Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εγεινε όσο το σκεφτομαι κλαιω ακόμη... ακουσα το μωρο πριν 20 λεπτα περιπου να δυσανασχετει ενώ κοιμωμουνα και συκωθηκα αμεσως πάνω κταλαβα οτι κατι δεν παει καλα και βρήκα ένα μαξηλαρι πάνω στο κεφαλακι του μωρου και το εφηγα αμέσως θεε μου τι θα γινότανε αν δεν τον ακουγα δεν μπορω ουτε να το σκεφτομαι:cry::cry::cry:. το μωρακι μου δεν μπορουσε να αναπνευσει θα πνιγότανε:cry::cry::cry:..

τα πλάγια του κρεβατιου του μωρου ειναι εκεί που τελειωνει το κρεβατι μας, εγω εχω τρια μαξηλαρια που βαζω πάνω στο κρεβατι, και πάντα καθε νυχτα τα βάζω χαμέ, οταν πηγα να κοιμηθω εβαλα τα 2(ο χριτος ελειπε)και οταν ηρθα το μαξιλαρι το εβαλε στην ακρη του κρεβατιου μας(εκει που ειναι τα ποδια του δηλαδη) και όπως φαινεται αυτός κλότησε το μαξιλαρι πάνω στο μωρό. τελικα αποψε καταλαβα πόσο εγωιστης ειναι του εβαλα τις φωνες και μου λεει "ε που ξερεις οτι δεν κλοτησες εσυ το μαξιλαρι" δηλαδη πόσο μαλακας μπορει να ειναι το θεμα ειναι ότι εβαλε το μαξιλαρι εκει όχι το ποιος το κλότσισε. επισης μου λεει "εγω σου ειπα να φυγεις τα μαξιλάρια" παραδεκτου ρε βλαμένο το λάθος σου και άστες μαλακιες, φταιω κι εγω όμως που δεν το εφυγα κι εκεινο. τελος παντων δεν μπορω να κοιμηθω και ειμαι απο πανω απο το μπεμπη ενω εκεινος εχει θυμωσει και κοιμαται γιατι του ειπα οτι φταιει... ευτυχως το μωρακι μου ειναι καλα παναγιτσα μου σε ευχαριστω πολύ που δεν μου πήρες τη χαρα μέσα απο τα χερια μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

125419oj4wb3q90x.gif

καλημεραααααααααααααα τι κανετε???εμεις τα ιδια εμετο δεν μου κανε το βραδυ ευτυχως!! κοιμηθηκαμε κιολας μετα απο 3 συνεχομενα βαρβαρα ξενυχτια !! ξυπνησαμε στις 04 φαγαμε μια ωριτσα κ μετα ξανα υπνο!!! αχ καπως ξεκουραστικα!!τρελαινομαι που κοιμαμαι διπλα της ακουω την αναπνοουλα της κ με ηρεμει!! επισης οταν την πιανει πεινα ξεκινα να αναπνεει γρηγορα ετσι την καταλαβαινω κ ξυπναω πριν ξεκινησει να βαλει τα κλαμματα το γαλα της ειναι ετοιμο!!εχω φαει ενα μπερδεμα με τα μπιμπερο χθες που αλλαξα τις θηλες σε μεγαλυτερο νουμερο παλι δεν ειδα διαφορα την ζοριζει το μπιμπερο μγαλωσε το στοματακι της κ μπαινει ολο μεσα στο στομα της με αποτελεσμα το πλαστικο να ακουμπαει στην μυτουλα της κ μαλλον την ενοχλει...αχ πως θα πω τον σαββα να παω να παρω αλλα μπιμπερο?? θα πρεπει να κρατησει την μικρη...:rolleyes::rolleyes:

σονια μου με το καλο να αναρρωσουν τα παιδακια σου!! αντε να φυγει αυτη η ιωση κ να μην ξαναρθει!!

