Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι'ομως μπορει να παει ευκολα γαλα μεσα σε ενα σωληνακι που εχει το αυτι και να παθει ωτιτιδα, γι'αυτο δεν κανει ξαπλωμενο.Για ρωτησε'την εκεινη αν ηταν ξαπλωμενη θα μπορουσε να πιει ενα ποτηρι νερο??:confused::confused:

Ω! Θεε μου, να μην καταλαβαινουν!!

μην μου λες τετοια... δεν με ακουει κανεις...

ναι ειχαμε σεισμο ...εγω δεν καταλαβα κ τπτ ο σαββας μου το ειπε ηρθε κ με ξυπνησε ο φοβιτσιαρης...χα χα χα!! 5,8 επικεντρο βουλγαρια νομιζω...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα νικουλα μου λοιπον αν συνεχισουν να σε κανουν ετσι εγω αν ημουν στη θεση σου δεν θα το ξαναπηγαινα κ ας αναρωτηθουν γιατι μπας κ βαλουν μυαλο..ακου εκει ξαπλωμενο να το ταιζει?? καλα παιδια δεν μεγαλωσε αυτη?? ανιδεη ειναι?? κ συγνωμη κιολας που σου το λεω μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα εγω θα ακυρωνα κ το ταξιδι η θα αφηνα το μωρο στην μαμα μου κ οχι στην πεθερα..κ ας λεει οτι θελει ο Χρηστος μπροστα στο καλο του μωρου δεν υπαρχει τπτ αλλο..αντε γιατι φορτωσα παλι...συγνωμη κιολας...

γεια σου μαργαριτακι !! κ μενα ξεκινησε να βγαζει σαλακια κ τα χερια ολα μεσα στο στοματακι ειναι που ξεκιναν να σχηματιζονται τα ουλα τους!! κ μετα ερχονται κ τα δοντακια!!!

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε πως πηγε το βραδυ σας?? με το φαι της τι γινεται??

καλα τα λες κουκλιτσα μου, και επειδη ειμαστε τσακωμενη με το Χριστο μου λεει εγω δεν λεω τιποτα πες εσυ....Ελεος.

οχι δεν μου εχει πει τιποτα για σιδηρο...

πρεπει να παιρνουν?

αχ κοριτσια μου εχουν μεινει 2 κιλακια μονο για να φτασω τα προ εγκυμοσυνης! εχω χαρει πολυ με το σωμα μου. αντιδρα πολυ καλα. πηγα σε διαιτολογο μια πολυ καλη που εχω κοντα στη δουλεια μου στο κολωνακι. θελω να χασω αλλα 7 βεβαια να δουμε αν θα εχω τοση υπομονη...

γεια σου Ποπακι μου!

ΑΧ Νικη τι ηταν αυτο που σε βρηκε? κ εμενα ολη την ωρα πνιγεται μνονη της κ αγχωνομαι.. αν δεν την ακουσω κανενα βραδι κ παθει τιποτα θα τρελλαθω...

μην ανησυχισεις Μαργαριτα μου, τωρα τα λεω σε εσενα και εμενα μου κοπηκε η ανασα....

Καλησπέρα κοριτσια σας διαβασα λιγο στο γρηγορο σημερα γιατι ειχα παει στη αδερφη μου κι εφυγε η μερα.

