Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια εχω θεμα..Δεν πινω καθολου καφεδες..Μονο αν παρει ο Γιαννης κ πιω λιγο κ εγω..εχθες ομως πηρα ενα ολοκληρο κ με ξετιναξε...

Οσο για το κορμι τι λετε?Εχω ακομη τα κιλακια μου κ δεν τα βλεπω να φευγουν γρηγορα αλλα τι να κανω υπομονη!!

με το φορεμα φαινεσε κορμαρα!!για το στηθος δεν θα σχολιασω:oops::oops::oops::oops:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μια απο τα ιδια και εγω ποπη μου!!εχτες ηθελα να δω eurovision τρομαρα μου δεν αντεξα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χα χα κ εγω απο τις 22 κ μετα σβηνει το μηχανημα μου αλλα κανω υπομονη μεχρι της 12 που κοιμαται η μπεμπα..μεχρι τοτε υπολειτουργω!!! χα χα χα!!!!!!!!κ μολις ξαπλωσω στις 12 κ κατι στο δευτερολεπτο με εχει παρει ο υπνος...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα σε όλες !!!!είμαι δουλειά σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω ποτέ να μιλήσω ......ανυπομονώ να μεγαλώσει η μικρή και να φάμε με κουτάλι ....

Νίκη οι άνθρωποι είναι για κλάματα δεν έχουν τον στοιχειώδη σεβασμό να σε ακούσουν σε κάτι που κατα γενική ομολογία είναι παράλογο αλλά το παιχνίδι όλο θα το κερδίσεις μόνο αν ο άντρας σου μιλήσει μαζί τους γιατί είναι οικογένεια του οπότε δεν έχεις παρα μόλις πάτε στο γιατρό μαζί με τον Χρήστο να αναφέρεις το περιστατικό και να σαι σίγουρη ότι με τα λόγια του γιατρού θα τρομάξει και αυτός και θα μιλήσει στους υπόλοιπους .....

Σοφία τέλειο το φόρεμα και το κορμί φυσικά !!!!

Δώρα μου υπομονή δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αν και το πιο πιθανό είναι να ναι απο τα δοντάκια ......

σας φιλώ θα μαι κάπου " εδω γύρω " .....

εχεις δικαιο καλη μου θα καθησω να του μιλησω να τους πει και αυτός....

ναι μας εχει πει ο παιδιατρος να μην του δεινουμε τίποτα.....

Τωρα εχει που κοιμαται σχεδον 2 ωρες στο ρηλαξ.... μαλλον ομως ξυπναει τωρα.... ευτυχως εκανα χτες φαγητο,πατατες ογκρατεν, απο το πρωινο μου στο μεγκα που το ειχα δει! Θα κανω κ μια σαλατα κ ειμαστε οκ....

Ρε συ μαλλον τρωει πολυ λιγο η δικια μου ε? 110 μεχρι 150μλ ανα 3 ωρες...καλα ειναι??

Δωρα μου κι εμενα ο δικος μου οταν του δεινω καθε 3 ωρες τρωει πιο λιγο δηλαδη 120 με 150 ...

Μηπως να της το παω στο 4ωρο μπας κ τρωει καλυτερα??

εγω λεω προσπαθησε κανε το 4 ωρο. απο τη στιγμη που το εκανα 4 ωρο τρωει 180....

γεια σας κοριτσια τι κανετε?? πηγα και εκανα τα νυχια μου και αποτριχωση σημερα!!να αρχισω να ετοιμαζομαι θα παω και πισω στην δουλεια σε 12 μερες!!!

οοο ανανεωθηκες... κι εγω σημερα εβαψα τα μαλλια μου, και αυριο θα παω για αποτριχωση και νυχια:tongue:

εμένα πινει μικτό και στα 3 ή 4γεύματα έτοιμο πίνει 180 - 200 ....αλλά δεν ειναι και πολύ βαριά......μόνο 6200

δεν εινα πολύ βαρια αστεια το λες. εμεις ειμαστε πιο μεγαλοι και ειμασιε 6.400

εμένα είναι 6490και τρώει πολύ πιο λίγο.

