Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρε κοριτσια τι θα γινει με αυτον τον καιρο εχει παει 22 μαιου κ ακομα να καλοκαιριασει τι εχει σκοπο να κανει 12 μηνες χειμωνα??? βαρεθηκα ,,,,

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αμα πιασει το μπιμπερο τρωει ,το θεμα ειναι οτι τες παραπανο φορες δεν το πιανει!!!

ποσο εφαγε?? σαν να το δεχεται πιο καλα το καινουργιο γαλα??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εμεις κοριτσια παλι δεν κοιμηθηκαμε καλα... Γκρίνια κ ολο τρωει το χερι της... Αχ αυτα τα δόντια!

Να ρωτήσω κατι,εγω εχω παιδίατρο την Δευτερα για εμβόλιο,λογικα δεν θα μας πει για κρεμες?? Αφου μπήκαμε στον 5ο???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμεις κοριτσια παλι δεν κοιμηθηκαμε καλα... Γκρίνια κ ολο τρωει το χερι της... Αχ αυτα τα δόντια!

Να ρωτήσω κατι,εγω εχω παιδίατρο την Δευτερα για εμβόλιο,λογικα δεν θα μας πει για κρεμες?? Αφου μπήκαμε στον 5ο???

καλημερα δωρα μου!!!!σας ταλαιπορουν τα δοντακια ε??

κανονικα αμα κλεισουν τον 5 και πιασουν τον 6 ξεκινουν κρεμες με εξαιρεση τα μωρα που δεν τρωνε και δεν βαζουν βαροσ που τα ξεκινουν στον 4 μηνα μωλισ μπουν στον 5

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα αναστασια μου!!ειχατε σεισμο??

ναι εφακη μου! τρομαξα πολύ!!! 5,8 ηταν!!

τα μωρα που θηλαζουν μπαινουν αργοτερα στις στερεες.. εμας μας ειπε μετα που κλεισει τον 5 .. εγω σκευτομαι να του δωσω απο 5,5.. θα δω.. μπορει και αργοτερα..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι εφακη μου! τρομαξα πολύ!!! 5,8 ηταν!!

τα μωρα που θηλαζουν μπαινουν αργοτερα στις στερεες.. εμας μας ειπε μετα που κλεισει τον 5 .. εγω σκευτομαι να του δωσω απο 5,5.. θα δω.. μπορει και αργοτερα..:rolleyes:

αχ πολυ δυνατος ηταν!!!!!

θα δεις και ο παιδιατρος τι θα σου πει και αποφασησεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ πολυ δυνατος ηταν!!!!!

θα δεις και ο παιδιατρος τι θα σου πει και αποφασησεις!!!

μου χε πει εφοσον παιρνει ικανοποιητικο βαρος μπορω να καθυστερησω τις κρεμες. αλλα αρχες του μηνα που εχουμε το εμβολιο θα τα πουμε αναλυτικα!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

μου χε πει εφοσον παιρνει ικανοποιητικο βαρος μπορω να καθυστερησω τις κρεμες. αλλα αρχες του μηνα που εχουμε το εμβολιο θα τα πουμε αναλυτικα!!

ναι ετσι ειναι συνηθως!!!!ποσο βαρος εχετε τωρα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ετσι ειναι συνηθως!!!!ποσο βαρος εχετε τωρα???

στις 2 του μηνα ηταν 7300 που τον ζυγισε ο γιατρος κ 67 ποντους. καλα παμε πιστευω! αλλα η αληθεια ανυπομονω πολυ να τον ταισω με κουταλακι!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

στις 2 του μηνα ηταν 7300 που τον ζυγισε ο γιατρος κ 67 ποντους. καλα παμε πιστευω! αλλα η αληθεια ανυπομονω πολυ να τον ταισω με κουταλακι!!!!!!!!

τέλειο το βάρος σας!!θα ξεκινήσετε και τες κρεμουλεσ σιγά σιγά!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα... μεσημεριασε χεχε....

125419oj4wb3q90x.gif

καλημεραααααααααααααα τι κανετε???εμεις τα ιδια εμετο δεν μου κανε το βραδυ ευτυχως!! κοιμηθηκαμε κιολας μετα απο 3 συνεχομενα βαρβαρα ξενυχτια !! ξυπνησαμε στις 04 φαγαμε μια ωριτσα κ μετα ξανα υπνο!!! αχ καπως ξεκουραστικα!!τρελαινομαι που κοιμαμαι διπλα της ακουω την αναπνοουλα της κ με ηρεμει!! επισης οταν την πιανει πεινα ξεκινα να αναπνεει γρηγορα ετσι την καταλαβαινω κ ξυπναω πριν ξεκινησει να βαλει τα κλαμματα το γαλα της ειναι ετοιμο!!εχω φαει ενα μπερδεμα με τα μπιμπερο χθες που αλλαξα τις θηλες σε μεγαλυτερο νουμερο παλι δεν ειδα διαφορα την ζοριζει το μπιμπερο μγαλωσε το στοματακι της κ μπαινει ολο μεσα στο στομα της με αποτελεσμα το πλαστικο να ακουμπαει στην μυτουλα της κ μαλλον την ενοχλει...αχ πως θα πω τον σαββα να παω να παρω αλλα μπιμπερο?? θα πρεπει να κρατησει την μικρη...:rolleyes::rolleyes:

σονια μου με το καλο να αναρρωσουν τα παιδακια σου!! αντε να φυγει αυτη η ιωση κ να μην ξαναρθει!!

