Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι κανεις Γωγουλινι?

Και εγω ηθελα αποψε να την παω μια βολτα αλλα φυσαει ρε γμτ!!

Τελικα λεω για αυριο πρωι αν δε χειμωνιασει παλι!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Γωγώ μεγαλώσετε και εσεις μωρέ!

Άννα μου τι κάνεις?Εκανα καφεδακι και χαλαρωνω λιγο σε λιγο θα ξυπνησουν ολοι μαζι!Εφτιαχνα επι 3 μερες πιτσες που δεν έτρωγα και ένα γλυκό με ζελέ και φραουλες που επισης δεν εφαγα δεν ειναι αδικια????

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σου Γεωργια μου!!

Εγω με τα πολτοποιημενα οταν θελουμε π.χ. να παμε εξω για φαγητο, το πολτοποιω απο το σπιτι και το βαζω στο θερμος που ειναι ειδικο για τροφιμα.

Χρησιμοποιω και ενεστωτα εντωμεταξυ!!! χαχα!!! με τα αγορια εννοω το εκανα τοτε!!

Γεια σου Γωγώ μεγαλώσετε και εσεις μωρέ!

Άννα μου τι κάνεις?Εκανα καφεδακι και χαλαρωνω λιγο σε λιγο θα ξυπνησουν ολοι μαζι!Εφτιαχνα επι 3 μερες πιτσες που δεν έτρωγα και ένα γλυκό με ζελέ και φραουλες που επισης δεν εφαγα δεν ειναι αδικια????

Πως δεν ειναι!! αλλα το γλυκο με το ζελε τι ψυχη ειχε μωρε?? ειχε τιποτε αλλο?

Και εγω καφε φιλτρου πινω για να ζεσταθω! τελος Μαιου σου λεει ειμαστε! να δεις που θα εχουμε καλοκαιρι μεχρι τον Οκτωβριο μετα!

Η τουρτα του Παρλιαρου τελικα που εφτιαξα, δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Σα να τρως σοκολατα σκετη ειναι.Μου φαινεται γενικα τα γλυκα του ειναι λιγο ανοστα!! που εισαι Βεφα με τις ωραιες τουρτες σου!! ευτυχως τα εχω ολα τα βιβλια της.

Απο τον Παρλιαρο το μονο που μου αρεσει ειναι το τσουρεκι του και κατι μπισκοτα βουτυρου.

αννα μου μ'αυτα που εγραψες σαν να πηρα λιγο τα πανω μου!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτος ο θερμος που λες πως ειναι? βαλε καμια εικονα αν μπορεις!:D

γεωργια μου θα χαζεψω λες ε? φανταζομαι!!! :P εχω περιεργια να δω αν θα τουυ αρεσει γενικοτερα!!!:D

κοριτσια εσεις θα δωσετε εμποριου κρεμες? κ αν ναι ποιες?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Foogo-Insulated-Stainless-Steel/dp/B001KC063S/ref=sr_1_17?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1337701301&sr=1-17

Αναστασια μου δες εδω!

Εχω εναν τετοιο κοντοχοντρο σε μαυρο.Εγω τον εχω παρει απο ενα μαγαζι εδω, αλλα εχει και το αμαζον η μπορεις να βρεις σε μαγαζι με φθηνα ειδη σπιτιου.Αυτοι ειναι για σουπες και τροφες.

Θα δω και εγω τον δικο μου, μηπως μυριζει που τον εχω απο τον γιο μου το μικρο και ισως παρω απο το αμαζον.

αννα μου μ'αυτα που εγραψες σαν να πηρα λιγο τα πανω μου!!!:tongue::tongue::tongue:

αυτος ο θερμος που λες πως ειναι? βαλε καμια εικονα αν μπορεις!:D

γεωργια μου θα χαζεψω λες ε? φανταζομαι!!! :P εχω περιεργια να δω αν θα τουυ αρεσει γενικοτερα!!!:D

κοριτσια εσεις θα δωσετε εμποριου κρεμες? κ αν ναι ποιες?:rolleyes:

Αν σου πει ο γιατρος να ξεκινησεις με κρεμα, δεν θα δωσεις?

