Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

399_thumb1.jpg

Αναστασια εγω εχω αυτο

Περιγραφή

Το Θερμός Φαγητού από Ανοξείδωτο Ατσάλι επιτρέπει τη διατήρηση της θερμοκρασίας ζεστού φαγητού. Τα 2 δοχεία των 250 ml είναι κατάλληλα για την τοποθέτηση ενός πλήρους γεύματος, επιτρέποντας τη διατήρηση ανάμεικτων τροφών, ζωμού κρέατος και παιδικής τροφής, ζεστά μέσα στο δοχείο για πέντε (5) ώρες. Στο τέλος της περιόδου απογαλάκτισης το Θερμός από Ανοξείδωτο Ατσάλι χρησιμοποιείται σαν κοινό θερμός για ζεστές και κρύες στερεές τροφές ή κρύα ροφήματα. Το δοχείο παιδικής τροφής είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για την εξασφάλιση μέγιστης υγιεινής και αντοχής. Η βάση από αντιολισθητικό υλικό βοηθά στην πρόληψη ενδεχόμενης ανατροπής του θερμός. Συμβατό με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΝ 12546.

20 € το ειχα παρει απο το jumbo

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω το ιδιο εκανα με το μεγαλο εχω ενα της chicco που παιρνει δυο μπολακια με φαγητο.Μια χαρα με βολευε και στα ταξιδια για Βεροια ηταν σουπερ!

Το γλυκο με το ζελε ειχε μπισκοτα βουτηγμενα στο γαλα και 750μλ κρεμα γαλακτος για σαντιγυ ε δε το λες και διατητικο αλλα ηταν πολυ ελαφρυ και με τις φραουλες δροσερο οτι πρεπει για τωρα απο οτι μου ειπαν δηλ. γιατι ουτε το δοκιμασα:rolleyes:.

Χαρα στο κουραγιο σου εγω τουρτα δεν εχω φτιαξει μου φαινεται πολυ δυκολο και μπελαλιδικο.Προτιμώ την μαγειρική απο τη ζαχαροπλαστικη γιατι τα γλυκα θελουν ζυγαριες ακριβεια κτλ και εγω δεν μπορω.Τωρα το καλοκαιρακι τι γλυκακια κανεις?

Φτιαχνω και παγωτακι.Δοκιμαζω διαφορα και εγω και οτι τους αρεσει, γιατι τον πρωτο λογο τον εχουν τα παιδια.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ναι, το γιαουρτακι σε αυτη την ηλικια το αντικαθιστα το γευμα.

Και εγω παντα φρεσκια φρουτοκρεμα εδινα, ποτε σκονη.

ναι μωρε καλυτερα!!! βεβαια λενε πρεπει να ειναι αρκετα ωριμα τα φρουτα για να μην τους ξινιζουν στη γευση ε?

399_thumb1.jpg

Αναστασια εγω εχω αυτο

Περιγραφή

Το Θερμός Φαγητού από Ανοξείδωτο Ατσάλι επιτρέπει τη διατήρηση της θερμοκρασίας ζεστού φαγητού. Τα 2 δοχεία των 250 ml είναι κατάλληλα για την τοποθέτηση ενός πλήρους γεύματος, επιτρέποντας τη διατήρηση ανάμεικτων τροφών, ζωμού κρέατος και παιδικής τροφής, ζεστά μέσα στο δοχείο για πέντε (5) ώρες. Στο τέλος της περιόδου απογαλάκτισης το Θερμός από Ανοξείδωτο Ατσάλι χρησιμοποιείται σαν κοινό θερμός για ζεστές και κρύες στερεές τροφές ή κρύα ροφήματα. Το δοχείο παιδικής τροφής είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι για την εξασφάλιση μέγιστης υγιεινής και αντοχής. Η βάση από αντιολισθητικό υλικό βοηθά στην πρόληψη ενδεχόμενης ανατροπής του θερμός. Συμβατό με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό ΕΝ 12546.