Νίκη μου πρώτα από ολα η Παναγία σας βοήθησε κοπέλα μου το διάβαζα και ανατρίχιαζα θελει πολυ προσοχη στην κουνια του μην αφηνεις τιποτα εγω την αδειαζω ολοκληρη και προσέχω το σεντονάκι να μη μπορεί να το τραβήξει πάνω στο κεφάλι της.Ακόμα και τις κλωστές κουμπιά και τα διαμαντακια στα ρουχα τους πρόσεχε να μη βάλει κάτι στο στόμα.Όσο για αυτες τις μ...ες που κάνουν οι άλλοι στα μωρά που τα βάζουν και γλύφουν ότι τους κατέβει πάτα πόδι από τώρα δε στο λέω για να φοβηθεις εχεις και ταξιδι αλλα εγω τα έλεγα στην πεθερά μου όσο πιο διακριτικα μπορουσα και το αποτελεσμα ηταν να δωσει στο ΄Γιώργο όταν ηταν μωρο αυγολεμονο και το μωρό μου φούντωσε πέταξε παντού σπυράκια έτρεμε είχαν χαθεί τα ματάκια του και του δώσαμε σιρόπι atarax και μετα κοιμοταν 6 ωρες σερί το καημενο κι ολα αυτα για να το παιξει εξυπνη.Μια ολοκληρη μερα δε της μιλησα και το βραδυ την ακουω να λεει στο Βασίλη εεεε το κάνατε μαμοθρεφτο εγω σε σας έδινα αυγό από 4 μηνών.Για το χατηρι του Βασίλη δε την πεταξα εξω απο το σπίτι.Αλλα΄σκέψου ενταξει τα πατατακια δεν εχουν κατι αλλα η τουρτα μπορει να εχει τα παντα απο αυγο μεχρι φραουλες και ξηρους καρπους που ειναι πολυ αλεργικα και τα δινουν στα μωρα μετα τα 2 χρόνια.Γίνε σκύλα και δαγκωσε στο μωρο περα απο γαλα τίποτα και οτι πει η παιδιατρος και οπως το πει.Φουντωσα...

Σοφάκι μου τελειο το φόρεμα και τα παπουτσια δικαιως το ερωτευτηκες!Με το καλό χαρά μου.

Ποπάκι περιμένεις ακόμα τον υπέρηχο ε άντε κοπέλα μου να μαθουμε τι εχει.

Δώρα μου εγω τα πλένω πιο συχνά τα παιχνιδια γιατι τα πιανει ο μεγαλος αλλά εσυ δεν εχεις φόβο.Μόλις μπει το κουταλι σταματαει η αποστειρωση γίνονται παιδάκια πια τελειώνουν τα βασανα σας.

Αναστασια μου καταλαβαινω τη χαρα σου με το κουταλι γινεται παιδακι και θα μπορεσεις να βγαινεις και πιο συχνα εξω αλλα μετα έχεις αλλα ζορια πολτοποιησεις και χιλια δυο τζετζερεδια για πλυσιμο πανικος και ο δικός μου που δεν εφαγε και αμεσως να το αγχος και να η γκρίνια.Αλλα΄όταν το πας στην ταβερνα και εχει το δικο του φαγακι και καθεται κυριος και τρωει θα χαζεψεις!

ξερεις πειδη με ξερουμε απο 16 χρονον όλα τα περνουν στο αστειο οτι και να πω με αγνοουν, ασε αυριο θα παρω τη πεθθερα μου να παρει χρυσαφικό στη νυφη της και θα της πω.... ρε γμτ δικό μου παιδί ειναι θεε μου....

και αυτος ο Χριτος πολύ μου σπαει τα νευρα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειμαι αννα μου!!εδω και δυο μερες εστρωσε το μωρο μου και πηρα τα πανω μου!!!ελπιζω να μην εχουμε πισω γυρισματα!!!

Αχ! μακαρι!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κουραστικα με αυτην την γκρινια δεν λεει να κλεισει το ματι της...

το υπερηχο μας θα γινει την πεμπτη 12.30 το πρωι απλα επειδη θελει να μου το γραψει μεσω ικα για να μην το πληρωσουμε επειδη κοστιζει με ειπε στην κλινικη κ ειναι μπλοκαρισμενο το συστημα αν δεν ξεμπλοκαριστει θα το αναβαλουμε για αλλη φορα...αμαν κ@λοΙΚΑ κ κ@λοκρατος...κ αν μας περισσευαν θα πηγαιναμε κ ας το πληωναμε αλλα δυσκολευομαστε τωρα τελευταια ολο σε γιατρους τα δινουμε....εγω νομιζα θα κανει κανα 30ε αλλα ειναι πανω απο 80 ε φανταζομαι γιατι ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι κοστιζει...

δεν σας διαβασα τι εχασα??παω λιγο πισω να σας διαβασω αν προλαβω..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλα ειμαστε Εφη μου!

Γεια σου Ποπη!

