Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ τα νευρα μου ...συνεχεια μας χτυπανε τα κουδουνια εχει μιση ωρα που κοιμηθηκε η μικρη κ μολις χτυηπησαν το κουδουνι κ ξυπνησε...ελεος...ολη η πολυκατοικια μας ειναι γραφεια ειμαστε οι μονοι που μενουμε εδω κ συνεχεια μπαινοβγαινει κοσμος κ χτυπανε οπου βρουν...θα βαλω ταμπελα κατω να μην χτυπανε οπου βρουν...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι το θυμαμαι που εχεις πει για το ψυγειο εγω δεν εχω το μηχανημα αυτο κ βαζω ζεστο νερο στο θερμο κ το κρυωνω μετα...αχ ειναι πολυ βαρβαρο να καθομαι μεσα στην νυχτα να αποστειρωνω...ναι χθες ειδα οτι το 4ωρο της καθεται πιο καλα αλλα ειτε περασει 3 ωρες ειτε 4 ωρες παλι την ιδια ποσοτητα μου πινει 100-120 μλ ...

δεν την πιεζω πλεον μολις σταματαει απο μονη της δεν την βαζω αλλο το μπιμπερο στο στομα μονο αν με σταματησει στα 80 μλ την ξεγελαω την βαζω στο καροτσι της κ της δινω εκει το μπιμπερο παραλληλα με παιχνιδι κ νομιζει οτι το πιπιλαει κ ετσι πινει αλλα 20-30μλ

καλε συνολικα εχω 6 της νουκ -1 της κικο - 5 dr brownis τοσο καιρο ημουν με τα 5 dr,b αλλα απο χθες που αλλαξα τις θηλες πηρα μονο 2 για δοκιμη κ βλεπω δεν της καθονται...εσυ δλδ χρησιμοποιεις τα 2 της avent τωρα ετσι?? γιαυτο ρωταω δεν ξερω να παω να παρω κ αλλα μπιμπερο της avent κ ποσα να παρω??

τωρα χρησιμοπιησα χθες τα 2 με τις καινουργιες θηλες αλλα δεν την βολευουν ...την αποστειρωση εγω λεω να την σταματησω στον 6ο γιατι το νερο μας εδω δεν ειναι καθολου καθαρο...:rolleyes::rolleyes:

αχ τι να κανω βρε κοριτσια ?? εχω ενα σωρο μπιμπερο να παρω κ αλλα??

ναι στον 4 κ 15 ημερων δλδ σε 1 μηνα απο τωρα ξεκιναμε κρεμες...αλλα οπως ειπα την αποστειρωση σκεφτομαι να την σταματησω στον 6 γιατι εχουμε βρωμικο νερο..

ποπη περιμενε γιατι μπερδευτικα,την αποστηρωση την σταματαμε μωλισ ξεκινησουμε το κουταλι!!!αρα ξεκινοντασ την κρεμα σταματας και την αποστηρωση!!το μωρο τρωει καλητερα με πιο μπιμπερο???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι το θυμαμαι που εχεις πει για το ψυγειο εγω δεν εχω το μηχανημα αυτο κ βαζω ζεστο νερο στο θερμο κ το κρυωνω μετα...αχ ειναι πολυ βαρβαρο να καθομαι μεσα στην νυχτα να αποστειρωνω...ναι χθες ειδα οτι το 4ωρο της καθεται πιο καλα αλλα ειτε περασει 3 ωρες ειτε 4 ωρες παλι την ιδια ποσοτητα μου πινει 100-120 μλ ...

δεν την πιεζω πλεον μολις σταματαει απο μονη της δεν την βαζω αλλο το μπιμπερο στο στομα μονο αν με σταματησει στα 80 μλ την ξεγελαω την βαζω στο καροτσι της κ της δινω εκει το μπιμπερο παραλληλα με παιχνιδι κ νομιζει οτι το πιπιλαει κ ετσι πινει αλλα 20-30μλ

καλε συνολικα εχω 6 της νουκ -1 της κικο - 5 dr brownis τοσο καιρο ημουν με τα 5 dr,b αλλα απο χθες που αλλαξα τις θηλες πηρα μονο 2 για δοκιμη κ βλεπω δεν της καθονται...εσυ δλδ χρησιμοποιεις τα 2 της avent τωρα ετσι?? γιαυτο ρωταω δεν ξερω να παω να παρω κ αλλα μπιμπερο της avent κ ποσα να παρω??

