Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας γεια σας!!Τι μου κανετε?διαβασα τα νεα σας και βλεπω οτι τα μωρακια μας ταλαιπωρουνται ε??

Ποπη μου υπομονη.Ειδα οτι ενω τη μια σταματησαν οι εμετοι , σας ξαναεπισκεφτηκαν ε?ελπιζω να σας βοηθησει ο υπερηχος και να βρειτε την αιτια του προβληματος..

Ελευθερια μου πρασινα κακακια και ανησυχεις ?Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο...

Σονια μου και εσεις πρασινα κακα?Ας ελπισουμε να ειναι μια ιωσουλα κ να περασει συντομα...

Γεωργια μου κ Αννα μια χαρα ειστε εσεις κ τα μωρα σας ε??Μπραβο στις κοριτσαρες σας..

Δωρα μου μειωνεις τον θηλασμο?Πεινουσε η μικρουλα ε?

Ελευθερια μου εχουμε κλεισει την βαφτιση για 2/9 και το ονομα του θα ειναι Δημητρης με το καλο..Θελουμε να κλεισουμε κ το τραπεζι και κατι τελευταιες λεπτομεριες και ολα τελεια...

Εν τελει την Παρασκευη βγηκα στα μαγαζια και ειδα ενα τελειο φορεμα..Το ερωτευτηκα και το Σαββατο το αγορασα..Θα το βγαλω φωτο κ θα σας το δειξω με την πρωτη ευκαιρια...

Το Σαββατο βραδυ βγηκαμε με τους κουμπαρους μας κ τον μπεμπη μας..Πηγαμε la pasteria ..Ηταν ωραια και ο μπεμπης μας εκατσε στην αγκαλια μας ευτυχως...

Σημερα πηγαμε στο εξοχικο μας στο Μεγαλο Πευκο , ειχε καλο καιρο κ ξεδωσαμε...

Μπράβο Σοφάκι που χαλάρωσες λίγο.

Κι εγω έτσι είμαι το νυφικό το διάλεξα σε 10΄μου λέγανε όλι να ψάξουμε κι αλλού κι έλεγα εγω το ερωτεύτηκα τελος και το φόρεμα της βάπτισης του γιού μου το ίδιο.Με γεια σου λοιπόν και περιμένουμε φωτό.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργια μου σημερα τα παιδακια μας εγιναν 4 μηνων ακριβως!Να τα χαιρομαστε!!Δωρα εσεις χρονια πολλα για 2 μερες πριν...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Μπράβο Σοφάκι που χαλάρωσες λίγο.

Κι εγω έτσι είμαι το νυφικό το διάλεξα σε 10΄μου λέγανε όλι να ψάξουμε κι αλλού κι έλεγα εγω το ερωτεύτηκα τελος και το φόρεμα της βάπτισης του γιού μου το ίδιο.Με γεια σου λοιπόν και περιμένουμε φωτό.

Και εγω το νυφικο με την μια το διαλεξα..Δεν ηθελα να δω αλλο και πηγα μονο σε ενα οικο νυφικων.Ειδα 2-3 σχεδια και το ραψαμε σαν αυτα με συνδυασμο.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σου Δωρα μου..Και εγω δεν ξερω πως θα το κοψω εντελως.Του δινω καθε πρωι αλλα σημερα δεν του εδωσα καθολου κ δεν ενιωσα διαφορα.Και να σκεφτεις οτι οταν του δινω στηθος μετα απο 5-10 λεπτα πινει κ το μπουκαλι ολοκληρο!!

Σοφία μου αυτό θα κανεις που κανεις θα μειωνεις γεύματα και μόνο όταν αισθάνεσαι το στήθος σου βαρύ και γενικά δυσφορείς θα βγάζεις λίγο με το χέρι αλλά λίγο ε?Και έτσι σιγά σιγά θα μειώνεις μέχρι να φτάσεις σε ένα γεύμα την ημέρα από το στήθος και στο τέλος θα το κόψεις κι αυτό ανάλογα με τα γεύματα που του δίνεις κανένα μήνα διαρκεί όταν δίνεις 3 γεύματα την ημέρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου σημερα τα παιδακια μας εγιναν 4 μηνων ακριβως!Να τα χαιρομαστε!!Δωρα εσεις χρονια πολλα για 2 μερες πριν...

Να τα χαιρόμαστε κοπέλα μου και της Ελευθερίας σήμερα ε?Χιλιόχρονες να είναι και οι δικες μας και όλα τα μωράκια να τα φυλάει η Παναγία.

