Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα σας!!

Ευχομαι να είστε ολες καλα.

Ελευθερια κ Σόνια ελπίζω να βρεθεί η λύση με τα κακακια!

Χτες κοιμηθηκε με την πιπίλα κ καθε λιγο κ λιγάκι επρεπε να της την βαζω. Άλλος μπάλας κι αυτος!

Το στηθος μου απο χτες που εβγαλα με το χερι μια δυο φορες ειναι μαλακό δεν το νιώθω βαρυ.... Ειδωμεν!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Δώρα! Καιρό έχουμε να τα πούμε!

Ευχαριστώ πολύ, δεν νομίζω να είναι κάτι. Και τα πρασινοκίτρινα κακά θεωρούνται νορμάλ στον θηλασμό αλλά ξέρεις...όποιος έχει την μύγα!

Έπιασε πιπίλα η μπουμπού σου?Ναι έχει φασαρία μέχρι να την μάθουν να την κρατούν καλά στο στόμα και ακόμη μέχρι να μάθουν να την βάζουν μόνα τους αλλά δεν βαριέσαι.

Τι κάνετε με τον θηλασμό?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα σας!!!

Καλημερα σας!!

Ευχομαι να είστε ολες καλα.

Ελευθερια κ Σόνια ελπίζω να βρεθεί η λύση με τα κακακια!

Χτες κοιμηθηκε με την πιπίλα κ καθε λιγο κ λιγάκι επρεπε να της την βαζω. Άλλος μπάλας κι αυτος!

Το στηθος μου απο χτες που εβγαλα με το χερι μια δυο φορες ειναι μαλακό δεν το νιώθω βαρυ.... Ειδωμεν!

σιγα σιγα θα συνηθισει Δωρα μου την πιπιλα....

σιγα σιγα το βλεπω να σου κόβετε κι εμενα ετσι ηταν...

τι γάλα της δίνεις;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κ απο εμενα!! μετα τον χθεσινο μαραθωνιο μας κοιμηθηκαμε το βραδυ μια χαρα ενα ξυπνημα στις 2.30 κ ενα στις 7!! εμ κουραζεται ολη μερα που δεν κοιμαται κ ευτυχως το βραδυ τον παιρνει ευκολα τον υπνακο της!!!

ελευθεριτσα μου σε ευχαριστω πολυ ανυπομονω να παμε για τον υπερηχο!!υπομονη με τα κακακια σας!!

σονια μου κ σε σενα το ιδιο ευχομαι μακαρι να μην ηταν τπτ κ να περασει γρηγορα!!

δωρακι μου πιπιλα ακουω?? να τα μας ,,να τα μας!! αντε τι ωραιες αλλαγες ειναι αυτες?? εγω καθε μερα την προσπαθω με την πιπιλα για να την μαθει..αλλωτε την παιρνει αλλωτε οχι!!

νικουλα μου ναι για 3 μηνων κ πανω πηρα θηλη!! τρωει πιο γρηγορα τωρα...της αβεντ σε πλαστικο βγαινουν μονο τα μπουκαλια εεε??

κοριτσια εβαλα φωτο της μπεμπας στο φεις!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ελευθερια προσπαθώ να κόψω τον θηλασμο με φυσικό τροπο... Η αληθεια ειναι οτι μου λείπει το ολο σκηνικό αλλα το μωρο μου το βλέπω πιο χορτατο. Παντως νιώθω περηφάνια για μενα που κατάφερα κ θηλασα 4μηνες! Μπορούσα κ παραπανω σιγουρα,αλλα χαίρομαι που πρόσφερα ως εδω! Ισως αν δεν συνέβαινε αυτο με τον αδερφό μου να ειχα ακομα γαλα οπως στην αρχη,νομιζω απο εκει πήρα την κατιούσα... Τεσπα,ολα καλα!

Ναι καιρο εχουμε να τα πουμε! Ο μπόμπιρας σου ειναι εντάξει τωρα?

