Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Ποπη μου το καθε παιδι ειναι διαφορετικο ο γιος μου σε μια μερα εκοψε την πιπιλα αλλα κανουν μηνες.Αλλα γενικα θα μαθει κι αυτο και εσυ να κοιμοσαστε μαζι εγω δεν ηθελα να τον αποχωριστω κι ο αντρας μου το ιδιο και τον κακομαθαμε ακομα να φανταστεις αν δεν τον αποκοιμησει ο αντρας μου η εγω δεν κοιμαται μονος του κανουμε ολοκληρο αγωνα και το παιδι ταλαιπωρειται για μ...ες που εκανα εγω και που επρεπε να το κοψω πιο νωρις.Να σε κανω να γελασεις το βραδυ που γεννουσα με ειχαν πιασει οι πονοι κι εγω κοιμιζα το μεγαλο.

χα χα καλο!! καλα εισαι απιστευτη..κοιτα βλεπω κ την ανιψια μου που μου λεει ο αδερφος οταν ηταν 8 μηνων ειχε αρρωστησει κ την πηραν στο κρεβατι τους εεε η μικρη εμαθε κ τωρα ειναι 3,5 χρονων κ ακομα κοιμαται μαζι τους αλλα ο αδερφος μου μου λεει οτι το χαιρεται γιατι μεχρι ποτε θα μπορει να κοιμαται μαζι τους?? ας την χαρει λεει τωρα που ειναι μικρη...το θεμα ειναι πως πρεπει να μαθουν να αποκοιμιουνται μονα τους κ ας ειναι στο κρεβατι μου...αυτο το κουνημα μεσα στην αγρια νυχτα ειναι μαρτυριο..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μονος του αποκοιμηθηκε? τι καλα?? αχ εγω νομιζω οτι δεν ειμαι σε σωστο δρομο κ την κακομαθαινω...ολο κουνημα ειμαστε κ εμαθε τωρα να κοιμαται συνεχεια στο καροτσι...εμεις ακομα δεν φαγαμε κ δεν εχω καθολου ορεξη να μαγειρεψω εβγαλα κιμα να ζημωσω αλλα βαριεμαι που ζω ....κ πειναω κιολας...ολο μεσα κλεισμενη ειμαστε μου την εχει βαρεσει για τα καλα...

τον ταιζα κ τον πηρε ο υπνος στο βυζι!!!! κ απλα τον αφησα! καλα πρωτοφανες!! γιατι δεν βγαινετε μια βολτα??? να παρει κ λιγο αερα η μικρη... κ το πολυ μεσα μη νομιζεις το βαριουντε γι'αυτο γκρινιαζουν! εμενα ετσι κανει παντως!:rolleyes:

Ποπη μου το καθε παιδι ειναι διαφορετικο ο γιος μου σε μια μερα εκοψε την πιπιλα αλλα κανουν μηνες.Αλλα γενικα θα μαθει κι αυτο και εσυ να κοιμοσαστε μαζι εγω δεν ηθελα να τον αποχωριστω κι ο αντρας μου το ιδιο και τον κακομαθαμε ακομα να φανταστεις αν δεν τον αποκοιμησει ο αντρας μου η εγω δεν κοιμαται μονος του κανουμε ολοκληρο αγωνα και το παιδι ταλαιπωρειται για μ...ες που εκανα εγω και που επρεπε να το κοψω πιο νωρις.Να σε κανω να γελασεις το βραδυ που γεννουσα με ειχαν πιασει οι πονοι κι εγω κοιμιζα το μεγαλο.

χαχαχαχαχα με εκανες κ γελασα!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

χα χα καλο!! καλα εισαι απιστευτη..κοιτα βλεπω κ την ανιψια μου που μου λεει ο αδερφος οταν ηταν 8 μηνων ειχε αρρωστησει κ την πηραν στο κρεβατι τους εεε η μικρη εμαθε κ τωρα ειναι 3,5 χρονων κ ακομα κοιμαται μαζι τους αλλα ο αδερφος μου μου λεει οτι το χαιρεται γιατι μεχρι ποτε θα μπορει να κοιμαται μαζι τους?? ας την χαρει λεει τωρα που ειναι μικρη...το θεμα ειναι πως πρεπει να μαθουν να αποκοιμιουνται μονα τους κ ας ειναι στο κρεβατι μου...αυτο το κουνημα μεσα στην αγρια νυχτα ειναι μαρτυριο..

