Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα... μεσημεριασε χεχε....

πήρα μεγαλη τρομαρα ρε κοριτσια, καθησα και εκλεγα μετα απο αυτό, όλο σκεφτομουνα τι θα γινοτανα αν δεν τον ακουγα....

όσο για τους αλους 2 τι να πω μαλακες ειναι...

η πεθερα μου νομιζεις Αννα μου καλυτερη ειναι, τι λεω εχθες μην ταιζει το μικρό ξεπλομενο και μου λεει τιποτα δεν παθαινει της λεω μπορει να πνιγει, τιποτα με εγραψε κανονικα....

Κι'ομως μπορει να παει ευκολα γαλα μεσα σε ενα σωληνακι που εχει το αυτι και να παθει ωτιτιδα, γι'αυτο δεν κανει ξαπλωμενο.Για ρωτησε'την εκεινη αν ηταν ξαπλωμενη θα μπορουσε να πιει ενα ποτηρι νερο??:confused::confused:

Ω! Θεε μου, να μην καταλαβαινουν!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια! απο την δουλεια γραφω. εμενα γιατι μου ειπε ο παιδιατρος οτι σταματαμε αποστειρωση 5μιση μηνων??? αργα δεν ειναι?

επισης ποτε σταματαμε το σιδερο? ποτέ????????????????????? εχω λιωσει ολο βγαζει σαλια η δικια μου γιατι λετε? εσας ετσι κανει? λετε να βγαζει κανενα δοντι? νωρις ειναι ομως...

Σε αυτη την ηλικια ξεκινουν κρεμες.Δλδ. κλεινοντας τον 5ο μηνα, αυτο εννοει, 5μηνων και 1εβομ. π.χ. αυτος το ειπε σαν 5,5 μηνων.

Της δινεις και εσυ σιδηρο? εμενα ποτε δε μου το εδινε η παιδιατρος αν δεν καναμε εξετασεις στα παιδια.:confused::confused:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ναι εφακη μου! τρομαξα πολύ!!! 5,8 ηταν!!

τα μωρα που θηλαζουν μπαινουν αργοτερα στις στερεες.. εμας μας ειπε μετα που κλεισει τον 5 .. εγω σκευτομαι να του δωσω απο 5,5.. θα δω.. μπορει και αργοτερα..:rolleyes:

ναι ειχαμε σεισμο ...εγω δεν καταλαβα κ τπτ ο σαββας μου το ειπε ηρθε κ με ξυπνησε ο φοβιτσιαρης...χα χα χα!! 5,8 επικεντρο βουλγαρια νομιζω...:rolleyes::rolleyes:

Καλημερα... μεσημεριασε χεχε....

πήρα μεγαλη τρομαρα ρε κοριτσια, καθησα και εκλεγα μετα απο αυτό, όλο σκεφτομουνα τι θα γινοτανα αν δεν τον ακουγα....

όσο για τους αλους 2 τι να πω μαλακες ειναι...

η πεθερα μου νομιζεις Αννα μου καλυτερη ειναι, τι λεω εχθες μην ταιζει το μικρό ξεπλομενο και μου λεει τιποτα δεν παθαινει της λεω μπορει να πνιγει, τιποτα με εγραψε κανονικα....

καλημερα νικουλα μου λοιπον αν συνεχισουν να σε κανουν ετσι εγω αν ημουν στη θεση σου δεν θα το ξαναπηγαινα κ ας αναρωτηθουν γιατι μπας κ βαλουν μυαλο..ακου εκει ξαπλωμενο να το ταιζει?? καλα παιδια δεν μεγαλωσε αυτη?? ανιδεη ειναι?? κ συγνωμη κιολας που σου το λεω μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα εγω θα ακυρωνα κ το ταξιδι η θα αφηνα το μωρο στην μαμα μου κ οχι στην πεθερα..κ ας λεει οτι θελει ο Χρηστος μπροστα στο καλο του μωρου δεν υπαρχει τπτ αλλο..αντε γιατι φορτωσα παλι...συγνωμη κιολας...

καλημερα κοριτσια! απο την δουλεια γραφω. εμενα γιατι μου ειπε ο παιδιατρος οτι σταματαμε αποστειρωση 5μιση μηνων??? αργα δεν ειναι?

