Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ρε συ διαβαζω συχνα για τους σεισμους κ δεν εχω πετυχει πουθενα κατι τετοιο!! κλασομπανιερα σου λεω ειμαι!!!!!!!!

πες μου οτι μπαινεις σε σαιτ για σεισμους...ο πεθερος μου ειχε βρει ενα σαιτ που εδειχνε σε ολη την ελλαδα live ποτε γινεται σεισμος..

σου ειπα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει διαβασα ενα αρθρο στο εγραψα πιο κατω...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δες εδω: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Ωστόσο δεν υπάρχει καμία ανησυχία και δεν πρέπει να συνδέεται με τις μικρές σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη: «Το μέγεθος του σεισμού στη Βουλγαρία και η απόσταση του δεν μπορούν να μας επηρεάσουν. Σεισμοί της τάξεως έως 4 Ρίχτερ, όπως αυτόν που έγινε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, σημειώνονται πολύ συχνά, καθημερινά στον ελλαδικό χώρο. Δεν είναι δυνατόν να αξιολογηθούν ως κάτι το σοβαρό και δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία», κατέληξε ο καθηγητής.
πες μου οτι μπαινεις σε σαιτ για σεισμους...ο πεθερος μου ειχε βρει ενα σαιτ που εδειχνε σε ολη την ελλαδα live ποτε γινεται σεισμος..

σου ειπα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει διαβασα ενα αρθρο στο εγραψα πιο κατω...

μόλις το ειχα διαβασει αυτο!! βασικα τους σεισμους αρχισα να τους φοβαμαι απο τοτε που μετακομισα θεσσαλονικη! κ πιο πολυ τωρα που εχω τον μικρο!!!:oops:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βρε Νικη μου ποσο δίκιο εχεις με το μωρο σου κ την απερισκεψία όλων γυρω σου! Σόρρυ αλλα δεν ξέρω νομιζω οι πεθερες χάνουν λιγο το ποια ειναι η μάνα κ ποιος ειναι ο δικός τους ρόλος!! Κουράγιο βρε αγαπη μου...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ας μονολογησω λιγο ακομα λοιπον.... Χα χα!

Εγω εχω ενα παιδικό σετ φαγητού απο τα wmf και ενα απο την taperware.Αυτα κανουν λογικα για τις κρεμες ε???

Παντως αυτο με την αποστείρωση.. Ας μην ειμαστε κ υπερβολικές κ υποχονδριες... Εγω τα παιχνιδάκια της δεν τα πολυ καθαρίζω...οχι καθε μερα. Μήπως κανω βλακεία?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγω εχω ενα παιδικό σετ φαγητού απο τα wmf και ενα απο την taperware.Αυτα κανουν λογικα για τις κρεμες ε???

Παντως αυτο με την αποστείρωση.. Ας μην ειμαστε κ υπερβολικές κ υποχονδριες... Εγω τα παιχνιδάκια της δεν τα πολυ καθαρίζω...οχι καθε μερα. Μήπως κανω βλακεία?

ναι ρε συ ουτε εγω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Και ελεος με αυτον τον καιρο!!!! Εμεις εδω ή χιόνια θα εχουμε ή βροχες... Μα τι θα γινει?? Ουφφφ..... Να βγάλουμε λιγο τα μωρα να ξεσκασουν!!!

ναι τον κολοκαιρο!

και εδω τα ιδια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ουφ ηρθα κ εγω μολις αποκοιμηθηκε στο καροτσι εμ με τοσο κουνημα τοσες ωρες τι να σου κανει?? χε χε!!

αναστασια μου[/b να μην σε αγχωσω αλλα με ειπε ο σαββας οτι χθες διαβασε ενα αρθρο απο τους σεισμολογους της ελλαδας οτι περιμενουν μεχρι της 20 αυγουστου ενα μεγαλο σεισμο την Β.Ελλαδα...ωχ να σου πω αγχωθηκα κ εγω οπως αγχωνομαι γιαυτο που λενε στις 21 δεκεμβριου για την καταστροφη..ξερω ακουγονται βλακειες κ εγω ετσι λεω αλλα τωρα με το μωρο μου εχουν μπει καινουργιες φοβιες για τα παντα...

