Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εεε μην φανταστεις μια βδομαδα εχει που πηραμε αντιαναγωγικο γαλα ηταν να κανουμε την προηγουμενη βδομαδα υπερηχο αλλα εγω τον ειπα τον γιατρο οτι βελτιωθηκε που δεν εκανε για 2 μερες καθολου κ το αφησαμε κ το σαβ/κο ξανα τα ιδια...πιο μπροστα ειχαμε παρει αντιαλλεργικο για να δουμε αν ειχε αλλεργια... να σε ρωτησω πιο μπιμπερο χρησιμοποιεις τωρα??
για πες λιγο αναλυτικα τι παιζει με τον υπερηχιο? δλδ τι ακριβως δειχνει ?? τον οισοφαγο κ το στομαχακι του??κ πως καταλαβαινουν σε τι βαθμο ειναι η παλλινδρομηση??

μπιμπερο εχω τα avent ειναι πολυ καλα.

πας στον γιατρο κ ταιζεις το μωρο κ γινεται ο υπερηχος μετα. για να δουνε την κινηση του ισοφαγου κ απο εκει καταλαβαινουν. εμενα ειχε αρκετη παλλινδρομηση κ φανηκε αμεσως. βλεπουν κ κατι αλλα πραγματα αλλα δεν τα θυμαμαι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπιμπερο εχω τα avent ειναι πολυ καλα.

πας στον γιατρο κ ταιζεις το μωρο κ γινεται ο υπερηχος μετα. για να δουνε την κινηση του ισοφαγου κ απο εκει καταλαβαινουν. εμενα ειχε αρκετη παλλινδρομηση κ φανηκε αμεσως. βλεπουν κ κατι αλλα πραγματα αλλα δεν τα θυμαμαι.

κ τα dr brownis δεν ειχες?? εγω αυτα εχω κ σκεφτομαι να τα αποσυρω...τις avent πηρες κ μεγαλυτερο νουμερο θηλες??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Εφη μου τι κανεις? Εγω εδωσα στηθος στη μικρη το μεσημερι κ μου εβγαλα γουλιες παλι κ την ειδα αναστατωμενη. Προσπαθώ σιγα σιγα να κόψω το θηλασμο αλλα βλέπω να ζητάει να νανουριστει εκει κ δεν ξέρω τι να κανω.....

καλα δωρα μου!!δοκιμασεσ πιπιλες???αν τα καταφερεις να πιασει δεν θα θελει στηθος για νανουρισμα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κ τα dr brownis δεν ειχες?? εγω αυτα εχω κ σκεφτομαι να τα αποσυρω...τις avent πηρες κ μεγαλυτερο νουμερο θηλες??

εγω εχω της avent για γαλα ar θες το νουμερο 3 για να τρεχει το γαλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

τα ειχα αλλα δεν ειδα διαφορα κ τα εκοψα..

λοιπον φευγω τρεχοντας... φιλακια

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τα ειχα αλλα δεν ειδα διαφορα κ τα εκοψα..

λοιπον φευγω τρεχοντας... φιλακια

φιλακια μαργαριτακι !!! στο καλο κ ευχαριστω για τις πληροφοριες!!

εγω εχω της avent για γαλα ar θες το νουμερο 3 για να τρεχει το γαλα!!!

αρα τσαμπα πηρα τις μεγαλυτερες θηλες για το dr brownis μαλλον πρεπει να αλλαξω κ μπιμπερο να δοκιμασω κ εγω της avent ...

2 μερες τωρα ειχα ενα πλαστικο της κικο με τον στραβο λαιμο κ μια χαρα το βολευτικε ενω με τα αλλα μπιμπερο δυσκολευεται...κ σημερα που πηγα λητω τα αποσυραν τα μπιμπερο μετον στραβο λαιμο ετσι μου ειπαν...

B4Itp2.png

γεια σου κουκλα. κ εγω αυτο το μπιμπερο εχω. εχουν πιπιλες ειδικα για αντιαναγωγικα

ε ρε στο καλο του δεν το ηξερα αυτο ...πρεπει να ξαναπαω να παω μπιμπερο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

τι παθατε δωρα μου??

Δεν μπορει να κοιμηθεί.... τρίβει τα ματια της,χασμουριεται,κλείνει τα ματια αλλα μολις την βάλω στο κρεβάτι μονο 5 λεπτα θα κοιμηθεί... Δεν μπορει να της λείπει η αγκαλιά μου γιατι θα το εκανε κ βραδυ αυτο ετσι δεν ειναι??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν μπορει να κοιμηθεί.... τρίβει τα ματια της,χασμουριεται,κλείνει τα ματια αλλα μολις την βάλω στο κρεβάτι μονο 5 λεπτα θα κοιμηθεί... Δεν μπορει να της λείπει η αγκαλιά μου γιατι θα το εκανε κ βραδυ αυτο ετσι δεν ειναι??

ετσι ειναι δωρα μου!!μπορει απλα να μην βολευετε και για αυτο να κλαιει,δοκιμασε να την βαλεις οπως την βαζεις και το βραδυ!!!

εφυγα παω ζουμπα αν τα καταφερω θα μπω μετα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα δωρακι μου!! δλδ ελεος ο απο πανω μου ρχεται να ερθω εκει κ να τον δειρω...αμαν τοσους μηνες σας εχει πρηξει...δλδ δεν καταλαβαινει?? εγω δεν θα το αφηνα ετσι..αντε μην φωναζα κ καμια αστυνομια που διαταρασει τις ωρες κοινης ησυχιας,,μηδεν σεβασμος..πολυ τσατιστηκα τωρα...

να σας ζησει δωρακι μου γερο να ειναι να το χαιρεστε!! κοριτσακι εκανε?? αχ καλε κ εγω θα ζηλευα..βλεπω εγκυες γυναικες κ αναπολω τις καλες ασχημες στιγμες που περνουσα!!! 2 φιλοι μας περιμενουν παιδι κ τις ζηλευω που ειναι σε αυτη την φαση!!

Καλα βρε κοριτσια, πως γινεται αυτο? αναπολειτε τις στιγμες της εγκυμοσυνης με ολα τα αγχη και τα προσεχε, το ιδιο ειναι τωρα που τα εχετε αγκαλια και εισαστε ξεγνοιαστες?

Εγω παντως 9 μηνες σε καθε εγκυμοσυνη μου, που ηταν και χωρις προβληματα και χωρις ξαπλα, ελεγα αμαν Παναγια μου να τελειωνω να ελευθερωθω!!

Τωρα που βλεπεις το μωρο να μεγαλωνει και να αλλαζει μερα με τη μερα δεν ειναι πιο συναρπαστικο?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...