Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , linaa είπε:

Δεν έπρεπε να σου στείλουν έτσι σκέτα τα αποτελέσματα . Τα στέλνουν με τα ποσοστά αυτά βγαίνουν σε υπολογιστή δεν γίνετε να υπολογιστούν έτσι. Κακώς σου τα στείλανε σκέτα . Όσο μαζί έτοιμα τα αποτελέσματα έπρεπε να σου στείλουν . 

Αύριο το πρωί έχω την εξέταση της αυχενικής, μηπως μετα την εξεταση δινουν πιθανότητες, δεν ξερω καθολου πως λειτουργει, μου ειπανε να πάω σήμερα για την εξέταση αίματος. Επειδή δεν ξέρω αν σημαίνουν κάτι μόνες τους σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Gia sas koritsia ti mou kanete?ego xekourazome tora kai mpleko;)simera piga eklisia kai meta volta piga kai ida krevatakia tis pali kai kati karotsia peg-perego kati tetio na rotiso kati ime mperdemeni molis genithi to moro kimate sto carry cot tou amaxiou kai meta sto krevataki giati xtes etsi mou ipan sto pre natal alla i kopella simera se ena allo katastima mou ipe pos den xriazome carry cot kai na to valo kateuthias sto krevataki.sto hippokits to katsastima mou ipan pos kalitera na rotiso pediatro kai oti o kathe pediatros exi diaforetiki apopsi

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λοιπον female(ονομα γιατι ξεχναω;;;;:oops::oops::oops:) Ολα είναι μια χαρα οποτε δεν αγχωνομαστε για τιποτε!!! Εχω μια φίλη που έχει κάτι περισσότερο από το στίγμα και κάθε βδομάδα της έκαναν μετάγγιση οποτε μην αγχώνεσε... Όσο για τους μύκητες η γυναικολόγος μου μου είπε ότι στην εγκυμοσύνη τους έχεις πολύ πιο εύκολα.. στον πρώτο μου γιο είχα 3-4 φορές και τώρα είχα στον 2ο και εβαζα και εγώ υπόθετα..

Αννίτα από hippokids μακρια.. Πηρα το καροτσακι του γιου μου και σε 3 μήνες πήγα και πήρα άλλο απο το new baby city την peg perego.. δεν πέζετε! τώρα θα πάρω και το car seat της peg peregoγιατι αυτα του hippokids ήταν όλα χαλια....

Εγώ τον γιό μου τον είχα για περίπου μήνες σε καλάθα και μετά στο κρεβατάκι του.. νομίζω το carrycoat είναι περιττό...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Το carry cot είναι το traveller? Το καθισματάκι του αυτοκινήτου δηλαδή? Τι εννοείς να κοιμάται εκεί? Για μόνιμα όχι δεν κάνει. Για λίγο στις μετακινήσεις ή μέσα στην ημέρα είναι οκ. Εκεί το μωρό παίρνει το σχήμα που έχει μέσα στην μήτρα (την εμβρυική στάση) και το βολεύει αλλά για να κοιμάται πολλές ώρες θέλει σταθερό και καλό στρωματάκι.

Μαργαρίτα καλή επιτυχία σήμερα. Κοριτσομάνα σε κόβω εσένα ενώ για την Νίκη θα έλεγα πως περιμένει γιο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το carry cot είναι το traveller? Το καθισματάκι του αυτοκινήτου δηλαδή? Τι εννοείς να κοιμάται εκεί? Για μόνιμα όχι δεν κάνει. Για λίγο στις μετακινήσεις ή μέσα στην ημέρα είναι οκ. Εκεί το μωρό παίρνει το σχήμα που έχει μέσα στην μήτρα (την εμβρυική στάση) και το βολεύει αλλά για να κοιμάται πολλές ώρες θέλει σταθερό και καλό στρωματάκι.

Μαργαρίτα καλή επιτυχία σήμερα. Κοριτσομάνα σε κόβω εσένα ενώ για την Νίκη θα έλεγα πως περιμένει γιο!

Οχι δεν είναι το καθισματακι αυτοκινητου.. είναι κατι σαν καλάθα αλλά είναι πιο ακριβό από την καλάθα και είναι σετ (προερετικό) με το καροτσι και το καθισματακι αυτοκινήτου

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Αααα! Οκ! Για μόνιμο ύπνο λες, ξέρω και εγώ? Εμείς που το έχουμε έβαλα μέσα έξτρα στρωματάκι για να είναι πιο μαλακό αλλά πάλι από την αρχή στην κούνια τον κοίμιζα. Μόνο μέσα στην ημέρα τον έβαζα εκεί και αυτό για κανένα μήνα, μετά δεν χωρούσε ο μικρός. Κουμπώνει στο κάθισμα του καροτσιού και είναι βολικό αλλά είναι και πολύ βαρύ, πιο βαρύ από το τράβελερ.