Κι εγω τα ιδια ελεγα στο γιο μου αλλα τωρα που θελουμε να βγουμε εξω και πρεπει πρωτα να τον κοιμισω και μετα μου σπαει τα νευρα η κατασταση.Φυσικα οταν τον εχω αγκαλια εχω αγκαλια ολο τον κοσμο ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους.Αλλα εγω ευχαριστηθηκα υπνο απο τοτε που εφυγε απο το κρεβατι μας με πηρε και ξανα αγκαλια ο αντρουλης μου και χουχουλιασα κι ας μου λειπουν τωρα τα πατουσακια του:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

τον ταιζα κ τον πηρε ο υπνος στο βυζι!!!! κ απλα τον αφησα! καλα πρωτοφανες!! γιατι δεν βγαινετε μια βολτα??? να παρει κ λιγο αερα η μικρη... κ το πολυ μεσα μη νομιζεις το βαριουντε γι'αυτο γκρινιαζουν! εμενα ετσι κανει παντως!:rolleyes:

χαχαχαχαχα με εκανες κ γελασα!!!!!!!!!!!!

μακαρι να στο ξανακανει να ηρεμεις κ εσυ!! ο δικος μου δεν λεει να ξεκολησει απο την δουλεια του ολο δουλεια ,,δουλεια...αμαν πια...μονη μου βαριεμαι αφορητα να βγω...κ που να παω?? για περιπατο ψοφια ειμαι...αστα αναστασια μου...

Κι εγω τα ιδια ελεγα στο γιο μου αλλα τωρα που θελουμε να βγουμε εξω και πρεπει πρωτα να τον κοιμισω και μετα μου σπαει τα νευρα η κατασταση.Φυσικα οταν τον εχω αγκαλια εχω αγκαλια ολο τον κοσμο ολα εχουν τα υπερ και τα κατα τους.Αλλα εγω ευχαριστηθηκα υπνο απο τοτε που εφυγε απο το κρεβατι μας με πηρε και ξανα αγκαλια ο αντρουλης μου και χουχουλιασα κι ας μου λειπουν τωρα τα πατουσακια του:tongue:

αυτο ειναι το δυσκολο πως πρεπει να τα κοιμιζουμε....εε εγω που κοιμαμαι μονη μου τοτε ας κοιμαται μεχρι οποια ηλικια θελει η μικρη!!! θα την χαρω για τα καλα!! αλλα να μαθει να αποκοιμιεται μονη της...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Μη γελατε κοριτσια κοντεψα να γεννησω σας λεω!Που να βλεπατε οταν θελαμε να κανουμε κατι με το Βασιλη και σηκωνομασταν σιγα απο το κρεβατι και πηγαιναμε στο σαλονι και μεχρι να γυρισουμε ειχε πιασει διαγωνια το κρεβατι και εμεις κοιμομασταν σε μια ακρουλα χαχαχα!

Ποπακι μου η αληθεια ειναι για σενα που δε κοιμασαι με το Σαββα ειναι παρεα η πιο γλυκια το μωρο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια;;μπηκα λιγο πριν τη βολτιτσα μας!σημερα μαζευουμε χαλια με δοσεις..μονο του σαλονιου εμεινε κ τελος,αλλα θα το κανουμε μαλλον μετα τη βολτα.προς το παρον τα ριχνουμε ενα τιναγμα κ ενα σκουπισμα,θα τα παμε υπογειο κ μετα κατα Ιουνη θα τα πλυνουμε στο μπαλκονι!αντε γιατι μας ζαλισε ο καιρος!

Ποπακι μου πολυ στεναχωρεθηκα που ειχατε παλι εμετους.μακαρι να γλιτωσετε βρε πουλακι μου..

εμενα προχθες το βραδυ παλι μου σηκωνοταν συχνα πυκνα η μπουμπου κ προσπαθουσα με την πιπιλα αλλα ηθελε μαμ..3 μερες κρατησε κ χθες επανηλθε στο προγραμμα.μαλλον αλμα περασε που ειπε κ η Ελευθερια κ ηθελε να αυξησει παραγωγη..ξερω γω;;

παντως προσπαθησα χθες να κανω αυτο που ειπε η Γεωργια γιατι αρχισε να συνηθιζει παλι τζουρα στο στηθος κ υπνο,αλλα ουτε εγω ουτε κ ο αντρας μου αντεξαμε για πολυ..προσπαθησα ειλικρινα..αφου θηλαζε κ εκανε αναφιλητα το πουλακι μου..δε βαριεσαι,ας κοιμαται κ στο στηθος..δεν αντεχω να κλαιει!

