Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Φοβαμαι για τις συσπασεις μετα απο αυτο!!

Οταν ειχα παθει την 1η παλλινδρομη (δεν ειχα παιδια) απο το αγχος μου εκανα 2 χρονια να μεινω εγκυος!!Τοτε μου το ειχε απαγορεψει οταν εμεινα.Μετα εκανα καπακι τον 2ο, μετα ειχα παλι 2 παλινδρομες...

Τωρα το ρισκαρω???Εκανα τοσα για να την αποχτησω την πριγκιπισσα μου!!

Γι' αυτο περιμενουμε μετα πως και πως για να το χαρουμε!!!

Σκεφτομαστε και ενα ταξιδακι οι 2 μας!!!

καλα κανεις καλε προς θεου!!!! να κανεις οπως νιωθεις οτι ειναι ασφαλεστερο! ασε το σεξ για μετα! εμενα χτες μου ειπε ο καλος μου "βλεπω να μην προλαβαινεις να γεννησεις κ να σε ξανααφησω εγκυο στα καπακια":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο Χριστος και η Παναγία!! Ο Θεός να φυλάει τα κακομηρα τα παιδάκια... Αυτές δεν πρέπει να λέγονται μάνες....

Δεν θέλω να το διαβάσω γιατι θα κλαίω.... σήμερα το πρωί άκουγα στο ράδιο πως κέρδισε η ομάδα μου στο ποδόσφαιρο και έτρεχαν τα ματια μου..... που να το διαβάσω αυτό.......

Ναι, ειδες καμμια φορα που τα στελνει ο Θεος τα μωρακια??

Και αλλες προσπαθουν χρονια και δεν τα καταφερνουν....

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

δεν το πιστευω διαβασα στο internet για μια μητέρα που βίασε το 10 μηνών γιό της... δηλαδή τι να πουμε πια θεε μου....

http://xamaileonnews.blogspot.com/2011/09/10-video.html

παναγια μου!!!!!!!!!! ουτε που θελω να σκεφτω τι εννουνε τον βιασε ετσι ανημπορο που ειναι το καημενο 10 μηνων...θα ξερασω... κρεμαλααααααααααααααααααααααααααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα κανεις καλε προς θεου!!!! να κανεις οπως νιωθεις οτι ειναι ασφαλεστερο! ασε το σεξ για μετα! εμενα χτες μου ειπε ο καλος μου "βλεπω να μην προλαβαινεις να γεννησεις κ να σε ξανααφησω εγκυο στα καπακια":rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αυτο και εμενα μου το λεει!Λεει οτι πολυ συντομα θα ξαναμεινω εγκυος και θα αναγκαζομαστε να ψαχνουμε για σπιτι..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

παναγια μου!!!!!!!!!! ουτε που θελω να σκεφτω τι εννουνε τον βιασε ετσι ανημπορο που ειναι το καημενο 10 μηνων...θα ξερασω... κρεμαλααααααααααααααααααααααααααα

Και ακόμα η κρεμάλα λίγη είναι για τέτοια πράξη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

χαχαχαχ :tongue::tongue::tongue::tongue:

Λες απο εκει που δεν καθοταν, τωρα να ξαναμεινω στα καπακια?

Εεε συνηθως ετσι γινεται..και οταν γινει, θα γελαμε!!:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Και ακόμα η κρεμάλα λίγη είναι για τέτοια πράξη...

αισχος ειναι σε τι κοσμο φερνουμε τα παιδια μας!!!αλλαξετε κουβεντα και θα με παρει πολυ απο κατω

σε λιγο παω να φαω σαλατα με φετα και κρουτονια σημερα,γιατι το βραδυ ειμαστε καλεσμενοι σε μια φιλη που γιορταζει

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να κανω αλλη μετακομιση!Τα επιπλα μου ειναι 3 χρονων και εχουν κανει 3 μετακομισεις!Εεε δεν τα παιρνει και αλλη!Θελω το επομενο να ειναι και δικο μου..Θα προσπαθησω να παρω μεσω της εργατικης κατοικιας..βοηθαν καλα και τωρα που θα εχουμε και παιδι, ενα παραπανω!Αλλα λενε οτι εχουν κλεισει τα προγραμματα!Γνωριζει καμια κατι?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια αλήθεια κάνετε σεξ?? Εμεις ολο το σκεφτόμαστε και ολο καταληγουμε να μην κανουμε γιατι φοβομαστε.... Λετε αυριο να ρωτησω τον γιατρο?? Ντρεπομαι ρε γμτ..

Και αν παθει κατι το μωρο?? Αν δει.... κατι???? χα χα χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε κορίτσια αλήθεια κάνετε σεξ?? Εμεις ολο το σκεφτόμαστε και ολο καταληγουμε να μην κανουμε γιατι φοβομαστε.... Λετε αυριο να ρωτησω τον γιατρο?? Ντρεπομαι ρε γμτ..

Ειμαι σιγουρη οτι ο γιατρος σου, την εχει ακουσει πολλλεςςς φορες αυτη την ερωτησει!!Πιο παραξενο θα του φαινεται που δεν ρωτας, παρα αν ρωτησεις!:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

κατά τη διαρκεια της εγκυμοσύνης μπορείς να κάνεις ελευθερα σεξ (απαλά πραγματα και τέτοια) αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν υπήρχε θα σου το είχε πει ο γιατρός σου,,,, και μπορείς να κάνεις αν μπορείς και μέχρι να γεννήσεις....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κατά τη διαρκεια της εγκυμοσύνης μπορείς να κάνεις ελευθερα σεξ (απαλά πραγματα και τέτοια) αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν υπήρχε θα σου το είχε πει ο γιατρός σου,,,, και μπορείς να κάνεις αν μπορείς και μέχρι να γεννήσεις....

Τον τελευταιο μηνα το απαγορευουν λογω προωρου τοκετου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω δεν ειχα προβλημα κανενα στην εγκυμοσυνη... Αλλα ρε κοριτσια αν συμβει κατι μετα την επαφη θα το ριχνω σε αυτο... Τι να πω,αυριο θα τον ρωτησω για σιγουρα... Α,ρε εχουν να πεσουν..πυροτεχνηματα μετα!!!!!!!:D:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...