Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεωργία μου τα μπαλκόνια τα κάνω 2 φορές την εβδομάδα, ενώ απαραίτητα το μπροστινό το σκουπίζω και το σφουγγαρίζω καθημερινά γιατί είτε απλώνω ρούχα είτε βγαίνει το απόγευμα ο Μάνος και παίζει. 1 φορά κάνω και παντζούρια με τζάμια αλλά τα τζάμια τα κάνω και ενδιάμεσα γιατί έχουν συνέχεια δαχτυλάκια πάνω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια, εχω την εντυπωση οτι η συνταγη ειναι καλη.Αφενος μεν γιατι η κρεμα γαλακτος φτιαχνει ωραιο παγωτο, αφετερου επειδη οι κροκοι μπαινουν σε ενα σωστο παγωτο, συμφωνα παντα με τα βιβλια της Βεφας την οποια εγω ακολουθω.Με τη μονη διαφορα οτι εκεινη στα παγωτα βαζει παντα κρεμα γαλακτος 35% δλδ, οχι λαιτ.Αυτη ομως τη βαζει οπως ειναι, ενω στη συνταγη σου τη ζεσταινεις.

Δοκιμασε'το, πρεπει να ειναι ωραιο.

Καλε πως το καταλαβες οτι ειναι μαφια?? οντως ετσι ειναι!!!:P:p

Το αλλο το μειλ το ειδες?

Ενταξει ΣΕΦ θα το κανω και θα σου πω!

Ετσι ειναι τα μουτρακια τους οταν ειναι μαφιες εχεις δει τον δικο μου και της Ελευθεριας?/Καπως ετσι ειναι ιδια χαχαχα!

Το μειλ ολα τα λεφτα τωρα ανοιξεω χαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα.

Τι κάνετε βρε φιλενάδες? Έχω χαθεί, όλη μέρα έχω δουλειές αμάν πια δεν τελιώνουν.

Σόνια βγάλατε άκρη με τα κακά σας? Εμένα κάνει κιτρινοπράσινα αλλά ο γιατρός είπε πως δεν είναι ανησυχητικό. Το αιματάκι που είχα δει ήταν από 3-4 ραγάδες που έχει στον πρωκτό, μας έδωσε αλοιφούλα.

Κάναμε και 2 εμβόλια, το ένα ήταν το πόσιμο της γαστρεντερίτιδας. 8200γρ. και 72 πόντους ήταν την Δευτέρα η κουκλίτσα μου.

Καλώς την Ελευθερία. Τί κάνετε; Κιτρινοοράσινα ακούω έ; Άρα πάτε καλύτερα. Η δικιά μου συνεχίζει τα πράσινα. Μόνο που τώρα είναι ανοιχτό πράσινο και όχι σκούρο. Κάναμε και πυρετό την Κυριακή. Ευτυχώς όμως μόνο μια μέρα. Τώρα έχουμε μόνο μύξες. Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά από την προηγούμενη Τρίτη αλλά δεν είδα βελτίωση. Ο παιδίατρος λέει ότι μάλλον είναι από τα πολλά σάλια που έχει. Τί να πώ; Θα δείξει.

Καλά η κόρη σου είναι άπλα άψογη. Περιττό να σου πώ ότι μας περνάτε 2200 και 7 πόντους; Και είστε και ποιό μικρές έτσι δεν είναι; Φτου φτου σκόρδα στην μπέμπα σου. Τί κάνει ο μεγάλος; Ο δικός μου πότε καλά πότε μέσα στην τρέλα. Σήμερα ήταν η μέρα της τρέλας.

Καλως την!Κι εγω αυτο ελεγα και με δυο μωρα πολυ τρεξιμο!

Της Σονιας της εκδηλωθηκε ιωση και μαλλον απο αυτο ηταν.Περαστικα στον κοριτσαρο σου ολοκληρη γυναικα ειναι πια σκορδα!

