Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ βρε Σονια μου κι εγω που νομιζα πωε ξεμπλεξατε κι εγω στη θεση σου θα την εκανα την καλλιεργεια να μου φυγει η ιδεα.Ετσι ειναι πολλες φορες το εχω ακουσει κι εγω αυτο το φυσιολογικο και μου τη δινει.

Αννα μου μου τον εστειλες ναι χαχα σε μια φωτο με τα αγορια σου.Κι εσυ τον εχεις δει τον δικο μου με την μικρη μου δε ξεχνιεται ευκολα τετοιο μουστακι χαχαχα!

Ελευθερια μου εχουμε γινει γιατροι με τοσα που εχουμε διαβασει και αναγκαστει να βρουμε μονες μας.

Εσεις το μουστακι, εμεις το μουσι καλα παμε!!!

Ο δικος μου χωρις το μουσι φαινεται πολυ πιο μικρος, γι'αυτο αλλωστε και το εχει απο παλια που ξεκινησε με το δικο του γραφειο, για να τον περνανε πιο μεγαλο και σοβαρο.Ετσι το εχει απο 24, τωρα ειναι 42 και το ειχε παντα απο τοτε.Εγω με αυτο τον γνωρισα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοροτσια μου μια φιλη μου θηλαζει αποκλειστικα μια μπουμπου ισα με τις δικες μας και σε ενα μηνα πηρε μονο 300γρ και 3 ποντους η παιδιατρος επεμεινε στο να δωσει συμπληρωμα αλλα η φιλη μου ειπε να το αφησει ενα μηνα ακομα.Γιατι λετε να συμβαινει αυτο τρωει κανονικα καθε 2 ωρες και δειχνει χορτατη και ευδιαθετη το βραδυ κοιμαται 8 ωρες συνεχομενες και τους προηγουμενους μηνες επαιρνε νορμαλ 800 γρ

zxG9p3.png

owokp3.png

Εσεις το μουστακι, εμεις το μουσι καλα παμε!!!

Ο δικος μου χωρις το μουσι φαινεται πολυ πιο μικρος, γι'αυτο αλλωστε και το εχει απο παλια που ξεκινησε με το δικο του γραφειο, για να τον περνανε πιο μεγαλο και σοβαρο.Ετσι το εχει απο 24, τωρα ειναι 42 και το ειχε παντα απο τοτε.Εγω με αυτο τον γνωρισα.

Πολυ τριχα βρε παιδι μου χαχαχα!

Εμενα εφταιγε η πορωση με την Κρητη γιατι εγω ειμαι απο εκει κι εκεινος απο Βεροια οποτε οταν χωρισαμε για 2 χρονια τον βρηκα με το μουστακι ως φορο τιμης σε μενα χαχαχα!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Α! Γεωργια μου αυτη τη συνταγη δεν τη ξερω!!

Μηπως αποδυναμωθηκε το γαλα?

Μηπως η μαμα δεν κανει καλη διατροφη?

Η απλα η μπουμπου εχει τον δικο της ρυθμο αναπτυξης και μπορει τον αλλο μηνα να εχει παρει αρκετο βαρος και υψος.:rolleyes::rolleyes:

Παω κοριτσια μου, να κανω λιγο παρεα στον αντρουλη μου που βλεπει τιβι.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Πολυ τριχα βρε παιδι μου χαχαχα!

Εμενα εφταιγε η πορωση με την Κρητη γιατι εγω ειμαι απο εκει κι εκεινος απο Βεροια οποτε οταν χωρισαμε για 2 χρονια τον βρηκα με το μουστακι ως φορο τιμης σε μενα χαχαχα!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Αχα! ΚΑΛΟ!!!

Ό,τι τα σάλια κάνουν πράσινα κακά δεν το ήξερα, αλλά δεν είμαι και γιατρός.

Πάντως από την έρευνα μου που έκανα σχετικά με την αλλεργία, το αίμα στα κακά δεν είναι πάντα εμφανέςμε γυμνό μάτι. Υπάρχει μια εξέταση κοπράνων, η Μάγερ, που δείχνει αν έχουν αίμα τα κακά ή όχι.

2 βδομάδες θέλει να καθαρίσει ο οργανισμός της μητέρας και άλλες 2 ο οργανισμός του μωρού από τα αγελαδινά. Ζόρι είναι η διατροφή ε?

Ναι λέει ότι κάνουν και τα σάλια και οι μύξες γιατί περνάνε αυτούσια από το στομάχι και ερεθίζουν το έντερο. Είπε ο παιδίατρος ότι από εβδομάδα θα κάνουμε μάλλον τις καλιέργιες. Ναι είναι πολύ ζόρι η διατροφή. Μόνο τώρα συνειδητοποιώ πόσο πολύ γάλα έχουμε στην διατροφή μας. Το μεσημεριανό παλεύεται αλλά το πρωινό και το βραδινό είναι δύσκολο. Το ίδιο και ενδοιάμεσα ειδικά στην δουλειά το πρωί που πεινάω και είμαι με φρυγανιές και κριτσίνια.

