Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ τι κάνετε ? Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ......εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλά είμαι δουλειά και νιώθω θα σκάσω απο στεναχώρια από την μία είναι η γιορτή που κανονικά αν ζούσε ο Κωνσταντίνος μου θα είχαμε γιορτή και από την άλλη η μητέρα μου πια δεν θα μπορεί να κρατάει το μωρό λόγω δουλειάς της και ψάχνω παιδικούς σταθμούς ή γυναίκα......

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σας!!! Χτες κοιμηθηκε η μπεμπα ολα οκ αλλα οταν ξύπνησε κ φαγαμε κ την άλλαξα μετα ο απο πανω αρχισε να κανει θορύβους κ να χτυπάει σαν σίδερα κατι... Ελεος!!!! Μετα μεχρι να κοιμηθεί περασε ωρα.... Ουφ κ ερχεται καλοκαιρι κ θα εχουμε φασαρία πολυ στο μπαλκόνι του...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πόπη κ Νινα καλημερα!!!

Πόπη μου κανε κ τον υπερηχο να δεις. Ολα θα φτιάξουν σε λιγο καιρο.

Νίνα μου τι να πω? Συλλυπητήρια κ παλι βρε κοπέλα μου.... Εχεις την μπεμπουλα τωρα να σε ανεβάζει στα ουράνια!!! Οσο για το ποιος θα την κρατάει αν ηταν η κουνιαδα μου Αθηνα θα σου πρότεινα αυτη. Αλλα για καλοκαιρι βρηκε δουλεια στην Κρήτη.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Α δεν σας είπα.... Χτες γέννησε μια ξαδερφη μου κ πηγα να την δω. Εκει που γεννησα κι εγω... Ρε κοριτσια αν σας πω οτι ζηλεψα θα το πίστεψετε?? Αφήστε που το μωρακι μου φάνηκε πολυ πολυ μικρο σε σχεση με την μικρούλα μου...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ τι κάνετε ? Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν ......εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλά είμαι δουλειά και νιώθω θα σκάσω απο στεναχώρια από την μία είναι η γιορτή που κανονικά αν ζούσε ο Κωνσταντίνος μου θα είχαμε γιορτή και από την άλλη η μητέρα μου πια δεν θα μπορεί να κρατάει το μωρό λόγω δουλειάς της και ψάχνω παιδικούς σταθμούς ή γυναίκα......

καλημερα Νινα μου!!

ωχ πολυ δυσκολο να μην εχεις ατομο να σε κραταει το μωρο απο την στιγμη που δουλευεις..ελπιζω να βρεθει λυση τουλαχιστον καποια γυναικα εμπιστοσυνης σας!! μην στεναχωριεσαι κοπελα μου θετικη σκεψη για να σου πανε ολα καλα!!

συγνωμη που ρωταω εχασες καποιο αγαπημενο σου προσωπο??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα Νινα μου!!

ωχ πολυ δυσκολο να μην εχεις ατομο να σε κραταει το μωρο απο την στιγμη που δουλευεις..ελπιζω να βρεθει λυση τουλαχιστον καποια γυναικα εμπιστοσυνης σας!! μην στεναχωριεσαι κοπελα μου θετικη σκεψη για να σου πανε ολα καλα!!

συγνωμη που ρωταω εχασες καποιο αγαπημενο σου προσωπο??

Κωνσταντίνο- Μάριο είχαμε βαφτίσει τον μπέμπη που έχασα από όγκο στο κεφαλάκι του όταν ήταν 2,5 μηνών πέρισυ οπότε είναι λίγο βαριά μέρα ...... Ψάχνω γυναίκα μήπως ξέρει καμμία να μου προτείνει ? Μένω Αθήνα και συγκεκριμένα Καλλιθέα .....

