Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Τι κάνετε βρε φιλενάδες? Έχω χαθεί, όλη μέρα έχω δουλειές αμάν πια δεν τελιώνουν.

Σόνια βγάλατε άκρη με τα κακά σας? Εμένα κάνει κιτρινοπράσινα αλλά ο γιατρός είπε πως δεν είναι ανησυχητικό. Το αιματάκι που είχα δει ήταν από 3-4 ραγάδες που έχει στον πρωκτό, μας έδωσε αλοιφούλα.

Κάναμε και 2 εμβόλια, το ένα ήταν το πόσιμο της γαστρεντερίτιδας. 8200γρ. και 72 πόντους ήταν την Δευτέρα η κουκλίτσα μου.

Καλως την!Κι εγω αυτο ελεγα και με δυο μωρα πολυ τρεξιμο!

Της Σονιας της εκδηλωθηκε ιωση και μαλλον απο αυτο ηταν.Περαστικα στον κοριτσαρο σου ολοκληρη γυναικα ειναι πια σκορδα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

νικουλα μην κολας με τις ραγαδες θα φυγουν με το μαυρισμα δεν θα φαινεται τπτ!! εισαι κουκλα!!

γεωργια κ ελευθερια μου ατελειωτες αυτες τις δουλειες ,,,,ουφ δεν σταματανε ποτε...

γεωργια μου να σε χαρω εγω με τις συνταγες κ τα γλυκακια που κανεις!! χαρα στο κουραγιο σου!!

ελευθεριτσα μου ακομα παιδευεστε με τα κακακια εεε? μακαρι να μην ειναι τπτ!! τελεια η μπουμπουκα σου ολοκληρη κοπελα σου εγινε!! μπραβο σας!!

αχ κοριτσια μην μας ματιασω σημερα δεν βγαλαμε ουτε γουλια ουτε εμετο!!! λετε να φοβηθηκε ο εμετος που θα κανουμε τον υπερηχο αυριο??? χε χε !!

να σας πω κατι?? πηραμε σημερα τα μπιμπερο της avent κ η μικρη εσπασε ρεκορ..ηπιε 150 μλ σε 5 λεπτα!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ναι ναι μεγαλο σοκ δεν ξερω πως εγινε αυτο!!!!!!!!!!!!!!! το ρουφηξε ολο ουτε αναπνοη δεν προλαβε να παρει!!!!!!!!!!!!!!φτυστε μας φτυστε μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλησπέρα κορίτσια!Δε σας πρόλαβα σήμερα είχα πολλές δουλειές αμάν αυτό το σπίτι τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ MAIL!!!!!!

Νίκη μου μόλις μαυρίσεις καμία ραγάδα δε θα φαίνεται άντε μη κολλάς άς πανε αυτές να κάνουν παιδι και θα τις δουμε μετά μια κούκλα είσαι ολόκληρο θαύμα εφερες στον κόσμο.

Έφη μου με γεια άντε να στρώσει και ο μικρός και ποιος σε πιάνει ανανεωμένη και κούκλα μαμά.Ο μεγάλος τι κάνει?

Γωγώ μου μια χαρά είσαστε ολόκληρες γυναίκες!

Άννα μου ευτυχώς και ενεργήθηκε η κουκλίτσα σου το διάβασα και λέω ωχ τη ματιάσαμε που είναι τόσο καλόβολο το κοριτσάκι σου.Α μήπως έχεις καμια συνταγη για παγωτο σοκολάτα ψάχνω τωρα αλλά δεν έχω ξανακάνει και δε ξέρω να κρίνω αν είναι καλές.

Γεωργια μου, εχεις 2 μειλς!!

Για το παγωτο κατσε να θυμηθω και θα σου πω.:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπέρα.

Τι κάνετε βρε φιλενάδες? Έχω χαθεί, όλη μέρα έχω δουλειές αμάν πια δεν τελιώνουν.

Σόνια βγάλατε άκρη με τα κακά σας? Εμένα κάνει κιτρινοπράσινα αλλά ο γιατρός είπε πως δεν είναι ανησυχητικό. Το αιματάκι που είχα δει ήταν από 3-4 ραγάδες που έχει στον πρωκτό, μας έδωσε αλοιφούλα.

Κάναμε και 2 εμβόλια, το ένα ήταν το πόσιμο της γαστρεντερίτιδας. 8200γρ. και 72 πόντους ήταν την Δευτέρα η κουκλίτσα μου.

