Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Αναστασια μου! τι κανεις?

Το ξερω αυτο που λες για τα κιλα, αλλα στη Βουλα εδωσα λιγο τρατο γιατι ειναι κοριτσι.Τ α αγορια μου και εμενα ηταν 1 κιλο περισσοτερο στην ιδια ηλικια της μπεμπας.:):)

Παντως και η δικη μου τωρα που θα αρχισουν οι ζεστες βλεπω να την <<πνιγει>> αυτο το καθισμα.Ειναι προς το παρον μονο για τη μεταφορα στο αυτοκινητο.

Εσυ αν κατεβεις κεντρο δε βρισκεις παρκιν με πληρωμη?

τωρα καθησα κ θηλαζω τον μικρο.

εγω κεντρο μενω αννα μου κ νοικιαζουμε παρκινγκ για ολο το χρονο.απλα η αποσταση που ηθηλα νακανω δεν γινεται με τα ποδια:rolleyes:.

και εγω για το καθησμα αυτοκινητου παρηγγειλα το επομενο ενα της besafe. οταν ειναι να παμε στο χωριο εχει γκρινια κ κλαμα σε οληηη τη διαδρομη ! 1 ωρα να ακους αυτο μεσα στο αμαξι δεν παλευεται!!!!! κ δεν γινεται να μην τον δεσεις κιολας! φοβαμαι!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κ απο εμενα την ταλαιπωρημενη βασσανιαρα...

τα πραγματα για εμας παλι δεν ειναι καλα μετα απο ενα τρελο ξενυχτι μεχρι της 6 το πρωι κ μετα ξανα στις 8 που ξυπνησε παλι κανουμε τρελη μαχη για 100μλ κ οι εμετοι ξαναεμφανιστηκαν για τα καλα...:cry::cry::cry::cry::cry:

δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια πραγματικα ,,,πως γινεται αυτο να κανει βελτιωση για 2μερες κ μετα ξανα υποτροπη κ ξανα τα ιδια??δεν μπορω αλλο με τους εμετους δεν μπορει να παιξει η καημενη ουτε ξαπλωτη μπορω να την εχω μονιμως ορθια για να μην βγαζει κ η καημενη ταλαιπωρειται....μα τι γινεται ρε γμτ?? δλδ η ρημαδα η ζωη δεν θα μας αφησει λιγο να χαρουμε το μωρακι μας???

καλημερα γλυκο μου ποπακι!! παρε το γιατρο κ πες το! μην αφηνεις ουτε μια μερα, γνωμη μου!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα γλυκο μου ποπακι!! παρε το γιατρο κ πες το! μην αφηνεις ουτε μια μερα, γνωμη μου!!!

καλημερα αναστασια μου! θα τον παρω αν κ ξερω τι θα μου πει γιατι το ειχαμε συζητησει την περιπτωση που δεν δουμε βελτιωση...θα κανουμε υπερηχο κ μαλλον θα ξεκινησουμε σιροπι για παλλινδρομηση απλως δεν θελαμε να φτσουμε ως το σιροπι γιατι θα πρεπει να το παιρνει μεχρι 6 μηνων:cry::cry:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

τωρα καθησα κ θηλαζω τον μικρο.

εγω κεντρο μενω αννα μου κ νοικιαζουμε παρκινγκ για ολο το χρονο.απλα η αποσταση που ηθηλα νακανω δεν γινεται με τα ποδια:rolleyes:.

και εγω για το καθησμα αυτοκινητου παρηγγειλα το επομενο ενα της besafe. οταν ειναι να παμε στο χωριο εχει γκρινια κ κλαμα σε οληηη τη διαδρομη ! 1 ωρα να ακους αυτο μεσα στο αμαξι δεν παλευεται!!!!! κ δεν γινεται να μην τον δεσεις κιολας! φοβαμαι!

Αστειευεσαι?? ουτε για πλακα!!!

Τα αγορια μου ακομη και τωρα τα εχω μαθει αν δεν κουμπωσουν τις ζωνες τους το αυτοκινητο δεν ξεκιναει! Πιο παλια που τις ξεκουμπωναν, με το που ακουγα το κλικ, σταματαγα στην ακρη του δρομου πηγαινα πισω και τα μαλωνα.Αυτο αν δεν το μαθουν απο μικρα, δεν προκειται να το μαθουν ποτε.Βλεπω μερικες που τα εχουν ελευθερα τελειως μεσα στο αμαξι και ορθια!!:confused::confused: θελει πολυ για να γινει το κακο?? εσυ προσεχεις , οι αλλοι??

Εντωμεταξυ μια φορα θα γινει!

