Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 20 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Δεν έχω δει όλο το διάλογο, αλλά 11.000 είναι με τον προεμφυτευτικό έλεγχο; Βασικά δεν ξέρω πόσο στοιχίζει γενικά ο προεμφυτευτικός δλδ, εγώ έδωσα πάντως για εξωσωματική με δωρεά τα μισά ακριβώς, χωρίς τα φάρμακα βέβαια, γιατί αυτά τα πήρα από την επιτροπή βασικά. Και είχα έμβρυα για δύο προσπάθειες. Στο IVF του Υγεία ήμουν..

Με τον Κελ..η;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια να σας ρωτησω κατι??

αν θυμαστε σας ειχα πει οτι πριν μεινω εγκυος ειχαμε 2 σκυλια στο σπιτι μας...εμεινα εγκυος κ σιγα σιγα τα απομακρυναμε απο εμας κ τα πηγαμε στα χωρια στους γονεις μας!! η μαμα μου στο χωριο εχει τωρα 2 σκυλια κ πολλες φορες μου λεει δεν αντεχει αλλο κ με τα 2..ο σαββας θελει να την φερουμε πισω την μποξερινα μας ...δεν την δινουμε με τπτ πουθενα αλλου αφου οσαββας την ειχε απο 40 ημερων κ τωρα ειναι 8 χρονων ...κ εγω την λατρευω..το προβλημα ειναι οτι πεφτει υπερβολικα πολυ η τριχα της κ γιαυτο το λογο την διωξαμε...μπηκα σημερα στο γκρουπ του γιατρου παπαβεντζη κ αναφερει οτι για ενα μωρο ειναι οτι καλυτερο να μεγαλωνει με σκυλο κ οτι κανει καλο για τα αντισωματα του μωρου για αλλεργιες κτλ..το θεμα ειναι οτι κανεις συγγεννεις μας κ γονεις δεν δεχεται να φερουμε πισω την λαρα μας αλλα κ εγω με τοση τριχα δεν την θελω οσο κ να την αγαπαω κ να μου λειπει...ογιατρος επισης λεει οτι δεν κανουν κακο οι τριχες του σκυλου στο μωρο...ειμαι μπερδεμενη..ξερω προκαταβολικα οτι θα μαρτυρησω αν την φερουμε πισω αλλα η καημενη τοσους μηνες μακρυα μας εχει παθει καταθλιψη..πια ειναι η αποψη σας για το θεμα???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΥΓ κ το αλλο ειναι οτι στην πολυκατοικια ειμαστε οι μονοι που ζουμε ολο το κτιριο ειναι γραφεια κ χρειαζεται να μπει ενας σκυλος για προφυλαξη ,,,κατι να συμβει δεν θα μας ακουσει κανεις..ελεγα να παιρναμε ενα μικρο σκυλακι αλλα ετσι ειναι σαν να πουλαω την λαρα μας αφου τοσα χρονια μεγαλωσε με τον σαββα κ εμενα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλησπερα ομορφες!!εχω μερες να μπω..μπαινω δλδ αλλα μεχρι να ερθει η ωρα να γραψω κατι θα θελησει η μικρη!κ οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε οι ατιμες!

πως ειστε;;

Ποπακι μου ημαρτον με το σκ@τοσυστημα της Ελλαδιτσας μας!κατι τετοια ειναι σπασιμο νευρων!!ελεος!!ευτυχως που η μικρη σου φαινεται να πηγαινει καλυτερα κ ευχομαι να παραμεινει ετσι!

Δωρακι περαστικα στη μπουμπουκα σου..αν θυμαμαι καλα εχει μυξουλες ε;;

Ελευθερια κ Σονια μακαρι να στρωσουν τα πραγματα με τα κακα.νομιζω Ελευθερια οτι oi μικρες μας κανουν το ιδιο χρωμα.δεν ειναι αυτο που θα ηθελα αλλα ειναι μεσα στα αναμενομενα για θηλασμο.κατι ινες αιματακι τις ειδα κ εγω 2 φορες..βραδυ πριν κοιμηθει,δεν ξερω αν παιζει ρολο.θα το παρακολουθησω.μεγαλωσε η μικρη σου πολυ καλε!φτου φτου!τι την ταιζεις;;χαχα

Γωγω κ εσεις ολοκληρες κοπελες!μπραβο!

Νικη μου οι συμπεριφορες που περιγραφεις ειναι ανηκουστες!!πατα ποδι κ προς Θεου,μην αφησεις το μωρο στην πεθερα!θα εισαι κ εσυ πιο ηρεμη!