επισης ποτε σταματαμε το σιδερο? ποτέ????????????????????? εχω λιωσει ολο βγαζει σαλια η δικια μου γιατι λετε? εσας ετσι κανει? λετε να βγαζει κανενα δοντι? νωρις ειναι ομως...

γεια σου μαργαριτακι !! κ μενα ξεκινησε να βγαζει σαλακια κ τα χερια ολα μεσα στο στοματακι ειναι που ξεκιναν να σχηματιζονται τα ουλα τους!! κ μετα ερχονται κ τα δοντακια!!!

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε πως πηγε το βραδυ σας?? με το φαι της τι γινεται??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι κοριτσια τι ειναι αυτο με το σιδηρο?? πρωτη φορα το ακουω εδω μεσα απο εσας...για πιο λογο πρεπει να παιρνουν σιδηρο τοσο μικρα? καλα αν το πω στον γιατρο θα με κραξει νομιζω ...:rolleyes::rolleyes:ειναι εντελως κατα των φαρμακων...

B4Itp2.png

Σε αυτη την ηλικια ξεκινουν κρεμες.Δλδ. κλεινοντας τον 5ο μηνα, αυτο εννοει, 5μηνων και 1εβομ. π.χ. αυτος το ειπε σαν 5,5 μηνων.

Της δινεις και εσυ σιδηρο? εμενα ποτε δε μου το εδινε η παιδιατρος αν δεν καναμε εξετασεις στα παιδια.:confused::confused:

οχι δεν μου εχει πει τιποτα για σιδηρο...

πρεπει να παιρνουν?

αχ κοριτσια μου εχουν μεινει 2 κιλακια μονο για να φτασω τα προ εγκυμοσυνης! εχω χαρει πολυ με το σωμα μου. αντιδρα πολυ καλα. πηγα σε διαιτολογο μια πολυ καλη που εχω κοντα στη δουλεια μου στο κολωνακι. θελω να χασω αλλα 7 βεβαια να δουμε αν θα εχω τοση υπομονη...

γεια σου Ποπακι μου!

ΑΧ Νικη τι ηταν αυτο που σε βρηκε? κ εμενα ολη την ωρα πνιγεται μνονη της κ αγχωνομαι.. αν δεν την ακουσω κανενα βραδι κ παθει τιποτα θα τρελλαθω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ναι ειχαμε σεισμο ...εγω δεν καταλαβα κ τπτ ο σαββας μου το ειπε ηρθε κ με ξυπνησε ο φοβιτσιαρης...χα χα χα!! 5,8 επικεντρο βουλγαρια νομιζω...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα νικουλα μου λοιπον αν συνεχισουν να σε κανουν ετσι εγω αν ημουν στη θεση σου δεν θα το ξαναπηγαινα κ ας αναρωτηθουν γιατι μπας κ βαλουν μυαλο..ακου εκει ξαπλωμενο να το ταιζει?? καλα παιδια δεν μεγαλωσε αυτη?? ανιδεη ειναι?? κ συγνωμη κιολας που σου το λεω μπορει να ειμαι υπερβολικη αλλα εγω θα ακυρωνα κ το ταξιδι η θα αφηνα το μωρο στην μαμα μου κ οχι στην πεθερα..κ ας λεει οτι θελει ο Χρηστος μπροστα στο καλο του μωρου δεν υπαρχει τπτ αλλο..αντε γιατι φορτωσα παλι...συγνωμη κιολας...

γεια σου μαργαριτακι !! κ μενα ξεκινησε να βγαζει σαλακια κ τα χερια ολα μεσα στο στοματακι ειναι που ξεκιναν να σχηματιζονται τα ουλα τους!! κ μετα ερχονται κ τα δοντακια!!!

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε πως πηγε το βραδυ σας?? με το φαι της τι γινεται??

ποπακι μου ειμαι πολυ φοβιτσιαρα και εγω!! μενουμε και πολυ ψηλα και χεζ@@μαι πανω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::oops::oops:

τέλειο το βάρος σας!!θα ξεκινήσετε και τες κρεμουλεσ σιγά σιγά!!!

αχ ανυπομονω!!!! με τι ξεκιναμε?? υπαρχει κατι στανταρ???

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αα μαργαριτα εσυ εννοουσες οτι εσυ παιρνεις σιδηρο...οκ κ εγω νομιζα για την μικρη...εγω παιρνω οποτε θυμαμαι πλεον...

