Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα...

Οσο μπορει βεβαια να ειναι αφου κ χάλια καιρο εχουμε κ η μπεμπα ΠΑΛΙ δεν κοιμαται.... Μια μερα ηταν καλα μετα παλι ξυπνάει δυο,τρεις φορες το βραδυ.... Ρε κοριτσια ποσο θα αντέξω??? Την ακούω τωρα ολο χουρ χουρ πολλες μυξες! Τωρα αυτο φταίει κ δεν κοιμαται καλα ή παλι πεινάει δεν ξέρω....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες !!!!είμαι δουλειά σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω ποτέ να μιλήσω ......ανυπομονώ να μεγαλώσει η μικρή και να φάμε με κουτάλι ....

Νίκη οι άνθρωποι είναι για κλάματα δεν έχουν τον στοιχειώδη σεβασμό να σε ακούσουν σε κάτι που κατα γενική ομολογία είναι παράλογο αλλά το παιχνίδι όλο θα το κερδίσεις μόνο αν ο άντρας σου μιλήσει μαζί τους γιατί είναι οικογένεια του οπότε δεν έχεις παρα μόλις πάτε στο γιατρό μαζί με τον Χρήστο να αναφέρεις το περιστατικό και να σαι σίγουρη ότι με τα λόγια του γιατρού θα τρομάξει και αυτός και θα μιλήσει στους υπόλοιπους .....

Σοφία τέλειο το φόρεμα και το κορμί φυσικά !!!!

Δώρα μου υπομονή δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αν και το πιο πιθανό είναι να ναι απο τα δοντάκια ......

σας φιλώ θα μαι κάπου " εδω γύρω " .....

HXSnp2.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα !! εμεις εχθες κοιμηθηκαμε καλουτσικα το βραδακι ευτυχως γιατι ολη μερα με ειχε ψοφησει το σωμα μου το ενιωθα σαν να εσκαβα σε ορυχειο 24 ωρες...καποια στιγμη καταρρεει κ αυτο τι να σου κανει?? τοση ορθοστασια κ τοσο κουνημα...δυστυχως εμεις λογω εμετων δεν μπορουμε να παιζουμε ξαπλωμενες η θα ειναι στην αγκαλια μου η στο καροτσι με σηκωμενη θεση,,την βλεπω ταλαιπωρηται πολυ η καημενη μου,,,ελπιζω να ανοιξει το κ@λοσυστημα του ικα κ να κανουμε αυριο τον υπερηχο γιατι δεν παει αλλο..ακουω πλεον οταν πινει γαλα κ οταν ρευεται γκλου γκλου το γαλα στον οισοφαγο της...

ααα δεν σας ειπα πηγα χθες με την μπεμπα μεχρι το φαρμακειο να παρω γαλα κ την ζυγισα ηταν 5200 με την ζυγαρια της φαρμακοποιου!! αχ Παναγιτσα ευτυχως βαζουμε βαρος!!ειναι θετικο σημαδι αυτο...

δωρακι μου να σκεφτεσαι κ εμενα κ να παιρνεις κουραγιο κ μενα ολη μερα σχεδον μεχρι της 12 το βραδυ μου το παει ξυπνια εκτος αν αποκοιμηθει για κανα 40-30λεπτο το μεσημερι...ειναι πολυ δυσκολο γιατι στην κυριολεξια σχεδον 24 ωρες πρεπει να εχουμε αποθεματα θετικης ενεργειας να δινουμε στις μπεμπες αλλα στερευουν κ αυτα..κ εγω δεν καταλαβαινω πολλες φορες αν πειναει η κλαιει για καποιον αλλο λογο...δεν εχουμε κ την πολυτελεια του παιχνιδιου εμεις...οσο μπορω την παιζω μεσα στο καροτσι ( αφου στο ριλαξ δεν καθεται κ δυσανασχετει)

σας βρηκαν οι μυξουλες στο καλο του αχ μακαρι να φυγουν !!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημέρα σε όλες !!!!είμαι δουλειά σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω ποτέ να μιλήσω ......ανυπομονώ να μεγαλώσει η μικρή και να φάμε με κουτάλι ....

Νίκη οι άνθρωποι είναι για κλάματα δεν έχουν τον στοιχειώδη σεβασμό να σε ακούσουν σε κάτι που κατα γενική ομολογία είναι παράλογο αλλά το παιχνίδι όλο θα το κερδίσεις μόνο αν ο άντρας σου μιλήσει μαζί τους γιατί είναι οικογένεια του οπότε δεν έχεις παρα μόλις πάτε στο γιατρό μαζί με τον Χρήστο να αναφέρεις το περιστατικό και να σαι σίγουρη ότι με τα λόγια του γιατρού θα τρομάξει και αυτός και θα μιλήσει στους υπόλοιπους .....

Σοφία τέλειο το φόρεμα και το κορμί φυσικά !!!!

Δώρα μου υπομονή δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει αν και το πιο πιθανό είναι να ναι απο τα δοντάκια ......

σας φιλώ θα μαι κάπου " εδω γύρω " .....