Σοφια κουκλα εισαι με το φορεματακι σου κ τα παπουτσακια σου!μεγεια κ με το καλο!!

Γεωργια κ Αννα μας ξεστραβωνετε τις αμαθες πρωτομανουλες!καλη φαση αυτα τα θερμος για τα φαγητακια!!

Αναστασια ολα καλα;;πως πατε;;

ελπιζω να μην ξεχασα καμια,αν το εκανα συγχωρεστε με!ο,τι θυμομουν η δολια κ εγω!!

εμεις καλα!κατι τσαλιμακια παει να μου κανει παλι το στηθος αλλα ελπιζω να το προλαβω!ευτυχως ξεφρακαρε ο πορος!ανασανα!!χαχα 1,5 βδομαδα με πηγε η ιστορια!

κ ας μου πει καποιος ποτε θα καλοκαιριασει βρε παιδια;;ελεος!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου μολις εβαλα το παγωτο σοκολατας που εφτιαξα για τον αντρουλη μου και το γιο μου.

Πόπη μου θα σου πω τη γνώμη μου εγω με σκύλο μεγάλωσα οπότε είμαι υπέρ δεν έχω θέμα με τα ζωα και τις τριχες.Αλλα το μωρακι ειναι δικο σου οτι θελεις κανεις παντως τα μωρακια με τα ζωακια ειναι πιο τρυφερα και υπευθυνα εγω θα την επαιρνα πισω.

Όσο για το κ@@@συστημα τα ξερω κι εγω στο ΙΚΑ ειμαι ευχαριστω το Θεο που είναι ο αντρας μου στρατιωτικος και εχουμε καλο ταμειο ΑΚΟΜΑ γιατι ποτε δε ξέρεις.

Λιτσάκι μου τι κάνεις τι πάθανε τα ζιζια παλι κοπελα μου?Τελικά μονες μας θα παμε για φορεμα η Σοφια βρήκε οπως ειδες χαχα!Καλέ ότι θέλετε παλιές καραβάνες είμαστε ότι ξέρουμε σας λέμε και εσείς το κάνετε ότι θέλετε.

zxG9p3.png

owokp3.png

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εφτασα και εγω πηγα στην μαμα μου φαγαμε και επεστρεψα με τον μικρο ο μεγαλος πηγε προπονηση,ευτυχως θα μου τον φερει η μαμα μου γιατι εξω φυσαει πολυ και να μην ξανα βγαζω το μωρο!!!ποτε θα ερθει καλοκαιρι????

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

εφτασα και εγω πηγα στην μαμα μου φαγαμε και επεστρεψα με τον μικρο ο μεγαλος πηγε προπονηση,ευτυχως θα μου τον φερει η μαμα μου γιατι εξω φυσαει πολυ και να μην ξανα βγαζω το μωρο!!!ποτε θα ερθει καλοκαιρι????

Γεια σου Εφη αστα βρε παιδί μου καλό χειμώνα θα πούμε σε λίγο στη μικρη ξαναεβαλα μακρυμανικο ο μεγαλος την παλευει ακομα με κοντομανικο γιατι ολη μερα τρεχει και γινεται μούσκεμα εχουμε και 24 στο σπιτι μεσα.Και εξω κρυο δεν κανει αλλα όταν δεν εχει ηλιο και βρεχει συνεχεια τι περιμενεις.Και σε εσας φυσαει ε?Αμαν βρε παιδί μου βαρεθηκαμε το χειμωνα:(

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Εφη αστα βρε παιδί μου καλό χειμώνα θα πούμε σε λίγο στη μικρη ξαναεβαλα μακρυμανικο ο μεγαλος την παλευει ακομα με κοντομανικο γιατι ολη μερα τρεχει και γινεται μούσκεμα εχουμε και 24 στο σπιτι μεσα.Και εξω κρυο δεν κανει αλλα όταν δεν εχει ηλιο και βρεχει συνεχεια τι περιμενεις.Και σε εσας φυσαει ε?Αμαν βρε παιδί μου βαρεθηκαμε το χειμωνα:(

εγω του μικρου δεν του εβγαλα τα μακρυκανικα ο μεγαλος τα εβγαλε και εβαλε κοντομανικα αλλα οπως ειπε και εσυ κινητε αρα δεν κρυωνει ,ομως θελει να παει θαλασσα γιατι οπως λεει θα μπει το καλοκαιρι σε λιγες μερες ασχετα που ο καιρος ειναι χαλια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αλο σας κ παλι!

Γεωργια μου μια ψιλοενοχλησουλα εχω απο χθες αλλα δεν πιστευω να χειροτερεψει.

