Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Επιτελους ετοιμη η φασολαδα!!!! Την εβαλα στην κατσαρολα να γινει σιγα σιγα και μου εσπασε την μυτη!!!! Χυλωσε κιολας ωραια.... Μιαμ μιαμ!!!!!

Θα σας αφησω λοιπον να ξεκουραστω λιγακι και τα λεμε το απογευμα!! Φιλακια

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Τον τελευταιο μηνα το απαγορευουν λογω προωρου τοκετου!

Συνήθως η ερωτική διάθεση μειώνεται καθώς υπάρχουν πλέον και πρακτικές δυσκολίες αφού με τη φουσκωμένη κοιλιά αναγκάζεστε να ανακαλύψετε νέες στάσεις. Προς το τέλος της κύησης η μήτρα έχει μεγαλώσει και η αίσθηση της επικείμενης γέννας γίνεται πιο κοντινή.

Σε αυτό το διάστημα οι μαιευτήρες θέλουν τη μήτρα της εγκύου να κάνει περισσότερες συσπάσεις για να εξαλειφτεί ο τράχηλος και να προετοιμαστεί το σώμα για τον τοκετό. Τι καλύτερο, λοιπόν, υποστηρίζουν, από την ερωτική πράξη; Υπογραμμίζουν μάλιστα πως στον ένατο μήνα το σεξ όχι μόνο δεν κάνει κακό στο έμβρυο, αλλά συμβάλλει σε μια πιο εύκολη και ολιγόωρη γέννα!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Τον τελευταιο μηνα το απαγορευουν λογω προωρου τοκετου!

Αν έχεις πρόβλημα θα σου το απαγορεψουν.. Εγώ ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό σε παροτρείνει να το κάνεις γιατί μαλακώνει ο τράχηλος(με αυτά που αφήνει ο σύζυγος μέσα σου:oops::oops::oops:) και γίνεται η γέννα πιο εύκολη..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αν έχεις πρόβλημα θα σου το απαγορεψουν.. Εγώ ξέρω ότι τον τελευταίο καιρό σε παροτρείνει να το κάνεις γιατί μαλακώνει ο τράχηλος(με αυτά που αφήνει ο σύζυγος μέσα σου:oops::oops::oops:) και γίνεται η γέννα πιο εύκολη..

ναι και εγω αυτό ξέρω.... ίσως οι γιατροι στην κυπρο να λενε άλλα και οι γιατροι στη ελλαδα άλλα........

βρε κορίτσια δεν έχω κάνει σχεδόν καθόλου κοιλίτσα. .. είναι πολύ μικρή....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι και εγω αυτό ξέρω.... ίσως οι γιατροι στην κυπρο να λενε άλλα και οι γιατροι στη ελλαδα άλλα........

εγω παλι φουσκοσα πολυ!!!!ολοι με ρωτανε αν ειμαι 5 μηνων:shock::shock::shock::shock:

κοριτσια φευγω θα τα πουμε μαλλον αυριο φιλια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μην ανυχηχείς εξαρτάτε και από το καλούπι της κάθε κοπέλας...και εγώ σαν εσένα έλεγα όμως μέχρι να γεννήσω έκανα μια κοιλια τεράστια:D:D:D

τώρα φούσκωσα αρκετά... η κοιλιά μου φούσκωσε από τον μέρα που έκανα το τεστ:shock:

στη δουλειά μου ακόμα ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τίποτε αλλά φένετε πολύ και φάνηκε πιο γρήγορα από την πρώτη φορά...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Μην ανυχηχείς εξαρτάτε και από το καλούπι της κάθε κοπέλας...και εγώ σαν εσένα έλεγα όμως μέχρι να γεννήσω έκανα μια κοιλια τεράστια:D:D:D

τώρα φούσκωσα αρκετά... η κοιλιά μου φούσκωσε από τον μέρα που έκανα το τεστ:shock:

στη δουλειά μου ακόμα ορισμένοι δεν έχουν καταλάβει τίποτε αλλά φένετε πολύ και φάνηκε πιο γρήγορα από την πρώτη φορά...

εγω πάντως είμαι αρκετα λεπτή έτσι είναι και το ακλούπι μου..... τι να πω θα δούμε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γειά σας κορίτσια!!! Χθες δεν είχα νετ από τις 11 και μετά στην δουλειά και σήμερα ευκαίρισα μόλις τώρα να μπω.