καλα πολυ γελασα που σ'επιασαν οι πονοι κ εσυ κοιμιζες το μικρο βρε Γεωργια μου..αχ τι εχουμε να τραβηξουμε απο τα πρωτα μας που παμε με τα νερα τους!!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλησπερα κοριτσια;;μπηκα λιγο πριν τη βολτιτσα μας!σημερα μαζευουμε χαλια με δοσεις..μονο του σαλονιου εμεινε κ τελος,αλλα θα το κανουμε μαλλον μετα τη βολτα.προς το παρον τα ριχνουμε ενα τιναγμα κ ενα σκουπισμα,θα τα παμε υπογειο κ μετα κατα Ιουνη θα τα πλυνουμε στο μπαλκονι!αντε γιατι μας ζαλισε ο καιρος!

Ποπακι μου πολυ στεναχωρεθηκα που ειχατε παλι εμετους.μακαρι να γλιτωσετε βρε πουλακι μου..

εμενα προχθες το βραδυ παλι μου σηκωνοταν συχνα πυκνα η μπουμπου κ προσπαθουσα με την πιπιλα αλλα ηθελε μαμ..3 μερες κρατησε κ χθες επανηλθε στο προγραμμα.μαλλον αλμα περασε που ειπε κ η Ελευθερια κ ηθελε να αυξησει παραγωγη..ξερω γω;;

παντως προσπαθησα χθες να κανω αυτο που ειπε η Γεωργια γιατι αρχισε να συνηθιζει παλι τζουρα στο στηθος κ υπνο,αλλα ουτε εγω ουτε κ ο αντρας μου αντεξαμε για πολυ..προσπαθησα ειλικρινα..αφου θηλαζε κ εκανε αναφιλητα το πουλακι μου..δε βαριεσαι,ας κοιμαται κ στο στηθος..δεν αντεχω να κλαιει!

καλα πολυ γελασα που σ'επιασαν οι πονοι κ εσυ κοιμιζες το μικρο βρε Γεωργια μου..αχ τι εχουμε να τραβηξουμε απο τα πρωτα μας που παμε με τα νερα τους!!

Αχ Λιτσάκι μου αν πιπιλαει εστω και λιγο μη την αφηνεις να κλαιει μπορεί να το κανει για να σου αυξησει την παραγωγη εμενα μου ειπε η παιδιατρος να το κανω γιατι η δικια μου δεν ηθελε καθολου στηθος ούτε για πιπιλα απλά έκλαιγε με τα ματια κλειστά.

zxG9p3.png

owokp3.png

Μη γελατε κοριτσια κοντεψα να γεννησω σας λεω!Που να βλεπατε οταν θελαμε να κανουμε κατι με το Βασιλη και σηκωνομασταν σιγα απο το κρεβατι και πηγαιναμε στο σαλονι και μεχρι να γυρισουμε ειχε πιασει διαγωνια το κρεβατι και εμεις κοιμομασταν σε μια ακρουλα χαχαχα!

Ποπακι μου η αληθεια ειναι για σενα που δε κοιμασαι με το Σαββα ειναι παρεα η πιο γλυκια το μωρο.

εχω πέσει κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπέρα σας. Τί κάνετε; Εμείς δεν είμαστε καλά. Η μπέμπα το πρωί στις 6 που ξύπνησε είχε 38 πυρετό. Δεν τις έδωσα τίποτα και έπεσε μετά από λίγο μόνος του. Όλη την ημέρα είχε από 37 εώς 37μισό. Τώρα πρίν από λίγο ανέβασε πάλι 38 και τις έδωσα Ντεπόν. Να δούμε πώς θα πάμε την νύχτα. Έχει και πολλές μύξες. Πήρα τηλ τον παιδίατρο και μου είπε αν συνεχίσει να έχει πυρετό να την πάω αύριο το πρωί να την δεί. Και είπε ότι μάλλον τα πράσινα κακάκια της ήταν ίωση που τώρα πλέον εκδηλώθηκε. Θα δούμε. Τώρα περιμένω να της πέσει ο πυρετός.

Καλημερα!

Περιμενω να ξυπνησει η οικογενεια να παμε στη πεθερα να φαμε..:rolleyes:

Σονια, βασικα ακου τι θελω..

Το καριτσι ετσι οπως βαζεις το μωρο, κοιταει μπροστα.

