Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι ρε επινεν δεν ξερω γιατι τωρα δεν θελει,δεν νομιζω να εχει παλλινδρομηση εμετο δεν κανει .ναι ενεργειτε μια φορα την μερα.

εμενα εδω ειναι οι γονεις μου αλλα ειναι δυο τα παιδια και ειναι δυσκολο!!!

Ε, τοτε κανε υπομονη βρε Εφη μου και θα δεις!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

αννα μου τι τρελη που εισαι χαχαχα πολύ καλο περιμενα κι εγω να δω την αναπτυξη του εμβριου... τελειο χεχε!!!

Βρε Αννα μου σου εχω ξαναπει τι ομορφα αγορακια εχεις θυμασαι, και ευτη η κοριτσαρα σου μα τι ομορφιες τι ματαρες.... α την θελω για το γιο μου..... και εσυ δεν πας πισω ε.. ομορφιες...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αννα μου τι τρελη που εισαι χαχαχα πολύ καλο περιμενα κι εγω να δω την αναπτυξη του εμβριου... τελειο χεχε!!!

Βρε Αννα μου σου εχω ξαναπει τι ομορφα αγορακια εχεις θυμασαι, και ευτη η κοριτσαρα σου μα τι ομορφιες τι ματαρες.... α την θελω για το γιο μου..... και εσυ δεν πας πισω ε.. ομορφιες...

Ευχαριστω Νικη μου!!

Να εφευγαν και τα 4,5 κιλα που μου εχουν μεινει, τι αλλο ηθελα!!

Δεχτη η προταση!! να δουμε τι θα πει και η νυφη ομως!! χεχε!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

πω πω πολυλογουδες οταν λειπω εγω τα λετε ολα καλε??ζηλεψα κ θελω κ εγω να σας δω ολες!! αντε ξεκινηστε κ στειλτε κ σε μενα!!βαλτε με να παιξω κ εγω καλε κοριτσια!! θελω πολυ να σας στελνω κ εγω φωτο αλλα οπως ξερετε με το κ@λολαπτοπ που εχω δεν μπορω...δεχομαι δωρο ενα λαπτοπ οποια θελει να κανει το καλο!! χε χε χε!!! πλακα κανω!!!

εφη μου καλα εε μιλαμε τελειο το νυχι!! ολα τα λεφτα !! εισαι ετοιμη για δραση τωρα!!

δωρακι μου πολυ καλη η ποσοτητα που πινετε κ εμεις μεσω ορο εκει ειμαστε!!

νικουλα μου εχεις τελειο σωμα πετα καλε ενα μπικινι καυτο κ μην μασας τπτ!!αννουλα μου ευτυχως σας εχεσε το τοπο η μικρουλα σου κ ξελαφρωσε το καμαρι μου!! κ μενα πριν 2 μερες αυτο μου ειχε κανει!!

βουλιτσα καλες φυσιοθεραπειες να εχεις κοπελα μου!!

εμεις ειμαστε ξυπνιες απο το πρωι γιαυτο χαθηκα ολη μερα ουφ μπαφιασα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

πω πω πολυλογουδες οταν λειπω εγω τα λετε ολα καλε??ζηλεψα κ θελω κ εγω να σας δω ολες!! αντε ξεκινηστε κ στειλτε κ σε μενα!!βαλτε με να παιξω κ εγω καλε κοριτσια!! θελω πολυ να σας στελνω κ εγω φωτο αλλα οπως ξερετε με το κ@λολαπτοπ που εχω δεν μπορω...δεχομαι δωρο ενα λαπτοπ οποια θελει να κανει το καλο!! χε χε χε!!! πλακα κανω!!!

εφη μου καλα εε μιλαμε τελειο το νυχι!! ολα τα λεφτα !! εισαι ετοιμη για δραση τωρα!!

δωρακι μου πολυ καλη η ποσοτητα που πινετε κ εμεις μεσω ορο εκει ειμαστε!!

νικουλα μου εχεις τελειο σωμα πετα καλε ενα μπικινι καυτο κ μην μασας τπτ!!αννουλα μου ευτυχως σας εχεσε το τοπο η μικρουλα σου κ ξελαφρωσε το καμαρι μου!! κ μενα πριν 2 μερες αυτο μου ειχε κανει!!

βουλιτσα καλες φυσιοθεραπειες να εχεις κοπελα μου!!

εμεις ειμαστε ξυπνιες απο το πρωι γιαυτο χαθηκα ολη μερα ουφ μπαφιασα!!

ποπη μου νιωθω αρκετα ασχημα με τις ραγαδες και νομιζω αν βάλω μπικινι όλοι εμενα θα βλπεουν και θα λένε για αυτες:(:oops:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα κορίτσια!Δε σας πρόλαβα σήμερα είχα πολλές δουλειές αμάν αυτό το σπίτι τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε!ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ MAIL!!!!!!

Νίκη μου μόλις μαυρίσεις καμία ραγάδα δε θα φαίνεται άντε μη κολλάς άς πανε αυτές να κάνουν παιδι και θα τις δουμε μετά μια κούκλα είσαι ολόκληρο θαύμα εφερες στον κόσμο.

Έφη μου με γεια άντε να στρώσει και ο μικρός και ποιος σε πιάνει ανανεωμένη και κούκλα μαμά.Ο μεγάλος τι κάνει?

Γωγώ μου μια χαρά είσαστε ολόκληρες γυναίκες!

Άννα μου ευτυχώς και ενεργήθηκε η κουκλίτσα σου το διάβασα και λέω ωχ τη ματιάσαμε που είναι τόσο καλόβολο το κοριτσάκι σου.Α μήπως έχεις καμια συνταγη για παγωτο σοκολάτα ψάχνω τωρα αλλά δεν έχω ξανακάνει και δε ξέρω να κρίνω αν είναι καλές.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλησπέρα.

Τι κάνετε βρε φιλενάδες? Έχω χαθεί, όλη μέρα έχω δουλειές αμάν πια δεν τελιώνουν.

Σόνια βγάλατε άκρη με τα κακά σας? Εμένα κάνει κιτρινοπράσινα αλλά ο γιατρός είπε πως δεν είναι ανησυχητικό. Το αιματάκι που είχα δει ήταν από 3-4 ραγάδες που έχει στον πρωκτό, μας έδωσε αλοιφούλα.

Κάναμε και 2 εμβόλια, το ένα ήταν το πόσιμο της γαστρεντερίτιδας. 8200γρ. και 72 πόντους ήταν την Δευτέρα η κουκλίτσα μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...