Απο οσες ειχα δοκιμασει εγω μου αρεσαν πιο πολυ οι νουνου, γιατι δεν νερωνει μεσα στο πιατο.Ολες οι αλλες γινονταν νερο μεχρι να ταισω το μωρο.

Βεβαια τον τελευταιο λογο τον εχει η μπεμπα, αυτηνης οτι της αρεσει σε γευση. Θα δοκιμασουμε και θα δουμε. Απο τον 6ο μηνα επισης ειναι και τα γιαουρτακια advance της δελτα.Αυτα θα ειναι και δροσιστικα τωρα το καλοκαιρι, αν βεβαια κανει ζεστες!!!

http://www.amazon.co.uk/Thermos-Foogo-Insulated-Stainless-Steel/dp/B001KC063S/ref=sr_1_17?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1337701301&sr=1-17

Αναστασια μου δες εδω!

Εχω εναν τετοιο κοντοχοντρο σε μαυρο.Εγω τον εχω παρει απο ενα μαγαζι εδω, αλλα εχει και το αμαζον η μπορεις να βρεις σε μαγαζι με φθηνα ειδη σπιτιου.Αυτοι ειναι για σουπες και τροφες.

Θα δω και εγω τον δικο μου, μηπως μυριζει που τον εχω απο τον γιο μου το μικρο και ισως παρω απο το αμαζον.

σε ευχαριστω πολύ αννα μου! κ μετα το ταιζεις απο εκει το παιδι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αν σου πει ο γιατρος να ξεκινησεις με κρεμα, δεν θα δωσεις?

Απο οσες ειχα δοκιμασει εγω μου αρεσαν πιο πολυ οι νουνου, γιατι δεν νερωνει μεσα στο πιατο.Ολες οι αλλες γινονταν νερο μεχρι να ταισω το μωρο.

Βεβαια τον τελευταιο λογο τον εχει η μπεμπα, αυτηνης οτι της αρεσει σε γευση. Θα δοκιμασουμε και θα δουμε. Απο τον 6ο μηνα επισης ειναι και τα γιαουρτακια advance της δελτα.Αυτα θα ειναι και δροσιστικα τωρα το καλοκαιρι, αν βεβαια κανει ζεστες!!!

εγω οτι μου πει ο γιατρος θα κανω! :D αχχχ αυτα τα advance πολυ μου αρεσουν!!!!!!!!!!! δηλ το γιαουρτακι αντικαθηστα γευμα? που θα παει θα τα μαθουμε! χεχεεχε! οντως θα κανουμε δοκιμες να δουμε τι τους αρεσει!

αλλα φρουτοκρεμα δεν σκευτομαι να δωσω εμποριου!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Γεια σου Γεωργια μου!!

Εγω με τα πολτοποιημενα οταν θελουμε π.χ. να παμε εξω για φαγητο, το πολτοποιω απο το σπιτι και το βαζω στο θερμος που ειναι ειδικο για τροφιμα.

Χρησιμοποιω και ενεστωτα εντωμεταξυ!!! χαχα!!! με τα αγορια εννοω το εκανα τοτε!!

Πως δεν ειναι!! αλλα το γλυκο με το ζελε τι ψυχη ειχε μωρε?? ειχε τιποτε αλλο?

Και εγω καφε φιλτρου πινω για να ζεσταθω! τελος Μαιου σου λεει ειμαστε! να δεις που θα εχουμε καλοκαιρι μεχρι τον Οκτωβριο μετα!