Σα χθες μου φαίνεται που μου έστειλες μην. ότι γέννησες!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω το νυφικο με την μια το διαλεξα..Δεν ηθελα να δω αλλο και πηγα μονο σε ενα οικο νυφικων.Ειδα 2-3 σχεδια και το ραψαμε σαν αυτα με συνδυασμο.

Ετσι ίδιες είμαστε εγω το είδα και το πήρα ήταν και προσφορά 500 € η αγορά!

Αλλά λέω και τον άντρα μου έτσι κεραυνοβόλα τον ερωτεύτηκα στο φόρεμα θα κολλήσω χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Να τα χαιρόμαστε κοπέλα μου και της Ελευθερίας σήμερα ε?Χιλιόχρονες να είναι και οι δικες μας και όλα τα μωράκια να τα φυλάει η Παναγία.

Σα χθες μου φαίνεται που μου έστειλες μην. ότι γέννησες!

Οντως και της Ελευθεριας..Να της ζησει!Πω πω πως περναει ο καιρος..Εχθες βλεπαμε τα βιντεκια απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος..Σα χθες ηταν!

Εγω τωρα του δινω μονο 1 γευμα την ημερα.σημερα δεν του εδωσα καθολου.Πως θα κοπει εντελως χωρις να παθω καμια ζημια?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ετσι ίδιες είμαστε εγω το είδα και το πήρα ήταν και προσφορά 500 ? η αγορά!

Αλλά λέω και τον άντρα μου έτσι κεραυνοβόλα τον ερωτεύτηκα στο φόρεμα θα κολλήσω χαχαχα!

Μπραβο βρε τσακαλι..Ολα ετσι γρηγορα..εγω το διαλεξα με την μια αλλα οπως ειπα κ πριν το ραψαμε συμφωνα με 2-3 σχεδια που ειχαν.δεν παιδευτηκα καθολου , ειμαι ευκολη στις επιλογες μου...αλλα εκανε 1500 ευρω..χαχα!Παλι ξηλωθηκε ο γαμπρος!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Οντως και της Ελευθεριας..Να της ζησει!Πω πω πως περναει ο καιρος..Εχθες βλεπαμε τα βιντεκια απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος..Σα χθες ηταν!

Εγω τωρα του δινω μονο 1 γευμα την ημερα.σημερα δεν του εδωσα καθολου.Πως θα κοπει εντελως χωρις να παθω καμια ζημια?

Θα του δινεις αυτο το ενα γευμα για μια εβδομαδα μετα θα το κοψεις κι αυτο κι οταν αισθανεσαι το στηθος σου βαρυ και γεματο θα βγαζεις λιγο με το χερι και σε λιγο θα κοπει σε ενα μηνα το πολυ γιατι με ενα μονο γευμα αφου εκανες μεικτο ηδη θα εχει μειωθει πολυ.Μιλα και τη γυναικολογο σουνα στα πει καλυτερα εγω εμπειρικα στα λεω εκεινη θα στα πει καλυτερα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μπραβο βρε τσακαλι..Ολα ετσι γρηγορα..εγω το διαλεξα με την μια αλλα οπως ειπα κ πριν το ραψαμε συμφωνα με 2-3 σχεδια που ειχαν.δεν παιδευτηκα καθολου , ειμαι ευκολη στις επιλογες μου...αλλα εκανε 1500 ευρω..χαχα!Παλι ξηλωθηκε ο γαμπρος!!

Εμας τοσο εκανε το γαμπριατικο γιατι ο αντρας μου εραψε παραδοσιακη κρητικη στολια και στιβανια χαχαχα

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Σονια μου περαστικα σας κοπελα μου.Απο τη μια κριμα το μωρακι σου να εχει πυρετουλι απο την αλλη σου φευγει το αγχος για τα κακα της για οτιδηποτε αλλο.

Θα περιμενουμε νεα σας αυριο.Καλο και ησυχο ξημερωμα να εχετε.

