Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω αδιαθετισα κανονικα αλλα δεν θηλασα καθολου!!!!νινα μου εγω θα ξεκινησω κρεμα απο τον 4 μηνα αφου δεν το θελει το γαλα!!

γεια σου Έφη .....εγώ ελπίζω να μην είναι παράλογο να μην αδιαθετώ γιατι εκτός των άλλων δεν έχω πάει και γυναικολόγο !!!

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ τι καλά ο "λαός" λέει όταν το παιδί πάρει κουτάλι είναι απο μωρό παιδάκι .....με το καλό γιατί διάβασα παιδευεσαι πολύ κοπέλα μου ....εμένα είναι πολύ φαγανή αλλά στο μητρικό ακόμα κάνει εμετό στο ξένο (Humana Ar ) δεν κάνει αλλά αυτό έλειπέ με αντιαναγωγικό ν α κάνει εμετό κρίμα θα ναι.......

HXSnp2.png

γεια σου Έφη .....εγώ ελπίζω να μην είναι παράλογο να μην αδιαθετώ γιατι εκτός των άλλων δεν έχω πάει και γυναικολόγο !!!

δεν πηγες να κανεις τεστ παπ μετα που γεννησες??απο οσο ξερω αμα θηλαζεις μπορει να μην αδιαθετας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

δεν πηγες να κανεις τεστ παπ μετα που γεννησες??απο οσο ξερω αμα θηλαζεις μπορει να μην αδιαθετας!!

δεν πήγα στην αρχή ήμουν σε αποκλειστικό θηλασμό και μετά έπιασα δουλειά και τρέχω ....αλλά θα πρέπει να το κανονίσω άμεσα ...

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

Εφη μου τι κανεις? Εγω εδωσα στηθος στη μικρη το μεσημερι κ μου εβγαλα γουλιες παλι κ την ειδα αναστατωμενη. Προσπαθώ σιγα σιγα να κόψω το θηλασμο αλλα βλέπω να ζητάει να νανουριστει εκει κ δεν ξέρω τι να κανω.....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσακια γεια σας απο μενα την χαμενη!!!! τι μου κανετε ελπιζω καλα! μπαινω κ σας διαβαζω αλλα να γραψω δεν προλαβαινω σχεδον ποτε!!! χαχχαχαχα.. ε με την δουλεια ειναι δυσκολο πολυ! παλι καλα με βοηθαει η κοπελα στις δουλειες του σπιτιου.

εγω την παλλινδρομηση την βρηκα οταν καναμε υπερηχο. τωρα παλι καλα ειμαστε οκ.

μην το αργειτε να το δειτε μην ταλαιπωρουνται τα νινακια σας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ειναι καμια εδω??

αχ κοριτσια βγηκα για δουλεια σε εναν πελατη μας ( κρατησε ο σαββας το μωρο για μια ωριτσα) κ ξανανιωσα ανθρωπος!!! θυμηθηκα τι ωραια που ηταν οταν δουλευα!! ξεφευγει το μυαλο σαν διασκεδαση το ειδα !!!!!!!!!!!

πηγα κ απο τα λητω αλλαξα τις θηλες για τα μπιμπερο πηρα μεγαλυτερο νουμερο αντε να δουμε αν εχει διαφορα!!πηρα κ κατι κουδουνιστρες κ αυτα που ειναι για να τα πιανουν κ να τα βαζουν στο στομα τους ( δεν ξερω πως λεγονται) κ πιπιλες της avent να δοκιμασω μπας κ τις παρει!! ποσο πολυ χαιρομαι οταν ψωνιζω για το μωρο μου!!!! ειναι τρελα!!!!!!!!!

οι εμετοι μας 4 στο συνολο απο το πρωι...περιμενω τηλ του γιατρου για τον υπερηχο..εν τω μεταξυ χθες κ σημερα κοιμαται τα μεσημερια λετε επειδη ξενυχταει το βραδυ κ κουραζεται?? καλα μην φανταστειτε οχι για πολλες ωρες κανα 40λεπτο κοιμαται αλλα απο το τπτ κατι ειναι κ αυτο!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ειναι καμια εδω??

αχ κοριτσια βγηκα για δουλεια σε εναν πελατη μας ( κρατησε ο σαββας το μωρο για μια ωριτσα) κ ξανανιωσα ανθρωπος!!! θυμηθηκα τι ωραια που ηταν οταν δουλευα!! ξεφευγει το μυαλο σαν διασκεδαση το ειδα !!!!!!!!!!!

πηγα κ απο τα λητω αλλαξα τις θηλες για τα μπιμπερο πηρα μεγαλυτερο νουμερο αντε να δουμε αν εχει διαφορα!!πηρα κ κατι κουδουνιστρες κ αυτα που ειναι για να τα πιανουν κ να τα βαζουν στο στομα τους ( δεν ξερω πως λεγονται) κ πιπιλες της avent να δοκιμασω μπας κ τις παρει!! ποσο πολυ χαιρομαι οταν ψωνιζω για το μωρο μου!!!! ειναι τρελα!!!!!!!!!

οι εμετοι μας 4 στο συνολο απο το πρωι...περιμενω τηλ του γιατρου για τον υπερηχο..εν τω μεταξυ χθες κ σημερα κοιμαται τα μεσημερια λετε επειδη ξενυχταει το βραδυ κ κουραζεται?? καλα μην φανταστειτε οχι για πολλες ωρες κανα 40λεπτο κοιμαται αλλα απο το τπτ κατι ειναι κ αυτο!!