δηλαδη Εφη μου αν ετρωγε πιο πολύ ποσο θα ητανε;;

εμενα δηλ που μποει τωρα να ειναι 6 κιλα ποσο πρεπει να τρωει?

δωρα μου ειπαμε εμας ειναι τα πιο μικρα...

Γεια σας κοριτσακια!!Πετυχαινω καμια μεσα?

Δωρα πως παει η μπουμπου?Εμενα ο γιατρος δεν μου λεει ποσο γαλα να του δινω..Οσο θελει λεει.Βεβαια πινει 150 περιπου σε καθε γευμα.Και κανουμε 5 γευματα...

Εφη μου καλυτερα πατε?Μπραβο!

Ποπακι μου ακομη δεν κανατε υπερηχο?αντε με το σκ@@@@ικα!!Οτι κ να πουμε λιγο θα ειναι!

Νικη μου συμφωνω με τα κοριτσια..εγω δεν θα αφηνα κανενα να κανει οτι θελει με το μωρο..Απορω κιολας που θα πατε ταξιδι τι θα κανουν αυτοι απο πισω?ας με λενε στριγκλα καμια φορα..Εγω ειμαι η μανα του παιδιου κ ξερω!!Να τους το πεις αυτο!

Ευχαριστω για τα καλα λογια για το φορεμα παντως..Το βρηκα σε σουπερ τιμη κ το αγορασα αμεσα!!Επισης χθες αγορασα κ ενα σετ απο κοσμηματα για να ολοκληρωσω την εμφανιση μου..

Αφηστε τι επαθα χθες...Πηγαμε σε ενα εμπορικο για ψωνια κ ηπια ενα φρεντοτσινο και ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι!!!6 το πρωι πρεπει να με πηρε ο υπνος κ 7 ξυπνησε ο μικρος!!Αφηστε μαρτυριο!!

Σοφια μου ταξιδι θα παμε, απλα αν δεν κανει κατι ο Χριστος θα το αφησω στη μαμα μου....

εγω Σοφια μου δεν εχω παρει τιποτα για να βαλω στη βαπτιση ακόμη... θελω κι εγω ενα φοραματακι λιγο πιο πανω απο το γόνατο:rolleyes:....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια εχω θεμα..Δεν πινω καθολου καφεδες..Μονο αν παρει ο Γιαννης κ πιω λιγο κ εγω..εχθες ομως πηρα ενα ολοκληρο κ με ξετιναξε...

Οσο για το κορμι τι λετε?Εχω ακομη τα κιλακια μου κ δεν τα βλεπω να φευγουν γρηγορα αλλα τι να κανω υπομονη!!

θα συμφωνησω με την εφη!! κ για το στηθος ολα τα λεφτα τελειο μπουστο!!!

εμενα χαθηκε το στηθος μου σαν μπαλακια του τεννις εχουν γινει:shock::shock:με τοσα κιλα που εχασα...

B4Itp2.png

με το φορεμα φαινεσε κορμαρα!!για το στηθος δεν θα σχολιασω:oops::oops::oops::oops:

Ευτυχως το φορεμα κρυβει οτι πρεπει..ασε καλυτερα μην με δεις με μαγιω!χιχι!

Οσο για το στηθος παντα ειχα πλουσιο ντεκολτε...Και μ'αρεσει πολυ αυτο το στυλ φορεματος...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

γεια σου νικη μου!!

εχεις δικαιο καλη μου θα καθησω να του μιλησω να τους πει και αυτός....

ναι μας εχει πει ο παιδιατρος να μην του δεινουμε τίποτα.....

Δωρα μου κι εμενα ο δικος μου οταν του δεινω καθε 3 ωρες τρωει πιο λιγο δηλαδη 120 με 150 ...

εγω λεω προσπαθησε κανε το 4 ωρο. απο τη στιγμη που το εκανα 4 ωρο τρωει 180....

οοο ανανεωθηκες... κι εγω σημερα εβαψα τα μαλλια μου, και αυριο θα παω για αποτριχωση και νυχια:tongue:

δεν εινα πολύ βαρια αστεια το λες. εμεις ειμαστε πιο μεγαλοι και ειμασιε 6.400

δηλαδη Εφη μου αν ετρωγε πιο πολύ ποσο θα ητανε;;

δωρα μου ειπαμε εμας ειναι τα πιο μικρα...