γεια σου αννα!! πολυ ενδιαφερον το θεμα με το θερμο φαγητου ουτε αυτο το ηξερα !! α ρε τι μαθαινω απο εσας!! να ειστε παντα καλα!!οπως κ για τις κρεμες ,,δλδ οταν μας λενε οι γιατροι να ξκινησουμε κρεμες εμεις μπορουμε να μην ξεκινησουμε με την σκονη κρεμα αλλα με φρουτοκρεμες που θα φτιαχνουμε εμεις σε μπλεντερ???? κ αν ναι ποια φρουτα επιτρεπεται??

B4Itp2.png

ηρθα παλι.βγηκαμε τελικα μια βολτα ,αν κ φυσαει λιγο,αχ ολο εξω την εχουμε την μικρη,αυτος ο αντρας μου ψοφαει να την ντυνει κ να την βγαζει με το καροτσι!:rolleyes:

θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν ειχαμε πετρελαιο τον χειμωνα?ε η πολυκατοικια αρχικα ειπανε να κανουμε ατομικο φυσ.αεριο κ λεω σωθηκαμε αλλα τελικα δεν βλεπω να γινεται τιποτα,το αντιθετο μαλιστα,αποφασισαν να κλεισουν τελειως τον λεβητα κ να ζεσταινεται ο καθενας οπως μπορει!πειτε μου,,δεν ειναι βλαμενοι?πως θα ζεσταινονται οταν θα εχει παγωνια?οποτε πρεπει να μετακομισουμε κ δεν θελω καθολου,μ'εχει πιασει καταθλιψη!το σπιτι το λατρευω,αντε να βρουμε αλλο τωρα,να βολευονται τα επιπλα,να ειναι στο κεντρο,να εχει καλη θερμανση κ σε καλη τιμη!θα σκασω μιλαμε!:cry:

BJVqp3.png

ηρθα παλι.βγηκαμε τελικα μια βολτα ,αν κ φυσαει λιγο,αχ ολο εξω την εχουμε την μικρη,αυτος ο αντρας μου ψοφαει να την ντυνει κ να την βγαζει με το καροτσι!:rolleyes:

θυμαστε που σας ελεγα οτι δεν ειχαμε πετρελαιο τον χειμωνα?ε η πολυκατοικια αρχικα ειπανε να κανουμε ατομικο φυσ.αεριο κ λεω σωθηκαμε αλλα τελικα δεν βλεπω να γινεται τιποτα,το αντιθετο μαλιστα,αποφασισαν να κλεισουν τελειως τον λεβητα κ να ζεσταινεται ο καθενας οπως μπορει!πειτε μου,,δεν ειναι βλαμενοι?πως θα ζεσταινονται οταν θα εχει παγωνια?οποτε πρεπει να μετακομισουμε κ δεν θελω καθολου,μ'εχει πιασει καταθλιψη!το σπιτι το λατρευω,αντε να βρουμε αλλο τωρα,να βολευονται τα επιπλα,να ειναι στο κεντρο,να εχει καλη θερμανση κ σε καλη τιμη!θα σκασω μιλαμε!:cry:

καλησπερα γωγω μου!! αχ βλεπω παλι προβληματα με την πολυκατοικια εε?? καλα χαζοι ειναι?? κ πως θα ζεσταινεστε οεο?? μπορει να ειναι για καλο η μετακομιση κ να βρειτε ενα πιο καλο σπιτακι κ να ησυχασει κ το κεφαλι σου με την θερμανση!!

B4Itp2.png

γεια σου αννα!! πολυ ενδιαφερον το θεμα με το θερμο φαγητου ουτε αυτο το ηξερα !! α ρε τι μαθαινω απο εσας!! να ειστε παντα καλα!!οπως κ για τις κρεμες ,,δλδ οταν μας λενε οι γιατροι να ξκινησουμε κρεμες εμεις μπορουμε να μην ξεκινησουμε με την σκονη κρεμα αλλα με φρουτοκρεμες που θα φτιαχνουμε εμεις σε μπλεντερ???? κ αν ναι ποια φρουτα επιτρεπεται??

Ποπη μου θα σου τα πει ο γιατρος ολα αυτα, και τι φρουτα και ποτε και τον τροπο που θα το αλεσεις.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Βλέπω ότι σχετικά όλες είμαστε καλά.