Νικη το φριζολακ κομφορτ δίνω γιατι τον θηλασμο μου τον έβγαζε σε μεγαλες γουλιες κ ολο της ερχόταν προς τα πανω κ ξαπλα να παίξει δεν μπορουσε. Μαλλον της έπεφτε πολυ νερουλο το δικο μου κ δεν καθόταν στο στομάχι της.ΕΣεις πως πατε?? Παντως κι εμενα η μαμα μου σχεδον ξαπλωμενη την εχει οταν την ταΐζει....γκρρρρ!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Δωράκι μου μπράβο σου που έφτασες ως εδώ. Όσο αντέξει η καθεμία, ο θηλασμός είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Καλά να είσαι κοπέλα μου να θηλάσεις και το επόμενο παιδάκι σου τόσο.

Ανά βδομάδα λένε να κόβεις ένα γεύμα και να το αντικαθιστάς με φόρμουλα αλλά αυτό το βλέπεις εσύ. Εγώ έκοβα και ανά 3-4 μέρες γεύμα. Βέβαια ήταν 2 χρονών και δεν χρειαζόταν να φάει κάτι άλλο αλλά κάπως έτσι πάει.

Καλά είναι ο Μάνος. Βήχει λίγο ακόμα, έχει λίγο φλεματάκι αλλά του σταμάτησα την μασκούλα. Μα είναι καιρός αυτός ρε παιδιά?Δεν λέει να μπει καλοκαίρι πια, τα νεύρα μου!!!

Η μικρή μου ακόμη κοιμάται!

Γειά σου Εφάκη μου!Όλα καλά εσείς? Ο μικρός σου έστρωσε?

Ποπάκη θα μπω πιο μετά να δω φώτο της κουκλίτσας σου στο φέις γιατί τώρα είμαι με την σφουγγαρίστρα αγκαλιά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημερα βρε κοριτσια!

Τι κανετε??

Χθες παλι μπηκα και βγηκα γιατι ηρθαν επισκεψεις!

Σημερα κοιταω το ρολοι.Λεω 8 η ωρα ειναι, ας σηκωθω πριν τη μικρη, να πιω καφεδακι.Τελικα ηταν 7...:shock:

Εεε δεν πειραζει..

Ηδη αισθανομαι καλυτερα με τη φυσικοθεραπεια που εκανα και ειδωμεν!

Ποπη, σας ειδα και στο φεις!Οντως αμα την κοιτας τη μπουμπου, λες τι ηρεμο παιδακι που ειναι..Και χαμογελο...Αλλα η μανα ξερει τι τραβαει!!

Κουκλα ειναι!

Τη Δευτερα κοριτσια που πηγα στο σπα, βαζω τη ρομπα και μου λεει η κοπελα να βγαλω το σταυρο που φορουσα και να το βαλω μεσα στη τσεπη..

Μετα οταν τελειωσα εβγαλα τη ρομπα και εφυγα.Την επομενη μερα θυμηθηκα οτι ξεχασα μεσα το σταυρο..Ωχχχ μανα μου!

Ηταν δωρο της πεθερας μου οταν γεννησα και ηθελε να το δωσω στη μικρη οταν με το καλο γεννησει και εκεινη..Ειχε 1000 ευρω κοριτσια!

Φυσικα πηρα τηλεφωνο την επομενη αλλα ειπαν οτι δεν ειδαν κατι!

Θελω να πιστευω οτι αν το βρουν θα με παρουν τηλ γιατι ειναι και γνωστη!

βουλα μου ελπιζω να σου περασει με τες φυσιοθεραπιες!!!οσο για τον σταυρο κριμα,ελπιζω να τον βρειτε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωράκι μου μπράβο σου που έφτασες ως εδώ. Όσο αντέξει η καθεμία, ο θηλασμός είναι εντελώς προσωπική υπόθεση. Καλά να είσαι κοπέλα μου να θηλάσεις και το επόμενο παιδάκι σου τόσο.

Ανά βδομάδα λένε να κόβεις ένα γεύμα και να το αντικαθιστάς με φόρμουλα αλλά αυτό το βλέπεις εσύ. Εγώ έκοβα και ανά 3-4 μέρες γεύμα. Βέβαια ήταν 2 χρονών και δεν χρειαζόταν να φάει κάτι άλλο αλλά κάπως έτσι πάει.