Γιατι δεν πειραζει Σονια μου?

Αυτα δε στουμπωνουν?? χιχι!!

Απλά λένε Άννα ότι αυτά που θηλάζουν δεν έχουν τόσο πρόβλημα γιατί και τα κακάκια τους είναι πιο υδαρή. Πάντως οι σύμβουλοι θηλασμού λένε ότι αν το μωρό δεν ζορίζεται δεν υπάρχει θέμα. Μάλιστα μια είπε ότι είχε ένα μωρό το οποίο έκανε μια φορά στις 23 μέρες αλλά γέμιζε πάνες πολλές.

Πάντως αν κρίνω από τον εαυτό μου αν δεν .... μια μέρα νομίζω ότι θα σκάσω. Μάλλον το ίδιο θα νοιώθουν και τα μωρά.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Η απλα η μπουμπου εχει τον δικο της ρυθμο αναπτυξης και μπορει τον αλλο μηνα να εχει παρει αρκετο βαρος και υψος.:rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!

zxG9p3.png

owokp3.png

κοριτσια εχω παθει κριση με τα ονοματα των διδυμων .....λοιπον ποιο σας ειναι πιο αρεστο απο τα κοριτσιστικα και ποια δυο απο τα αγοριστικα:

κοριτσιστικα

Λυδια

Νεφελη

Αριαδνη

αγοριστικα

Αγγελοσ

Αχιλλεας

Λουκας

Σταυρος

Αγγελος

Μιχαλης

Διαφημίσεις

κοροτσια μου μια φιλη μου θηλαζει αποκλειστικα μια μπουμπου ισα με τις δικες μας και σε ενα μηνα πηρε μονο 300γρ και 3 ποντους η παιδιατρος επεμεινε στο να δωσει συμπληρωμα αλλα η φιλη μου ειπε να το αφησει ενα μηνα ακομα.Γιατι λετε να συμβαινει αυτο τρωει κανονικα καθε 2 ωρες και δειχνει χορτατη και ευδιαθετη το βραδυ κοιμαται 8 ωρες συνεχομενες και τους προηγουμενους μηνες επαιρνε νορμαλ 800 γρ

Αν το μωρό της γεννήθηκε μικρό και πήρε πολύ βάρος στην αρχή είναι λογικό να φρενάρει τώρα. Τα 300 γρ είναι λίγο προς τα κάτω γιατί το λιγότερο είναι περίπου 400γρ το μήνα αλλά το ύψος είναι καλό. Βέβαια τα 800γρ τους προηγούμενους μήνες ήταν στα επάνω όρια.

Δες λίγο και εδώ http://kellymom.com/bf/normal/weight-gain-metric/

Αν δεν έχει τίποτα το μωρό μήπως άρχισε να κοιμάτε πιο πολύ; Καλά κάνει η μαμά και περιμένει. Ας δεί και τον άλλο μήνα και μετά.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!

Καναλύχτα κορίτσια και καλή ξεκούραση. Πάω και εγώ να την πέσω γιατί όλη την ημέρα έτρεχα πίσω από τον γιο μου και τώρα τα είδα όλα.

Φιλιά πολλά. Καληνύχτα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

εχει μιση ωριτσα που τελειωσε ο ημερησιος μαραθωνιος μου με την μπεμπα!! σημερα κοιμηθηκε συνολικα απο τις 7 το πρωι που ξυπνησαμε 4 10λεπτα κ 1 20λεπτο τα διαλειμματα μου δλδ!!

ελευθερια μου παλλινδρομηση εχουμε απλα θα κανουμε υπερηχο να δουμε σε τι βαθμο ειναι!! απο τοτε που ξεκινησαμε αντιαναγωγικο γαλα παιρνουμε βαρος!!

γεωργια μου κ αννα μου σας χαιρομαι πραγματικα που φτιαχνεται ολο ωραιες συνταγες!! κ εγω μερακλου ημουν αλλα με την μπεμπα που δεν κοιμαται ολη μερα δεν προλαβαινω ουτε φαγητο να μαγειρεψω παντα στο ποδι μαγειρευω,,κ πολλες φορες την κουναω παραλληλα...

ΑΝΝΑ Κ ΓΩΓΩ σας εστειλα μειλ!! απο τις υπολοιπες δεν τα εχω τα μειλ σας αλλα ανεβασα φωτο στο φειςμπουκ!!!

σας καληνυχτω κοριτσακια μου παω να κοιμηθω γιατι εχω ξυπνημα σε κανα 2ωρο!! φιλακιααααααααα:tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα βρε κοριτσια!

Τι κανετε??

Χθες παλι μπηκα και βγηκα γιατι ηρθαν επισκεψεις!

Σημερα κοιταω το ρολοι.Λεω 8 η ωρα ειναι, ας σηκωθω πριν τη μικρη, να πιω καφεδακι.Τελικα ηταν 7...:shock:

Εεε δεν πειραζει..

Ηδη αισθανομαι καλυτερα με τη φυσικοθεραπεια που εκανα και ειδωμεν!

