Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σας καληνυχτω κ εγω!!Τον ταισε ο Γιαννης και παω να δω ποτε θα κοιμηθουμε...Φιλακια τα λεμε αυριο με το καλο!

Περαστικα σας Σονια μου!

Ευχαριστώ πολύ για τα περαστικά. Περίμενω λίγο στις 12 κλείνει 3ωρο από το Ντεπόν να δώ αν ανέβασε πάλι. Αλλίως θα δώ στις 3 πάλι. Μέχρι τότε ο σύζυξ θα κάτσει και θα ελέγχει την θερμοκρασία της. Εγώ θα πάω να την πέσω για να κάνουμε αλλαγή βάρδιας μετά. Θα χτυπήσω γερμανικό νούμερο μετά.

Καλό βράδυ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Σονια μου πολυ το λυπαμαι το κοριτσακι σου να γινει γρηγορα καλα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.Καλη δυναμη

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωργία μου. Την δύναμη την χρειάζονται πάντα οι μανούλες και ένα παραπάνω όταν έχουν άρρωστα μωράκια.

Καλό βράδυ.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Κοριτσια τι κάνετε??

Σημερα εδωσα ξενο στη μπεμπα κ χρειάστηκε μονο δυο φορες να βγάλω με το θηλαστρο κ αυτο απο λιγο απο το καθε στηθος για να τα νιώσω πλαδαρα... Κ εβγαλα μονο 110 μλ απο πρωι κ απογευμα κ απο τα δυο... Φανταστείτε πείνα η μπεμπα που ειχε τοσο καιρο.... Δεν ξέρω πως θα το κόψωαν παρω χάπι ή οχι. Μαλλον φυσικα...

Σοφία μου αυτό θα κανεις που κανεις θα μειωνεις γεύματα και μόνο όταν αισθάνεσαι το στήθος σου βαρύ και γενικά δυσφορείς θα βγάζεις λίγο με το χέρι αλλά λίγο ε?Και έτσι σιγά σιγά θα μειώνεις μέχρι να φτάσεις σε ένα γεύμα την ημέρα από το στήθος και στο τέλος θα το κόψεις κι αυτό ανάλογα με τα γεύματα που του δίνεις κανένα μήνα διαρκεί όταν δίνεις 3 γεύματα την ημέρα.

σας διαβαζω που λετε για τον θυλασμο.. εγω έκανα αυτο που λεεί η Γεωργια και μου κόπηκε, αλλά ξεκινησα μεικτό και μου πηρε περιπου ενα μηνα να το κόψω τελειος, παντως ο μπεμπης όταν τον εβαζα να θηλασει εκλαιγε όποτε καταλαβα οτι μειωθεικε κατα πολύ η παραγωγη μου και δεν του ξαναεδωσα...

Να τα χαιρόμαστε κοπέλα μου και της Ελευθερίας σήμερα ε?Χιλιόχρονες να είναι και οι δικες μας και όλα τα μωράκια να τα φυλάει η Παναγία.

Σα χθες μου φαίνεται που μου έστειλες μην. ότι γέννησες!

Οντως και της Ελευθεριας..Να της ζησει!Πω πω πως περναει ο καιρος..Εχθες βλεπαμε τα βιντεκια απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος..Σα χθες ηταν!

Εγω τωρα του δινω μονο 1 γευμα την ημερα.σημερα δεν του εδωσα καθολου.Πως θα κοπει εντελως χωρις να παθω καμια ζημια?

να σας ζησουν τα μωρακια σας!!!! κι εμεις αυριο δηλαδη σε λίγα λεπτα γινομαστε 4 μηνων... ποπο μεγαλωνουμε....

σας καληνυχτω!!! φιλια σε όλες...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγω εκανα βλακεία που δεν εδωσα στηθος σημερα??? Εβγαλα ομως με το θηλαστρο... Αν σηκωθεί το βραδυ να δώσω στηθος???