Δώρα αυτό το καρότσι δεν θα το έβαζα και εγώ σε αγόρι, μην δεσμεύεσαι μωρέ. Αυτά τα πράγματα δεν φθείρονται εύκολα και δεν αγοράζονται και εύκολα για να πάρεις άλλο μετά.

Εμάς το τρίο σύστημα είναι πορτοκαλί με γκρι και το δεύτερο καρότσι το πιο ελαφρύ είναι λαχανί με γκρι ανοιχτό (το λατρεύω αλλά λερώνει εύκολα).

Άλλα πράγματα που να προσέξετε στην επιλογή του καροτσιού εκτός από διαστάσεις, βάρος είναι και το ύφασμα. Να βγαίνει και να πλένεται εύκολα, επίσης το ύφασμα να επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει (θα το χρησιμοποιήσετε και καλοκαιρινούς θερμούς μήνες). Ακόμη ελέγξτε πως κλείνει, τα φρένα του και πόσο σταθερό είναι. Επίσης αν κοιτάει μόνο προς μια κατεύθυνση (δεν βολεύουν αυτά) γιατί αρχικά θα θέλετε να βλέπετε το παιδί. Το ίδιο πριν τους 6 μήνες δεν έχει ενδιαφέροντα να κοιτάει μπρος αλλά εσείς θα θέλετε να το βλέπετε. Επίσης βασικό για μένα και το πρόσεξα και στο δεύτερο καρότσι μας, είναι να έχει χερούλι μπροστά (δεν έχουν όλα) ώστε το παιδί να το πιάνει και να σηκώνεται (όπως δείχνει η φώτο) αλλά και να το κρατάει πιο σταθερό. Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας πω!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Επιτελους ετοιμη η φασολαδα!!!! Την εβαλα στην κατσαρολα να γινει σιγα σιγα και μου εσπασε την μυτη!!!! Χυλωσε κιολας ωραια.... Μιαμ μιαμ!!!!!

Θα σας αφησω λοιπον να ξεκουραστω λιγακι και τα λεμε το απογευμα!! Φιλακια

μια μιαμμμμ... αλλα ρε γαμωτο εγω αν φαω θα γινω τελειως τουμπανο! πρηζομαι πολυ ευκολα με το που τρωω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια γιατι δεν έρχεστε σε επαφη? σας το απαγόρευσε??και μια και μιλάμε για σεξ................ την πρώτη φορά μιλάμέ έπαθα......... ήμουν δουλειά και το σκεφτόμουνα συνέχεια..... σαν τρελλή έκανα και μπορεί να ήθελα και παραπάνω από 1 φορά:oops::oops::oops:

Τώρα..................η απόλυτη κόλαση....... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι..... θέλω μονάχα να ξαπλωσω να ξεκουραστώ να κατσω στον καναπέ μου ήσυχα ήρεμα να πέξω με το μπεμπη μου....

Μιλάμε για δυο εγκυμοσύνες με διαφορές από την γη ως τον ουρανό....

Κορίτσια για αυτό που λέγατε πριν.. εγώ ξέρω ότι το μωρό το βάζουμε ανάσκελα και αντανακλαστικά το κεφαλάκι γυρνάει στο πλάι...

Nαι, το γυρναει στο πλαι αλλα οταν εσυ κοιμασαι εισαι σιγουρη οτι το μωρο δε θα ξυπνησει και δε θα φερει το κεφαλακι του ευθεια δλδ να κοιταει το ταβανι??Σε αυτη τη σταση ειναι επικυνδυνο για αναρροφηση αν του ανεβουν μερικες γουλιες απο το γαλα στο στομα η σαλιο.

Αν ομως κοιμαται στο πλαι και ξυπνησει δεν υπαρχει φοβος για αναρροφηση γιατι οτι υγρο υπαρχει στο στομα του θα φυγει πανω στο σεντονι του.

Αυτο λενε και στο ΙΑΣΩ που γεννησα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

ευχαριστω Ελευθερια! μακαρι να πανε ολα καλα! κ εγω κοριτσομανα με κοβω αλλα οτι και να ειναι δεν με νοιαζει. μονο να ειναι καλα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγώ έχω ακουσει ότι μέχρι το τέλος μπορεις. . . .

Εξαρταται τον καθε γιατρο.Ο δικος μου στον 9ο το απαγορευει γιατι ειναι της αποψης οτι οσο μενει μεσα το παιδι τοσο το καλυτερο.Και μια μερα παραπανω κερδισμενο ειναι.Τι να σας πω , εγω ουτως η αλλως καισαρικη θα κανω οποτε....

