Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 19 λεπτά , Makelen είπε:

Τώρα πλέον έχω ξεκάθαρα όλα όσα αφορούν μια εγκυμοσύνη. Όπως όταν ήμουν έγκυος στον γιο μου. Δεν ξέρω αν οφείλονται σε ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή είναι όλα από τις ορμόνες.. αλλά άρχισαν κ νέα συμπτώματα. Από σήμερα. Τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης μου τότε ξεκίνησαν την ημέρα της χοριακης (9η). Είχα βέβαια εμφύτευση σε 2 μωρά αρχικά. Τώρα είμαι 7η μέρα. Δεν ξέρω αν είναι πιθανό να είναι εγκυμοσύνης..

Expand  

Λες να ειναι 2 ? Δύο δεν έβαλες ? Δεν έχεις Κ τον καημό με τα τεστ εσύ να έκανες Κ τεστ ΧΑ ΧΑ 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

dini είπε:
γιατί όχι αν βρώ γυναίκα εχει καλώς αν όχι θα την πάω παιδικό στην δουλειά μου κοντά την Λυκόβρυση......Μην σε ανησυχεί απλά μίλησα γιατί πίστευα ότι το θυμόσαστε όλες

οκ Νινα μου θα τον ρωτησω δεν εχουμε να χασουμε τπτ κ θα σε ενημερωσω!!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geomi είπε:
Ελα ντε!!!

Ναι βρε κοπέλα μου να ξέρεις επιτέλους την αιτία να μη ταλαιπωρείται το ζουζούνι σου αμαρτία είναί.Πότε θα πάτε έγραψες γιατι το έχω ρίξει στις δουλειές και μπαινοβγαίνω.

θα με παρει τηλ το μεσημερι να με πει ποτε θα κλεισει το ραντεβου στην κλινικη για να παμε!!μεχρι το μεσημερι θα ξερω ποτε θα το κανουμε!! αντε αντε δεν κρατιεμαι....

εφακη είπε:
καλημερααααααααααααααααααα

σονια μου περαστικα στην μπεμπα!!!

ποπη μου καλω υπερηχο να κανετε σημερα!!

νινα μου κουραγιο δυσκολη μερα!!!:(σιγουρα θα βρεις γυναικα αμα ψαξεις καλα.

δωρα μου εστρωσε το μωρο με το ξενο γαλα??

γεωργια μου γειααααααααα

καλημερα εφακη μου!! ευχαριστω! τι κανετε εσεις ?? πως τα πατε??

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
θα με παρει τηλ το μεσημερι να με πει ποτε θα κλεισει το ραντεβου στην κλινικη για να παμε!!μεχρι το μεσημερι θα ξερω ποτε θα το κανουμε!! αντε αντε δεν κρατιεμαι....

καλημερα εφακη μου!! ευχαριστω! τι κανετε εσεις ?? πως τα πατε??

καλα ειμαστε ποπη μου,τα ιδια καμια αλλαγη ποτε τρωει και ποτε οχι,κανω υπομονη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη είπε:
καλα ειμαστε ποπη μου,τα ιδια καμια αλλαγη ποτε τρωει και ποτε οχι,κανω υπομονη!!!

εφη μου να σε ρωτησω κατι?? χθες για καμια ωρα διαβαζα για την παλλινδρομηση στο ιντερνετ κ ελεγε οτι δεν ειναι απαραιτητο να κανουν εμετο τα μωρακια ...κ ελεγε ολα τα συμπτωματα ακριβως που εχουμε κ οι δυο ..στον τροπο δλδ που τρωνε..κτλ..το εξετασατε εσεις το ενδεχομενο παλλινδρομησης??

κ ελεγε οτι πολλες φορες δεν τους καθεται ουτε το γαλα το αντιαναγωγικο...

B4Itp2.png

εφακη είπε:

επισης διαβασα οτι οταν ειναι κοιμισμενα τρωνε πιο καλα κ περισσοτερη ποσοτητα αυτο που εφαρμοζω πλεον εγω να την ταιζω στον υπνο της..το δοκιμασες κ αυτο?? σου λεω μπας κ βρω τροπο να σε βοηθησω..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Γεωργια δεν μπορω ακομα να βγάλω συμπερασμα με το ξενο.. Θα δείξει.... Παντως ακομα δεν νιώθω το στηθος να με ενοχλεί ειναι νορμάλ??? Θα παρω τον γυναικολόγο μου σημερα να ρωτήσω.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

kalliopi poul είπε:
εφη μου να σε ρωτησω κατι?? χθες για καμια ωρα διαβαζα για την παλλινδρομηση στο ιντερνετ κ ελεγε οτι δεν ειναι απαραιτητο να κανουν εμετο τα μωρακια ...κ ελεγε ολα τα συμπτωματα ακριβως που εχουμε κ οι δυο ..στον τροπο δλδ που τρωνε..κτλ..το εξετασατε εσεις το ενδεχομενο παλλινδρομησης??

