Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

φουσκιτσα μου ολα καλα προς το παρον,ηρεμια ταξη και ασφαλεια.Εσυ σαν να πηγες αρκετα πισω τις διακοπες σου!Τι εγινε?δεν εχει τελειωσει ακομα ο αντρας σου ή κατι αλλο?

Εσυ που δουλευες?εχεις σταματησει τωρα με αδεια κυησεως και πληρωνεσαι απο το ταμειο σου?..................οχι δεν ειμαι του ΣΔΟΕ,απο περιεργεια ρωταω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φουσκιτσα μου ολα καλα προς το παρον,ηρεμια ταξη και ασφαλεια.Εσυ σαν να πηγες αρκετα πισω τις διακοπες σου!Τι εγινε?δεν εχει τελειωσει ακομα ο αντρας σου ή κατι αλλο?

Εσυ που δουλευες?εχεις σταματησει τωρα με αδεια κυησεως και πληρωνεσαι απο το ταμειο σου?..................οχι δεν ειμαι του ΣΔΟΕ,απο περιεργεια ρωταω!

Ναι όντως πήγαμε λίγο πιο πίσω τις διακοπές μας... Είχε και δουλειά ο σύζυγος...

Σημασία έχει οτι θα πάμε!

Εγώ έχω εδώ και δυο μήνες που βγήκα σε αναρρωτική,απο το ΙΚΑ.Δούλευα πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρικών και η ορθοστασία δεν ήταν και το καλύτερο,ειδικά αν έχεις περάσει ατυχία!! Κάθε μήνα περνάς απο επιτροπή και παίρνεις αναρρωτική.Άδεια κυήσεως κανονική παίρνεις στον 7ο μήνα νομίζω...

Εσύ δουλεύεις,σταμάτησες??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι όντως πήγαμε λίγο πιο πίσω τις διακοπές μας... Είχε και δουλειά ο σύζυγος...

Σημασία έχει οτι θα πάμε!

Εγώ έχω εδώ και δυο μήνες που βγήκα σε αναρρωτική,απο το ΙΚΑ.Δούλευα πωλήτρια σε κατάστημα ηλεκτρικών και η ορθοστασία δεν ήταν και το καλύτερο,ειδικά αν έχεις περάσει ατυχία!! Κάθε μήνα περνάς απο επιτροπή και παίρνεις αναρρωτική.Άδεια κυήσεως κανονική παίρνεις στον 7ο μήνα νομίζω...

Εσύ δουλεύεις,σταμάτησες??

Eγω ειμαι ακομα σε αδεια κυησεως απο την πρωτη γεννα,δεν εχει τελειωσει ακομα εχω αλλους 2μιση μηνες.14 συνολο.Τον Οκτωβρη που τελειωνει η αδεια μου ξαναβγαινω στο καπακι για αλλους 14 μηνες, για την τωρινη εγκυμοσυνη μου.Ενα απο τα καλα που εχει το δημοσιο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Eγω ειμαι ακομα σε αδεια κυησεως απο την πρωτη γεννα,δεν εχει τελειωσει ακομα εχω αλλους 2μιση μηνες.14 συνολο.Τον Οκτωβρη που τελειωνει η αδεια μου ξαναβγαινω στο καπακι για αλλους 14 μηνες, για την τωρινη εγκυμοσυνη μου.Ενα απο τα καλα που εχει το δημοσιο!

τι τελεια!! εγω δουλευω σε μια βιοτεχνια και μολις τους ειπα οτι ειμαι εγκυος κοντεψαν να παθουν εγκεφαλικο! τα αφεντικα μου ειναι 60 χρονων κ δεν ξερουν ουτε τιμολογιο να κοψουν! μου ειπανε να σταματησω λιγες μερες πριν τον τοκετο και να επιστρεψω μολις σαραντησω. κ ολο αυτο το διαστημα να κοβω τα τιμολογια απο το σπιτι!!:shock::shock:! τελικα παραιτηθηκα γιατι τα λεφτα που επαιρνα μειον τις βενζινες που χαλαω πηγαινε-ελα ηταν για γελια!!το χειροτερο ειναι οτι δεν μ'αφηνουν να φυγω, ακομα εδω ειμαι! με χτυπαν στο φιλοτιμο κ εγω η χαζη τους λυπαμαι!!