δωρακι μουτι κανετε?σε ρωτησα κ το πρωι αλλα μαλλον δεν το ειδες..πως τα πατε με το γαλα κ τα μεμε σου??

κ εγω δεν τα καθαριζω τα παιχνιδακια της ...λετε κανω κ εγω βλακεια?? για την αποστειρωση δεν ειχα ιδεα τι γινεται κ μεχρι ποτε πρεπει να την κανουμε...εεε μολις μπει το κουταλι θα την σταματησω κ εγω!! τον αλλο μηνα δλδ!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ουφ ηρθα κ εγω μολις αποκοιμηθηκε στο καροτσι εμ με τοσο κουνημα τοσες ωρες τι να σου κανει?? χε χε!!

αναστασια μου[/b να μην σε αγχωσω αλλα με ειπε ο σαββας οτι χθες διαβασε ενα αρθρο απο τους σεισμολογους της ελλαδας οτι περιμενουν μεχρι της 20 αυγουστου ενα μεγαλο σεισμο την Β.Ελλαδα...ωχ να σου πω αγχωθηκα κ εγω οπως αγχωνομαι γιαυτο που λενε στις 21 δεκεμβριου για την καταστροφη..ξερω ακουγονται βλακειες κ εγω ετσι λεω αλλα τωρα με το μωρο μου εχουν μπει καινουργιες φοβιες για τα παντα...[/b]

δωρακι μουτι κανετε?σε ρωτησα κ το πρωι αλλα μαλλον δεν το ειδες..πως τα πατε με το γαλα κ τα μεμε σου??

κ εγω δεν τα καθαριζω τα παιχνιδακια της ...λετε κανω κ εγω βλακεια?? για την αποστειρωση δεν ειχα ιδεα τι γινεται κ μεχρι ποτε πρεπει να την κανουμε...εεε μολις μπει το κουταλι θα την σταματησω κ εγω!! τον αλλο μηνα δλδ!!

αχ πολυ φοβαμαιιιιι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια,τι κανετε?εγω βαριεμαι,ηθελα να βγω με την μπεμπα αλλα το παει για βροχη γμτ!

αυριο γινομαστε επιτελους 3 μηνων εχουμε κ παιδιατρο για εμβολια.

εσεις τι νεα?ποπη καλα η μικρη σου?

BJVqp3.png

Ελα ντε!! και εγω αυτο λεω! και λιγα μικροβια δε βλαπτουν, αστα να συνηθιζουν.Δεν μπορουμε να τα εχουμε κλεισμενα σε ενα γυαλινο κουτι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αναστασια μου[/b να μην σε αγχωσω αλλα με ειπε ο σαββας οτι χθες διαβασε ενα αρθρο απο τους σεισμολογους της ελλαδας οτι περιμενουν μεχρι της 20 αυγουστου ενα μεγαλο σεισμο την Β.Ελλαδα...ωχ να σου πω αγχωθηκα κ εγω οπως αγχωνομαι γιαυτο που λενε στις 21 δεκεμβριου για την καταστροφη..ξερω ακουγονται βλακειες κ εγω ετσι λεω αλλα τωρα με το μωρο μου εχουν μπει καινουργιες φοβιες για τα παντα...[/b]

Κοριτσια γιατι δινετε βαση σε οτι ακουγεται?

Ξερετε ποσες φορες εχουν μελετησει πως θα γινει μεγαλος σεισμος στην Κεφαλονια? Το καλοκαιρι του 2008 μαλιστα ειχε γινει τετοιος ντορος, μεχρι στα καναλια το ελεγαν.Εγω ειχα παθει ενα ψιλοπανικο, καθε φορα σκεφτομουν που ειναι τα παιδια μου.Τελικα δεν εγινε τιποτε απο τοτε, ακομη περιμενουμε!!χεχε!!! καλα, οτι εχουμε μικροσεισμους συχνα εδω στο νησι αυτο ειναι γεγονος απο πολυ παλια.Εχουμε συνηθισει πλεον.

Παντως στην Αθηνα που εγινε ο μεγαλος το 99 το ειχε προβλεψει κανεις? ποιος το περιμενε?? ημουν και εγω εκει τοτε.

