκα ενα τοσο δα κανονικο ανθρωπακι...απιστευτο....

ξεκιναω απο αυριο το σιδηρο κ ασβεστιο. ειμαι παρα πολυ χαρουμενη....

α..κ εγω εχω μυκητες αλλα λιγους κ δεν θα κανουμε θεραπεια.. δεν με νοιαζει τιποτα τωρα!!!! ουτε σεξ ουτε ξεσεξ!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες μπηκα να σας πω τα νεα! ειναι ολα μια χαρουλα ειναι 99% κοριτσαρος..αχ εχει μεγαλωσει πολυ ειναι 15 εκατοστα με τα ποδια μαζι...δεν φανταζεστε τι εκανε κουνιοτανε, πιπιλαγε το χερακι του εκανε σταυροποδι αλλαζε μετα παλι σταση... τρελλαθηκαμε με το Μαριο...αχ...θα χαζεψω τελειως.....καταπινε κιολας αμνιακο...μια γλυκα ενα τοσο δα κανονικο ανθρωπακι...απιστευτο....

α..κ εγω εχω μυκητες αλλα λιγους κ δεν θα κανουμε θεραπεια.. δεν με νοιαζει τιποτα τωρα!!!! ουτε σεξ ουτε ξεσεξ!!!

Μπράβο Μαργαρίτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είδες??Όλα καλά θα πάνε!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Μπραβο Μαργαριτσα μου!!Με το καλο να δειτε την μπεμπουλα σας!!!!Αν θες ενημερωσε κ την λιστα αφου εμαθες το φυλο πλεον..

Πρεπει να ειστε πολυ χαρουμενοι που ειδατε το μπεμπε ε??αχ τι ωραια θελω και εγω..Αλλα πρεπει να περιμενω μεχρι τις 26/9 για την β'επιπεδου

Αυριο εχει η Δωρα β' επιπεδου νομιζω ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Χθες πήγα την β' επιπέδου στον γιατρό μου, καθώς και τις εξετάσεις αίματος+ούρων που είχα κάνει.

Μου λέει λοιπόν πως η β' επιπέδου έχει μια σημείωση να τσεκάρουμε την απόσταση του πλακούντα από τον τράχηλο, γιατί φαίνεται να βρίσκεται ο πλακούντας πολύ κοντά στον τράχηλο πράγμα που σημαίνει πως ξεχνάμε τον φυσιολογικό και πάμε για κασαιρική!!!! Η απόσταση που έβγαζε ο β' επιπέδου ήταν 3,5-5,5 εκατοστά και έπρεπε να είναι από 4 και πάνω για να είμαστε οκ. Με την διαστολή κατά τον φυσιολογικό τοκετό, προκαλείται αιμορραγία στον πλακούντα εφόσον βρίσκεται κοντά στον τράχηλο και κινδυνεύει το έμβρυο, οπότε δεν ρισκάρουν φυσιολογικό τοκετό. Οπότε αν η μέτρηση έβγαινε κάτω από 4, θα έπρεπε να παρακολουθούμε μέχρι τέλους την απόσταση αυτή και να έχουμε τον νου μας την καισαρική. Μέχρι να κάνουμε την μέτρηση ΕΣΚΑΣΑ λέμε. Ευτυχώς βγήκε 6,70+, πολύ καλή οπότε το ξεχνάμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναδούμε το θέμα (μεγαλώνοντας η μήτρα, ο πλακούντας ανεβαίνει ψηλότερα οπότε και ίσον με 4 να ήταν θα ήταν οκ), σαν να μην το συζητήσαμε μου λέει, ξέχνα το! Πάει αυτό.

Καθώς μέτρησε κολπικά την απόσταση αυτή είδε ελάχιστους μύκητες στον κόλπο και μου έδωσε θεραπεία υπόθετα ντακταρίν για 7 ημέρες. Μου είπε πως θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο να πάρω την θεραπεία να τελιώνει το ζήτημα.

3ον ο αιματοκρίτης μου στο 30,7 είναι πολύ χαμηλός. Αν πέσει κάτω από 27 θα χρειαστώ μετάγγιση κατά τον τοκετό!!!!!!!!Καλά αυτό μου το είχε πει και την 1η φορά αλλά ο αιματοκρίτης δεν ήταν τόσο χαμηλός. Από την τελευτάια εξέταση που είχε δείξει το 30,7 έχω διπλασιάσει την δόση του σιδήρου, προσέχω λίγο και την διατροφή μου οπότε δεν θα έχω θέμα.

Με τα κιλά μου είπε πως είμαι μια χαρά, αλλά αποφάσισα να προσέχω λίγο. Βασικά να τρώω πιο προσεκτικά, έτσι για μένα. Στον γιο μου πάλι πριν μπω στον 6ο (και ήμουν +6 τότε) μου έστριψε πάλι τότε και κατάφερα και τερμάτισα με +9κιλά.