κ ελεγε οτι πολλες φορες δεν τους καθεται ουτε το γαλα το αντιαναγωγικο...

kalliopi poul είπε:
επισης διαβασα οτι οταν ειναι κοιμισμενα τρωνε πιο καλα κ περισσοτερη ποσοτητα αυτο που εφαρμοζω πλεον εγω να την ταιζω στον υπνο της..το δοκιμασες κ αυτο?? σου λεω μπας κ βρω τροπο να σε βοηθησω..

να σου πω ποπη μου υπερηχο δεν καναμε αλλα και εγω και ο γιατρος πιστευουμε οτι δεν ειναι παλλινδρομηση εκτοσ απο τον εμετο που εμενα δεν κανει δεν τα κανει ολα αυτα σε ολα τα γευματα του!!!οταν κοιματε τρωει καλητερα αλλα την μερα δεν πολυ κοιμαται ετσι δυσκολο να γινει και αυτο.φυσικα εμεις εχουμε και κολικουσ το απογευμα που χειροτερευουν την κατασταση!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε??

θεικη ατακα του αντρα μου πρωι πρωι: μου λεει ποπη θα μου κανεις καφε να πιω?? του λεω ναι σε λιγο...πιανω εγω να πλυνω πρωτα τα μπιμπερο να τα αποστειρωσω κ στο καπακι μου λεει μου εκανες καφε?? του λεω οχι ακομα κ τι απανταει?? : αμαν ρε ποπη δεν με βοηθας καθολου!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα!!!!!!!μιλαμε επεσα κατω ξερη απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!

969356n04i0j45gk.gif

969356n04i0j45gk.gif

B4Itp2.png

kalliopi poul είπε:
κοριτσια να σας πω κατι να γελασετε??

θεικη ατακα του αντρα μου πρωι πρωι: μου λεει ποπη θα μου κανεις καφε να πιω?? του λεω ναι σε λιγο...πιανω εγω να πλυνω πρωτα τα μπιμπερο να τα αποστειρωσω κ στο καπακι μου λεει μου εκανες καφε?? του λεω οχι ακομα κ τι απανταει?? : αμαν ρε ποπη δεν με βοηθας καθολου!!!!!!!!!!!!!! χα χα χα!!!!!!!μιλαμε επεσα κατω ξερη απο τα γελια!!!!!!!!!!!!!

969356n04i0j45gk.gif

969356n04i0j45gk.gif

καλα μιλαμε οι αντρες μας δινουν ρεσιταλ!!!!!χαχαχχαχ

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εφακη είπε:
να σου πω ποπη μου υπερηχο δεν καναμε αλλα και εγω και ο γιατρος πιστευουμε οτι δεν ειναι παλλινδρομηση εκτοσ απο τον εμετο που εμενα δεν κανει δεν τα κανει ολα αυτα σε ολα τα γευματα του!!!οταν κοιματε τρωει καλητερα αλλα την μερα δεν πολυ κοιμαται ετσι δυσκολο να γινει και αυτο.φυσικα εμεις εχουμε και κολικουσ το απογευμα που χειροτερευουν την κατασταση!!!

ααα εχετε ακομα κολικους?? εμενα με το που μπηκε στον 3 σταματησαν ευτυχως Παναγιτσα μου!!!κ μενα δεν τα κανει σε ολα τα γευματα...απλα προσπαθω να βρω μια ακρη κ για σενα...πολυ παραξενο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

kalliopi poul είπε:
ααα εχετε ακομα κολικους?? εμενα με το που μπηκε στον 3 σταματησαν ευτυχως Παναγιτσα μου!!!κ μενα δεν τα κανει σε ολα τα γευματα...απλα προσπαθω να βρω μια ακρη κ για σενα...πολυ παραξενο...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχουμε ακομα ποπη μου και πιστευω οτι φταιει και αυτο που ειναι τοσο δυσκολος τα απογευματα και κλαιει τοσο πολυ!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευχαριστώ κοριτσάκια σε όλες .....Εγώ πάντως έχω αποδεχτεί την παλλινδρόμηση και ελπίζω στον 6 μήνα που θα αρχίσουν οι κρέμες να ναι καλύτερα τα πράγματα αν και με το αντιαναγωγικο πάμε καλά ....

ρε κορίτσια συγνώμη κιόλας έχετε αδιαθετήσει κανονικά ?εγώ ακόμα όχι κάνω μικτό τρόπο σίτισης θηλάζω και δίνω και φόρμουλα.....

HXSnp2.png

dini είπε:
ευχαριστώ κοριτσάκια σε όλες .....Εγώ πάντως έχω αποδεχτεί την παλλινδρόμηση και ελπίζω στον 6 μήνα που θα αρχίσουν οι κρέμες να ναι καλύτερα τα πράγματα αν και με το αντιαναγωγικο πάμε καλά ....

ρε κορίτσια συγνώμη κιόλας έχετε αδιαθετήσει κανονικά ?εγώ ακόμα όχι κάνω μικτό τρόπο σίτισης θηλάζω και δίνω και φόρμουλα.....

εγω αδιαθετισα κανονικα αλλα δεν θηλασα καθολου!!!!νινα μου εγω θα ξεκινησω κρεμα απο τον 4 μηνα αφου δεν το θελει το γαλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...