Σοφια μου ταξιδι θα παμε, απλα αν δεν κανει κατι ο Χριστος θα το αφησω στη μαμα μου....

εγω Σοφια μου δεν εχω παρει τιποτα για να βαλω στη βαπτιση ακόμη... θελω κι εγω ενα φοραματακι λιγο πιο πανω απο το γόνατο:rolleyes:....

ανανεωθηκα!!!ξερω και εγω νικη μου μαλλον με τον αερα εχει γινει τοσος:P:p:p:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Νικη!!

Νικη μου καλα θα κανεις να τον αφησεις στη μαμα σου...

Καλε εσυ εχεις κορμαρα!θα βαλεις εκει τα κολλητα φορεματα σου κ θα εισαι κουκλα!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

γεια σου Νικουλα !! εγω το μωρο μετα απο ολα αυτα θα το αφηνα στην μαμα μου !!

εφη μου ξεχασα να σου μεγεια την ανανεωση!! πωπω σε ζηλευω θελω κ εγω να παω για περιοιησεις!!ολικη περιποιηση χρειαζομαι εγω,,,κ το μαλλι μου χαλια...

B4Itp2.png

γεια σου Νικουλα !! εγω το μωρο μετα απο ολα αυτα θα το αφηνα στην μαμα μου !!

εφη μου ξεχασα να σου μεγεια την ανανεωση!! πωπω σε ζηλευω θελω κ εγω να παω για περιοιησεις!!ολικη περιποιηση χρειαζομαι εγω,,,κ το μαλλι μου χαλια...

σε ευχαριστω πολυ ποπη μου!!να πας μια ανανεωση χρειαζετε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

θα συμφωνησω με την εφη!! κ για το στηθος ολα τα λεφτα τελειο μπουστο!!!

εμενα χαθηκε το στηθος μου σαν μπαλακια του τεννις εχουν γινει:shock::shock:με τοσα κιλα που εχασα...

εμενα το στηθος μου σαν μεγεθος ειναι οπως πριν μονο που δεν ειναι πια σφυκτο χεχε

Ευτυχως το φορεμα κρυβει οτι πρεπει..ασε καλυτερα μην με δεις με μαγιω!χιχι!

Οσο για το στηθος παντα ειχα πλουσιο ντεκολτε...Και μ'αρεσει πολυ αυτο το στυλ φορεματος...

χεχεχε ουτε εμενα...

γεια σου νικη μου!!

ανανεωθηκα!!!ξερω και εγω νικη μου μαλλον με τον αερα εχει γινει τοσος:P:p:p:p

:P:p:p:p:p

Γεια σου Νικη!!

Νικη μου καλα θα κανεις να τον αφησεις στη μαμα σου...

Καλε εσυ εχεις κορμαρα!θα βαλεις εκει τα κολλητα φορεματα σου κ θα εισαι κουκλα!!

κατι θα βρω φτανει να μου αρεσει...

εμενα με εχει πιασει φοβος και δεν θελω να άλω μαγιο, γιατι εκανα 3-4 ραγαδες....ελεγα να παρω ολοσωμο μα μου ειπε ο χριστος αν παρω ολοσωμο θα με αφησει σπίτι:P, δεν του αρεσουν.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?

εμεις πηγαμε παιδιατρο,καναμε κ 2 εμβολια!ειμαστε 5800 κ 63 εκ.!μια χαρα για τοσο λιγο που τρωει κ τοσο που βγαζει! θα ξεκινησουμε κ αντιαναγωγικο γαλα να δουμε πως θα παει!

παω να την ταισω κ επιστρεφω!

BJVqp3.png

Γεια σας κοριτσια!!

Η μπεμπα μου εκει που εκανε καθε μερα κακα, εχθες και σημερα δεν ειχε κανει, με αποτελεσμα σημερα στα δυο γευματα στις 11 και στις 3.00 να μη μπορει να φαει.Δλδ, με καθε γουλια που επινε ψιλοεκλαιγε και αφηνε το μπουκαλι και εκει που επρεπε να πιει 200γρ. ηπιε 60-80.