κ εγω τα εχασα τα κιλα ανετα κ γρηγορα χωρις διαιτα ..αλλα κ χωρις φαγητο αφου δεν προλαβαινα να φαω κ δεν ειχα κ ορεξη απο την κουραση...49 κιλα ζυγιζω τωρα...

B4Itp2.png

ποπακι μου ειμαι πολυ φοβιτσιαρα και εγω!! μενουμε και πολυ ψηλα και χεζ@@μαι πανω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::oops::oops:

εμενα ο σαββας φοβαται υπερβολικα πολυ τον σεισμο..εγω οκ φοβαμαι αλλα χαλαρα...βεβαια ειναι μην μας τυχει...εμαθες επικεντρο??

δεν ξερω αρχιζω κ ανησυχω απο τον φεβρουαριο αν δεν κανω λαθος 3 φορες εκανε...λες να μας βρει κανα μεγαλος ?? τον περιμενουν λενε κιολας στην θεσσαλονικη...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

νομιζω ρυζαλευρο πρωτα??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

αα μαργαριτα εσυ εννοουσες οτι εσυ παιρνεις σιδηρο...οκ κ εγω νομιζα για την μικρη...εγω παιρνω οποτε θυμαμαι πλεον...

κ εγω τα εχασα τα κιλα ανετα κ γρηγορα χωρις διαιτα ..αλλα κ χωρις φαγητο αφου δεν προλαβαινα να φαω κ δεν ειχα κ ορεξη απο την κουραση...49 κιλα ζυγιζω τωρα...

καλα εσυ εισαι παααρα πολυ αδυνατη το θυμαμαι.

εγω θελω πολυ να παω 57... πιο λιγο δεν μου αρεσω κοβω πολυ...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ο σαββας φοβαται υπερβολικα πολυ τον σεισμο..εγω οκ φοβαμαι αλλα χαλαρα...βεβαια ειναι μην μας τυχει...εμαθες επικεντρο??

δεν ξερω αρχιζω κ ανησυχω απο τον φεβρουαριο αν δεν κανω λαθος 3 φορες εκανε...λες να μας βρει κανα μεγαλος ?? τον περιμενουν λενε κιολας στην θεσσαλονικη...:rolleyes::rolleyes:

αυτο παλι που το ακουσες οτι περιμενουν μεγαλο σεισμο εδω?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλα εσυ εισαι παααρα πολυ αδυνατη το θυμαμαι.

εγω θελω πολυ να παω 57... πιο λιγο δεν μου αρεσω κοβω πολυ...

καλε 1.60 με το ζορι στουπος ειμαι!! χε χε χε χε!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

αυτο παλι που το ακουσες οτι περιμενουν μεγαλο σεισμο εδω?

τα τελευταια χρονια το ακουω απο διαφορους οταν πεφτει η συζητηση γα σεισμο...κ σημερα με ειπε ο πατερας μου οτι το συζητουσαν καποιοι γνωστοι του οτι υπαρχει ρηγμα μεσα στο θερμαικο δεν ξερω αν ισχυουν η αν ειναι ανοησιες του καθενος...

B4Itp2.png

τα τελευταια χρονια το ακουω απο διαφορους οταν πεφτει η συζητηση γα σεισμο...κ σημερα με ειπε ο πατερας μου οτι το συζητουσαν καποιοι γνωστοι του οτι υπαρχει ρηγμα μεσα στο θερμαικο δεν ξερω αν ισχυουν η αν ειναι ανοησιες του καθενος...

ρε συ διαβαζω συχνα για τους σεισμους κ δεν εχω πετυχει πουθενα κατι τετοιο!! κλασομπανιερα σου λεω ειμαι!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

δες εδω: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ: Ωστόσο δεν υπάρχει καμία ανησυχία και δεν πρέπει να συνδέεται με τις μικρές σεισμικές δονήσεις που σημειώθηκαν πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη: «Το μέγεθος του σεισμού στη Βουλγαρία και η απόσταση του δεν μπορούν να μας επηρεάσουν. Σεισμοί της τάξεως έως 4 Ρίχτερ, όπως αυτόν που έγινε πριν από λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, σημειώνονται πολύ συχνά, καθημερινά στον ελλαδικό χώρο. Δεν είναι δυνατόν να αξιολογηθούν ως κάτι το σοβαρό και δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία», κατέληξε ο καθηγητής.

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...