Αυτα τα καθισματακια ειναι αναγκαστικα για τωρα που δεν μπορουν ακομη να συγκρατησουν το κεφαλι τους...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ποπακι, παρε το γιατρο σου, μην το αφηνεις??

Καλα με τοσους εμετους, δεν εχει ζητησει εξετασεις?:rolleyes::rolleyes:

καλημερα αννα μου!! εχουμε κανει εξετασεις κ ουρων κ καλλιργειες κ γενικη αιμα ολα καθαρα βγηκαν εμεινε μονο ο υπερηχος για να δουμε για την παλλινδρομηση απλα εγω τον ειχα πει οτι εχουμε βελτιωση με αυτο το γαλα κ γιαυτο δεν το καναμε μεσα στην βδομαδα...τωρα ομως δεν παει αλλο...

B4Itp2.png

Αστειευεσαι?? ουτε για πλακα!!!

Τα αγορια μου ακομη και τωρα τα εχω μαθει αν δεν κουμπωσουν τις ζωνες τους το αυτοκινητο δεν ξεκιναει! Πιο παλια που τις ξεκουμπωναν, με το που ακουγα το κλικ, σταματαγα στην ακρη του δρομου πηγαινα πισω και τα μαλωνα.Αυτο αν δεν το μαθουν απο μικρα, δεν προκειται να το μαθουν ποτε.Βλεπω μερικες που τα εχουν ελευθερα τελειως μεσα στο αμαξι και ορθια!!:confused::confused: θελει πολυ για να γινει το κακο?? εσυ προσεχεις , οι αλλοι??

Εντωμεταξυ μια φορα θα γινει!

Αυτα τα καθισματακια ειναι αναγκαστικα για τωρα που δεν μπορουν ακομη να συγκρατησουν το κεφαλι τους...

ε ναι ετσι ειναι! το επομενο καθησμα ξεκιναει απο 9-18 κιλα. αλλα παιζει ρολο και με το υψος του μωρου, αν το κεφαλακι του ειναι ισα ισα με εκεινο πισω που ειναι σαν μαξιλαρακι πρεπει να αλλαξει καθησματακι..:rolleyes: το ειχα ακουσει σε μια εκπομπη..

καλημερα αναστασια μου! θα τον παρω αν κ ξερω τι θα μου πει γιατι το ειχαμε συζητησει την περιπτωση που δεν δουμε βελτιωση...θα κανουμε υπερηχο κ μαλλον θα ξεκινησουμε σιροπι για παλλινδρομηση απλως δεν θελαμε να φτσουμε ως το σιροπι γιατι θα πρεπει να το παιρνει μεχρι 6 μηνων:cry::cry:

παρ'τον εσυ για να εισαι σιγουρη! τωρα αντιαναγωγικο δινεις?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ε ναι ετσι ειναι! το επομενο καθησμα ξεκιναει απο 9-18 κιλα. αλλα παιζει ρολο και με το υψος του μωρου, αν το κεφαλακι του ειναι ισα ισα με εκεινο πισω που ειναι σαν μαξιλαρακι πρεπει να αλλαξει καθησματακι..:rolleyes: το ειχα ακουσει σε μια εκπομπη..

παρ'τον εσυ για να εισαι σιγουρη! τωρα αντιαναγωγικο δινεις?

ναι αναστασια μου το frisolac comfort για παλλινδρομηση...μα ειχαμε βελτιωση 2 μερες δεν ειχε κανει καθολου εμετο...τι στο καλο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια αυτο που λετε για το καθισματακι εμενα η δικια μου δεν καθεται με τπτ κλαιει κ δυσανασχετει αλλα την βλεπω ειναι πολυ στριμωγμενη εκει μεσα κ ειμαστε μολις 5 κιλα δλδ αν μεγαλωσει κ αλλο πως θα χωραει??

B4Itp2.png

ναι αναστασια μου το frisolac comfort για παλλινδρομηση...μα ειχαμε βελτιωση 2 μερες δεν ειχε κανει καθολου εμετο...τι στο καλο???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κοριτσια αυτο που λετε για το καθισματακι εμενα η δικια μου δεν καθεται με τπτ κλαιει κ δυσανασχετει αλλα την βλεπω ειναι πολυ στριμωγμενη εκει μεσα κ ειμαστε μολις 5 κιλα δλδ αν μεγαλωσει κ αλλο πως θα χωραει??

μηπως ειναι αλλεργικη στη λακτοζη? το αποριψατε αυτο το ενδεχομενο??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλημερα σας! Εγω ηρθα στους γονείς μου.. Δυο βήματα ειναι,την κοτσαρα στο σλιγκ κ βουρ!