Εχει ενα πραμα που κουμπωνει απο επανω και το μωρο κοιταει προς τα εσενα.Τωρα αυτο λεγεται πορτ μπεμπε..λεγεται καθισμα αυτ/του...Εγω τετοιο ψαχνω.

Δεν ξερω καν τι τιμες τα πουλανε.Αν ειναι σχετικα φθηνο, θελω να παρω ενα.Αν ειναι ακριβουτσικο, δεν θα το παρω γτ ουτως ή αλλως τωρα το καλοκαιρι το ανοιγουμε το καροτσι και φαινεται το μωρο.

Βούλα άλλο είναι το πορτ-μπεμπέ και άλλο το κάθισμα του αυτοκινήτου. Το πορτ-μπεμπέ είναι αυτό http://img855.imageshack.us/img855/189/dsc02706j.jpg http://img821.imageshack.us/img821/5417/dsc02707o.jpg και το μωρό είναι μέσα ξαπλωμένο και το βλέπεις εσύ. Αυτό είναι μέχρι 10 κιλά και δένει και στο αυτοκίνητο. Το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι αυτό http://img37.imageshack.us/img37/5445/dsc02702t.jpg http://img339.imageshack.us/img339/4701/dsc02703y.jpg http://img221.imageshack.us/img221/4963/dsc02705o.jpg στο οποίο το μωρό είναι καθισμένο και πάλι το βλέπεις εσύ. Το κάθισμα του αυτοκινήτου είναι μέχρι 13 κιλά. Και φυσικά είναι για το αυτοκίνητο.

Αυτά είναι Peg perego όπως το καρότσι που έχεις βάλει στην αγγελία. Για άλλες μάρκες είναι άλλα σχέδια.

Το κάθισμα αυτοκινήτου καινούργιο έχει περίπου 180? και το πορτ-μπεμπέ έχει περίπου 200?

Πάντα μιλάω για Peg perego. Ποιό χρώμα έχεις εσύ; Το μαύρο που έβαλες; Τα δικά μου είναι αυτά που σου έβαλα στα λίνκ από την δικιά μου αγγελία.

όντως μέχρι 9 κιλά είναι! αλλα δεν παει με του μηνες γιατι εμενα ηδη ειναι 7700 και ειναι σαν σφινωμενος εκει...:rolleyes: εγω πχ ειχα παρει της peg perego και το κουμπωνα. οντως με βολεψε πολύ.

οσο για την τουρτιτσα μου τρεξαν ηδη τα σαλια!!!!!!!

βουλα τι μαρκα καροτσι εχεις? να ψαξουμε μηπως βρουμε!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε??????????????????

Αναστασία τα καθίσματα αυτοκινήτου 0+ όπως της Peg perego είναι μέχρι 13 κιλά και όχι μέχρι 9. Περίπου στον χρόνο λένε αλλά κυρίως τα αλλάζεις λόγο ύψους και όχι βάρους. Ο γίος μου τώρα θα ξεπέρασε τα 13 κιλά και θα γίνει 3. Αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να χωρέσει στο κάθισμα αυτοκινήτου της κατηγορίας 0+. Είναι μικρό αλλά άνετα βγάζεις μέχρι περίπου το χρόνο σε αυτό.

τωρα καθησα κ θηλαζω τον μικρο.

εγω κεντρο μενω αννα μου κ νοικιαζουμε παρκινγκ για ολο το χρονο.απλα η αποσταση που ηθηλα νακανω δεν γινεται με τα ποδια:rolleyes:.

και εγω για το καθησμα αυτοκινητου παρηγγειλα το επομενο ενα της besafe. οταν ειναι να παμε στο χωριο εχει γκρινια κ κλαμα σε οληηη τη διαδρομη ! 1 ωρα να ακους αυτο μεσα στο αμαξι δεν παλευεται!!!!! κ δεν γινεται να μην τον δεσεις κιολας! φοβαμαι!

Και εγώ στο αυτοκίνητο στον μεγάλο έχω το Besafe Izi Combi X2. Πραγματικά ακλόνητο μόλις το δέσεις. Αλλά δεν θα μας πάει μέχρι τα 4 που λέει γιατί είναι ψηλός. Ήδη ψάχνω το επόμενο. Πάλι Rear Facing όμως. Κλείνω προς το Britax Two-Way II.

Αστειευεσαι?? ουτε για πλακα!!!