Η τουρτα του Παρλιαρου τελικα που εφτιαξα, δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο.Σα να τρως σοκολατα σκετη ειναι.Μου φαινεται γενικα τα γλυκα του ειναι λιγο ανοστα!! που εισαι Βεφα με τις ωραιες τουρτες σου!! ευτυχως τα εχω ολα τα βιβλια της.

Απο τον Παρλιαρο το μονο που μου αρεσει ειναι το τσουρεκι του και κατι μπισκοτα βουτυρου.

Κι εγω το ιδιο εκανα με το μεγαλο εχω ενα της chicco που παιρνει δυο μπολακια με φαγητο.Μια χαρα με βολευε και στα ταξιδια για Βεροια ηταν σουπερ!

Το γλυκο με το ζελε ειχε μπισκοτα βουτηγμενα στο γαλα και 750μλ κρεμα γαλακτος για σαντιγυ ε δε το λες και διατητικο αλλα ηταν πολυ ελαφρυ και με τις φραουλες δροσερο οτι πρεπει για τωρα απο οτι μου ειπαν δηλ. γιατι ουτε το δοκιμασα:rolleyes:.

Χαρα στο κουραγιο σου εγω τουρτα δεν εχω φτιαξει μου φαινεται πολυ δυκολο και μπελαλιδικο.Προτιμώ την μαγειρική απο τη ζαχαροπλαστικη γιατι τα γλυκα θελουν ζυγαριες ακριβεια κτλ και εγω δεν μπορω.Τωρα το καλοκαιρακι τι γλυκακια κανεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Κι εγω το ιδιο εκανα με το μεγαλο εχω ενα της chicco που παιρνει δυο μπολακια με φαγητο.Μια χαρα με βολευε και στα ταξιδια για Βεροια ηταν σουπερ!

Το γλυκο με το ζελε ειχε μπισκοτα βουτηγμενα στο γαλα και 750μλ κρεμα γαλακτος για σαντιγυ ε δε το λες και διατητικο αλλα ηταν πολυ ελαφρυ και με τις φραουλες δροσερο οτι πρεπει για τωρα απο οτι μου ειπαν δηλ. γιατι ουτε το δοκιμασα:rolleyes:.

Χαρα στο κουραγιο σου εγω τουρτα δεν εχω φτιαξει μου φαινεται πολυ δυκολο και μπελαλιδικο.Προτιμώ την μαγειρική απο τη ζαχαροπλαστικη γιατι τα γλυκα θελουν ζυγαριες ακριβεια κτλ και εγω δεν μπορω.Τωρα το καλοκαιρακι τι γλυκακια κανεις?

γεωργια αυτο εχεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

σε ευχαριστω πολύ αννα μου! κ μετα το ταιζεις απο εκει το παιδι?

Ο δικος μου ανοιγοντας το καπακι ειναι σαν μπολακι το ιδιο το καπακι.Οποτε το ριχνεις εκει το φαγητο.Εχεις μαζι σου και ενα κουταλακι και τσουπ! ετοιμο το γευμα.

Ο δικος μου ανοιγοντας το καπακι ειναι σαν μπολακι το ιδιο το καπακι.Οποτε το ριχνεις εκει το φαγητο.Εχεις μαζι σου και ενα κουταλακι και τσουπ! ετοιμο το γευμα.

ωραια κατι τετοιο θα ψαξω!!!:P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

εγω οτι μου πει ο γιατρος θα κανω! :D αχχχ αυτα τα advance πολυ μου αρεσουν!!!!!!!!!!! δηλ το γιαουρτακι αντικαθηστα γευμα? που θα παει θα τα μαθουμε! χεχεεχε! οντως θα κανουμε δοκιμες να δουμε τι τους αρεσει!

αλλα φρουτοκρεμα δεν σκευτομαι να δωσω εμποριου!

Ναι, το γιαουρτακι σε αυτη την ηλικια το αντικαθιστα το γευμα.

Και εγω παντα φρεσκια φρουτοκρεμα εδινα, ποτε σκονη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...