HXSnp2.png

Καλημερα σας!!! Χτες κοιμηθηκε η μπεμπα ολα οκ αλλα οταν ξύπνησε κ φαγαμε κ την άλλαξα μετα ο απο πανω αρχισε να κανει θορύβους κ να χτυπάει σαν σίδερα κατι... Ελεος!!!! Μετα μεχρι να κοιμηθεί περασε ωρα.... Ουφ κ ερχεται καλοκαιρι κ θα εχουμε φασαρία πολυ στο μπαλκόνι του...
Α δεν σας είπα.... Χτες γέννησε μια ξαδερφη μου κ πηγα να την δω. Εκει που γεννησα κι εγω... Ρε κοριτσια αν σας πω οτι ζηλεψα θα το πίστεψετε?? Αφήστε που το μωρακι μου φάνηκε πολυ πολυ μικρο σε σχεση με την μικρούλα μου...

καλημερα δωρακι μου!! δλδ ελεος ο απο πανω μου ρχεται να ερθω εκει κ να τον δειρω...αμαν τοσους μηνες σας εχει πρηξει...δλδ δεν καταλαβαινει?? εγω δεν θα το αφηνα ετσι..αντε μην φωναζα κ καμια αστυνομια που διαταρασει τις ωρες κοινης ησυχιας,,μηδεν σεβασμος..πολυ τσατιστηκα τωρα...

να σας ζησει δωρακι μου γερο να ειναι να το χαιρεστε!! κοριτσακι εκανε?? αχ καλε κ εγω θα ζηλευα..βλεπω εγκυες γυναικες κ αναπολω τις καλες ασχημες στιγμες που περνουσα!!! 2 φιλοι μας περιμενουν παιδι κ τις ζηλευω που ειναι σε αυτη την φαση!!

B4Itp2.png

Κωνσταντίνο- Μάριο είχαμε βαφτίσει τον μπέμπη που έχασα από όγκο στο κεφαλάκι του όταν ήταν 2,5 μηνών πέρισυ οπότε είναι λίγο βαριά μέρα ...... Ψάχνω γυναίκα μήπως ξέρει καμμία να μου προτείνει ? Μένω Αθήνα και συγκεκριμένα Καλλιθέα .....

ωχ συγνωμη που σε εφερα σε δυσκολη θεση Νινα μου ,,,μεσα απο την καρδια μου συλληπητηρια να σκεφτεσαι την μπεμπουλα σου τωρα κοριτσι μου να σε δινει ευτυχια !!!πολυ σκληρο ολο αυτο που περασες μακρυα απο ολες τις μανουλες ...ο Θεος να σου δινει δυναμη!!

θελεις να ρωτησω τον κουνιαδο μου εμενε καλλιθεα μεχρι πριν 6μηνες μηπως εχει καποια γνωστη απο εκει??

B4Itp2.png

ωχ συγνωμη που σε εφερα σε δυσκολη θεση Νινα μου ,,,μεσα απο την καρδια μου συλληπητηρια να σκεφτεσαι την μπεμπουλα σου τωρα κοριτσι μου να σε δινει ευτυχια !!!πολυ σκληρο ολο αυτο που περασες μακρυα απο ολες τις μανουλες ...ο Θεος να σου δινει δυναμη!!

θελεις να ρωτησω τον κουνιαδο μου εμενε καλλιθεα μεχρι πριν 6μηνες μηπως εχει καποια γνωστη απο εκει??

γιατί όχι αν βρώ γυναίκα εχει καλώς αν όχι θα την πάω παιδικό στην δουλειά μου κοντά την Λυκόβρυση......Μην σε ανησυχεί απλά μίλησα γιατί πίστευα ότι το θυμόσαστε όλες

HXSnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και να χαίρεστε όσους έχετε.

Νίνα μου ότι και να πω είναι λίγο έναν άγγελο έχετε στον ουρανό και σας προστατεύει κοπέλα μου.

Πόπη μου επανήλθες με τα σχεδιάκια σου ε?ΧΑΧΑ!Άντε κοπέλα μου να κάνετε τον υπέρηχο να ξενοιάσεις κι εσύ να δεις πως θα κάνετε καλά την μπουμπού σου.