Ποπη, σας ειδα και στο φεις!Οντως αμα την κοιτας τη μπουμπου, λες τι ηρεμο παιδακι που ειναι..Και χαμογελο...Αλλα η μανα ξερει τι τραβαει!!

Κουκλα ειναι!

Τη Δευτερα κοριτσια που πηγα στο σπα, βαζω τη ρομπα και μου λεει η κοπελα να βγαλω το σταυρο που φορουσα και να το βαλω μεσα στη τσεπη..

Μετα οταν τελειωσα εβγαλα τη ρομπα και εφυγα.Την επομενη μερα θυμηθηκα οτι ξεχασα μεσα το σταυρο..Ωχχχ μανα μου!

Ηταν δωρο της πεθερας μου οταν γεννησα και ηθελε να το δωσω στη μικρη οταν με το καλο γεννησει και εκεινη..Ειχε 1000 ευρω κοριτσια!

Φυσικα πηρα τηλεφωνο την επομενη αλλα ειπαν οτι δεν ειδαν κατι!

Θελω να πιστευω οτι αν το βρουν θα με παρουν τηλ γιατι ειναι και γνωστη!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!Δε σας πρόλαβα σήμερα είχα πολλές δουλειές αμάν αυτό το σπίτι τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ MAIL!!!!!!

Νίκη μου μόλις μαυρίσεις καμία ραγάδα δε θα φαίνεται άντε μη κολλάς άς πανε αυτές να κάνουν παιδι και θα τις δουμε μετά μια κούκλα είσαι ολόκληρο θαύμα εφερες στον κόσμο.

Έφη μου με γεια άντε να στρώσει και ο μικρός και ποιος σε πιάνει ανανεωμένη και κούκλα μαμά.Ο μεγάλος τι κάνει?

Γωγώ μου μια χαρά είσαστε ολόκληρες γυναίκες!

Άννα μου ευτυχώς και ενεργήθηκε η κουκλίτσα σου το διάβασα και λέω ωχ τη ματιάσαμε που είναι τόσο καλόβολο το κοριτσάκι σου.Α μήπως έχεις καμια συνταγη για παγωτο σοκολάτα ψάχνω τωρα αλλά δεν έχω ξανακάνει και δε ξέρω να κρίνω αν είναι καλές.

νικουλα μην κολας με τις ραγαδες θα φυγουν με το μαυρισμα δεν θα φαινεται τπτ!! εισαι κουκλα!!

γεωργια κ ελευθερια μου ατελειωτες αυτες τις δουλειες ,,,,ουφ δεν σταματανε ποτε...

γεωργια μου να σε χαρω εγω με τις συνταγες κ τα γλυκακια που κανεις!! χαρα στο κουραγιο σου!!

ελευθεριτσα μου ακομα παιδευεστε με τα κακακια εεε? μακαρι να μην ειναι τπτ!! τελεια η μπουμπουκα σου ολοκληρη κοπελα σου εγινε!! μπραβο σας!!

αχ κοριτσια μην μας ματιασω σημερα δεν βγαλαμε ουτε γουλια ουτε εμετο!!! λετε να φοβηθηκε ο εμετος που θα κανουμε τον υπερηχο αυριο??? χε χε !!

να σας πω κατι?? πηραμε σημερα τα μπιμπερο της avent κ η μικρη εσπασε ρεκορ..ηπιε 150 μλ σε 5 λεπτα!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ναι ναι μεγαλο σοκ δεν ξερω πως εγινε αυτο!!!!!!!!!!!!!!! το ρουφηξε ολο ουτε αναπνοη δεν προλαβε να παρει!!!!!!!!!!!!!!φτυστε μας φτυστε μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

α κοριτσια λέτε ε;;; καλε πολύ με συγκινίτε.... σας ευχαριστω....

Ποπη μου κι εγω αβεντ εχω και ειμαι πολύ ευχαριστημενη δεν τα αλλαζω με τιποτα.... πες μας πως θα παει... πιπιλες εχεις το νουμερο 3;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλημέρα! Πριν λίγο έφυγαν τα αγόρια και έχω την μικρή στο ριλάξ. Σε λίγο θα την πάω στην κούνια της για τον πρώτο πρωινό της ύπνο. Στις 7 ξύπνησε και αυτή, την ξεγέλασα με πιπίλα μέχρι τις 7μιση που ξύπνησε και ο μεγάλος.

Σόνια μου η γαλέτα που είχα κοιτάξει λέει πως μπορεί να περιέχει ίχνη γάλακτος, κοίταξες την συσκευασία της φρυγανιάς έτσι? Όντως πολύ γάλα πάντως και μάλιστα καλά κρυμένο!

Ποπάκη ωραία αφού βρήκατε τι έχει όλα καλά. Καλή επιτυχία στον υπέρηχο, εύχομαι να είμαι μικρό το πρόβλημα.

Βούλα μου ακόμη ταλαιπωρείσαι? Πώς είσαι τώρα?Περαστικά σου!

Νίκη καλημέρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...