νικουλα μου με το δικιο σου κοριτσι μου δλδ ελεος δεν ξερουν πως πρεπει να συμπεριφερονται σε ενα μωρο?? τι ειναι αυτο παλι?? καλα τουρτα κ πατατακια ?? ουτε για πλακα...εγω θα τους μαλωνα καπως ετσι :

1055241mowsp7za1z.gif

γιαυτο δεν εμπιστευομαι κανεναν γιατι οτι κ να πεις αν δεν εισαι μπροστα αυτοι παλι θα κανουν το δικο τους...

οσο για το χθεσινο ασε τον χρηστο ειπαμε οι αντρες δεν παραδεχονται τα λαθη τους απλως απο μια αμελεια δεν θελει πολυ για να γινει το κακο..ευτυχως νικουλα μου ξυπνησες κ το πηρες χαμπαρι το καημενουλι σου....θελει μεγαλη προσοχη....μην στεναχωριεσαι τωρα ολα καλα ειναι!!!

ξεχασα να σας πω σημερα θα ξερω για τον υπερηχο γιατι χθες δεν τους προλαβε ο παιδιατρος στην κλινικη ειχε κλεισει το τμημα των υπερηχων..σημερα θα το κλεισει κ θα με παρει τηλ να μου πει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημεραααααααααααααααααααααααα

αχ ρε νικη μου τι περασατε!!!ευτυχως που το προλαβες!!!πρεπει γενικα να ειστε πιο προσεχτηκοι και να μην αφηνετε πραγματα που μπορει να βλαψουν το μωρο κοντα του!!!!οσο για αυτα που του δινουν να τρωει θεωρω οτι ειναι πολυ απερισκεπτοι αν ειναι δυνατον να δωσουν τσιπσ στο μωρο και γλυκο,πεσ τουσ με ηρεμο τροπο οτι δεν γινετε και αν δεν καταλαβουν να μην τουσ ξανα αφησεις το μωρο,εγω αυτο θα εκανα (αλλα εμενα μου λενε οτι ειμαι και σκυλα μερικες φορες:tongue::tongue::tongue::tongue:)

σονια μου περαστικα σας!!

σοφια μου τελειο το φορεμα!!!!καλοφορετο!!

ποπη που εισαι??τι εγινε στον υπερηχο???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

125419oj4wb3q90x.gif

καλημεραααααααααααααα τι κανετε???εμεις τα ιδια εμετο δεν μου κανε το βραδυ ευτυχως!! κοιμηθηκαμε κιολας μετα απο 3 συνεχομενα βαρβαρα ξενυχτια !! ξυπνησαμε στις 04 φαγαμε μια ωριτσα κ μετα ξανα υπνο!!! αχ καπως ξεκουραστικα!!τρελαινομαι που κοιμαμαι διπλα της ακουω την αναπνοουλα της κ με ηρεμει!! επισης οταν την πιανει πεινα ξεκινα να αναπνεει γρηγορα ετσι την καταλαβαινω κ ξυπναω πριν ξεκινησει να βαλει τα κλαμματα το γαλα της ειναι ετοιμο!!εχω φαει ενα μπερδεμα με τα μπιμπερο χθες που αλλαξα τις θηλες σε μεγαλυτερο νουμερο παλι δεν ειδα διαφορα την ζοριζει το μπιμπερο μγαλωσε το στοματακι της κ μπαινει ολο μεσα στο στομα της με αποτελεσμα το πλαστικο να ακουμπαει στην μυτουλα της κ μαλλον την ενοχλει...αχ πως θα πω τον σαββα να παω να παρω αλλα μπιμπερο?? θα πρεπει να κρατησει την μικρη...:rolleyes::rolleyes:

σονια μου με το καλο να αναρρωσουν τα παιδακια σου!! αντε να φυγει αυτη η ιωση κ να μην ξαναρθει!!

νικουλα μου με το δικιο σου κοριτσι μου δλδ ελεος δεν ξερουν πως πρεπει να συμπεριφερονται σε ενα μωρο?? τι ειναι αυτο παλι?? καλα τουρτα κ πατατακια ?? ουτε για πλακα...εγω θα τους μαλωνα καπως ετσι :

1055241mowsp7za1z.gif

γιαυτο δεν εμπιστευομαι κανεναν γιατι οτι κ να πεις αν δεν εισαι μπροστα αυτοι παλι θα κανουν το δικο τους...

