Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλα ειστε κοριτσια?

Εδω ειναι αργια σημερα, γιατι γιορταζουμε την ενωση των Ιονιων νησων με την Ελλαδα.Το πρωι τα παιδια παρελασαν.

Χρονια πολλα σε οσες εχετε εορταζοντες.Εγω εχω 2 βαπτιστηρες σημερα που γιορταζουν.:):)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κανεις Δωρα μου?

Τι να κανω.... Εχω συμβιβαστεί οτι δεν θα κοιμαται την ημερα. Μαλλον ποναει απο τα δοντακια. Τι να πω....

Ελεγα τωρα να κανω σουφλε σοκολάτας να φάω,αν προλάβω κ μπορέσω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

γειααααααααααααααααα

γυρισα τωρα απο την ζουμπα και ειμαι πτωμα,αδιαθετησα κι ολας!!!!περιμενω να παει 10 να ταισω τον μικρο και να παω να ξαπλωσω!!!

η ποπη πηγε για υπερηχο ??τι εγινε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σας κοριτσια!!Σας διαβαζω αλλα οπως παντα δεν προλαβαινω να γραψω..Σημερα πηγα στο ικα κ εγραψα το εμβολιο του μικρου και μετα σουπερ μαρκετ.

Δωρα μου και εμενα κλεινει τα ματια και χουζουρευει αλλα δεν βολευεται να κοιμηθει.Εμεις ολη την ημερα δεν τον αφηνουμε στην κουνια αλλα τον αφηνουμε στο ριλαξ η στον καναπε..Ετσι μπορει να κοιμηθει ενα τεταρτο η μια ωρα...

Ποπακι μου πηγατε για τον υπερηχο?Τι νεα εχουμε?

Ο μικρουλης μας ειναι λιγο δυσκοιλιος..κανει κακα του 1 φορα την ημερα η τις δυο μερες..αλλα ειπε ο γιατρος δεν του αλλαζουμε το γαλα γιατι τον επομενο μηνα θα τρωει κρεμες.

Αννα μου να χαιρεσαι τα βαφτιστηρια σου..

Να σας δειξω το φορεμα μου με τα παπουτσια μου?Να...

scaled.php?server=856&filename=dsc01230a.jpg&res=landing

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

εμείς σημερα πήγαμε και διαλεξαμε μπομπονιερες κ μιλησμε λιγο για τον στολισμο κτλ.. περιμενω κ δειγμα για τα προσκλητηρια, μες στην εβδομαδα θα κανω κ ραντεβου με τον φωτογραφο, θα ερθει απο το σπιτι να βγαλει καποιες φωτο τον μικρό..:D:D

εκλεισα κ ραντεβου να ερθει απο το σπιτι η κομμωτρια να μεβαψει το μαλλί! θελω να το ανοιξω λίγο!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια!!

Τη μια την λενε Κωνσταντινα-Ελενη, και την αλλη που ειναι και ανηψια μου Ελενα.Η πλακα η μεγαλη ειναι οτι εχουν και το ιδιο επιθετο χωρις να ειναι συγγενεις!!!! απλα επειδη ειναι απο ενα ιδιο μερος εδω στο νησι.

Σοφια μου, τελειο το φορεμα οπως και τα παπουτσια!! με το καλο κοπελα μου, να το βαφτισετε και να ειναι καλοτυχο!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα... ειναι καμια εδω;;;

εμεις σήμερα πηγαμε παιδιατρο, ειμαστε 64cm και 6400 κιλα.... εχουμε βαλει 600 γραμμαρια σε ενα μηνα, καλα ειναι:P.. μας ειπε να μην αποστειρωνουμε πλεον τα μπουκαλια γιατι δεν χρειαζετε πια, και μας εδωσε σιδηρο με βιταμινες αν δεν κανω λαθος για πίνει ο μπεμπης καθημερινα(μας ειπε ειναι κατι σαν ρουτινα).... αυριο θα παμε για εβμολιο και πολύ αγχωνομαι μην κλάψει πολύ ο γλυκος μου....

εγω εχω της avent για γαλα ar θες το νουμερο 3 για να τρεχει το γαλα!!!

κι εγω Εφη μουτης αβεντ εχω το 3, μεχρι να γινει 6 και θα παρουμε το 4.

κ τα dr brownis δεν ειχες?? εγω αυτα εχω κ σκεφτομαι να τα αποσυρω...τις avent πηρες κ μεγαλυτερο νουμερο θηλες??

Πόπη μου παρε της αβεντ ειλικρινα ειναι πολύ καλα.... ελπιζω να σας κανουν

φιλακια μαργαριτακι !!! στο καλο κ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!

αρα τσαμπα πηρα τις μεγαλυτερες θηλες για το dr brownis μαλλον πρεπει να αλλαξω κ μπιμπερο να δοκιμασω κ εγω της avent ...