BJVqp3.png

τι τελεια!! εγω δουλευω σε μια βιοτεχνια και μολις τους ειπα οτι ειμαι εγκυος κοντεψαν να παθουν εγκεφαλικο! τα αφεντικα μου ειναι 60 χρονων κ δεν ξερουν ουτε τιμολογιο να κοψουν! μου ειπανε να σταματησω λιγες μερες πριν τον τοκετο και να επιστρεψω μολις σαραντησω. κ ολο αυτο το διαστημα να κοβω τα τιμολογια απο το σπιτι!!:shock::shock:! τελικα παραιτηθηκα γιατι τα λεφτα που επαιρνα μειον τις βενζινες που χαλαω πηγαινε-ελα ηταν για γελια!!το χειροτερο ειναι οτι δεν μ'αφηνουν να φυγω, ακομα εδω ειμαι! με χτυπαν στο φιλοτιμο κ εγω η χαζη τους λυπαμαι!!

Αλήθεια,δεν σε αφήνουν να φύγεις??? Κοίτα η αλήθεια είναι αν είσαι φιλότιμος άνθρωπος κάθεσαι και δεν λές τίποτα... Αλλά βρε παιδί μου με την κοιλιά τούρλα τι θα κάνεις εκεί? Όμως ρε κορίτσια και τα λεφτά που χάνουμε όσα είναι αυτά δεν είναι υπόθεση?Εγώ ας πούμε περιμένω να δώ τι ποσό είναι αυτό που δίνει καθαρά και μόνο του το ΙΚΑ,να δώ αν με συμφέρει!!Όχι οτι θα επιστρέψω στην ορθοστασία αλλά όσο να ναι τα χρήματα στην εποχή που ζούμε τα σκεφτόμαστε πολύ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εσύ είσαι η περίπτωση που θα ξεχάσει τι είναι η δουλειά!!!:tongue:

Πάντως καλά είναι και στον ιδιωτικό τομέα με το ΙΚΑ,αρκεί να μην έχεις μ@%$@&ς αφεντικά!! Εγώ ευτυχώς είμαι σε μεγάλη εταιρία ηλεκτρικών που όλα τα τηρεί κατά γράμμα οπότε το μόνο πρόβλημα μου είναι οι μα@%@^ς του ΙΚΑ να βγάλεις άκρη στο χάος τους!!!

Αλήθεια εσύ που έχεις μωράκι για πες μου πότε περίπου το καταλαβαίνεις να κουνιέται? Να κλωτσάει? Και πως είναι η πρώτη φορά,τι αισθάνεσαι? Πολλά ρωτησα ε??Απλά τα έχεις πρόσφατα κ σίγουρα τα θυμάσαι...:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αλήθεια,δεν σε αφήνουν να φύγεις??? Κοίτα η αλήθεια είναι αν είσαι φιλότιμος άνθρωπος κάθεσαι και δεν λές τίποτα... Αλλά βρε παιδί μου με την κοιλιά τούρλα τι θα κάνεις εκεί? Όμως ρε κορίτσια και τα λεφτά που χάνουμε όσα είναι αυτά δεν είναι υπόθεση?Εγώ ας πούμε περιμένω να δώ τι ποσό είναι αυτό που δίνει καθαρά και μόνο του το ΙΚΑ,να δώ αν με συμφέρει!!Όχι οτι θα επιστρέψω στην ορθοστασία αλλά όσο να ναι τα χρήματα στην εποχή που ζούμε τα σκεφτόμαστε πολύ!!

Ακομα δεν εχεις πληρωθει δηλαδη απτο ΙΚΑ?τα παιρνεις ολα μαζεμενα?πως γινεται, δεν ξερω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ακομα δεν εχεις πληρωθει δηλαδη απτο ΙΚΑ?τα παιρνεις ολα μαζεμενα?πως γινεται, δεν ξερω!