Δώρα δεν έδωσες καθόλου σήμερα; Αν έβγαλες με το θήλαστρο μετράει για γεύμα. Δεν μπορείς να πείς απλά το κόβω και τελείωσε. Θέλει λίγο ομαλά για να πάρει το μήνυμα ο οργανισμός να μην παράγει άλλο. Χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω ο φυσικός αποθηλασμός αλλά αν γίνει ομάλα δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Δώρα δεν έδωσες καθόλου σήμερα; Αν έβγαλες με το θήλαστρο μετράει για γεύμα. Δεν μπορείς να πείς απλά το κόβω και τελείωσε. Θέλει λίγο ομαλά για να πάρει το μήνυμα ο οργανισμός να μην παράγει άλλο. Χρειάζεται λίγο χρόνο παραπάνω ο φυσικός αποθηλασμός αλλά αν γίνει ομάλα δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Εβγαλα με το θηλαστρο πρωι κ απογευμα κ λιγο τωρα κ απο τα δυο καθε φορα... Δεν τα ένιωσα πολυ πρησμενα... Αυριο τωρα τι να κανω??? Να δώσω ας πουμε εναλλάξ γεύματα?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα σας. Τί κάνετε; Εμείς δεν είμαστε καλά. Η μπέμπα το πρωί στις 6 που ξύπνησε είχε 38 πυρετό. Δεν τις έδωσα τίποτα και έπεσε μετά από λίγο μόνος του. Όλη την ημέρα είχε από 37 εώς 37μισό. Τώρα πρίν από λίγο ανέβασε πάλι 38 και τις έδωσα Ντεπόν. Να δούμε πώς θα πάμε την νύχτα. Έχει και πολλές μύξες. Πήρα τηλ τον παιδίατρο και μου είπε αν συνεχίσει να έχει πυρετό να την πάω αύριο το πρωί να την δεί. Και είπε ότι μάλλον τα πράσινα κακάκια της ήταν ίωση που τώρα πλέον εκδηλώθηκε. Θα δούμε. Τώρα περιμένω να της πέσει ο πυρετός.

Βούλα άλλο είναι το πορτ-μπεμπέ και άλλο το κάθισμα του αυτοκινήτου. Το πορτ-μπεμπέ είναι αυτό http://img855.imageshack.us/img855/189/dsc02706j.jpg http://img821.imageshack.us/img821/5417/dsc02707o.jpg και το μωρό είναι μέσα ξαπλωμένο και το βλέπεις εσύ. Αυτό είναι μέχρι 10 κιλά και δένει και στο αυτοκίνητο. Το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι αυτό http://img37.imageshack.us/img37/5445/dsc02702t.jpg http://img339.imageshack.us/img339/4701/dsc02703y.jpg http://img221.imageshack.us/img221/4963/dsc02705o.jpg στο οποίο το μωρό είναι καθισμένο και πάλι το βλέπεις εσύ. Το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι μέχρι 13 κιλά. Και φυσικά είναι για το αυτοκίνητο.

Αυτά είναι Peg perego όπως το καρότσι που έχεις βάλει στην αγγελία. Για άλλες μάρκες είναι άλλα σχέδια.

Το κάθισμα αυτοκινήτου καινούργιο έχει περίπου 180? και το πορτ-μπεμπέ έχει περίπου 200?

Πάντα μιλάω για Peg perego. Ποιό χρώμα έχεις εσύ; Το μαύρο που έβαλες; Τα δικά μου είναι αυτά που σου έβαλα στα λίνκ από την δικιά μου αγγελία.

Αναστασία τα καθίσματα αυτοκινήτου 0+ όπως της Peg perego είναι μέχρι 13 κιλά και όχι μέχρι 9. Περίπου στον χρόνο λένε αλλά κυρίως τα αλλάζεις λόγο ύψους και όχι βάρους. Ο γίος μου τώρα θα ξεπέρασε τα 13 κιλά και θα γίνει 3. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει στο κάθισμα αυτοκινήτου της κατηγορίας 0+. Είναι μικρό αλλά άνετα βγάζεις μέχρι περίπου το χρόνο σε αυτό.

Και εγώ στο αυτοκίνητο στον μεγάλο έχω το Besafe Izi Combi X2. Πραγματικά ακλόνητο μόλις το δέσεις. Αλλά δεν θα μας πάει μέχρι τα 4 που λέει γιατί είναι ψηλός. Ήδη ψάχνω το επόμενο. Πάλι Rear Facing όμως. Κλείνω προς το Britax Two-Way II.