2 μερες τωρα ειχα ενα πλαστικο της κικο με τον στραβο λαιμο κ μια χαρα το βολευτικε ενω με τα αλλα μπιμπερο δυσκολευεται...κ σημερα που πηγα λητω τα αποσυραν τα μπιμπερο μετον στραβο λαιμο ετσι μου ειπαν...

καλα θα κανεςι Ποπη μου. εμας μια χαρα μας εκατσε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Καλησπέρα κορίτσια.

Εμείς σήμερα είμαστε καλύτερα. Το πρωί πήγαμε παιδίατρο και μας είπε ότι είναι ιωσούλα του ανώτερου αναπνευστικού και είναι λίγο ερεθισμένο το ένα αυτάκι μας. Δεν μας έδωσε τίποτα εκτός από αντιπυρετικό. Αλλά σήμερα δεν ανέβασε καθόλου πυρετό. Μάλλον το περνάμε στο πόδι. Έχουμε όμως πολλές μύξες. Και σήμερα έχει και ο γιος μου πολύ μύξα που τρέχει όλη την ώρα.

Σόνια σε διάβασα, τι έπαθε το νινάκι σου? είναι καλύτερα σήμερα? περαστικά!

Δε μου λες, αυτα που λες για τη μειωση του θηλασμου μπορώ να τα κάνω κι εγώ για να σταματήσω? βγάζω με θήλαστρο 5 φορές τη μέρα, μπορώ κι εγώ να μειώνω κάθε 3 μερες απο 1 άντληση?

Ναι Βίβιαν μπορείς να το δοκιμάσεις. Για αρχή όμως θα έλεγα να το κάνεις στην εβδομάδα και μετά να το κάνεις στις 3 μέρες. Να δείς πρώτα αν έχεις ενοχλήσεις.

καλημερα κ απο εμενα !!!! τι κανετε?? εμας σημερα περιμενω να με παρει την ο παιδιατρος να μας κλεισει ραντεβου για υπερηχο ,,,μιλησα πριν μαζι του θα κανουμε κ τον υπερηχο να δουμε το γινεται...το βραδυ παλι επεσε τρελο ξενυχτι κοιμηθηκαμε στις 12και κατι ξυπνησε 3.30 κ με πηγε μεχρι της 7 το πρωι το ματι γαριδα...ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε 8.30..ουφ μου λειπει πολυ υπνος...τι βαρβαρο ωραριο ειναι αυτο???

γεωγια μου θηριο με εκανες κ θυμηθηκα τους παλιους καλους καιρους με τις φατσουλες που βαζαμε!! α καλα που μας τα θυμισε η αναστασια μας θα αρχισω παλι να ανεβαινει λιγο η ψυχολογια μας!! χε χε χε!

σονια μουπεραστικα σας κοπελα μου πολυ στεναχωριεμαι οταν τα μωρακια ταλαιπωρουνται ευχομαι σημερα να ειστε καλυτερα κ να περασει γρηγορα!!

Ευχαριστώ Πόπη. Με το καλό να κάνετε και εσείς τον υπέρηχο και να ησυχάσει και εσένα το μωρό σου.

καλημερααααααααααααααααααα

σονια μου περαστικα στην μπεμπα!!!

ποπη μου καλω υπερηχο να κανετε σημερα!!

νινα μου κουραγιο δυσκολη μερα!!!:(σιγουρα θα βρεις γυναικα αμα ψαξεις καλα.

δωρα μου εστρωσε το μωρο με το ξενο γαλα??

γεωργια μου γειααααααααα

Ευχαριστώ πολύ Έφη. Ήδη νομίζω ότι πάμε καλύτερα. Όταν σταματήσουν και οι πράσινες κενώσεις θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Ο δικός σου ο μικρός πάει καθόλου καλύτερα;

Νίκη μεγάλωσε και ο δικός σου ε; Στο ύψος σας περνάμε μισό πόντο αλλά στα κιλά μας περνάτε. Η δικιά μου είναι 5960.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπερα Νικη!! μια χαρα ο μπεμπακος σου!

Γιατι σου εδωσε σιδηρο? για ποσο καιρο σου ειπε θα τον πινει?

για 2 μηνες Αννα μου... ειπε οτι ειναι ρουτινα δηλαδη σε όλα τα μωρακια δίνει.

ααα δεν σας ειπα σημερα ειχε γενεθλια η πεθερα μου κα πηγαμε και ο κουνιαδος μου εδωσε του μωρου πατατακια να γλυψει δηλαδη ελεος και αρχισα να φοναζω και μετα παλι το εκανε, και τωρα που θα αφησω το μωρο εκει εχω αγχωθει μηπως του δωσουνε τιποτα.... ε ρε γαμωτο πολύ μου τη σπάνε, και ο αλλος πήγε να του δώσει τουρτα ΕΛΕΟΣ.... ρε γαμωτο ειναι ηλιθιοι;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...