Σήμερα Γιωργία πήγα και σε έναν άλλο παιδίατρο που ασχολείται περισσότερο από τον δικό μου με τον θηλασμό. Πάλι άκρη δεν βρήκαμε. Δεν πιστεύει ότι είναι αλλεργία, ούτε ότι είναι από την ίωση , ούτε υπερπαραγωγή. Τους μπερδεύει το γεγονός ότι το μωρό είναι ευδιάθετο και τρώει μια χαρά κα ότι δεν αλλάξαμε τίποτα στις συνήθειες μας. Μπορεί από εβδομάδα να κάνουμε και καμία καλλιέργεια για να μας φύγει η ιδέα. Αλλά μάλλον στο τέλος απλά θα το αποδεχθούμε ότι έτσι είναι. Δεν ξέρω τί άλλο να σκεφτώ πλέον. Αν αποκλείσουμε τα πάντα και πάλι συνεχίζει έτσι απλά θα πώ ότι έτσι είναι. :|

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεωργία μου τα μπαλκόνια τα κάνω 2 φορές την εβδομάδα, ενώ απαραίτητα το μπροστινό το σκουπίζω και το σφουγγαρίζω καθημερινά γιατί είτε απλώνω ρούχα είτε βγαίνει το απόγευμα ο Μάνος και παίζει. 1 φορά κάνω και παντζούρια με τζάμια αλλά τα τζάμια τα κάνω και ενδιάμεσα γιατί έχουν συνέχεια δαχτυλάκια πάνω:)

Κι εγω τα μπαλκονια καθε μερα ειδικα το μπροστα που παιζει αλλά τα πατζουρια μια φορα το μηνα κι αν.Τα τζαμια μια φορα την εβδομαδα κι οταν εχω επισκεψειςβ κανω εξτρα τα δαχτυλακια!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλώς την Σόνια. Εκτός από πράσινα κακά έχετε κάτι άλλο? Συνήθως ενοχοποιούν την υπερπαραγωγή και αν συνοδεύονται από αιματάκι μπορεί να είναι αλλεργία. Πάντως ξέρεις πως θέλει 1 μήνα για να δείξει η αποχή από γαλακτοκομικά έτσι? Άρα αν είναι αλλεργία έχεις ακόμη δρόμο.

Πράσινα εμένα κάνει ελάχιστες φορές και πάντα ανοιχτά πράσινα. Συνήθως όμως είναι κιτρινοπράσινα. Ο παιδίατρος μας που τα είδε είπε πως είναι φυσιολογικά, ωστόσο ξέρω πως είναι τα φυσιολογικά του θηλασμού και δεν είναι ακριβώς έτσι. Τελοσπάντων, περιμένω μερικές μέρες επειδή έχει ακόμη μυξούλες και μόλις καθαρίσει και δεν δω διαφορά θα κάνω και εγώ αποχή από τα αγελαδινά μήπως φταίει αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ενταξει ΣΕΦ θα το κανω και θα σου πω!

Ετσι ειναι τα μουτρακια τους οταν ειναι μαφιες εχεις δει τον δικο μου και της Ελευθεριας?/Καπως ετσι ειναι ιδια χαχαχα!

Το μειλ ολα τα λεφτα τωρα ανοιξεω χαχα!

Γεωργια μου, σου εχω στειλει τον αντρα μου?

Σε φωτο εννοω!!:tongue::tongue:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλώς την Σόνια. Εκτός από πράσινα κακά έχετε κάτι άλλο? Συνήθως ενοχοποιούν την υπερπαραγωγή και αν συνοδεύονται από αιματάκι μπορεί να είναι αλλεργία. Πάντως ξέρεις πως θέλει 1 μήνα για να δείξει η αποχή από γαλακτοκομικά έτσι? Άρα αν είναι αλλεργία έχεις ακόμη δρόμο.

Πράσινα εμένα κάνει ελάχιστες φορές και πάντα ανοιχτά πράσινα. Συνήθως όμως είναι κιτρινοπράσινα. Ο παιδίατρος μας που τα είδε είπε πως είναι φυσιολογικά, ωστόσο ξέρω πως είναι τα φυσιολογικά του θηλασμού και δεν είναι ακριβώς έτσι. Τελοσπάντων, περιμένω μερικές μέρες επειδή έχει ακόμη μυξούλες και μόλις καθαρίσει και δεν δω διαφορά θα κάνω και εγώ αποχή από τα αγελαδινά μήπως φταίει αυτό.