Όλες καλά? Εγώ πήρα μια τρομάρα χθες στον γιατρό μου αλλά τελικώς όλα καλά. Θα σας πω σε λίγο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εγω πάντως είμαι αρκετα λεπτή έτσι είναι και το ακλούπι μου..... τι να πω θα δούμε....

Και εγώ το ίδιο όμως ανάλογα με τον οργανσμό πιστεύω το πόσο γρήγορα θα φανεί η κοιλίτσα... σου είπα..εμένα στο πρώτο μου έγινα 5,5 μηνων να μου φανεί... τώρα από την αρχή φενόταν αρκετά.. αφού έφτασα στο σμείο να λέω άμα την πρώτη φορά άργησε να φανεί και η κοιλιά μου ήταν τεράστεια, τώρα τι κοιλια θα κάνω;;;:shock::shock::shock::shock: τι να πω... όπως λες και εσύ θα δούμε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γειά σας κορίτσια!!! Χθες δεν είχα νετ από τις 11 και μετά στην δουλειά και σήμερα ευκαίρισα μόλις τώρα να μπω.

Όλες καλά? Εγώ πήρα μια τρομάρα χθες στον γιατρό μου αλλά τελικώς όλα καλά. Θα σας πω σε λίγο.

Τι έγινε καλε;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Χθες πήγα την β' επιπέδου στον γιατρό μου, καθώς και τις εξετάσεις αίματος+ούρων που είχα κάνει.

Μου λέει λοιπόν πως η β' επιπέδου έχει μια σημείωση να τσεκάρουμε την απόσταση του πλακούντα από τον τράχηλο, γιατί φαίνεται να βρίσκεται ο πλακούντας πολύ κοντά στον τράχηλο πράγμα που σημαίνει πως ξεχνάμε τον φυσιολογικό και πάμε για κασαιρική!!!! Η απόσταση που έβγαζε ο β' επιπέδου ήταν 3,5-5,5 εκατοστά και έπρεπε να είναι από 4 και πάνω για να είμαστε οκ. Με την διαστολή κατά τον φυσιολογικό τοκετό, προκαλείται αιμορραγία στον πλακούντα εφόσον βρίσκεται κοντά στον τράχηλο και κινδυνεύει το έμβρυο, οπότε δεν ρισκάρουν φυσιολογικό τοκετό. Οπότε αν η μέτρηση έβγαινε κάτω από 4, θα έπρεπε να παρακολουθούμε μέχρι τέλους την απόσταση αυτή και να έχουμε τον νου μας την καισαρική. Μέχρι να κάνουμε την μέτρηση ΕΣΚΑΣΑ λέμε. Ευτυχώς βγήκε 6,70+, πολύ καλή οπότε το ξεχνάμε. Δεν χρειάζεται να το ξαναδούμε το θέμα (μεγαλώνοντας η μήτρα, ο πλακούντας ανεβαίνει ψηλότερα οπότε και ίσον με 4 να ήταν θα ήταν οκ), σαν να μην το συζητήσαμε μου λέει, ξέχνα το! Πάει αυτό.

Καθώς μέτρησε κολπικά την απόσταση αυτή είδε ελάχιστους μύκητες στον κόλπο και μου έδωσε θεραπεία υπόθετα ντακταρίν για 7 ημέρες. Μου είπε πως θα μπορούσαμε να το αποφύγουμε αλλά για να έχουμε το κεφάλι μας σίγουρο να πάρω την θεραπεία να τελιώνει το ζήτημα.

3ον ο αιματοκρίτης μου στο 30,7 είναι πολύ χαμηλός. Αν πέσει κάτω από 27 θα χρειαστώ μετάγγιση κατά τον τοκετό!!!!!!!!Καλά αυτό μου το είχε πει και την 1η φορά αλλά ο αιματοκρίτης δεν ήταν τόσο χαμηλός. Από την τελευτάια εξέταση που είχε δείξει το 30,7 έχω διπλασιάσει την δόση του σιδήρου, προσέχω λίγο και την διατροφή μου οπότε δεν θα έχω θέμα.

Με τα κιλά μου είπε πως είμαι μια χαρά, αλλά αποφάσισα να προσέχω λίγο. Βασικά να τρώω πιο προσεκτικά, έτσι για μένα. Στον γιο μου πάλι πριν μπω στον 6ο (και ήμουν +6 τότε) μου έστριψε πάλι τότε και κατάφερα και τερμάτισα με +9κιλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...