τωρα χρησιμοπιησα χθες τα 2 με τις καινουργιες θηλες αλλα δεν την βολευουν ...την αποστειρωση εγω λεω να την σταματησω στον 6ο γιατι το νερο μας εδω δεν ειναι καθολου καθαρο...:rolleyes::rolleyes:

αχ τι να κανω βρε κοριτσια ?? εχω ενα σωρο μπιμπερο να παρω κ αλλα??

Με τα 6 της νουκ και το 1 της κικο, δε βολευεσαι? μια χαρα ειναι η ποσοτητα, και εχεις και 1 επιπλεον αν αργησεις να αποστειρωσεις.

Γιατι δε χρησιμοποιεις νερο εμφιαλωμενο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

αχ τα νευρα μου ...συνεχεια μας χτυπανε τα κουδουνια εχει μιση ωρα που κοιμηθηκε η μικρη κ μολις χτυηπησαν το κουδουνι κ ξυπνησε...ελεος...ολη η πολυκατοικια μας ειναι γραφεια ειμαστε οι μονοι που μενουμε εδω κ συνεχεια μπαινοβγαινει κοσμος κ χτυπανε οπου βρουν...θα βαλω ταμπελα κατω να μην χτυπανε οπου βρουν...

αχ ρε ποπη μου ακομα και εκει να ταλαιπορησε!!εμενα δεν ξυπνα αμα κοιμηθει ουτε με καμπανες να βαρουν!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αντε στο καλο του μια ωρα εκανα να την κοιμησω κ ξυπνησε για τα καλα..μουρχεται να παω κατω τωρα κ να τους βρισω....να ερθουν αυτοι να κουνανε να κοιμηθει που βαρανε οπου βρουν..το ματι της γαριδα τωρα...ουφ κ ειπα να χαλαρωσω λιγο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ναι στον 4 κ 15 ημερων δλδ σε 1 μηνα απο τωρα ξεκιναμε κρεμες...αλλα οπως ειπα την αποστειρωση σκεφτομαι να την σταματησω στον 6 γιατι εχουμε βρωμικο νερο..

Ναι , αλλα η αποστειρωση μετα δεν εχει κανενα νοημα.

Να σου πω, πλυντηριο πιατων δεν εχεις? να βαζεις εκει τα μπιμπερο μετα, εκει βραζουν στην κυριολεξια.!

αχ ρε ποπη μου ακομα και εκει να ταλαιπορησε!!εμενα δεν ξυπνα αμα κοιμηθει ουτε με καμπανες να βαρουν!!

Και εμενα το ιδιο!! μονο αν την παρω αγκαλια θα ξυπνησει.

Και εμενα το ιδιο!! μονο αν την παρω αγκαλια θα ξυπνησει.

οταν ειναι βραδυ και αγκαλια να τον παρω παλι δεν ξυπνα ,το τελευταιο γευμα του παντα κοιμησμενος το τρωι και μετα του αλλαζω και πανα και κοιμαται μιλαμε δεν ξυπνα καθολου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ποπη περιμενε γιατι μπερδευτικα,την αποστηρωση την σταματαμε μωλισ ξεκινησουμε το κουταλι!!!αρα ξεκινοντασ την κρεμα σταματας και την αποστηρωση!!το μωρο τρωει καλητερα με πιο μπιμπερο???

ναι αλλα παλι γαλα δεν θα δινουμε αρα θα χρειαζονται αποστειρωση τα μπιμπερο...χα χα με κανενα πλεον ετσι που την μπερδεψα με τις θηλες...καλα να παθω...

Με τα 6 της νουκ και το 1 της κικο, δε βολευεσαι? μια χαρα ειναι η ποσοτητα, και εχεις και 1 επιπλεον αν αργησεις να αποστειρωσεις.

Γιατι δε χρησιμοποιεις νερο εμφιαλωμενο?

δεν τις θελει τις θηλες απο τα νουκ..με τπτ ...τις αναγουλιαζει...μωρε εγω βολευομαι το θεμα ειναι η μικρη βολευεται??οχι ....ουτε με τα dr.b βολευεται πλεον μπαινει ολο στο στοματακι της μεχρι το πλαστικο φτανουν τα χειλακια της...