Για τον ένα μήνα πληρώθηκα μισά απο την δουλειά μου και μισά απο το ΙΚΑ.Πήρα όσο θα ήταν ο μισθός μου στο σύνολο.Τώρα που θα πληρωθώ για τον δεύτερο μήνα της αναρρωτικής πληρώνομαι μόνο απο ΙΚΑ και δεν ξέρω πόσα δίνει.. Μάλλον λιγότερα αλλά πόσο λιγότερα είναι το θέμα!!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εσύ είσαι η περίπτωση που θα ξεχάσει τι είναι η δουλειά!!!:tongue:

Πάντως καλά είναι και στον ιδιωτικό τομέα με το ΙΚΑ,αρκεί να μην έχεις μ@%$@&ς αφεντικά!! Εγώ ευτυχώς είμαι σε μεγάλη εταιρία ηλεκτρικών που όλα τα τηρεί κατά γράμμα οπότε το μόνο πρόβλημα μου είναι οι μα@%@^ς του ΙΚΑ να βγάλεις άκρη στο χάος τους!!!

Αλήθεια εσύ που έχεις μωράκι για πες μου πότε περίπου το καταλαβαίνεις να κουνιέται? Να κλωτσάει? Και πως είναι η πρώτη φορά,τι αισθάνεσαι? Πολλά ρωτησα ε??Απλά τα έχεις πρόσφατα κ σίγουρα τα θυμάσαι...:tongue::tongue:

Να σου πω την αληθεια μου σκεφτομουνα πολυ τελευταια οτι δεν ηθελα να γυρισω στη δουλεια και να αφησω σε αλλα χερια το αγγελουδι μου.Μου εκατσε μια χαρα η εγκυμοσυνη,γιατι πραγματικα δεν την προγραμματισαμε(αλλα ο ξυπνιος ο αντρας μου την εκανε την κουτσουκελα) και τωρα τουλαχιστον θα μεγαλωσω το παιδακι μου το πρωτο μεχρι να παει 2 χρονων και το δευτερο(με το καλο να ερθει) πιο λιγο.Εκτος αν κανω στο καπακι 3ο!!!!Ελεος!!!!Δεν παιζει αυτο,ηδη εχω πιεστει πολυ!!!!!

Οσον αφορα το μπεμπε στην κοιλιτσα εγω το καταλαβα την 21-22η εβδομαδα.Ολες λεγανε οτι το καταλαβενεις απο την 18-20η αλλα νομιζω οτι περισσοτερο ειναι στην φαντασια μας επειδη θελουμε απελπισμενα να το νιωσουμε και φανταζομαστε διαφορα! Βεβαια μπορει να υπαρχουν και εξαιρεσεις,οκ!

Εγω ειχα και αρκετα κιλακια και δεν ξερω μηπως απο το λιπος δεν μπορουσα να καταλαβω καλα τις κινησεις του.Πραγματικα δε ξερω.

Πολλοι λενε οτι οταν καταλαβεις για πρωτη φορα το μωρο να κουνιεται και εισαι με τον πατερα του και τον κοιταξεις,θα του μοιασει.Αν εισαι μονη σου εκεινη τη στιγμη θα μοιαζει σε σενα.Εγω ημουνα μονη μου,μολις ειχε φυγει ο αντρας μου το πρωι να παει στη δουλεια και ημουνα ξαπλωμενη.Εκει ενιωσα το πρωτο σκιρτημα στη κοιλια,σαν χαδι,σαν φτερουγισμα. Γιαυτο και μου μοιαζει το παληκαρακι μου!(δεν το λεω μονο εγω ολοι το λενε,αμεσως να γελασετε)

Πολυ μοναδικη στιγμη για μια μητερα!