Η μπέμπα ευτυχώς εκτός από κάτι δέκατα που έκανε χθές το πρωί δεν ανέβασε άλλο πυρετό. Μάλλον την πηδήξαμε ελαφρά. Μας έμειναν τώρα οι μύξες και στα δυο αλλά δεν με πειράζει. Μόνο να δούμε τί θα γίνει με τα κακά της.

Νίκη μου είναι απαίσιο αυτό που κάνουν στα μωρά- να τα δίνουν να δοκιμάζουν χαζά. Πάτα πόδι και μην μασάς τίποτα και κανέναν. Στον γιο μου όταν ήταν 4 μηνών πήγε να του δώσει ο κουνιάδος μου τούρτα με σοκολάτα και μάλιστα από το κουτάλι που μόλις είχε φάει αυτός. Περιττό να σου πώ τι έγινε. Μας άκουσαν μέχρι το χωριό-και φαντάσου ότι είναι μακριά. Από τότε όμως κανένας δεν ξανατόλμησε να του δώσει τίποτα. Τα μωρά είναι δικά μας και θα τα μεγαλώσουμε όπως θέλουμε εμείς. Αν τους αρέσει καλώς αν όχι πάλι καλώς. Δεν θα σκάσω εγώ. Το πολύ πολύ να με πουν κακιά νύφη και υστερική. Και τί έγινε; Θα μου κοπεί η όρεξη.....

Αχ βρε Πόπη πάλι αναβολή ο υπέρηχος; Ας μην αρχίσουμε την συζήτηση για το κράτος που ζούμε γιατί θα μας πιάσει απελπισία.

Αναστασία συνήθως οι γιατροί δίνουν κρέμα στον 5 μήνα και σταματάς και την αποστείρωση τότε γιατί δεν έχει πλέον νόημα. Αλλά ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας συστήνει τα βρέφη που τρέφονται με αποκλειστικό θηλασμό να ξεκινάνε κρέμες αφού έχουν κλείσει τους 6 μήνες. Μην περιμένεις όμως ότι θα αντικαταστήσεις γεύματα αμέσως. Συνήθως με αποκλειστικό θηλασμό θέλουν να θηλάζουν πάλι πρίν ή μετά από το φαγητό. Απλά τρώνε λιγότερη ποσότητα.

Στον γιο μου έδωσα κρέμες τις Holle. Είναι βιολογικές και δεν περιέχουν καθόλου ζάχαρη. Στην αρχή δίνεις πρώτα ρυζάλευρο και φρούτα-μήλο,μπανάνα και αχλάδι. Μεγαλώνοντας δίνεις δημητριακά και προσθέτεις και άλλα φρούτα. Η βιβιογραφία πάντως λέει ότι δεν είναι απαραίτητο να δώσεις κρέμα του εμπορίου. Μπορείς να δίνεις το φαγητό ξανά ή ξανά φρούτα. Στον γιο μου το έκανα πολλές φορές.

Οσο για την βόλτα έκανα και εγώ ότι η Άννα και η Γεωργία. Άλεθα το φαγητό, το ζέστενα και το έβαζα στο θερμός. Αν ήταν να λείψουμε πολλές ώρες είχα και δεύτερο και έβαζα τα αλεσμένα φρούτα. Εγώ έχω αυτό και κρατάει πάρα πολλές ώρες ζεστό το φαγητό.

http://www.amazon.de/reer-90400-Edelstahl-Warmhaltebox-farblich/dp/B000Q1A55S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337711776&sr=8-1

Ειδικά το καλοκαίρι είναι ιδανικό. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις ούτε ψυγείο. Τα παίρνει το πρωί μαζί σου και έχεις φαγητό για όλη την ημέρα. Έχεις το κουτάλι του παιδιού, ανοίγεις και ταίζεις.