Αχ Ελευθερια μου τελος καλο ολα καλα ε? Πραγματικα δεν ηξερα οτι εχει τετοιες λεπτομερειες η β'επιπεδου..Καλα μονο 9 κιλα πηρες στην προηγουμενη εγκυμοσυνη?Εισαι θεα !Μπραβο σου!Πως το καταφερες αυτο και πηρες 3 μονο κιλα στους 6-7-8-9ο μηνες??

Απ'την αλλη βεβαια δεν σας κρυβω οτι ανησυχω γιατι δεν παιρνω κιλα ..Μα δεν γινεται..Πως μεγαλωνει το μωρο αν εγω δεν παιρνω ουτε γραμμαριο??ακομα στο 1,5 κιλο ειμαι συν κ ανησυχω..Μηπως λεω χαζομαρες??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μπραβο Μαργαριτα!!!!Συγχαρητηρια!!!!

Ειδες τελικα κοριτσαρος και εσυ!!!!

Τωρα θα σου εχει φυγει και το αγχος!! Σε λιγο καιρο θα αρχισεις να το ακους κιολας!! Για τη δισκοιλιοτητα τι σου ειπε???

Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο!!!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Χθες πήγα την β' επιπέδου στον γιατρό μου, καθώς και τις εξετάσεις αίματος+ούρων που είχα κάνει.

Μου λέει λοιπόν πως η β' επιπέδου έχει μια σημείωση να τσεκάρουμε την απόσταση του πλακούντα από τον τράχηλο, γιατί φαίνεται να βρίσκεται ο πλακούντας πολύ κοντά στον τράχηλο πράγμα που σημαίνει πως ξεχνάμε τον φυσιολογικό και πάμε για κασαιρική!!!! Η απόσταση που έβγαζε ο β' επιπέδου ήταν 3,5-5,5 εκατοστά και έπρεπε να είναι από 4 και πάνω για να είμαστε οκ. Με την διαστολή κατά τον φυσιολογικό τοκετό, προκαλείται αιμορραγία στον πλακούντα εφόσον βρίσκεται κοντά στον τράχηλο και κινδυνεύει το έμβρυο, οπότε δεν ρισκάρουν φυσιολογικό τοκετό. Οπότε αν η μέτρηση έβγαινε κάτω από 4, θα έπρεπε να παρακολουθούμε μέχρι τέλους την απόσταση αυτή και να έχουμε τον νου μας την καισαρική. Μέχρι να κάνουμε την μέτρηση ΕΣΚΑΣΑ λέμε. Ευτυχώς βγήκε 6,70+, πολύ καλή οπότε το ξεχνάμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναδούμε το θέμα (μεγαλώνοντας η μήτρα, ο πλακούντας ανεβαίνει ψηλότερα οπότε και ίσον με 4 να ήταν θα ήταν οκ), σαν να μην το συζητήσαμε μου λέει, ξέχνα το! Πάει αυτό.

Καθώς μέτρησε κολπικά την απόσταση αυτή είδε ελάχιστους μύκητες στον κόλπο και μου έδωσε θεραπεία υπόθετα ντακταρίν για 7 ημέρες. Μου είπε πως θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο να πάρω την θεραπεία να τελιώνει το ζήτημα.

3ον ο αιματοκρίτης μου στο 30,7 είναι πολύ χαμηλός. Αν πέσει κάτω από 27 θα χρειαστώ μετάγγιση κατά τον τοκετό!!!!!!!!Καλά αυτό μου το είχε πει και την 1η φορά αλλά ο αιματοκρίτης δεν ήταν τόσο χαμηλός. Από την τελευτάια εξέταση που είχε δείξει το 30,7 έχω διπλασιάσει την δόση του σιδήρου, προσέχω λίγο και την διατροφή μου οπότε δεν θα έχω θέμα.

Με τα κιλά μου είπε πως είμαι μια χαρά, αλλά αποφάσισα να προσέχω λίγο. Βασικά να τρώω πιο προσεκτικά, έτσι για μένα. Στον γιο μου πάλι πριν μπω στον 6ο (και ήμουν +6 τότε) μου έστριψε πάλι τότε και κατάφερα και τερμάτισα με +9κιλά.

καλημερα !!!

μπραβο κοριτσια ,ολα τελεια λοιπον!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κ από μένα!! Είμαι πολύ αγχωμενη σήμερα με την β επιπέδου!! Ουφ... Στις 14:00 εχω ραντεβού!

Κοριτσια χτες πηγα μαζί με τον άντρα μου να δούμε παλι επιπλακια και καροτσάκια... Δεν βγάλαμε άκρη για καρότσι αλλά τουλάχιστον καταλήξαμε στο χρώμα του ξύλου της κούνιας. Κατι είναι κ αυτό ε???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερααααααααααααα

το μωρο σου σημερα εγινε γλυκοπατατα!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ναι το καλο μου!!:P

Να σε ρωτησω κατι μπας και ξερεις?Αν και εχει περασει καιρος απο την εγκυμοσυνη σου αλλα μπορει να ξερεις..

Ο πονος περιοδου τι ειναι?

Ενιωσα χθες για καποια στιγμη κατι πονακια..απο την αριστερη πλευρα, εκει που ειναι(?) η σαλπιγγα..:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...