οσο για το χθεσινο ασε τον χρηστο ειπαμε οι αντρες δεν παραδεχονται τα λαθη τους απλως απο μια αμελεια δεν θελει πολυ για να γινει το κακο..ευτυχως νικουλα μου ξυπνησες κ το πηρες χαμπαρι το καημενουλι σου....θελει μεγαλη προσοχη....μην στεναχωριεσαι τωρα ολα καλα ειναι!!!

ξεχασα να σας πω σημερα θα ξερω για τον υπερηχο γιατι χθες δεν τους προλαβε ο παιδιατρος στην κλινικη ειχε κλεισει το τμημα των υπερηχων..σημερα θα το κλεισει κ θα με παρει τηλ να μου πει...

καλημερα ποπη μου!!μωλισ ρωτουσα για σενα και τσουπ ηρθες!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νικη μου να ξερεις οτι απο αυτη την ηλικια και μετα, δεν ειναι να τους αφηνεις τιποτα μεσα στην κουνια, ουτε μαξιλαρια, ουτε παιχνιδια, ουτε τιποτα οταν κοιμουνται.Ακομη και ξυπνια να ειναι πρεπει μονο οταν εισαι εσυ εκει να του εχεις παιχνιδι γιατι καποια στιγμη που θα αρχισει να σηκωνεται μπορει να πατησει επανω του και να πεσει εξω απο την κουνια.

Οσο για τα φαγητα που του δινουν να γλυψει, πες στην πεθερα σου οτι σου εχει πει ο γιατρος οτι αυτο ειναι επικυνδυνο επειδη μπορει να παθει αλλεργια η να βγαλει σπυρακια.Κανε την λιγο να φοβηθει σκεψου κατι...;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα εφακη μου!!!!!!!!!!! χθες δεν μπορεσα να μπω γιατι ηταν η μικρη ξυπνια απο το μεσημερακι ειχε κοιμηθει μονο 40 λεπτα κ με πηγε μεχρι της 12:15 το βραδυ...σημερα θα ξερουμε για το ραντεβου επειδη ειναι να το κανουμε στην κλινικη πρεπει να κανονισει ο παιδιατρος ραντεβου με το τμημα υπερηχων κ χθες δεν τους προλαβε..μου ειπε μεχρι την παρασκευη θα το εχουμε κανει...μακαρι να εχει κενο σημερα κ να το κλεισει για σημερα...παντως παρατηρησα οτι αν την ταιζω στο 3ωρο κανει εμετο χθες την πηγα στο 4ωρο ( βεβαια εφαγε λιγοτερη συνολικη ποσοτητα μολις 700 ενω πρεπει 800) κ δεν εκανε εμετο το βραδυ...μηπως παιζει κ αυτο ρολο?? δεν ξερω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσεις πως ειστε??

να σε ρωτησω παλι για τα μπιμπερο σε εχω πρηξει σορυ..ποσα εχεις συνολικα για ολη την ημερα σου?? εγω εμεινα με 2 απο χθες κ ολο πλενω κ αποστειρωνω...

B4Itp2.png

Νικη μου να ξερεις οτι απο αυτη την ηλικια και μετα, δεν ειναι να τους αφηνεις τιποτα μεσα στην κουνια, ουτε μαξιλαρια, ουτε παιχνιδια, ουτε τιποτα οταν κοιμουνται.Ακομη και ξυπνια να ειναι πρεπει μονο οταν εισαι εσυ εκει να του εχεις παιχνιδι γιατι καποια στιγμη που θα αρχισει να σηκωνεται μπορει να πατησει επανω του και να πεσει εξω απο την κουνια.