Gia sas koritsia ti mou kanete?ego xekourazome tora kai mpleko;)simera piga eklisia kai meta volta piga kai ida krevatakia tis pali kai kati karotsia peg-perego kati tetio na rotiso kati ime mperdemeni molis genithi to moro kimate sto carry cot tou amaxiou kai meta sto krevataki giati xtes etsi mou ipan sto pre natal alla i kopella simera se ena allo katastima mou ipe pos den xriazome carry cot kai na to valo kateuthias sto krevataki.sto hippokits to katsastima mou ipan pos kalitera na rotiso pediatro kai oti o kathe pediatros exi diaforetiki apopsi

Τι εννοεις carry cot?? το πορτ-μπεμπε??Αυτο πιο πολυ χρειαζεται για τη μεταφορα του απο το μαιευτηριο στο σπιτι και για υπνο τις πρωτες 20 ημερες.Απο 'κει και μετα ειναι αχρηστο ,το παιδι πιεζεται εκει μεσα για τον υπνο (το ιδιο μαλιστα ελεγαν και σημερα το πρωι στον Αντ1).

Αν εννοεις το καθισματακι του αυτοκινητου δε νομιζω οτι κανενας γιατρος το προτεινει για υπνο.Τοσες ωρες εκει μεσα το παιδι τη νυχτα??

Το σωμα του μωρου πρεπει να ειναι ισιο οταν κοιμαται τη νυχτα..Αλλο να το παρει ο υπνος για λιγο εκει!

Τωρα οι πωλητριες μπορουν να λενε οτι θελουν για να σου πουλησουν κατι.Αυτο το καθισματακι ειναι χρησιμο για τη μεταφορα του στο αυτοκινητο και ασφαλες.

Χθες πήγα την β' επιπέδου στον γιατρό μου, καθώς και τις εξετάσεις αίματος+ούρων που είχα κάνει.

Μου λέει λοιπόν πως η β' επιπέδου έχει μια σημείωση να τσεκάρουμε την απόσταση του πλακούντα από τον τράχηλο, γιατί φαίνεται να βρίσκεται ο πλακούντας πολύ κοντά στον τράχηλο πράγμα που σημαίνει πως ξεχνάμε τον φυσιολογικό και πάμε για κασαιρική!!!! Η απόσταση που έβγαζε ο β' επιπέδου ήταν 3,5-5,5 εκατοστά και έπρεπε να είναι από 4 και πάνω για να είμαστε οκ. Με την διαστολή κατά τον φυσιολογικό τοκετό, προκαλείται αιμορραγία στον πλακούντα εφόσον βρίσκεται κοντά στον τράχηλο και κινδυνεύει το έμβρυο, οπότε δεν ρισκάρουν φυσιολογικό τοκετό. Οπότε αν η μέτρηση έβγαινε κάτω από 4, θα έπρεπε να παρακολουθούμε μέχρι τέλους την απόσταση αυτή και να έχουμε τον νου μας την καισαρική. Μέχρι να κάνουμε την μέτρηση ΕΣΚΑΣΑ λέμε. Ευτυχώς βγήκε 6,70+, πολύ καλή οπότε το ξεχνάμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναδούμε το θέμα (μεγαλώνοντας η μήτρα, ο πλακούντας ανεβαίνει ψηλότερα οπότε και ίσον με 4 να ήταν θα ήταν οκ), σαν να μην το συζητήσαμε μου λέει, ξέχνα το! Πάει αυτό.

Καθώς μέτρησε κολπικά την απόσταση αυτή είδε ελάχιστους μύκητες στον κόλπο και μου έδωσε θεραπεία υπόθετα ντακταρίν για 7 ημέρες. Μου είπε πως θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο να πάρω την θεραπεία να τελιώνει το ζήτημα.

3ον ο αιματοκρίτης μου στο 30,7 είναι πολύ χαμηλός. Αν πέσει κάτω από 27 θα χρειαστώ μετάγγιση κατά τον τοκετό!!!!!!!!Καλά αυτό μου το είχε πει και την 1η φορά αλλά ο αιματοκρίτης δεν ήταν τόσο χαμηλός. Από την τελευτάια εξέταση που είχε δείξει το 30,7 έχω διπλασιάσει την δόση του σιδήρου, προσέχω λίγο και την διατροφή μου οπότε δεν θα έχω θέμα.

Με τα κιλά μου είπε πως είμαι μια χαρά, αλλά αποφάσισα να προσέχω λίγο. Βασικά να τρώω πιο προσεκτικά, έτσι για μένα. Στον γιο μου πάλι πριν μπω στον 6ο (και ήμουν +6 τότε) μου έστριψε πάλι τότε και κατάφερα και τερμάτισα με +9κιλά.

όλα θα πανε καλά μην ανησυχής......

στην εξέταση β επιπέδου μας ελεγχουν και ενδοκολπικα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

πως και πιστευεις οτι μπορεί να περιμένω γιο;;; :P:p:p

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...