εσεις πως ειστε;;

Εφη μου ανανεωθηκες εσυ ε;;καλα εκανες!

ο μικρος καλυτερα;;

GjJbp3.png7IWup3.png

αλο σας κ παλι!

Γεωργια μου μια ψιλοενοχλησουλα εχω απο χθες αλλα δεν πιστευω να χειροτερεψει.

εσεις πως ειστε;;

Εφη μου ανανεωθηκες εσυ ε;;καλα εκανες!

ο μικρος καλυτερα;;

ναι ετοιμαζομαι θα παω δουλεια σε λιγες μερες!!!ο μικρος παει καλα δεν πινει παρα πολυ γαλα αλλα τουλαχιστω δεν κλαιει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ναι λέει ότι κάνουν και τα σάλια και οι μύξες γιατί περνάνε αυτούσια από το στομάχι και ερεθίζουν το έντερο. Είπε ο παιδίατρος ότι από εβδομάδα θα κάνουμε μάλλον τις καλιέργιες. Ναι είναι πολύ ζόρι η διατροφή. Μόνο τώρα συνειδητοποιώ πόσο πολύ γάλα έχουμε στην διατροφή μας. Το μεσημεριανό παλεύεται αλλά το πρωινό και το βραδινό είναι δύσκολο. Το ίδιο και ενδοιάμεσα ειδικά στην δουλειά το πρωί που πεινάω και είμαι με φρυγανιές και κριτσίνια.

Απλά λένε Άννα ότι αυτά που θηλάζουν δεν έχουν τόσο πρόβλημα γιατί και τα κακάκια τους είναι πιο υδαρή. Πάντως οι σύμβουλοι θηλασμού λένε ότι αν το μωρό δεν ζορίζεται δεν υπάρχει θέμα. Μάλιστα μια είπε ότι είχε ένα μωρό το οποίο έκανε μια φορά στις 23 μέρες αλλά γέμιζε πάνες πολλές.

Πάντως αν κρίνω από τον εαυτό μου αν δεν .... μια μέρα νομίζω ότι θα σκάσω. Μάλλον το ίδιο θα νοιώθουν και τα μωρά.

Και εγω το ιδιο, γι'αυτο αναρωτιεμαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια εχω παθει κριση με τα ονοματα των διδυμων .....λοιπον ποιο σας ειναι πιο αρεστο απο τα κοριτσιστικα και ποια δυο απο τα αγοριστικα:

κοριτσιστικα

Λυδια

Νεφελη

Αριαδνη

αγοριστικα

Αγγελοσ

Αχιλλεας

Λουκας

Σταυρος

Αγγελος

Μιχαλης

Απο τα κοριτσιστικα το Λυδια.

Απο τα αγοριστικα θελεις 2 για να του τα βαλεις μαζι? εμενα μου αρεσουν μαζι τα Μιχαλης-Αγγελος που γιορταζουν και μαζι.Και μαλιστα μ'αρεσει καλυτερα να το βαφτιζε κανεις Μιχαηλ-Αγγελο.

εχει μιση ωριτσα που τελειωσε ο ημερησιος μαραθωνιος μου με την μπεμπα!! σημερα κοιμηθηκε συνολικα απο τις 7 το πρωι που ξυπνησαμε 4 10λεπτα κ 1 20λεπτο τα διαλειμματα μου δλδ!!

ελευθερια μου παλλινδρομηση εχουμε απλα θα κανουμε υπερηχο να δουμε σε τι βαθμο ειναι!! απο τοτε που ξεκινησαμε αντιαναγωγικο γαλα παιρνουμε βαρος!!

γεωργια μου κ αννα μου σας χαιρομαι πραγματικα που φτιαχνεται ολο ωραιες συνταγες!! κ εγω μερακλου ημουν αλλα με την μπεμπα που δεν κοιμαται ολη μερα δεν προλαβαινω ουτε φαγητο να μαγειρεψω παντα στο ποδι μαγειρευω,,κ πολλες φορες την κουναω παραλληλα...

ΑΝΝΑ Κ ΓΩΓΩ σας εστειλα μειλ!! απο τις υπολοιπες δεν τα εχω τα μειλ σας αλλα ανεβασα φωτο στο φειςμπουκ!!!

σας καληνυχτω κοριτσακια μου παω να κοιμηθω γιατι εχω ξυπνημα σε κανα 2ωρο!! φιλακιααααααααα:tongue::tongue::tongue:

Ποπη μου σας ειδα!!!

Ειστε κουκλαρες, μανα και κορη! δεν το συζητω!!! φτου, φτου!!!

Το αλλο μειλ μου το ειδες??:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...