Γεια σου Ελευθερια μου!!

Πω, πω, ολοκληρη κοπελα!!!

νικουλα μην κολας με τις ραγαδες θα φυγουν με το μαυρισμα δεν θα φαινεται τπτ!! εισαι κουκλα!!

γεωργια κ ελευθερια μου ατελειωτες αυτες τις δουλειες ,,,,ουφ δεν σταματανε ποτε...

γεωργια μου να σε χαρω εγω με τις συνταγες κ τα γλυκακια που κανεις!! χαρα στο κουραγιο σου!!

ελευθεριτσα μου ακομα παιδευεστε με τα κακακια εεε? μακαρι να μην ειναι τπτ!! τελεια η μπουμπουκα σου ολοκληρη κοπελα σου εγινε!! μπραβο σας!!

αχ κοριτσια μην μας ματιασω σημερα δεν βγαλαμε ουτε γουλια ουτε εμετο!!! λετε να φοβηθηκε ο εμετος που θα κανουμε τον υπερηχο αυριο??? χε χε !!

να σας πω κατι?? πηραμε σημερα τα μπιμπερο της avent κ η μικρη εσπασε ρεκορ..ηπιε 150 μλ σε 5 λεπτα!!! :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

ναι ναι μεγαλο σοκ δεν ξερω πως εγινε αυτο!!!!!!!!!!!!!!! το ρουφηξε ολο ουτε αναπνοη δεν προλαβε να παρει!!!!!!!!!!!!!!φτυστε μας φτυστε μας!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!

Αχ Ποπη μου μου την εχει δωσει για αυτο κανω γλυκα και πιτσες δεν μπορω μεσα στο σπιτι η μερα μου αρχιζει στις 8 και τελειωνει στις 12 και ολη μερα δουλειες και μωρα κουραστηκα οταν μαγειρευω χαλαρωνω ξεδινω και δε τα τρωω κιολας γιατι κανω διαιτα:evil:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Φτου, φτου, φτου!! σκορδα σας!!!

Μπραβο, αντε να δουμε.....

Σου στελνω τωρα 2 μειλς, δε θυμαμαι αν το αστειο σου το εχω ξαναστειλει...:rolleyes::rolleyes:

Γεωργια μου, εχεις 2 μειλς!!

Για το παγωτο κατσε να θυμηθω και θα σου πω.:rolleyes::rolleyes:

Τωρα μπαινω να τα δω θα σου στειλω και τη συνταγη που βρηκα για να μη ψαχνεις να μου πεις μονο βαση εμπειριας αν θα γινει καλό.

zxG9p3.png

owokp3.png

ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ!

Αχ Ποπη μου μου την εχει δωσει για αυτο κανω γλυκα και πιτσες δεν μπορω μεσα στο σπιτι η μερα μου αρχιζει στις 8 και τελειωνει στις 12 και ολη μερα δουλειες και μωρα κουραστηκα οταν μαγειρευω χαλαρωνω ξεδινω και δε τα τρωω κιολας γιατι κανω διαιτα:evil:

Και εγω μια απο τα ιδια εχω παθει! με τη μονη διαφορα οτι εγω τρωω ρε γμτ!!

Μεχρι το Πασχα καλα τα πηγαινα με τη διατροφη, απο το Πασχα και μετα....

Βεβαια το καλο ειναι οτι απο τοτε δεν εχουν ανεβει τα κιλα.Ακομη 4,5 εχω, ειναι ομως μεχρι να το παρω αποφαση να ξανακανω διατροφη, μεχρι να παρω φορα δλδ.....:tongue::tongue:

Ποπάκη βρήκατε τι έχετε εσείς τελικά?Τον υπέρηχο θα τον κάνετε να δείτε αν έχετε παλλινδρόμηση?Καλή επιτυχία!!

Γεωργίτσα μου παιδεύεσαι και εσύ με τα δυο παιδάκια ε?Εμένα λείπει ως τις 2 ο μεγάλος αλλά και πάλι οι δουλειές δεν τελιώνουν. Τόσο καιρό είχαμε γλιτώσει από μπαλκόνια, παντζούρια και τζάμια, αραιά και που τα έκανα-1 φορά τον μήνα. Τώρα προστέθηκαν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και θέλουν κόπο!!

Αννούλα όλα καλά εσείς?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ποπάκη βρήκατε τι έχετε εσείς τελικά?Τον υπέρηχο θα τον κάνετε να δείτε αν έχετε παλλινδρόμηση?Καλή επιτυχία!!