Καλά είναι ο Μάνος. Βήχει λίγο ακόμα, έχει λίγο φλεματάκι αλλά του σταμάτησα την μασκούλα. Μα είναι καιρός αυτός ρε παιδιά?Δεν λέει να μπει καλοκαίρι πια, τα νεύρα μου!!!

Η μικρή μου ακόμη κοιμάται!

Γειά σου Εφάκη μου!Όλα καλά εσείς? Ο μικρός σου έστρωσε?

Ποπάκη θα μπω πιο μετά να δω φώτο της κουκλίτσας σου στο φέις γιατί τώρα είμαι με την σφουγγαρίστρα αγκαλιά:)

γεια σου ελευθερια μου και περαστικα σας!!πραγματι δεν λεει να μπει το καλοκαιρι ,εμας εδω εχει ενα αερα νομιζω θα σηκωση το σπιτι!!ο μικρος μου ειναι καλητερα δεν κλαιει οπως εκλαιγε αλλα δεν λεει να αυξηση και την ποσοτητα του γαλατος που πινει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες .......

καλημερα νινα !!!

Έφη μου βάρος παίρνει? Τι να πεις, παιδεμός είναι τα παιδιά αλλά γλυκός παιδεμός!

Καλημέρα Ντίνι!

ειναι 6490γρ εβαλε 300γρ σε 15 μερες!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλα ειμαι μεσα στα νευρα ακυρωθηκε ο υπερηχος γιατι το συστημα του ικα δεν ανοιξε ακομα.χθες προσπαθησε να μου το γραψει ο γιατρος αλλα του το ακυρωσαν..τον ειπα αν ειναι να πληρωσουμε κ μου ειπε οχι ειναι κριμα να δωσουμε τοσα λεφτα ( εδω για μια καλλιεργεια ειχαμε δωσει 60 ε) θα περιμενουμε να ανοιξει το συστημα κ τοτε θα το κανουμε αναμενουμε λοιπον...μπουρδελο Ελλαδα συγνωμη κοριτσια αλλα κ@λοκρατος ειμαστε..πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα καθε μηνα στο ικα για τα ενσημα κ δεν μπορουμε να εχουμε ασφαλιση για τα παιδια μας...δλδ καποιος που δεν εχει χρηματα τι κανει??πεθαινει? στο καλο του πρωι πρωι τα χω παρει στην κρανα....

ευτυχως χθες κ σημερα δεν καναμε εμετο!!

εφακη ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!!!

B4Itp2.png

δεν μπορω να διαννοηθω οτι ο αντρας μου πληρωνει σαν εργοδοτης μου 372 ε τον μηνα τα ενσημα μου κ αυτην την στιγμη το ικα δεν μπορει να εξυπηρετησει το παιδι μου να κανει μια εξεταση...:evil::evil::evil::evil:

ειναι τραγικο αυτο που ζουμε...

B4Itp2.png

καλα ειμαι μεσα στα νευρα ακυρωθηκε ο υπερηχος γιατι το συστημα του ικα δεν ανοιξε ακομα.χθες προσπαθησε να μου το γραψει ο γιατρος αλλα του το ακυρωσαν..τον ειπα αν ειναι να πληρωσουμε κ μου ειπε οχι ειναι κριμα να δωσουμε τοσα λεφτα ( εδω για μια καλλιεργεια ειχαμε δωσει 60 ε) θα περιμενουμε να ανοιξει το συστημα κ τοτε θα το κανουμε αναμενουμε λοιπον...μπουρδελο Ελλαδα συγνωμη κοριτσια αλλα κ@λοκρατος ειμαστε..πληρωνουμε ενα σωρο λεφτα καθε μηνα στο ικα για τα ενσημα κ δεν μπορουμε να εχουμε ασφαλιση για τα παιδια μας...δλδ καποιος που δεν εχει χρηματα τι κανει??πεθαινει? στο καλο του πρωι πρωι τα χω παρει στην κρανα....

ευτυχως χθες κ σημερα δεν καναμε εμετο!!

εφακη ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!!!!

αχου ποπη μου εχεις δικιο!!υπομονη τι αλλο μπορεις να κανεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...