Οσο για τα φαγητα που του δινουν να γλυψει, πες στην πεθερα σου οτι σου εχει πει ο γιατρος οτι αυτο ειναι επικυνδυνο επειδη μπορει να παθει αλλεργια η να βγαλει σπυρακια.Κανε την λιγο να φοβηθει σκεψου κατι...;);)

καλημερα αννα μου!!!εχεις απολυτο δικιο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ΑΝΝΟΥΛΑ μου!!!!!!!!!

945076uyzon4w470.gif

τι κανετε???

B4Itp2.png

καλημερα εφακη μου!!!!!!!!!!! χθες δεν μπορεσα να μπω γιατι ηταν η μικρη ξυπνια απο το μεσημερακι ειχε κοιμηθει μονο 40 λεπτα κ με πηγε μεχρι της 12:15 το βραδυ...σημερα θα ξερουμε για το ραντεβου επειδη ειναι να το κανουμε στην κλινικη πρεπει να κανονισει ο παιδιατρος ραντεβου με το τμημα υπερηχων κ χθες δεν τους προλαβε..μου ειπε μεχρι την παρασκευη θα το εχουμε κανει...μακαρι να εχει κενο σημερα κ να το κλεισει για σημερα...παντως παρατηρησα οτι αν την ταιζω στο 3ωρο κανει εμετο χθες την πηγα στο 4ωρο ( βεβαια εφαγε λιγοτερη συνολικη ποσοτητα μολις 700 ενω πρεπει 800) κ δεν εκανε εμετο το βραδυ...μηπως παιζει κ αυτο ρολο?? δεν ξερω...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εσεις πως ειστε??

να σε ρωτησω παλι για τα μπιμπερο σε εχω πρηξει σορυ..ποσα εχεις συνολικα για ολη την ημερα σου?? εγω εμεινα με 2 απο χθες κ ολο πλενω κ αποστειρωνω...

Αντε βρε Ποπη μου να ησυχασετε επιτελους!!!

Εγω Ποπη εχω 9 μπιμπερο και τα ετοιμαζω στο ψυγειο με το νερο οπως σου ειχα ξαναπει.Οποτε οταν πιει τα 6 γευματα και τα εχω πλυμενα, τα αποστειρωνω , αλλα ωστοσο εχω ετοιμα τα αλλα 3 και περιμενουν στο ψυγειο.Οποτε και την αποστειρωση που λεει ο λογος να καθυστερησω για χ, ψ λογους ειτε γιατι ειναι νυχτα, δεν υπαρχει προβλημα.

Αυτο που λες με τις ωρες, αν της καθεται καλυτερα το 4ωρο, αστο ετσι.Και εγω 4ωρα εχω και βολευει παρα πολυ.Περνωντας και ο καιρος θα σου πινει περισσοτερο.

Διαφημίσεις

εσεις πως ειστε??

ελα ποπη μου μακαρι να το κανετε σημερα να ξεμπερδευετε!!!να σου πω μηπος την πιεζεις πολυ με το φαγητο και για αυτο να σου κανει εμετο??εμενα με τιποτα δεν πινει 800μλ ημερησιος και το ταιζω καθε 4 ωρες!!!αραιωσε τα γευματα καλητερα να πινει πιο λιγο και να μην το βγαζει!!

εχω 7 μπιμπερα,3 της nuk,2 avent 2 tommee tippee αλλα θα σταματησω την αποστηρωση τωρα στον 4 μηνα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εγω τελος 4ου θα τη σταματησω.

Ποπη μου αν μπορεις να βολευτεις με αυτα που εχεις, ποσα ειναι? γιατι κοβοντας την αποστειρωση δε χρειαζονται πολλα, απλα θα τα πλενεις.Και με τα φαγητα μετα τον 5ο παλι 3-4 φτανουν.

Ποπη μου αν μπορεις να βολευτεις με αυτα που εχεις, ποσα ειναι? γιατι κοβοντας την αποστειρωση δε χρειαζονται πολλα, απλα θα τα πλενεις.Και με τα φαγητα μετα τον 5ο παλι 3-4 φτανουν.

