Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια τι κανετε?? πηγα και εκανα τα νυχια μου και αποτριχωση σημερα!!να αρχισω να ετοιμαζομαι θα παω και πισω στην δουλεια σε 12 μερες!!!

Αχ τι καλα!!!!!!!! Σουπερ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποση ποοτητα γαλακτος πρεπει να τρωει η δικια μου? παει με τα κιλα? ξερεις?

Γεια σου Εφη μου!!!!!!!!!!

απο οσο ξερω με τα κιλα παει εμενα πρεπει να πινει καθε μερα 750μλ!!εμενα δεν τα πινει καθε 4 ωρες τρωει 120 το πολυ 140 με εξερεση το πρωι που πινει 160

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τα ιδια ειμαστε εμεις ξερνοβολαμε οποιο πλακακι βρουμε...κανει σε συνολο 4-5 εμετους την ημερα ...+ 2-3 γουλιες μεγαλες ημερησιως...με το φαι την μια μερα τρωει καλα την αλλη οχι..αστατο ειναι το μωρουλακι μου...τα εχω αποδεχτει ολα κ το μονο που με νοιαζει ειναι να σταματησουν οι εμετοι κ ας μην κοιμαται ολη μερα κ ας με ψοφαει...

αχ σας ξεκινησαν νωρις νωρις τα δοντακια εε? υπομονη μεχρι να ολοκληρωθει κ αυτη η διαδικασια!μολις σκασει μυτη ενα δοντακι νομιζω θα τρελαθεις απο την χαρα σου!! εμας μαλλον θα αργησει να βγαλει αφου ουτε τα ουλα δεν εχουν πρηστει ακομα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσάκι μου μην σε ανησυχεί καθόλου αν κάνει εμετούς από την στιγμή που βάζει βάρος όλα θα πάνε καλά σου μιλάει μια μανούλα που η πριγκιπέσσα της κάνει εμετό από την 2η βδομάδα αλλά λόγω του ότι βάζει βάρος και ότι έχει όρεξη για φαι δεν ανησυχούμε να φανταστείς κάνει εμετό πιά μόνο στα γεύματα του θηλασμού και πάλι ο γιατρός λέει να μην τον κόψουμε ....σώθηκα με το αντιαναγωγικό .....πάντως ο υπέρηχος δεν θα σου λύσει πολλά μιας και η παλινδρόμηση αντιμετωπίζεται με μικρά και συχνά γεύματα , χρήση αντιαναγωγικού γάλατος , να την κρατάς 20λεπτά "όρθια" μετά από κάθε γεύμα και να την ξαπλώνεις ανασηκωμένη και πλάγια εννοείται (εγώ την βάζω από την μέση και πάνω σε μαξιλάρι κανονικό) ....

HXSnp2.png

απο οσο ξερω με τα κιλα παει εμενα πρεπει να πινει καθε μερα 750μλ!!εμενα δεν τα πινει καθε 4 ωρες τρωει 120 το πολυ 140 με εξερεση το πρωι που πινει 160

εμένα πινει μικτό και στα 3 ή 4γεύματα έτοιμο πίνει 180 - 200 ....αλλά δεν ειναι και πολύ βαριά......μόνο 6200

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

εμενα δηλ που μποει τωρα να ειναι 6 κιλα ποσο πρεπει να τρωει?

δεν ξερω πως πάει εμένα ο παιδίατρος μου λέει ποσο πρέπει να τρώει κάθε φορα που μου τον ζυγίζει,οταν θα πάρεις το μωρό ρωτά την

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσάκι μου μην σε ανησυχεί καθόλου αν κάνει εμετούς από την στιγμή που βάζει βάρος όλα θα πάνε καλά σου μιλάει μια μανούλα που η πριγκιπέσσα της κάνει εμετό από την 2η βδομάδα αλλά λόγω του ότι βάζει βάρος και ότι έχει όρεξη για φαι δεν ανησυχούμε να φανταστείς κάνει εμετό πιά μόνο στα γεύματα του θηλασμού και πάλι ο γιατρός λέει να μην τον κόψουμε ....σώθηκα με το αντιαναγωγικό .....πάντως ο υπέρηχος δεν θα σου λύσει πολλά μιας και η παλινδρόμηση αντιμετωπίζεται με μικρά και συχνά γεύματα , χρήση αντιαναγωγικού γάλατος , να την κρατάς 20λεπτά "όρθια" μετά από κάθε γεύμα και να την ξαπλώνεις ανασηκωμένη και πλάγια εννοείται (εγώ την βάζω από την μέση και πάνω σε μαξιλάρι κανονικό) ....

μεχρι κ την προηγουμενη βδομαδα δεν εβαζε βαρος νινα μου χθες την ζυγισα στην φαρμακοποιο κ την εβγαλε +300γρ δλδ απο 4900 που ηταν την προηγουμενη τριτη χθες ηταν 5200 αλλα με διαφορετικη ζυγαρια...την βλεπω ταλαιπωρηται με τους εμετους δεν μπορει να ξαπλωσει τελειως για να την παιξω γιατι αμεσως βγαζει... τα κανω αυτα που μου λες κ παντα την εχω σε ορθη σταση στο καροτσι κ το βραδυ στο κρεβατι μας την ξαπλωνω πανω σε μαξιλαρι δικο μας οπως λες απο την μεση κ πανω...εγω την κραταω ορθια αγκαλια μετα απο καθε γευμα κανα 40λεπτο γιατι παντα βγαζει ρουκετα στο πλακακι αφου πολλες φορες δεν την παιρνω χαμπαρι κ ακουω το πλιτς στο πλακακι πανω...ο υπερηχος θα δειξει αν πρεπει να παρουμε σιροπι για παλλινρδομηση...