Φιλια

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωργία. Η καϋμένη έχει και την μυτούλα της και παιδεύεται αρκετά. Το ντεπόν για να πιούμε 3cc είπαμε αμάν. Πολύ κλάμα. Πάλι καλά που από όρεξη πάμε καλά και θηλάζει κανονικά στα 3ωρα της ή και λίγο πιο νωρίς. Αλλά σήμερα την έπιασε μανία και με δαγκώνει μόλις τελειώνει τον θηλασμό. Κλείνει το στόμα της με μανία. Τώρα μόλις κατάφερα να την κοιμήσω. Θέλει κούνημα και αγκαλιά και πάλι παραπονιέται σαν κάτι να την πονάει. Τώρα την πονάει ο λαιμός της, τα δόντια της ή είναι η μύξα της; Μακάρι να ήξερα! Με κοιτάει μέσα στα μάτια και κλαψουρίζει σαν γατάκι από παράπονο. Για να δούμε τί θα πεί ο παιδίατρος αύριο. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Παρόλο που ταλαιπωρείται μακάρι να είναι τα κακάκια της από αυτό. Όχι ότι τώρα ξέρουμε τί έχει αλλά μόνο να λέμε. Ελπίζω να κοιμηθεί καλά τώρα. Είχε και πολλές ώρες ξύπνια. Σχεδόν από τις 6 το απόγευμα για αυτήν είναι πάρα πάρα πολύ. Ευτυχώς κοιμήθηκε πολύ ο άντρας μου το μασημέρι και θα μείνει τώρα αυτός ξύπνιος να παρακολουθεί τον πυρετό της για να κοιμηθώ λίγο εγώ. Γιατί αύριο έχει και δουλειά και τρέξιμο από το πρωί στον γιατρό. Θα σας πώ τα νέα μας αύριο.

Καλό και ξεκούραστο βράδυ σε όλες μας.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Εμας τοσο εκανε το γαμπριατικο γιατι ο αντρας μου εραψε παραδοσιακη κρητικη στολια και στιβανια χαχαχα

Ουαου τελεια..Και ο Γιαννης εχει στολες παραδοσιακες αλλα σιγουρα οχι σαν το δικο σας γαμπριατικο..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σας καληνυχτω κ εγω!!Τον ταισε ο Γιαννης και παω να δω ποτε θα κοιμηθουμε...Φιλακια τα λεμε αυριο με το καλο!

Περαστικα σας Σονια μου!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Σοφία αυτό που λέει και η Γιωργία θα κάνεις. Στον γιο μου όταν ήθελα πλεον να το κόψω είχα 2 γεύματα την ημέρα, πρωί-βράδυ. Άρχισα να αφαιρώ ένα γεύμα την εβδομάδα για αρχή. Παράδειγμα Δευτέρα βράδυ δεν θήλασα. Την επόμενη εβδομάδα δεν θήλασα Δευτέρα και Τρίτη βράδυ και πάει λέγοντας. Μετά είδα ότι το στήθος προσαρμοζόταν καλά και έβγαζα ένα γεύμα κάθε 2 μέρες. Και έτσι σιγά-σιγά σταμάτησα χωρίς θέμα.

Εσύ που δίνεις μόνο ένα γεύμα την ημέρα είναι ακόμα πιο γρήγορο. Ή θα δοκιμάσεις ένα γεύμα την εβδομάδα ή θα δίνεις μέρα παρά μέρα. Θα δείς πώς προσαρμόζεται το στήθος σου και ανάλογα πράτεις.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Σε ευχαριστώ πολύ Γιωργία. Η καϋμένη έχει και την μυτούλα της και παιδεύεται αρκετά. Το ντεπόν για να πιούμε 3cc είπαμε αμάν. Πολύ κλάμα. Πάλι καλά που από όρεξη πάμε καλά και θηλάζει κανονικά στα 3ωρα της ή και λίγο πιο νωρίς. Αλλά σήμερα την έπιασε μανία και με δαγκώνει μόλις τελειώνει τον θηλασμό. Κλείνει το στόμα της με μανία. Τώρα μόλις κατάφερα να την κοιμήσω. Θέλει κούνημα και αγκαλιά και πάλι παραπονιέται σαν κάτι να την πονάει. Τώρα την πονάει ο λαιμός της, τα δόντια της ή είναι η μύξα της; Μακάρι να ήξερα! Με κοιτάει μέσα στα μάτια και κλαψουρίζει σαν γατάκι από παράπονο. Για να δούμε τί θα πεί ο παιδίατρος αύριο. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Παρόλο που ταλαιπωρείται μακάρι να είναι τα κακάκια της από αυτό. Όχι ότι τώρα ξέρουμε τί έχει αλλά μόνο να λέμε. Ελπίζω να κοιμηθεί καλά τώρα. Είχε και πολλές ώρες ξύπνια. Σχεδόν από τις 6 το απόγευμα για αυτήν είναι πάρα πάρα πολύ. Ευτυχώς κοιμήθηκε πολύ ο άντρας μου το μασημέρι και θα μείνει τώρα αυτός ξύπνιος να παρακολουθεί τον πυρετό της για να κοιμηθώ λίγο εγώ. Γιατί αύριο έχει και δουλειά και τρέξιμο από το πρωί στον γιατρό. Θα σας πώ τα νέα μας αύριο.

Καλό και ξεκούραστο βράδυ σε όλες μας.

Αχ Σονια μου πολυ το λυπαμαι το κοριτσακι σου να γινει γρηγορα καλα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου.Καλη δυναμη

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...