Θα συμφωνίσω μαζί σου Άννα. Ούτε για αστείο τα παιδία χωρίς κάθισμα στο αυτοκίνητο. Ούτε μέχρι απέναντι να είναι να πάς. Γιατί να χτυπάς το κεφάλι σου ενώ θα μπορούσες να αποφύγεις κάτι; Ο γιος μου θα γίνει τώρα 3 και ήδη έχουμε 3 καθίσματα και πάμε για το τέταρτο που θα είναι μέχρι 25 κιλά πλέον.

Αναστασία ανάλογα την μάρκα του καθίσματος. Στο Besafe το ανάποδο που έχω εγώ, που είναι από 0-18 κιλά, βγάζεις το παιδί από το κάθισμα όταν το πίσω μέρος της πλάτης είναι στο ύψος των ματιών του παιδιού. Έχεις λίγα εκατοστά δηλαδή πάνω από το κάθισμα. Αλλά ξαναλέω είναι ανάλογα το κάθισμα. Πάντα το λέει στις οδηγίες του καθίσματος. Εμείς τώρα είμαστε περίπου 106cm και είναι ίσα ίσα στο κάθισμα αλλά μπορώ να τον κρατήσω εκεί μέχρι να γίνει 110cm. Οπότε έχω λίγο ακόμα για το επόμενο. Ευτυχώς γιατί κοστίζουν τα άτιμα.

Γεια σου Σονια!!

Εγω τα αγορια τα εχω δεμενα με τις ζωνες τις κανονικες εννοειται.Αφου ειναι μεγαλα πια!!:P:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εβγαλα με το θηλαστρο πρωι κ απογευμα κ λιγο τωρα κ απο τα δυο καθε φορα... Δεν τα ένιωσα πολυ πρησμενα... Αυριο τωρα τι να κανω??? Να δώσω ας πουμε εναλλάξ γεύματα?

Ακόμα εδώ γύρω περιφέρομαι.

Ναι θα ήταν καλή ιδέα να δίνεις εναλάξ τα γέυματα. Ένα στήθος ένα μπουκάλι. Θα δείς πώς θα συμπεριφερθεί και το στήθος σου και μετά αναλόγως θα αρχίσεις να αφαιρείς στήθος και να προσθέτεις μπουκάλι. Ένα γεύμα την εβδομάδα αν βγάζεις είναι ο συντηρητικός τρόπος αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και ένα γεύμα στις 3 μέρες αν δεν το βλέπεις να σε ζορίζει.

Αν δηλαδή η μπέμπα τρώει 6 γεύματα το 24ωρο σήμερα και για τρείς μέρες θα δώσεις 5 στήθος και ένα μπουκάλι. Μετά από τρείς μέρες θα δώσεις 4 στήθος και 2 μπουκάλι. Μετά από τρείς μέρες πάλι 3 στήθος και 3 μπουκάλι. Θα μειώνεις το στήθος και θα προσθέτεις μπουκάλι. Και έτσι θα το κόψεις στο τέλος. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό πρόγραμμα-εσύ θα το προσαρμώσεις στον οργανισμό σου.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Άννα. Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι. Εγώ στο αυτοκίνητο τους έχω όλους δεμένους με τις ζώνες. Έχω κατεβάσει άτομο γιατί δεν ήθελε να βάλει ζώνη. Το αυτοκίνητό μας σφυρίζει αν δεν βάλεις ζώνη και ξεκινήσεις και ο γιος μου έμαθε και αν ακούει το ηχητικό σήμα φωνάζει ' Ζώνη, ποιός δεν έβαλε ζώνη;'

Πάντα το είχα αυτό με τις ζώνες αλλά πριν πέντε χρόνια ήμουν σε τροχαίο και το αυτοκίνητο που ήμασταν μέσα προσγειώθηκε στο πλάι. Εγώ καθόμουν πίσω από τον οδηγό και φορούσα ζώνη. Όταν το αυτοκίνητο πλέον σταμάτησε στο πλάι ήμουν από την επάνω πλευρά και κυριολεκτικά κρεμόμουν από την ζώνη και βγήκα από το παράθυρο. Αν δεν είχα ζώνη φορεμένη που θα ήμουν; Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Εδώ σε εμάς ήταν σταματημένο αυτοκίνητο στο φανάρι και ήρθε άλλο από πίσω και το χτύπησε. Σκοτώθηκε το παιδάκι τους 7 χρόνων γιατί ήταν στο πίσω κάθισμα χωρίς ούτε ζώνη. Ο παππούς του ακόμα και σήμερα λέει μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να έβαζα τις φωνές στον γιο μου που δεν είχε κάθισμα στο παιδί. Γι αυτό πάντα φωνάζω για τις ζώνες.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Σονια περαστικα στη μπεμπα σου!