Κοριτσακια μου αντε να φαμε συντομα τις πρωτες κλωτσιτσες μας να ερθουμε στα ισια μας! Πρωτη εσυ φουσκιτσα!Σε εχω ικανη να κλαψεις!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Για τον ένα μήνα πληρώθηκα μισά απο την δουλειά μου και μισά απο το ΙΚΑ.Πήρα όσο θα ήταν ο μισθός μου στο σύνολο.Τώρα που θα πληρωθώ για τον δεύτερο μήνα της αναρρωτικής πληρώνομαι μόνο απο ΙΚΑ και δεν ξέρω πόσα δίνει.. Μάλλον λιγότερα αλλά πόσο λιγότερα είναι το θέμα!!!:rolleyes:

Την χρειαζομαστε τη δουλιτσα μας γιατι εν καιρω κρισης δυσκολο ενα σπιτι με ενα μισθο.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Και τι θα κανεις κοπελα μου?Ως ποτε θα κανεις υπομονη και θα εργαζεσαι?Αυτοι ειναι ικανοι να σε εχουν εκει μεχρι τις παραμονες της γεννας.Χαρα στο κουραγιο σε οσες κοπελες δουλευουνε και ειναι εγκυες παντως,μεγαλη δυναμη θελει.Εγω ειμαι ψοφια απο τωρα,οχι να δουλεψω.............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσακια μου αντε να φαμε συντομα τις πρωτες κλωτσιτσες μας να ερθουμε στα ισια μας! Πρωτη εσυ φουσκιτσα!Σε εχω ικανη να κλαψεις!!!

Καλά που με έχεις ψυχολογήσει έτσι??? Μόνο θα κλάψω θα τσιρίξω και θα με ακούσουν όλοι!!! :D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Και τι θα κανεις κοπελα μου?Ως ποτε θα κανεις υπομονη και θα εργαζεσαι?Αυτοι ειναι ικανοι να σε εχουν εκει μεχρι τις παραμονες της γεννας.Χαρα στο κουραγιο σε οσες κοπελες δουλευουνε και ειναι εγκυες παντως,μεγαλη δυναμη θελει.Εγω ειμαι ψοφια απο τωρα,οχι να δουλεψω.............

Καλά εδώ νιώθουμε ψόφιες εμείς που δεν έχουμε και παιδιά να φροντίσουμε,φαντάζομαι εσάς που έχετε και παιδιά!!! ΆΞΙΕΣ!!!!!:P

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ελα ντε, καθε μερα τους λεω θελω να φυγω και μου λενε καλα καλα θα δουμε! δεν ειναι τοσο η σωματικη κουραση οσο η ψυχολογικη! μου σπανε τοσο πολυ τα νευρα που ωρες ωρες θελω να τους βρισω!οσο για τα λεφτα, 250 μου μενουνε στο χερι , δεν αξιζει πιστευω να παραταω το μωρο για τοσα μονο!ελπιζω μολις σαραντησω να βρω κατι εστω για λιγες ωρες και χωρις βενζινες, να παω με τα ποδαρακια μου!

BJVqp3.png

Kαλα τι πονεμενη συζητηση και αυτη...!!Δουλεια!!Ποια δουλεια? Επειδη εγω ειμαι καθηγητρια ξενων γλωσσων σε φροντιστηριο κ ιδιαιτερα δεν προβλεπω να πηγαινω για δουλεια απο Σεπτεμβρη.Ποιος να σε παρει αν ειναι να φυγεις στην μεση της χρονιας??Ειμαι στο ταμειο ανεργιας βεβαια αλλα με 300 ευρω το μηνα δεν γινεται τιποτα..Το μονο που υπολογιζω ειναι να συνεχισω κανενα ιδιαιτερο τουλαχιστον μεχρι τα Χριστουγεννα κ βλεπουμε μετα..

Το δημοσιο εχει το καλο οτι καθεσαι απο την αρχη κ μετα την εγκυμοσυνη, στον ιδιωτικο ειναι διαφορετικα.Οπως λεει η φουσκιτσα αν ειναι μεγαλη εταιρια δεν μπορουν να σε διωξουν κ να στην ''κανουν''.

Οσο για σενα γωγω εγω θα ελεγα αν δεν κουραζεσαι να τους βοηθησεις οσο μπορεια αλλα μην διακινδυνευεις αν θεωρεις οτι δεν μπορεις αλλο!!!

Ξερω κοπελες που δουλευαν μεχρι τον 9ο αλλα υπαρχουν κ αλλες που δεν μπορουν...

Το θεμα ειναι τι κανεις στο σπιτι περιμενοντας ολη την ημερα??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...