Γεωργίτσα μου παιδεύεσαι και εσύ με τα δυο παιδάκια ε?Εμένα λείπει ως τις 2 ο μεγάλος αλλά και πάλι οι δουλειές δεν τελιώνουν. Τόσο καιρό είχαμε γλιτώσει από μπαλκόνια, παντζούρια και τζάμια, αραιά και που τα έκανα-1 φορά τον μήνα. Τώρα προστέθηκαν στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα και θέλουν κόπο!!

Αννούλα όλα καλά εσείς?

Καλα Ελευθερια μου!!

Το εκανες τελικα της γαστρεντεριτιδας ε?

Εγω σκεφτομουν να μην το κανω και τη φορτωνω με φαρμακα...:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Και εγω μια απο τα ιδια εχω παθει! με τη μονη διαφορα οτι εγω τρωω ρε γμτ!!

Μεχρι το Πασχα καλα τα πηγαινα με τη διατροφη, απο το Πασχα και μετα....

Βεβαια το καλο ειναι οτι απο τοτε δεν εχουν ανεβει τα κιλα.Ακομη 4,5 εχω, ειναι ομως μεχρι να το παρω αποφαση να ξανακανω διατροφη, μεχρι να παρω φορα δλδ.....:tongue::tongue:

Καλε τι μωρα ειστε εσεις απο τη μαμα μεχρι την κορη τα αγορια σου μελανουρια!Ο μεσαιος ειναι μεγαλη μαφια ή ετσι φαινεται?

Σου εστειλα μειλ!Εγω οσο πλησιαζω στο στοχο αρχιζω να βαριεμαι αλλα κραταω.1 κιλο εχω ακομα για να παω στα κιλα μου στα καλυτερα γιατι στα προ εγκυμοσυνης ειμαι ηδη.

Παρε φορα αλλα για να παρεις πρεπει να πας πισω οποτε φαε λιγο για να παρεις δυναμη!:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια, εχω την εντυπωση οτι η συνταγη ειναι καλη.Αφενος μεν γιατι η κρεμα γαλακτος φτιαχνει ωραιο παγωτο, αφετερου επειδη οι κροκοι μπαινουν σε ενα σωστο παγωτο, συμφωνα παντα με τα βιβλια της Βεφας την οποια εγω ακολουθω.Με τη μονη διαφορα οτι εκεινη στα παγωτα βαζει παντα κρεμα γαλακτος 35% δλδ, οχι λαιτ.Αυτη ομως τη βαζει οπως ειναι, ενω στη συνταγη σου τη ζεσταινεις.

Δοκιμασε'το, πρεπει να ειναι ωραιο.

Καλε τι μωρα ειστε εσεις απο τη μαμα μεχρι την κορη τα αγορια σου μελανουρια!Ο μεσαιος ειναι μεγαλη μαφια ή ετσι φαινεται?

Σου εστειλα μειλ!Εγω οσο πλησιαζω στο στοχο αρχιζω να βαριεμαι αλλα κραταω.1 κιλο εχω ακομα για να παω στα κιλα μου στα καλυτερα γιατι στα προ εγκυμοσυνης ειμαι ηδη.

Παρε φορα αλλα για να παρεις πρεπει να πας πισω οποτε φαε λιγο για να παρεις δυναμη!:tongue:

Καλε πως το καταλαβες οτι ειναι μαφια?? οντως ετσι ειναι!!!:P:p

Το αλλο το μειλ το ειδες?

Αννούλα όλα καλά εσείς?

Αστα βρε Ελευθερια μου αυτο το καθημερινο σφουγγαρισμα με εχει τσακισει και οι βαριες δουλειές που εκανα με ξεκανανε.Αλλα ευτυχως εχουν μεινει μονο οι κουρτινες.Τα πατζουρια τα κανεις μια φορα την εβδομαδα?Τον μεγάλο τον εχω σπιτι συνεχεια μονο οταν εχω βαριες δουλειες παει στη μαμα μου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Το έκανα Άννα μου. Στον γιο μου δεν το είχα κάνει αλλά επειδή έχω φοβηθεί τόσο με τις ιώσεις το έκανα στην μικρή. Στον 6ο θα κάνουμε και την δεύτερη δόση.

Εγώ έχω ακόμη 4 κιλά να φτάσω στα προ εγκυμοσύνης αλλά δεν κάνω απολύτως καμιά προσπάθεια:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...