μια χαρα ! κ η τιμη του πολυ καλη! οταν παω θα δω αν εχει να παρω ενα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

βγηκε τεραστια η εικονα. δες το κ να τη σβησω

Αχ! μπραβο! αυτο ηθελα να σου πω, γιατι εκανα την οθονη μου δεξια αριστερα!!χαχα!!

Αυτον τον εχω εγω τωρα και βαζω μεσα το μπιμπερο της μπεμπας με το ζεστο νερο για τις βολτες.Παιρνω και τη σκονη σε ενα ταπερακι και φτιαχνω το γαλα.

Παιρνει και αυτος φαι?

Διαφημίσεις

Εχει μεσα στο θερμος δυο μπολακια και το ταιζεις απευθειας απο εκει με το κουταλακι του και το κρατανε ζεστο πολλες ωρες πάνω απο 8.

Όσο για κρέμα εγω δεν έδινα στο γιο μου γιατι δε του άρεσε και του έδινα το μεσημεριανο και για απογευματινο.Αλλά η Γιωτης μου φανηκε πιο καλη ειχε λιγοτερη ζαχαρη.Οταν χρόνισε του εδινα γιαουρτι απο το δικο μας αυγο και διαφορα αλλα μέχρι και ταχινι εφαγε τα παντα εκτος απο κρεμα.Φρουτοκρεμα εννοειται ότι κάνω φρούτα ακομα και τωρα η παιδιατρος θελει μεχρι 3 ετων να τρωει φρουτοκρεμα.Οσο για τα παιδικα προιοντα εκ πεποιθησεως δεν εχω παρει τιποτα ουτε γιαουρτια ουτε γαλατα ουτε τιποτα προτιμουσα τα βιολογικα και τα λαχανικα.Γενικα μου τη δινει η εμπορευματοποιηση των παιδιων.Και να ξερεις τωρα στην αρχη να τον μαθεις να τρωει τα παντα εγω απο το γιο μου και μετα εφτιαξα το διαιτολογιο μας και μαγειρευω πιο υγειηνα για ολους και απο ολα μεχρι και σαλιγκαρια.

zxG9p3.png

owokp3.png

399_thumb1.jpg

Αναστασια εγω εχω αυτο

Περιγραφή

Το δικο σου εχει δικα του μπολακια?

Εγω το πηρα απο το ΙΑΣΩ 30 ευρω και δεν εχει.Θα μου πεις πληρωσα ΙΑΣΩ καλη ειμαι και εγω!!

ναι μωρε καλυτερα!!! βεβαια λενε πρεπει να ειναι αρκετα ωριμα τα φρουτα για να μην τους ξινιζουν στη γευση ε?

Ναι, αλλα στην πορεια προσθετεις μεσα και ενα μπισκοτακι μιραντα και την καταβροχθιζουν!!

Το δικο σου εχει δικα του μπολακια?

Εγω το πηρα απο το ΙΑΣΩ 30 ευρω και δεν εχει.Θα μου πεις πληρωσα ΙΑΣΩ καλη ειμαι και εγω!!

Βλεπεις στη φωτο ενα μπολακι διαφανο?εχει 2 τετοια μεσα που παιρνουν απο 250μλ φαγητο μεσα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Βλεπεις στη φωτο ενα μπολακι διαφανο?εχει 2 τετοια μεσα που παιρνουν απο 250μλ φαγητο μεσα.

Α! ωραια! που θα τα βρω εγω τωρα αυτα οεο?

Αν μιλαγες με την chicco?

Ξερω και εγω!

Μαλλον καλυτερα να παρω ενα απο το αμαζον δεν ειναι ακριβα.Και αν ειναι να μου χρεωσουν το ενα μπολακι 5-10 ευρω, βαλε και το κουριερ, πιο φθηνα θα μου ερθει απο αμαζον.

Ασε θα βαζω σε αυτο το μπουκαλι της με δροσερο νερακι για τις βολτες.;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...