Τα αγορια μου ακομη και τωρα τα εχω μαθει αν δεν κουμπωσουν τις ζωνες τους το αυτοκινητο δεν ξεκιναει! Πιο παλια που τις ξεκουμπωναν, με το που ακουγα το κλικ, σταματαγα στην ακρη του δρομου πηγαινα πισω και τα μαλωνα.Αυτο αν δεν το μαθουν απο μικρα, δεν προκειται να το μαθουν ποτε.Βλεπω μερικες που τα εχουν ελευθερα τελειως μεσα στο αμαξι και ορθια!!:confused::confused: θελει πολυ για να γινει το κακο?? εσυ προσεχεις , οι αλλοι??

Εντωμεταξυ μια φορα θα γινει!

Αυτα τα καθισματακια ειναι αναγκαστικα για τωρα που δεν μπορουν ακομη να συγκρατησουν το κεφαλι τους...

Θα συμφωνίσω μαζί σου Άννα. Ούτε για αστείο τα παιδία χωρίς κάθισμα στο αυτοκίνητο. Ούτε μέχρι απέναντι να είναι να πάς. Γιατί να χτυπάς το κεφάλι σου ενώ θα μπορούσες να αποφύγεις κάτι; Ο γιος μου θα γίνει τώρα 3 και ήδη έχουμε 3 καθίσματα και πάμε για το τέταρτο που θα είναι μέχρι 25 κιλά πλέον.

ε ναι ετσι ειναι! το επομενο καθησμα ξεκιναει απο 9-18 κιλα. αλλα παιζει ρολο και με το υψος του μωρου, αν το κεφαλακι του ειναι ισα ισα με εκεινο πισω που ειναι σαν μαξιλαρακι πρεπει να αλλαξει καθησματακι..:rolleyes: το ειχα ακουσει σε μια εκπομπη..

Αναστασία ανάλογα την μάρκα του καθίσματος. Στο Besafe το ανάποδο που έχω εγώ, που είναι από 0-18 κιλά, βγάζεις το παιδί από το κάθισμα όταν το πίσω μέρος της πλάτης είναι στο ύψος των ματιών του παιδιού. Έχεις λίγα εκατοστά δηλαδή πάνω από το κάθισμα. Αλλά ξαναλέω είναι ανάλογα το κάθισμα. Πάντα το λέει στις οδηγίες του καθίσματος. Εμείς τώρα είμαστε περίπου 106cm και είναι ίσα ίσα στο κάθισμα αλλά μπορώ να τον κρατήσω εκεί μέχρι να γίνει 110cm. Οπότε έχω λίγο ακόμα για το επόμενο. Ευτυχώς γιατί κοστίζουν τα άτιμα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα σας. Τί κάνετε; Εμείς δεν είμαστε καλά. Η μπέμπα το πρωί στις 6 που ξύπνησε είχε 38 πυρετό. Δεν τις έδωσα τίποτα και έπεσε μετά από λίγο μόνος του. Όλη την ημέρα είχε από 37 εώς 37μισό. Τώρα πρίν από λίγο ανέβασε πάλι 38 και τις έδωσα Ντεπόν. Να δούμε πώς θα πάμε την νύχτα. Έχει και πολλές μύξες. Πήρα τηλ τον παιδίατρο και μου είπε αν συνεχίσει να έχει πυρετό να την πάω αύριο το πρωί να την δεί. Και είπε ότι μάλλον τα πράσινα κακάκια της ήταν ίωση που τώρα πλέον εκδηλώθηκε. Θα δούμε. Τώρα περιμένω να της πέσει ο πυρετός.

Σονια μου περαστικα σας κοπελα μου.Απο τη μια κριμα το μωρακι σου να εχει πυρετουλι απο την αλλη σου φευγει το αγχος για τα κακα της για οτιδηποτε αλλο.

Θα περιμενουμε νεα σας αυριο.Καλο και ησυχο ξημερωμα να εχετε.

Φιλια

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

εχω πέσει κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif 969356n04i0j45gk.gif

Καλε αλλο να στο λεω κι αλλο να το βλεπεις ενα μπομπιρα φαρδυ πλατυ στο κρεβατι με ανοιχτα χερια ποδια και δυο μεγαλος κουλουριασμενους σα το κοριτσακι με τα σπιρτα χωρις παπλωμα σε μια γωνιτσα α και χωρις μαξιλαρια τα επαιρνε και τα δυο:-P

Αχ καιρο ειχαμε να τα δουμε τα εικονακια σου θυμηθηκα τοτε που μαθαινες στην Ποπη και μας εβαζε μετα συνεχεια χαχαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια τι κάνετε??