εμενα δηλ που μποει τωρα να ειναι 6 κιλα ποσο πρεπει να τρωει?

δωρακι οπως μου ειχες πει το κομφορτ γραφει ποσα μλ πρεπει να πινει παντως να ξερεις συνολικα για τα κιλα σας πρεπει να ειστε στα 800μλ κ πανω ημερησιως αφου εμεις πρεπει να πινουμε 750-800 ημερησιως ...με τον θηλασμο πως πας?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοριτσακια!!Πετυχαινω καμια μεσα?

Δωρα πως παει η μπουμπου?Εμενα ο γιατρος δεν μου λεει ποσο γαλα να του δινω..Οσο θελει λεει.Βεβαια πινει 150 περιπου σε καθε γευμα.Και κανουμε 5 γευματα...

Εφη μου καλυτερα πατε?Μπραβο!

Ποπακι μου ακομη δεν κανατε υπερηχο?αντε με το σκ@@@@ικα!!Οτι κ να πουμε λιγο θα ειναι!

Νικη μου συμφωνω με τα κοριτσια..εγω δεν θα αφηνα κανενα να κανει οτι θελει με το μωρο..Απορω κιολας που θα πατε ταξιδι τι θα κανουν αυτοι απο πισω?ας με λενε στριγκλα καμια φορα..Εγω ειμαι η μανα του παιδιου κ ξερω!!Να τους το πεις αυτο!

Ευχαριστω για τα καλα λογια για το φορεμα παντως..Το βρηκα σε σουπερ τιμη κ το αγορασα αμεσα!!Επισης χθες αγορασα κ ενα σετ απο κοσμηματα για να ολοκληρωσω την εμφανιση μου..

Αφηστε τι επαθα χθες...Πηγαμε σε ενα εμπορικο για ψωνια κ ηπια ενα φρεντοτσινο και ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι!!!6 το πρωι πρεπει να με πηρε ο υπνος κ 7 ξυπνησε ο μικρος!!Αφηστε μαρτυριο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Δωρα πως παει η μπουμπου?Εμενα ο γιατρος δεν μου λεει ποσο γαλα να του δινω..Οσο θελει λεει.Βεβαια πινει 150 περιπου σε καθε γευμα.Και κανουμε 5 γευματα...

Ποπακι μου ακομη δεν κανατε υπερηχο?αντε με το σκ@@@@ικα!!Οτι κ να πουμε λιγο θα ειναι!

Νικη μου συμφωνω με τα κοριτσια..εγω δεν θα αφηνα κανενα να κανει οτι θελει με το μωρο..Απορω κιολας που θα πατε ταξιδι τι θα κανουν αυτοι απο πισω?ας με λενε στριγκλα καμια φορα..Εγω ειμαι η μανα του παιδιου κ ξερω!!Να τους το πεις αυτο!

Ευχαριστω για τα καλα λογια για το φορεμα παντως..Το βρηκα σε σουπερ τιμη κ το αγορασα αμεσα!!Επισης χθες αγορασα κ ενα σετ απο κοσμηματα για να ολοκληρωσω την εμφανιση μου..

Αφηστε τι επαθα χθες...Πηγαμε σε ενα εμπορικο για ψωνια κ ηπια ενα φρεντοτσινο και ολη νυχτα δεν εκλεισα ματι!!!6 το πρωι πρεπει να με πηρε ο υπνος κ 7 ξυπνησε ο μικρος!!Αφηστε μαρτυριο!!

σοφακη εγω εδω γυρω ειμαι!!αυριο ειναι το ραντεβου μας στις 12.30 ελπιζω να ξεμπλοκαρε το συστημα κ να μην μας το αναβαλει ο γιατρος..κ αυτος προσπαθει για να μην μας το χρεωσουν στην κλινικη...

καλε ξεχασα να σε πω για το πανεμορφο φορεματακι σου!! αλλα κ το κορμι απο μεσα τα σπαει!! χε χε!! τελειο ειναι με το καλο να το χαρεις στην βαφτιση του γιοκα σας!!!μεγεια κ τα κοσμηματα ετοιμη κυρια εισαι τωρα!!!

B4Itp2.png

ααα σοφακη που κ να πινες καφε κανονικο!! σε επιασε για τα καλα το φρεντοτσινο...εγω οσους καφεδες κ να πιω δεν με πιανει τπτ αν ειναι να κλεισουν τα ματια μου κλεινουν μετα απο τοση κουραση..

B4Itp2.png

γεια σου σοφια μου!!ελπιζω να κρατησει ο μικρος μου και να μην μου υποτροπιασει!!!σε πιανει ο καφες??εγω οσουσ και να πιω μωλισ καθησω στο κρεβατι κοιμαμαι!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ααα σοφακη που κ να πινες καφε κανονικο!! σε επιασε για τα καλα το φρεντοτσινο...εγω οσους καφεδες κ να πιω δεν με πιανει τπτ αν ειναι να κλεισουν τα ματια μου κλεινουν μετα απο τοση κουραση..

μια απο τα ιδια και εγω ποπη μου!!εχτες ηθελα να δω eurovision τρομαρα μου δεν αντεξα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια εχω θεμα..Δεν πινω καθολου καφεδες..Μονο αν παρει ο Γιαννης κ πιω λιγο κ εγω..εχθες ομως πηρα ενα ολοκληρο κ με ξετιναξε...

Οσο για το κορμι τι λετε?Εχω ακομη τα κιλακια μου κ δεν τα βλεπω να φευγουν γρηγορα αλλα τι να κανω υπομονη!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...