αννα μου και στην ποπη ειπε ο γιατροσ οτι θα ξεκινησει πιο νωρις κρεμες αρα θα σταματησει και την αποστηρωση στον 4 μηνα!!ετσι δεν ειναι ποπη??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αντε βρε Ποπη μου να ησυχασετε επιτελους!!!

Εγω Ποπη εχω 9 μπιμπερο και τα ετοιμαζω στο ψυγειο με το νερο οπως σου ειχα ξαναπει.Οποτε οταν πιει τα 6 γευματα και τα εχω πλυμενα, τα αποστειρωνω , αλλα ωστοσο εχω ετοιμα τα αλλα 3 και περιμενουν στο ψυγειο.Οποτε και την αποστειρωση που λεει ο λογος να καθυστερησω για χ, ψ λογους ειτε γιατι ειναι νυχτα, δεν υπαρχει προβλημα.

Αυτο που λες με τις ωρες, αν της καθεται καλυτερα το 4ωρο, αστο ετσι.Και εγω 4ωρα εχω και βολευει παρα πολυ.Περνωντας και ο καιρος θα σου πινει περισσοτερο.

ναι το θυμαμαι που εχεις πει για το ψυγειο εγω δεν εχω το μηχανημα αυτο κ βαζω ζεστο νερο στο θερμο κ το κρυωνω μετα...αχ ειναι πολυ βαρβαρο να καθομαι μεσα στην νυχτα να αποστειρωνω...ναι χθες ειδα οτι το 4ωρο της καθεται πιο καλα αλλα ειτε περασει 3 ωρες ειτε 4 ωρες παλι την ιδια ποσοτητα μου πινει 100-120 μλ ...

ελα ποπη μου μακαρι να το κανετε σημερα να ξεμπερδευετε!!!να σου πω μηπος την πιεζεις πολυ με το φαγητο και για αυτο να σου κανει εμετο??εμενα με τιποτα δεν πινει 800μλ ημερησιος και το ταιζω καθε 4 ωρες!!!αραιωσε τα γευματα καλητερα να πινει πιο λιγο και να μην το βγαζει!!

εχω 7 μπιμπερα,3 της nuk,2 avent 2 tommee tippee αλλα θα σταματησω την αποστηρωση τωρα στον 4 μηνα.

δεν την πιεζω πλεον μολις σταματαει απο μονη της δεν την βαζω αλλο το μπιμπερο στο στομα μονο αν με σταματησει στα 80 μλ την ξεγελαω την βαζω στο καροτσι της κ της δινω εκει το μπιμπερο παραλληλα με παιχνιδι κ νομιζει οτι το πιπιλαει κ ετσι πινει αλλα 20-30μλ

καλε συνολικα εχω 6 της νουκ -1 της κικο - 5 dr brownis τοσο καιρο ημουν με τα 5 dr,b αλλα απο χθες που αλλαξα τις θηλες πηρα μονο 2 για δοκιμη κ βλεπω δεν της καθονται...εσυ δλδ χρησιμοποιεις τα 2 της avent τωρα ετσι?? γιαυτο ρωταω δεν ξερω να παω να παρω κ αλλα μπιμπερο της avent κ ποσα να παρω??

τωρα χρησιμοπιησα χθες τα 2 με τις καινουργιες θηλες αλλα δεν την βολευουν ...την αποστειρωση εγω λεω να την σταματησω στον 6ο γιατι το νερο μας εδω δεν ειναι καθολου καθαρο...:rolleyes::rolleyes:

αχ τι να κανω βρε κοριτσια ?? εχω ενα σωρο μπιμπερο να παρω κ αλλα??

B4Itp2.png

αννα μου και στην ποπη ειπε ο γιατροσ οτι θα ξεκινησει πιο νωρις κρεμες αρα θα σταματησει και την αποστηρωση στον 4 μηνα!!ετσι δεν ειναι ποπη??

ναι στον 4 κ 15 ημερων δλδ σε 1 μηνα απο τωρα ξεκιναμε κρεμες...αλλα οπως ειπα την αποστειρωση σκεφτομαι να την σταματησω στον 6 γιατι εχουμε βρωμικο νερο..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...