Αντε μωρε βλακειες!! να ξερετε οτι ο φοβος πουλαει παντα! πως θα βλεπαμε ειδησεις?

Και αυτο που λενε για τις 21-12-2012, βλακειες ειναι! οταν περασει η ημερα αυτη κατι αλλο θα βγαλουν.Δεν ελεγαν και για την αλλαγη του χρονου τοτε με το 2000?? επαθε κανεις τιποτα?:tongue::tongue:

Η σαματι προβλεψανε το μεγαλο σεισμο στην Κινα και το τσουναμι.??

Η περιμεναν στην Αμερικη αυτο με τους πυργους??

Το θεμα ειναι,

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΧΗ ΔΙΑΒΕΝΕ ΚΑΙ ΡΙΖΙΚΟ ΠΕΡΠΑΤΕΙ !!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλησπέρα κοριτσια σας διαβασα λιγο στο γρηγορο σημερα γιατι ειχα παει στη αδερφη μου κι εφυγε η μερα.

Νίκη μου πρώτα από ολα η Παναγία σας βοήθησε κοπέλα μου το διάβαζα και ανατρίχιαζα θελει πολυ προσοχη στην κουνια του μην αφηνεις τιποτα εγω την αδειαζω ολοκληρη και προσέχω το σεντονάκι να μη μπορεί να το τραβήξει πάνω στο κεφάλι της.Ακόμα και τις κλωστές κουμπιά και τα διαμαντακια στα ρουχα τους πρόσεχε να μη βάλει κάτι στο στόμα.Όσο για αυτες τις μ...ες που κάνουν οι άλλοι στα μωρά που τα βάζουν και γλύφουν ότι τους κατέβει πάτα πόδι από τώρα δε στο λέω για να φοβηθεις εχεις και ταξιδι αλλα εγω τα έλεγα στην πεθερά μου όσο πιο διακριτικα μπορουσα και το αποτελεσμα ηταν να δωσει στο ΄Γιώργο όταν ηταν μωρο αυγολεμονο και το μωρό μου φούντωσε πέταξε παντού σπυράκια έτρεμε είχαν χαθεί τα ματάκια του και του δώσαμε σιρόπι atarax και μετα κοιμοταν 6 ωρες σερί το καημενο κι ολα αυτα για να το παιξει εξυπνη.Μια ολοκληρη μερα δε της μιλησα και το βραδυ την ακουω να λεει στο Βασίλη εεεε το κάνατε μαμοθρεφτο εγω σε σας έδινα αυγό από 4 μηνών.Για το χατηρι του Βασίλη δε την πεταξα εξω απο το σπίτι.Αλλα΄σκέψου ενταξει τα πατατακια δεν εχουν κατι αλλα η τουρτα μπορει να εχει τα παντα απο αυγο μεχρι φραουλες και ξηρους καρπους που ειναι πολυ αλεργικα και τα δινουν στα μωρα μετα τα 2 χρόνια.Γίνε σκύλα και δαγκωσε στο μωρο περα απο γαλα τίποτα και οτι πει η παιδιατρος και οπως το πει.Φουντωσα...

Σοφάκι μου τελειο το φόρεμα και τα παπουτσια δικαιως το ερωτευτηκες!Με το καλό χαρά μου.

Ποπάκι περιμένεις ακόμα τον υπέρηχο ε άντε κοπέλα μου να μαθουμε τι εχει.

Δώρα μου εγω τα πλένω πιο συχνά τα παιχνιδια γιατι τα πιανει ο μεγαλος αλλά εσυ δεν εχεις φόβο.Μόλις μπει το κουταλι σταματαει η αποστειρωση γίνονται παιδάκια πια τελειώνουν τα βασανα σας.

Αναστασια μου καταλαβαινω τη χαρα σου με το κουταλι γινεται παιδακι και θα μπορεσεις να βγαινεις και πιο συχνα εξω αλλα μετα έχεις αλλα ζορια πολτοποιησεις και χιλια δυο τζετζερεδια για πλυσιμο πανικος και ο δικός μου που δεν εφαγε και αμεσως να το αγχος και να η γκρίνια.Αλλα΄όταν το πας στην ταβερνα και εχει το δικο του φαγακι και καθεται κυριος και τρωει θα χαζεψεις!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...