Ακούω ομως παλι δυσάρεστα κ πολυ στεναχωριεμαι... Αχ βρε Πόπη μου τι τραβας κι εσυ!!! Μήπως την πιεζεις να φάει πιο πολυ? Παντως το γαλα αυτο να ξέρεις ειναι πιο βαρυ απο τα απλα. Ε πάρε το σιρόπι να ηρεμήσει το μωρακι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας! Εγω ηρθα στους γονείς μου.. Δυο βήματα ειναι,την κοτσαρα στο σλιγκ κ βουρ!

Ακούω ομως παλι δυσάρεστα κ πολυ στεναχωριεμαι... Αχ βρε Πόπη μου τι τραβας κι εσυ!!! Μήπως την πιεζεις να φάει πιο πολυ? Παντως το γαλα αυτο να ξέρεις ειναι πιο βαρυ απο τα απλα. Ε πάρε το σιρόπι να ηρεμήσει το μωρακι!

καλημερα δωρακι!!! πως ειναι με το σλίνγκ? σε βόλεψε??

εγω περμενω τον αντρα μου να ερθει να φαμε και μετα να βολταρουμε!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα δωρακι!!! πως ειναι με το σλίνγκ? σε βόλεψε??

εγω περμενω τον αντρα μου να ερθει να φαμε και μετα να βολταρουμε!

Μια χαρα με βόλεψε Αναστασια μου,πολλες φορες ομως δεν το εβαλα. Στο σπιτι κ μεχρι την μαμα μου. Ρε γμτ δεν βοηθάει κ ο καιρός... Θα δείξει στις μακρινές βόλτες...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μηπως ειναι αλλεργικη στη λακτοζη? το αποριψατε αυτο το ενδεχομενο??

ναι το απορριψαμε αφου επινε για μια βδομαδα αντιαλλεργικο γαλα κ ξερνουσε ρουκετες δεν ειχε βελτιωθει...τωρα με το γαλα για παλλινδρομηση δεν ξερω τι γινεται...:rolleyes::rolleyes:

καλημερα δωρακι μου! αχ τι ωραια με το σλινκ σε βολεψε εε??

δεν την πιεζω παω με τα νερα της μεχρι χθες το απογευμα επινε απο μονη της 130-150 κ τα ξημερωματα αρχισαμε παλι τα ιδια ...στα 80 μλ κλαιει κ τραβιεται κ την προσπαθω να φαει τουλαχιστον μεχρι τα 100...απο τις 10 3 φορες εκανε εμετο...δωρακι αυτο το σιροπι δεν ειναι καλο εχει χημικα κ ο γιατρος αυτο με ειπε δεν ειναι οτι καλυτερο να το παιρνει για τοσους μηνες ...ειναι κριμα ρε γμτ 3 μηνων μωρο να το βομβαρδισω με φαρμακο χημικο...:rolleyes::rolleyes:δεν το θελω καθολου αυτο..

B4Itp2.png

σκεψου ειναι βαρυ κ πηκτο γαλα κ παλι ο εμετος που βγαζει ειναι νερουλος σχεδον διαφανα υγρα βγαζει...

B4Itp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Εμείς στρώσαμε τελείως και χθες κοιμήθηκε και μεσημέρι 1,5 ώρα δε το πίστευα αφου εχω μαθει πια και το μεσημερι δε πεφτω κανω ενα καφε και χαλαρωνω αφου μιση ώρα κοιμοταν.Χθες που περναγε η ωρα έκανα μια πίτσα έκανα τη ζυμη δηλ. και την τελειωσα το βραδυ την πηγαμε στους γονεις μου και την φαγαμε.Πολυ ωραια ήταν απο συνταγη του Ακη στο mega.

Πόπη μου μη στεναχωριέσαι και το σιροπι να πρεπει να πινει δεν ειναι κατι τραγικο αρκει να μη ταλαιπωρειται με εμετους το μαναρακι μου.

Εμενα κορίτσια το λατρευει το καθισματακι της καμαρωνει κιολας οταν τη βαζεις μεσα και μετα απο δυο τετραγωνα τσουπ κοιμαται.Πολυ καλοβολο μωρο.

Άννα μου σημερα θα γινω σαν κι εσενα εκανα παστιτσιο το πρωι και τωρα θα ξανακανω τη ζυμη για πιτσα γιατι θελουν τα ανηψια μου και ψαχνω κι ενα γλυκο με ζελε για τον αντρα μου γιατι αυτα του αρεσουν τωρα που καλοκαιριασε!

Δωράκι πως πήγε χθες?

Αναστασία πάλι θα ξεπορτίσεις?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...