Αυτή τη στιγμή Ελευθερία έχει και μυξούλες και πάρα πολλά σάλια. Αιματάκι δεν είχαμε εκτός από μια σταγόνα στις 12 μέρες που έχουμε πράσινα. Πάντως τις τελευταίες μέρες το πρωί μου έκανε χακί ας το πούμε και χάρηκα. Αλλά μετά πάλι το ίδιο. Ναι ξέρω ότι αν είναι αλλεργία θέλει το λιγότερο 2 εβδομάδες για να αρχίσει να δέιχνει βελτίωση. Τί να πώ; Μήπως είναι και από την ίωση τελικά; Μου την δίνει το γεγονός ότι οι παιδίατροι λένε ότι είναι φυσιολογικό. Αφού δεν είναι πώς να το κάνουμε. Καλύτερα να μας πούν ότι δεν ξέρουν παρά ότι είναι φυσιολογικό.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Γειά σου Άννα. Τί κάνουν τα παιδιά σου;

Η μικρή γέμισε τον τόπο ε; Καλέ εμείς λέγαμε ότι δεν πειράζει αν δεν κάνουν αυτά που θηλάζουν αποκλειστικά.

Εγώ σήμερα είχα άδεια γιατί η μαμά μου είχε γιατρό και έπρεπε να κρατήσω τα παιδιά. Τώρα τί θα βρώ αύριο στην δουλειά δεν ξέρω.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Ό,τι τα σάλια κάνουν πράσινα κακά δεν το ήξερα, αλλά δεν είμαι και γιατρός.

Πάντως από την έρευνα μου που έκανα σχετικά με την αλλεργία, το αίμα στα κακά δεν είναι πάντα εμφανέςμε γυμνό μάτι. Υπάρχει μια εξέταση κοπράνων, η Μάγερ, που δείχνει αν έχουν αίμα τα κακά ή όχι.

2 βδομάδες θέλει να καθαρίσει ο οργανισμός της μητέρας και άλλες 2 ο οργανισμός του μωρού από τα αγελαδινά. Ζόρι είναι η διατροφή ε?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γειά σου Άννα. Τί κάνουν τα παιδιά σου;

Η μικρή γέμισε τον τόπο ε; Καλέ εμείς λέγαμε ότι δεν πειράζει αν δεν κάνουν αυτά που θηλάζουν αποκλειστικά.

Εγώ σήμερα είχα άδεια γιατί η μαμά μου είχε γιατρό και έπρεπε να κρατήσω τα παιδιά. Τώρα τί θα βρώ αύριο στην δουλειά δεν ξέρω.

Γιατι δεν πειραζει Σονια μου?

Αυτα δε στουμπωνουν?? χιχι!!

Κι εγω τα μπαλκονια καθε μερα ειδικα το μπροστα που παιζει αλλά τα πατζουρια μια φορα το μηνα κι αν.Τα τζαμια μια φορα την εβδομαδα κι οταν εχω επισκεψειςβ κανω εξτρα τα δαχτυλακια!!!

Και εγω μπαλκονια , αυλες και τζαμια μια φορα την εβδομ. Εδω ομως ειναι εξοχη, τα μπαλκονια και οι αυλες τις περισσοτερες φορες δεν εχουν τιποτα.

Τα ρολα μου ( δεν εχω μπατζουρια) , την ημερα ειναι μαζεμενα και ουτε που φαινονται μονο τη νυχτα κατεβαινουν.Οποτε διατηρουνται καθαρα, πολυ σπανια τα κανουμε με τη γυναικα.

Αχ βρε Σονια μου κι εγω που νομιζα πωε ξεμπλεξατε κι εγω στη θεση σου θα την εκανα την καλλιεργεια να μου φυγει η ιδεα.Ετσι ειναι πολλες φορες το εχω ακουσει κι εγω αυτο το φυσιολογικο και μου τη δινει.

Αννα μου μου τον εστειλες ναι χαχα σε μια φωτο με τα αγορια σου.Κι εσυ τον εχεις δει τον δικο μου με την μικρη μου δε ξεχνιεται ευκολα τετοιο μουστακι χαχαχα!

Ελευθερια μου εχουμε γινει γιατροι με τοσα που εχουμε διαβασει και αναγκαστει να βρουμε μονες μας.

zxG9p3.png

owokp3.png

Δυστυχώς αν δεν έχεις ιατρικές γνώσεις όμως όσα διαβάζεις είναι λειψά και περισσότερο σε αγχώνουν παρά σε ενημερώνουν.

Πάω κορίτσια να θηλάσω την μικρή να κοιμηθώ και εγώ!

Θα προσπαθήσω να μπαίνω πιο συχνά, μου έχετε λείψει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...