νικουλα μου με το δικιο σου κοριτσι μου δλδ ελεος δεν ξερουν πως πρεπει να συμπεριφερονται σε ενα μωρο?? τι ειναι αυτο παλι?? καλα τουρτα κ πατατακια ?? ουτε για πλακα...εγω θα τους μαλωνα καπως ετσι :

1055241mowsp7za1z.gif

γιαυτο δεν εμπιστευομαι κανεναν γιατι οτι κ να πεις αν δεν εισαι μπροστα αυτοι παλι θα κανουν το δικο τους...

οσο για το χθεσινο ασε τον χρηστο ειπαμε οι αντρες δεν παραδεχονται τα λαθη τους απλως απο μια αμελεια δεν θελει πολυ για να γινει το κακο..ευτυχως νικουλα μου ξυπνησες κ το πηρες χαμπαρι το καημενουλι σου....θελει μεγαλη προσοχη....μην στεναχωριεσαι τωρα ολα καλα ειναι!!!

ξεχασα να σας πω σημερα θα ξερω για τον υπερηχο γιατι χθες δεν τους προλαβε ο παιδιατρος στην κλινικη ειχε κλεισει το τμημα των υπερηχων..σημερα θα το κλεισει κ θα με παρει τηλ να μου πει...

καλημεραααααααααααααααααααααααα

αχ ρε νικη μου τι περασατε!!!ευτυχως που το προλαβες!!!πρεπει γενικα να ειστε πιο προσεχτηκοι και να μην αφηνετε πραγματα που μπορει να βλαψουν το μωρο κοντα του!!!!οσο για αυτα που του δινουν να τρωει θεωρω οτι ειναι πολυ απερισκεπτοι αν ειναι δυνατον να δωσουν τσιπσ στο μωρο και γλυκο,πεσ τουσ με ηρεμο τροπο οτι δεν γινετε και αν δεν καταλαβουν να μην τουσ ξανα αφησεις το μωρο,εγω αυτο θα εκανα (αλλα εμενα μου λενε οτι ειμαι και σκυλα μερικες φορες:tongue::tongue::tongue::tongue:)

σονια μου περαστικα σας!!

σοφια μου τελειο το φορεμα!!!!καλοφορετο!!

ποπη που εισαι??τι εγινε στον υπερηχο???

Νικη μου να ξερεις οτι απο αυτη την ηλικια και μετα, δεν ειναι να τους αφηνεις τιποτα μεσα στην κουνια, ουτε μαξιλαρια, ουτε παιχνιδια, ουτε τιποτα οταν κοιμουνται.Ακομη και ξυπνια να ειναι πρεπει μονο οταν εισαι εσυ εκει να του εχεις παιχνιδι γιατι καποια στιγμη που θα αρχισει να σηκωνεται μπορει να πατησει επανω του και να πεσει εξω απο την κουνια.

Οσο για τα φαγητα που του δινουν να γλυψει, πες στην πεθερα σου οτι σου εχει πει ο γιατρος οτι αυτο ειναι επικυνδυνο επειδη μπορει να παθει αλλεργια η να βγαλει σπυρακια.Κανε την λιγο να φοβηθει σκεψου κατι...;);)

πήρα μεγαλη τρομαρα ρε κοριτσια, καθησα και εκλεγα μετα απο αυτό, όλο σκεφτομουνα τι θα γινοτανα αν δεν τον ακουγα....

όσο για τους αλους 2 τι να πω μαλακες ειναι...

η πεθερα μου νομιζεις Αννα μου καλυτερη ειναι, τι λεω εχθες μην ταιζει το μικρό ξεπλομενο και μου λεει τιποτα δεν παθαινει της λεω μπορει να πνιγει, τιποτα με εγραψε κανονικα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσια! απο την δουλεια γραφω. εμενα γιατι μου ειπε ο παιδιατρος οτι σταματαμε αποστειρωση 5μιση μηνων??? αργα δεν ειναι?

επισης ποτε σταματαμε το σιδερο? ποτέ????????????????????? εχω λιωσει ολο βγαζει σαλια η δικια μου γιατι λετε? εσας ετσι κανει? λετε να βγαζει κανενα δοντι? νωρις ειναι ομως...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...