ποπη μου πως πατε τελικα? πηρατε αντιαναγωγικο γαλα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κοριτσακια γεια σας απο μενα την χαμενη!!!! τι μου κανετε ελπιζω καλα! μπαινω κ σας διαβαζω αλλα να γραψω δεν προλαβαινω σχεδον ποτε!!! χαχχαχαχα.. ε με την δουλεια ειναι δυσκολο πολυ! παλι καλα με βοηθαει η κοπελα στις δουλειες του σπιτιου.

εγω την παλλινδρομηση την βρηκα οταν καναμε υπερηχο. τωρα παλι καλα ειμαστε οκ.

μην το αργειτε να το δειτε μην ταλαιπωρουνται τα νινακια σας!

καλησπερα μαργαριτακι μου τι κανετε? αχ δουλεια εισαι εε ?? ποσο σε ζηλευω!!!

για πες για τον υπερηχο τι ακριβως σας εδειξε ?? ειναι να κανουμε αυτες τις μερες γιατι με το αντιαναγωγικο γαλα δεν ειδαμε παλι βελτιωση...εσυ παιρνεις το χουναμα ?? εμεις το φρισολακ κομφορτ κ μαλλον θα μας το αλλαξει κ αυτο...ρε κοριτσια παιζει να εχει τπτ αλλο το μωρο μου εκτος απο παλλινδρομηση ...αρχιζω κ αγχωνομαι πολυ κ μπαινουν πολυ ασχημες σκεψεις στο μυαλο μου...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

ποπη μου πως πατε τελικα? πηρατε αντιαναγωγικο γαλα?

συνεχιζουμε με τους εμετους,,,πινει το φρισολακ κομφορτ αλλα δεν ειδα βελτιωση..βασικα ειχε βελτιωθει για 2μερες δεν εκανε καθολου εμετο κ το σαβ/κο ξαναεμφανιστηκαν...ο υπερηχος δειχνει κ σε τι βαθμο ειναι η παλλινδρομηση??

B4Itp2.png

καλησπερα μαργαριτακι μου τι κανετε? αχ δουλεια εισαι εε ?? ποσο σε ζηλευω!!!

για πες για τον υπερηχο τι ακριβως σας εδειξε ?? ειναι να κανουμε αυτες τις μερες γιατι με το αντιαναγωγικο γαλα δεν ειδαμε παλι βελτιωση...εσυ παιρνεις το χουναμα ?? εμεις το φρισολακ κομφορτ κ μαλλον θα μας το αλλαξει κ αυτο...ρε κοριτσια παιζει να εχει τπτ αλλο το μωρο μου εκτος απο παλλινδρομηση ...αρχιζω κ αγχωνομαι πολυ κ μπαινουν πολυ ασχημες σκεψεις στο μυαλο μου...

ναι το χουμανα αρ πινουμε. ελα ρε δεν ειδατε βελτιωση? μα καλα τοσο καιρο γιατι δεν εχετε κανει εναν υπερηχο δεν μπορω να καταλαβω!!!!

τινα εχει βρε ποπακι μου? δεν θα εχει τιποτα το καημενακι. απλα ισως επειδη καθυστερησατε να αλλαξετε γαλα μηπως παιζει ενα ρολο κ αυτο? δηλαδη ακομα εχτε εμετους ε? τι παραξενο.... παντως να κανετε υπερηχο αφου τοσο καιρο κανει εμετους επιβαλεται

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

συνεχιζουμε με τους εμετους,,,πινει το φρισολακ κομφορτ αλλα δεν ειδα βελτιωση..βασικα ειχε βελτιωθει για 2μερες δεν εκανε καθολου εμετο κ το σαβ/κο ξαναεμφανιστηκαν...ο υπερηχος δειχνει κ σε τι βαθμο ειναι η παλλινδρομηση??

φυσικα κ δειχνει. να το κανετε αμεσα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι το χουμανα αρ πινουμε. ελα ρε δεν ειδατε βελτιωση? μα καλα τοσο καιρο γιατι δεν εχετε κανει εναν υπερηχο δεν μπορω να καταλαβω!!!!

τινα εχει βρε ποπακι μου? δεν θα εχει τιποτα το καημενακι. απλα ισως επειδη καθυστερησατε να αλλαξετε γαλα μηπως παιζει ενα ρολο κ αυτο? δηλαδη ακομα εχτε εμετους ε? τι παραξενο.... παντως να κανετε υπερηχο αφου τοσο καιρο κανει εμετους επιβαλεται

εεε μην φανταστεις μια βδομαδα εχει που πηραμε αντιαναγωγικο γαλα ηταν να κανουμε την προηγουμενη βδομαδα υπερηχο αλλα εγω τον ειπα τον γιατρο οτι βελτιωθηκε που δεν εκανε για 2 μερες καθολου κ το αφησαμε κ το σαβ/κο ξανα τα ιδια...πιο μπροστα ειχαμε παρει αντιαλλεργικο για να δουμε αν ειχε αλλεργια... να σε ρωτησω πιο μπιμπερο χρησιμοποιεις τωρα??

B4Itp2.png

φυσικα κ δειχνει. να το κανετε αμεσα

για πες λιγο αναλυτικα τι παιζει με τον υπερηχιο? δλδ τι ακριβως δειχνει ?? τον οισοφαγο κ το στομαχακι του??κ πως καταλαβαινουν σε τι βαθμο ειναι η παλλινδρομηση??

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...