Ευχαριστώ πολύ. Τώρα την είδα στο 3ωρο δεν ανέβασε. Θα δούμε τώρα στο 6ωρο απο την ώρα που την έδωσα ντεπόν.

Πάω Άννα για να ξεκουραστώ λίγο. Τα λέμε αύριο.

Καληνύχτα.

bXk5p2.png

Tm55p3.png

h1d6.png

Καλημέρα σας! εδω ειμαι πάλι. Η μπουμπού μου συνεχίζει την ολιγοφαγία, το Σαββατο πηρα τον παιδιατρο και μου ειπε να μην ανησυχώ και οτι δεν ειναι απαραιτητο να παίρνουν συνεχεια βάρος. Πολυ cool παιδίατρο έχω! Μου ειπε να την παω σημερα να τη δει και επι της ευκαιριας να κάνουμε τα δεύτερα εμβόλια....γκρρρρ...κανονικα ειχα άλλη μια εβδομάδα και τώρα μου ηρθε ξαφνικό που θα παω πάλι να τρυπήσουν το παιδάκι μου.

qTHtp2.png

Ακόμα εδώ γύρω περιφέρομαι.

Ναι θα ήταν καλή ιδέα να δίνεις εναλάξ τα γέυματα. Ένα στήθος ένα μπουκάλι. Θα δείς πώς θα συμπεριφερθεί και το στήθος σου και μετά αναλόγως θα αρχίσεις να αφαιρείς στήθος και να προσθέτεις μπουκάλι. Ένα γεύμα την εβδομάδα αν βγάζεις είναι ο συντηρητικός τρόπος αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και ένα γεύμα στις 3 μέρες αν δεν το βλέπεις να σε ζορίζει.

Αν δηλαδή η μπέμπα τρώει 6 γεύματα το 24ωρο σήμερα και για τρείς μέρες θα δώσεις 5 στήθος και ένα μπουκάλι. Μετά από τρείς μέρες θα δώσεις 4 στήθος και 2 μπουκάλι. Μετά από τρείς μέρες πάλι 3 στήθος και 3 μπουκάλι. Θα μειώνεις το στήθος και θα προσθέτεις μπουκάλι. Και έτσι θα το κόψεις στο τέλος. Αυτό είναι ένα ενδεικτικό πρόγραμμα-εσύ θα το προσαρμώσεις στον οργανισμό σου.

Σόνια σε διάβασα, τι έπαθε το νινάκι σου? είναι καλύτερα σήμερα? περαστικά!

Δε μου λες, αυτα που λες για τη μειωση του θηλασμου μπορώ να τα κάνω κι εγώ για να σταματήσω? βγάζω με θήλαστρο 5 φορές τη μέρα, μπορώ κι εγώ να μειώνω κάθε 3 μερες απο 1 άντληση?

qTHtp2.png

καλημερα κ απο εμενα !!!! τι κανετε?? εμας σημερα περιμενω να με παρει την ο παιδιατρος να μας κλεισει ραντεβου για υπερηχο ,,,μιλησα πριν μαζι του θα κανουμε κ τον υπερηχο να δουμε το γινεται...το βραδυ παλι επεσε τρελο ξενυχτι κοιμηθηκαμε στις 12και κατι ξυπνησε 3.30 κ με πηγε μεχρι της 7 το πρωι το ματι γαριδα...ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε 8.30..ουφ μου λειπει πολυ υπνος...τι βαρβαρο ωραριο ειναι αυτο???

γεωγια μου θηριο με εκανες κ θυμηθηκα τους παλιους καλους καιρους με τις φατσουλες που βαζαμε!! α καλα που μας τα θυμισε η αναστασια μας θα αρχισω παλι να ανεβαινει λιγο η ψυχολογια μας!! χε χε χε!

σονια μουπεραστικα σας κοπελα μου πολυ στεναχωριεμαι οταν τα μωρακια ταλαιπωρουνται ευχομαι σημερα να ειστε καλυτερα κ να περασει γρηγορα!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...