Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας κ λίγο αγχώθηκα . Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια εγω που ημουν ολη μερα εδω τωρα δεν σας προλαβαινω....

η μικρη μου εχει μυξες πολλες κ σιναχι,ειδα η μυτουλα τρεχει.τι να κανω???? λετε γι'αυτο να ξυπναει το βραδυ???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω στο κομμωτηριο που παω, το οποιο κανει και νυχια μαζι με το fish spa το μανικιουρ εχει 15 ευρω.

Το ξερετε το fish spa?

Δεστε εδω,

http://www.tlife.gr/Article/BEAUTY-BEAUTYNEWS/0-16-15539.html

το εχω ακουστα αλλα δεν εχω ξανα κανει!!

η μικρη μου εχει μυξες πολλες κ σιναχι,ειδα η μυτουλα τρεχει.τι να κανω???? λετε γι'αυτο να ξυπναει το βραδυ???

εγω νομιζω οτι πρεπει να παρεις την παιδιατρο να την ρωτησεις !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δωρα μου φυσικο και επομενο ειναι να μην μπορει να κοιμηθει.Καθαριζε'της τη μυτουλα πολυ συχνα με ορο και με σωληνακι τραβα τις μυξες.Αν εχει πολυ μπουκωμα, ανασηκωσε'της λιγο το στρωμα στο κρεβατακι της.

Δεν θα μπορει και να φαει η καημενουλα...

Εσυ τι κανεις??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δωρα μου φυσικο και επομενο ειναι να μην μπορει να κοιμηθει.Καθαριζε'της τη μυτουλα πολυ συχνα με ορο και με σωληνακι τραβα τις μυξες.Αν εχει πολυ μπουκωμα, ανασηκωσε'της λιγο το στρωμα στο κρεβατακι της.

Δεν θα μπορει και να φαει η καημενουλα...

Εσυ τι κανεις??

Καλα...το στηθος μου αρχισε να μην πολυ πρηζεται...θα δειξει...

Της βαζω ορο ρε πολυ αλλα δεν το θελει χτυπιεται! ουφ.... θα με λετε και γκρινιαρα,μα ολα το δικο μου μωρο να τα παθαινει????:confused:

Τρωει Αννα μου καθε 3 ωρες 110-160 αναλογως τις πεινες της!!! Καλα ειναι?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα περυσι που πηγαμε Σκωτια,στο Εδιμβουργο γινοταν χαμος στα fish spa!πηγαιναν ολοι μετα τη δουλεια κ κανανε στα ποδια!κ φαγωθηκε ο αντρας μου να ανοιξουμε στη λαρισα!αλλα τελικα φοβομαστε να ρισκαρουμε κ το ανοιξαν αλλοι αλλα δεν εχω παει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγω στο κομμωτηριο που παω, το οποιο κανει και νυχια μαζι με το fish spa το μανικιουρ εχει 15 ευρω.

Το ξερετε το fish spa?

Δεστε εδω,

http://www.tlife.gr/Article/BEAUTY-BEAUTYNEWS/0-16-15539.html

κι εγω το εχω ακουστα το fish spa και εχω δει βεβαια αλλα δεν ξερω φοβαμαι να κανω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλα τελειο το νυχι Εφη!!!

Εγω ειμαι σαν το μπαζο πάντως... ενα μαλλι κοτσο ολη την ημερα και ευτυχως ναι ναθ εχω προλαβει να βγαλω φρυδι γιατι σε λιγο θα ημουν ο Καραμανλης!!

Τωρα ομως που κοβουμε τον θηλασμο σιγα σιγα9χτες βραδυ θηλασαμε) θα παω να κανω τρελλη αλλαγη στο μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!! Θα βγάλω το αχτι μου μιλαμε..... Αννα θα σου στειλω φωτο να μου πεις αν με προτιμας ξανθια...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Της βαζω ορο ρε πολυ αλλα δεν το θελει χτυπιεται! ουφ.... θα με λετε και γκρινιαρα,μα ολα το δικο μου μωρο να τα παθαινει????:confused:

Α! μη στεναχωριεσαι!! με τον ορο θα εχεις πολεμο παντα! ετσι κανουν ολα, εγω οταν ηταν πιο μεγαλα δλδ 2-3 χρονων που δε μπορουσα να τους βαλω με τιποτα, τα ξαπλωνα στο κρεβατι , ανεβαινα πανω τους καβαλα με τροπο που να τους κρατω και τα χερια κατω απο τα ποδια μου, τους επιανα με το ενα χερι το κεφαλι και με το αλλο τους εβαζα ορο! θα τα μαθεις, αγαλι, αγαλι...χιχιχι!!

Τωρα την καθαριζουν μονοι τους βεβαια τη μυτη τους με θαλασσινο νερο σε σπρει, αλλα και παλι δεν το πολυθελουν.