Σημερα εδωσα ξενο στη μπεμπα κ χρειάστηκε μονο δυο φορες να βγάλω με το θηλαστρο κ αυτο απο λιγο απο το καθε στηθος για να τα νιώσω πλαδαρα... Κ εβγαλα μονο 110 μλ απο πρωι κ απογευμα κ απο τα δυο... Φανταστείτε πείνα η μπεμπα που ειχε τοσο καιρο.... Δεν ξέρω πως θα το κόψωαν παρω χάπι ή οχι. Μαλλον φυσικα...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας γεια σας!!Τι μου κανετε?διαβασα τα νεα σας και βλεπω οτι τα μωρακια μας ταλαιπωρουνται ε??

Ποπη μου υπομονη.Ειδα οτι ενω τη μια σταματησαν οι εμετοι , σας ξαναεπισκεφτηκαν ε?ελπιζω να σας βοηθησει ο υπερηχος και να βρειτε την αιτια του προβληματος..

Ελευθερια μου πρασινα κακακια και ανησυχεις ?Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο...

Σονια μου και εσεις πρασινα κακα?Ας ελπισουμε να ειναι μια ιωσουλα κ να περασει συντομα...

Γεωργια μου κ Αννα μια χαρα ειστε εσεις κ τα μωρα σας ε??Μπραβο στις κοριτσαρες σας..

Δωρα μου μειωνεις τον θηλασμο?Πεινουσε η μικρουλα ε?

Ελευθερια μου εχουμε κλεισει την βαφτιση για 2/9 και το ονομα του θα ειναι Δημητρης με το καλο..Θελουμε να κλεισουμε κ το τραπεζι και κατι τελευταιες λεπτομεριες και ολα τελεια...

Εν τελει την Παρασκευη βγηκα στα μαγαζια και ειδα ενα τελειο φορεμα..Το ερωτευτηκα και το Σαββατο το αγορασα..Θα το βγαλω φωτο κ θα σας το δειξω με την πρωτη ευκαιρια...

Το Σαββατο βραδυ βγηκαμε με τους κουμπαρους μας κ τον μπεμπη μας..Πηγαμε la pasteria ..Ηταν ωραια και ο μπεμπης μας εκατσε στην αγκαλια μας ευτυχως...

Σημερα πηγαμε στο εξοχικο μας στο Μεγαλο Πευκο , ειχε καλο καιρο κ ξεδωσαμε...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια τι κάνετε??

Σημερα εδωσα ξενο στη μπεμπα κ χρειάστηκε μονο δυο φορες να βγάλω με το θηλαστρο κ αυτο απο λιγο απο το καθε στηθος για να τα νιώσω πλαδαρα... Κ εβγαλα μονο 110 μλ απο πρωι κ απογευμα κ απο τα δυο... Φανταστείτε πείνα η μπεμπα που ειχε τοσο καιρο.... Δεν ξέρω πως θα το κόψωαν παρω χάπι ή οχι. Μαλλον φυσικα...

Καλησπέρα Δωράκι μου.Πως συμπεριφέρεται η μπέμπα μετά από το ξένο είναι πιο ήρεμη κοιμάται σου δείχνει δηλ. ότι πέιναγε?

Θα το κόψεις τελικά?Ναι το χάπι δε στο συνιστώ ούτε ο γυναικολόγος μου το συστήνει προτιμά το φυσικό τρόπο γιατι το χάπι άπαξ και το πιείς δε πρέπει να ξαναθηλάσεις ούτε να βάλεις το μωρό να πιπιλίσει.Ενώ στο φυσικό υπάρχει πισωγύρισμα.

Τώρα είπαμε και εγω με το θήλαστρο ελάχιστο έβγαζα στο γιο μου και τον θήλασα μέχρι 15 μηνών μη συγκρίνεις άλλο το βγάζει το θήλαστρο κι άλλο τη βγάζει το μωρό με το θηλασμό.

zxG9p3.png

owokp3.png

Κοριτσια τι κάνετε??

Γεια σου Δωρα μου..Και εγω δεν ξερω πως θα το κοψω εντελως.Του δινω καθε πρωι αλλα σημερα δεν του εδωσα καθολου κ δεν ενιωσα διαφορα.Και να σκεφτεις οτι οταν του δινω στηθος μετα απο 5-10 λεπτα πινει κ το μπουκαλι ολοκληρο!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...