Δώρα μου καλύτερα με το ξένο?Σε αυτό τον απο πάνω έχετε πάει ποτέ να του πείτε ότι σας ενοχλεί?Για τρίξτε του λίγο τα δόντια και στη τελική μια σύσταση από την αστυνομία θα τον χαλαρώσει.

Σόνια είσαι μέσα?Τι κάνει το μωρό?

Εμείς καλά χθες έκανα πάλι πίτσα τέλεια βγήκε τα ανήψια μου τι ριμάξανε ένα κομματάκι έμεινε για τον αντρούλη μου και έκανα και ένα γλυκό πολυ δροσιστικό φαίνεται με φράουλες και θα περιμένω τον άντρα μου να το φάει να σας πω αν είναι ωραίο γιατι εγω κάνω δίαιτα και δε το δοκιμάζω γιατι θα το φάω όλο.χαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια και να χαίρεστε όσους έχετε.

Νίνα μου ότι και να πω είναι λίγο έναν άγγελο έχετε στον ουρανό και σας προστατεύει κοπέλα μου.

Πόπη μου επανήλθες με τα σχεδιάκια σου ε?ΧΑΧΑ!Άντε κοπέλα μου να κάνετε τον υπέρηχο να ξενοιάσεις κι εσύ να δεις πως θα κάνετε καλά την μπουμπού σου.

Δώρα μου καλύτερα με το ξένο?Σε αυτό τον απο πάνω έχετε πάει ποτέ να του πείτε ότι σας ενοχλεί?Για τρίξτε του λίγο τα δόντια και στη τελική μια σύσταση από την αστυνομία θα τον χαλαρώσει.

Σόνια είσαι μέσα?Τι κάνει το μωρό?

Εμείς καλά χθες έκανα πάλι πίτσα τέλεια βγήκε τα ανήψια μου τι ριμάξανε ένα κομματάκι έμεινε για τον αντρούλη μου και έκανα και ένα γλυκό πολυ δροσιστικό φαίνεται με φράουλες και θα περιμένω τον άντρα μου να το φάει να σας πω αν είναι ωραίο γιατι εγω κάνω δίαιτα και δε το δοκιμάζω γιατι θα το φάω όλο.χαχα!

καλημερα γεωργια μου!! χα χα ναι τα φερατε στο προσκηνιο παλι..αντε να μην ειναι μουντες οι σελιδες μας!!!!! να μπει κ λιγο χρωμα στο καφε μας!!χε χε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ανυπομονω για τον υπερηχο να μπουμε σε μια ευθεια επιτελους!! αν κ η μπεμπα μου μια ετσι ειναι μια αλλιως...να σημερα δεν εχει βγαλει σταγονα γαλα...τι να πω πολυ παραξενο ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

καλημερα γεωργια μου!! χα χα ναι τα φερατε στο προσκηνιο παλι..αντε να μην ειναι μουντες οι σελιδες μας!!!!! να μπει κ λιγο χρωμα στο καφε μας!!χε χε!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ανυπομονω για τον υπερηχο να μπουμε σε μια ευθεια επιτελους!! αν κ η μπεμπα μου μια ετσι ειναι μια αλλιως...να σημερα δεν εχει βγαλει σταγονα γαλα...τι να πω πολυ παραξενο ....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ελα ντε!!!

Ναι βρε κοπέλα μου να ξέρεις επιτέλους την αιτία να μη ταλαιπωρείται το ζουζούνι σου αμαρτία είναί.Πότε θα πάτε έγραψες γιατι το έχω ρίξει στις δουλειές και μπαινοβγαίνω.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερααααααααααααααααααα

σονια μου περαστικα στην μπεμπα!!!

ποπη μου καλω υπερηχο να κανετε σημερα!!

νινα μου κουραγιο δυσκολη μερα!!!:(σιγουρα θα βρεις γυναικα αμα ψαξεις καλα.

δωρα μου εστρωσε το μωρο με το ξενο γαλα??

γεωργια μου γειααααααααα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...