Τι να κανεις ομως που απο τις μυξες ξεκινανε ολα τα αλλα?? ωτιτιδες, φλεματα, βρογχιτιδες....

Εγω ειμαι σαν το μπαζο πάντως... ενα μαλλι κοτσο ολη την ημερα και ευτυχως ναι ναθ εχω προλαβει να βγαλω φρυδι γιατι σε λιγο θα ημουν ο Καραμανλης!!

Τωρα ομως που κοβουμε τον θηλασμο σιγα σιγα9χτες βραδυ θηλασαμε) θα παω να κανω τρελλη αλλαγη στο μαλλι!!!!!!!!!!!!!!!! Θα βγάλω το αχτι μου μιλαμε..... Αννα θα σου στειλω φωτο να μου πεις αν με προτιμας ξανθια...

σε ευχαριστω δωρα μου!!!παω να κανω μπανιο τον μπεμπη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ποσα γευματα κανει το 24ωρο?

Αν κανει 6 επι 140-150, μια χαρα ειναι!!

Εμενα εχει 5 γευματα των 200 γρ. Απο 190-230 πινει, δλδ 950-1100 την ημερα.

Η παιδιατρος σου τι λεει??

Αληθεια εμαθες γιατι το εχασε το μωρο? ηταν το πρωτο της?

Διαφημίσεις

Αννα περυσι που πηγαμε Σκωτια,στο Εδιμβουργο γινοταν χαμος στα fish spa!πηγαιναν ολοι μετα τη δουλεια κ κανανε στα ποδια!κ φαγωθηκε ο αντρας μου να ανοιξουμε στη λαρισα!αλλα τελικα φοβομαστε να ρισκαρουμε κ το ανοιξαν αλλοι αλλα δεν εχω παει!

Βαζεις τα χερια η τα ποδια μεσα και ερχονται αυτα και ειναι σαν να σε φυλανε!

κι εγω το εχω ακουστα το fish spa και εχω δει βεβαια αλλα δεν ξερω φοβαμαι να κανω

Και εγω στην αρχη μεχρι να βαλω το χερι μου την 1η φορα, δισταζα λιγο, αλλα μετα συνηθιζεις.

Το ωραιο ειναι που μου ειπε η κοπελα εκει οτι ολες δυσταζουν την πρωτη φορα και φοβουνται και οποιο παιδι βρεθει τυχαια εκει με τη μαμα του, αμεσως το βαζει το χερι μεσα για να δει πως ειναι.

Και ο γιος μου ο μεγαλος που ηταν μαζι μου τις προαλλες, το εβαλε μεσα αμεσως απο περιεργια!!

Και εγω αυριο που θα κανω και ανταυγιες θα σας στειλω φωτο.:P

Α! μη στεναχωριεσαι!! με τον ορο θα εχεις πολεμο παντα! ετσι κανουν ολα, εγω οταν ηταν πιο μεγαλα δλδ 2-3 χρονων που δε μπορουσα να τους βαλω με τιποτα, τα ξαπλωνα στο κρεβατι , ανεβαινα πανω τους καβαλα με τροπο που να τους κρατω και τα χερια κατω απο τα ποδια μου, τους επιανα με το ενα χερι το κεφαλι και με το αλλο τους εβαζα ορο! θα τα μαθεις, αγαλι, αγαλι...χιχιχι!!

Τωρα την καθαριζουν μονοι τους βεβαια τη μυτη τους με θαλασσινο νερο σε σπρει, αλλα και παλι δεν το πολυθελουν.

Τι να κανεις ομως που απο τις μυξες ξεκινανε ολα τα αλλα?? ωτιτιδες, φλεματα, βρογχιτιδες....

:tongue::tongue::tongue: πολυ καλο!!!!!!

σε ευχαριστω δωρα μου!!!παω να κανω μπανιο τον μπεμπη!!

Εγω να δω ποτε θα τα καταφερω να την κανω μονη!!!!:rolleyes::rolleyes:

Ποσα γευματα κανει το 24ωρο?

Αν κανει 6 επι 140-150, μια χαρα ειναι!!

Εμενα εχει 5 γευματα των 200 γρ. Απο 190-230 πινει, δλδ 950-1100 την ημερα.

Η παιδιατρος σου τι λεει??

Αληθεια εμαθες γιατι το εχασε το μωρο? ηταν το πρωτο της?

Δεν πηγα απο τοτε ξανα... Την Δευτερα εχουμε εμβολιο...

Κοιτα τρωει 6-7 φορες αλλα εμενα ειναι το 3ωρο. Ετσι οπως τα υπολογισα φτανει τα 850μλ... για αρχη νομιζω μετα απο θηλασμο καλα ειναι...Α!!! και με αντιαναγωγικο γαλα που ειναι πιο πηχτο ε?κ δινει πισω στο κουτι μικροτερες ποσοτητες απο το κανονικο...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...