Και εγώ μόλις έδωσα στο γιο μου νερό-όταν άρχισε να τρώει στον 6ο-τα ποτηράκια για το νερό στο πλυντήριο πιάτων τα έπλενα όπως είπε η Άννα. Έχω πάρει και από Amazon αυτό το καλάθι και δεν χάνετε τίποτα.

http://www.amazon.co.uk/Prince-Lionheart-Dishwasher-Basket-Combo/dp/B00073HJFY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337712147&sr=8-1

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Πώς τα καταφέρνω και πάντα τα πόστ μου είναι σεντόνι;

Διαβάζω τα νέα όλης της ημέρας και τα απαντάω όλα μαζί μάλλον.

Αχ κορίτσια. Μας φαντάζεστε ποτέ όλες μαζί να καθόμαστε και να πίνουμε καφέ; Δεν θα προλαβαίναμε να πάρουμε σειρά για να μιλήσουμε! Χαχαχα

Και τα μωρά όλα μαζί να παίζουν και να φωνάζουν. Α καλό ε;

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Πώς τα καταφέρνω και πάντα τα πόστ μου είναι σεντόνι;

Διαβάζω τα νέα όλης της ημέρας και τα απαντάω όλα μαζί μάλλον.

Αχ κορίτσια. Μας φαντάζεστε ποτέ όλες μαζί να καθόμαστε και να πίνουμε καφέ; Δεν θα προλαβαίναμε να πάρουμε σειρά για να μιλήσουμε! Χαχαχα

Και τα μωρά όλα μαζί να παίζουν και να φωνάζουν. Α καλό ε;

χαχαχααχχαχ οντως!! σε ευχαριστω για την ενημερωση!!!:D

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γωγω δεν μπορειτε να βαλετε μονοι σας φυσικο αεριο? θα κοστισει πολυ βεβαια...:rolleyes:

κουραστικα με αυτην την γκρινια δεν λεει να κλεισει το ματι της...

το υπερηχο μας θα γινει την πεμπτη 12.30 το πρωι απλα επειδη θελει να μου το γραψει μεσω ικα για να μην το πληρωσουμε επειδη κοστιζει με ειπε στην κλινικη κ ειναι μπλοκαρισμενο το συστημα αν δεν ξεμπλοκαριστει θα το αναβαλουμε για αλλη φορα...αμαν κ@λοΙΚΑ κ κ@λοκρατος...κ αν μας περισσευαν θα πηγαιναμε κ ας το πληωναμε αλλα δυσκολευομαστε τωρα τελευταια ολο σε γιατρους τα δινουμε....εγω νομιζα θα κανει κανα 30ε αλλα ειναι πανω απο 80 ε φανταζομαι γιατι ο ιδιος ο γιατρος μου ειπε οτι κοστιζει...

δεν σας διαβασα τι εχασα??παω λιγο πισω να σας διαβασω αν προλαβω..

ουφφφφ!!!! ναι κ εγω το ακουσα! απο αυριο σταματαει κ η πιστωση απο τον εοπυ!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια μου δεν ξερω αν γινεται να βαλουμε μονο εμεις φυσ.αεριο αλλα ετσι κ αλλιως την ιδιοκτητρια επιβαρυνει,οχι εμας. Αν τελικα δεν γινει τιποτα με την πολυκατοικια θα το συζητησω μαζι της μπας κ βρουμε καμια λυση!τι να πω,ισως εχει δικιο η ποπη,μπορει να μας βγει σε καλο η μετακομιση απλα δεν θελω να μπω σ αυτην την διαδικασια!ειμαι κ καλομαθημενη κ δεν θελω να φυγω απο το κεντρο!

Δεν μπαινω πολυ τωρα τελευταια βρε κοριτσια κ αν μπω βγαινω γρηγορα γιατι δεν φτιαξαμε ακομα το λαπτοπ κ δεν λειτουργει το πληκτρολογιο αλλα παραγγειλαμε καινουριο για το αλλαξουμε,ελπιζω να ειναι ετοιμο σε λιγες μερες!

Αυριο που θα παμε παιδιατρο θα της πω να αλλαξουμε σιγουρα γαλα,ολη την ωρα βγαζει γουλιες,δεν παει αλλο!

Αχ λετε για κρεμες κ φρουτα κ μου φαινεται πολυ μακρινο ,ειμαστε μικρουλες ακομα εμεις!

Αντε μονη μου μιλαω παλι,καλο βραδυ να εχουμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...