ααα πηρε απο εμενα με το τσακ που ακουει ξυπναει...χρειαζεται απολυτη ησυχια ...μια φορα κοιμοταν κ χτυπησε το κουδουνι ενας ασχετος καλη ωρα οπως πριν λιγο κ τρομαξε τοσο πολυ που δεν σταματουσε να κλαιει...

B4Itp2.png

Να σου πω, πλυντηριο πιατων δεν εχεις? να βαζεις εκει τα μπιμπερο μετα, εκει βραζουν στην κυριολεξια.!

αυτο ειπα και εγω οτι δεν υπαρχη λογοσ να αποστηρωνει μετα,εγω αγωνιω πολυ να τον δοκιμασω κρεμα:tongue::tongue::tongue:και να σταματησω και την αποστηρωση,μια και θα παω και δουλεια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την αποστειρωση, την οποια τη χρησιμοποιουμε λογω του γαλακτος που μπαινει στο μπουκαλι και μπορει να εχει μεινει καποιο ιχνος απο το προηγουμενο γευμα.

εχω!! ααα δεν το εχω σκεφτει αυτο αλλα το απορυπαντικο πλυντηριου κανει για τοσο μωρο??? εμφιαλωμενο νερο με ειπε ο παιδιατρος να χρησιμοπιω για το γαλα της κ ετσι κανω πλεον...για πλυσιμο αποτην βρυση γιατι με εμφιαλωμενο αν πλενω θα χρειαζομαι πολλα μπουκαλια...

B4Itp2.png

ναι αλλα παλι γαλα δεν θα δινουμε αρα θα χρειαζονται αποστειρωση τα μπιμπερο...χα χα με κανενα πλεον ετσι που την μπερδεψα με τις θηλες...καλα να παθω...

δεν τις θελει τις θηλες απο τα νουκ..με τπτ ...τις αναγουλιαζει...μωρε εγω βολευομαι το θεμα ειναι η μικρη βολευεται??οχι ....ουτε με τα dr.b βολευεται πλεον μπαινει ολο στο στοματακι της μεχρι το πλαστικο φτανουν τα χειλακια της...

ααα πηρε απο εμενα με το τσακ που ακουει ξυπναει...χρειαζεται απολυτη ησυχια ...μια φορα κοιμοταν κ χτυπησε το κουδουνι ενας ασχετος καλη ωρα οπως πριν λιγο κ τρομαξε τοσο πολυ που δεν σταματουσε να κλαιει...

γαλα θα δινεις ποπη μου αλλα δεν θα αποστειρονεις τα μπιμπερα θα τα πλενεις καλα και θα τα ξανα χρησιμοποιηεις!!τι να σου πω για τα μπιμπερα εμενα πινει με ολα το ιδιο!!!οσο για τον υπνο ουτε και εγω ξυπνω ευκολα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αυτο ειπα και εγω οτι δεν υπαρχη λογοσ να αποστηρωνει μετα,εγω αγωνιω πολυ να τον δοκιμασω κρεμα:tongue::tongue::tongue:και να σταματησω και την αποστηρωση,μια και θα παω και δουλεια!!
[/b]

Αυτο ομως δεν εχει να κανει με την αποστειρωση, την οποια τη χρησιμοποιουμε λογω του γαλακτος που μπαινει στο μπουκαλι και μπορει να εχει μεινει καποιο ιχνος απο το προηγουμενο γευμα.

την αποστειρωση δεν την κανουμε για να μην υπαρχουν μικροβια στο μπουκαλι κστις θηλες??? εεε κ το νερο δεν εχει μικροβια?? μηπως ειμαι υπερβολικη για πειτε μου...

B4Itp2.png

Απο τη στιγμη που μπαινει φαγητο και κουταλι δεν εχει νοημα η αποστειρωση.Τι θα κανεις? θα αποστειρωνεις και τα πιατα και τα κουταλια μετα? υποτιθεται οτι οταν αποστειρωνεις, οτι μπαινει στο στομα του εκεινη την περιοδο πρεπει να αποστειρωνεται.Θα σου το πει και ο γιατρος να την κοψεις.

Εννοω να χρησιμοποιουσες αυτα τα μπουκαλια με αλλες θηλες που θελει το μωρο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...