καλημερα Νινα μου!! καλη δουλεια να εχεις!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Πόπη μου. Αχ κανω υπομονη τι να κανω??? Να κ τωρα λιγο κοιμηθηκε κ την βλέπω ξυπνάει.... Ουφ!!!

ετσι ειναι δωρακι μου γλυκο εμενα αυτο που με βοηθησε ειναι οτι με το που ξημερωνει ξερω οτι η μπεμπα μου δεν θα κοιμηθει ολη μερα οποτε ψυχολογικα το αποδεχομαι μεσα μου οτι θα με ψοφησει στην κυριολεξια κ παρακαλαω τουλαχιστον να κοιμηθουμε το βραδυ,,,μετα τις 22 βεβαια το σωμα μου καταρρεει αλλα κ εκει λεω κανε υπομονη αλλες 2 ωρες γιατι η ωρα της ειναι στης 12 να κοιμηθει...οποτε το βλεπω καπως πιο χαλαρα ...γιατι οσο παρακαλω να κοιμηθει κ δεν κοιμαται τοσο πιο πολυ σπανε τα νευρα σου..οποτε καθομαστε τρωμε το ζορι κ δεν μιλαμε χα χα χα!!!

B4Itp2.png

ετσι ειναι δωρακι μου γλυκο εμενα αυτο που με βοηθησε ειναι οτι με το που ξημερωνει ξερω οτι η μπεμπα μου δεν θα κοιμηθει ολη μερα οποτε ψυχολογικα το αποδεχομαι μεσα μου οτι θα με ψοφησει στην κυριολεξια κ παρακαλαω τουλαχιστον να κοιμηθουμε το βραδυ,,,μετα τις 22 βεβαια το σωμα μου καταρρεει αλλα κ εκει λεω κανε υπομονη αλλες 2 ωρες γιατι η ωρα της ειναι στης 12 να κοιμηθει...οποτε το βλεπω καπως πιο χαλαρα ...γιατι οσο παρακαλω να κοιμηθει κ δεν κοιμαται τοσο πιο πολυ σπανε τα νευρα σου..οποτε καθομαστε τρωμε το ζορι κ δεν μιλαμε χα χα χα!!!

Εμενα μαλλον την ενοχλούν πολυ τα δοντια....την γλυκιά μου.!

Εσεις πως πατε? Τρωει??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμενα μαλλον την ενοχλούν πολυ τα δοντια....την γλυκιά μου.!

Εσεις πως πατε? Τρωει??

τα ιδια ειμαστε εμεις ξερνοβολαμε οποιο πλακακι βρουμε...κανει σε συνολο 4-5 εμετους την ημερα ...+ 2-3 γουλιες μεγαλες ημερησιως...με το φαι την μια μερα τρωει καλα την αλλη οχι..αστατο ειναι το μωρουλακι μου...τα εχω αποδεχτει ολα κ το μονο που με νοιαζει ειναι να σταματησουν οι εμετοι κ ας μην κοιμαται ολη μερα κ ας με ψοφαει...

αχ σας ξεκινησαν νωρις νωρις τα δοντακια εε? υπομονη μεχρι να ολοκληρωθει κ αυτη η διαδικασια!μολις σκασει μυτη ενα δοντακι νομιζω θα τρελαθεις απο την χαρα σου!! εμας μαλλον θα αργησει να βγαλει αφου ουτε τα ουλα δεν εχουν πρηστει ακομα..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

καλα εχει πολυ πλακα η δικια μου μολις γυριζω το κεφαλι μου στο λαπτοπ τσατιζεται κ γκρινιαζει μολις την κοιταω κ την τραγουδαω μου χαμογελαει..θελει αποκλειστικοτητα η σκατουλιτσα μου!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

B4Itp2.png

καλα εχει πολυ πλακα η δικια μου μολις γυριζω το κεφαλι μου στο λαπτοπ τσατιζεται κ γκρινιαζει μολις την κοιταω κ την τραγουδαω μου χαμογελαει..θελει αποκλειστικοτητα η σκατουλιτσα μου!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Χα χα χα χα!!!! Κι εμενα τσατιζεται κ οταν προσπαθει να βάλει κατι στο στομα κ δεν μπορει...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τωρα εχει που κοιμαται σχεδον 2 ωρες στο ρηλαξ.... μαλλον ομως ξυπναει τωρα.... ευτυχως εκανα χτες φαγητο,πατατες ογκρατεν, απο το πρωινο μου στο μεγκα που το ειχα δει! Θα κανω κ μια σαλατα κ ειμαστε οκ....

Ρε συ μαλλον τρωει πολυ λιγο η δικια μου ε? 110 μεχρι 150μλ ανα 3 ωρες...καλα ειναι??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δοκιμασε την δωρα μου!εμενα καθε 4 ωρες τρωει ,φυσικα εμενα δεν τρωει πολυ αλλα αυτο ειναι ασχετο!!

ποση ποοτητα γαλακτος πρεπει να τρωει η δικια μου? παει με τα κιλα? ξερεις?

Γεια σου Εφη μου!!!!!!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...