Ετσι το μεσημερι πηρα τηλ. την παιδιατρο και μου ειπε πως ειναι λογικο αφου δεν εχει ενεργηθει απο προχθες.Μου ειπε να της δωσω κιντερτε χαμομηλι να πιει και αν δεν κανει μεχρι το βραδυ ενα κλισματακι γλυκερινης.Με το που κλεινω το τηλ. και φτιαχνω το χαμομηλι, η μπεμπα μου εχεσε τον τοπο!!!χιχι!! μαλλον ακουσε την κουβεντα!! χαχα!!!

Τωρα κοιμαται και περιμενω στο απογευματινο γευμα να δω ποσο θα φαει.Ειχε στουμπωσει η καημενουλα!!:tongue::tongue:

Αυτο γινεται οταν δεν κανουν για δυο 24ωρα.Απορω που ακουγα να λετε οτι δεν πειραζει αν δεν κανουν κακα για μερες....:rolleyes::rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?

εμεις πηγαμε παιδιατρο,καναμε κ 2 εμβολια!ειμαστε 5800 κ 63 εκ.!μια χαρα για τοσο λιγο που τρωει κ τοσο που βγαζει! θα ξεκινησουμε κ αντιαναγωγικο γαλα να δουμε πως θα παει!

παω να την ταισω κ επιστρεφω!

μπραβο γεωργια μου!!ατε να βρειτε και εσεις γαλα να μην το βγαζει η καημενουλα!!!:P

Γεια σας κοριτσια!!

Η μπεμπα μου εκει που εκανε καθε μερα κακα, εχθες και σημερα δεν ειχε κανει, με αποτελεσμα σημερα στα δυο γευματα στις 11 και στις 3.00 να μη μπορει να φαει.Δλδ, με καθε γουλια που επινε ψιλοεκλαιγε και αφηνε το μπουκαλι και εκει που επρεπε να πιει 200γρ. ηπιε 60-80.

Ετσι το μεσημερι πηρα τηλ. την παιδιατρο και μου ειπε πως ειναι λογικο αφου δεν εχει ενεργηθει απο προχθες.Μου ειπε να της δωσω κιντερτε χαμομηλι να πιει και αν δεν κανει μεχρι το βραδυ ενα κλισματακι γλυκερινης.Με το που κλεινω το τηλ. και φτιαχνω το χαμομηλι, η μπεμπα μου εχεσε τον τοπο!!!χιχι!! μαλλον ακουσε την κουβεντα!! χαχα!!!

Τωρα κοιμαται και περιμενω στο απογευματινο γευμα να δω ποσο θα φαει.Ειχε στουμπωσει η καημενουλα!!:tongue::tongue:

Αυτο γινεται οταν δεν κανουν για δυο 24ωρα.Απορω που ακουγα να λετε οτι δεν πειραζει αν δεν κανουν κακα για μερες....:rolleyes::rolleyes:

γεια σου αννα μου!!εχεις δικιο αν τα καημενα να ταλαιπορουντε απο τωρα με την δυσκοιλιοτητα ευτυχως εκανε και ξαλαφροσε:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μπραβο γεωργια μου!!ατε να βρειτε και εσεις γαλα να μην το βγαζει η καημενουλα!!!:P

γεια σου αννα μου!!εχεις δικιο αν τα καημενα να ταλαιπορουντε απο τωρα με την δυσκοιλιοτητα ευτυχως εκανε και ξαλαφροσε:P

Γεια σου Εφη μου!! αννανεωθηκες ε??

Και εγω αυριο το πρωι εχω κομμωτηριο, θα βαψω το μαλλι και θα κανω και μανικιουρ. Θα παω τη μπεμπα στη μανα μου προηγουμενως.:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Γεια σου Εφη μου!! αννανεωθηκες ε??

Και εγω αυριο το πρωι εχω κομμωτηριο, θα βαψω το μαλλι και θα κανω και μανικιουρ. Θα παω τη μπεμπα στη μανα μου προηγουμενως.:P:p

ναι ειπα να αρχισω να σουλουπονομαι μια και θα παω και δουλεια!!!εκανα και λειζερ το μπικινι και τες μασχαλες,εβαψα το νυχι και το μαλλι ,νομιζω τελειωσα!!!!καλη ανανεωση και σε σενα αυριο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...