Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εγω περιμενω το χριστο να σχολασει μολις ερθει θα κανει μπανιο και θα παμε στ εξοχικο... ο μπεμπης κοιμηθικε στο κρεβατι του χωρις κουνημα ευτυχως, τελικα αυτο το παιδι ειναι με τις ωρες του...

σημερα πηγαμε και σπιτι της νονας μας, και μου ειπε οτι εκανε η μαμα της δανειο απο τη δουλεια της 800 ευρω για να βαπτισει η φιλη μου το μπεμπη...

για πεστε μου κατι, πόσα περιπου θα πρεπει να δωσει η νονα περιπου;?? θα παρουμε απλα πραγματα σε λογικες τιμες, και τις μπομπονιερες θα τις πληρωσω εγω...

ααα δεν σας ειπα με πηρε τηλεφωνο εκεινος που θα μας βαπτιζε το μωρακι και μιλησαμε και μου ειπε στην αρχη να παμε στο καταστημα να δουμε αυτα που διαλεξε και του το ξεκωψα αμεσως, μιλησαμε αρκετα, γενικα του ειπα οτι ο δανιελ δεν ειναι παιχνιδι να παιζουμε όποτε εμεις θελουμε, του εξηγισα οτι απλα ηθελα να ξερω τι θα παρει για να μην ειμαι εγω ανιδεη, μου ειπε οτι δεν του αρεσε που του ειπε ο χριστος οτι ειναι η φιλη του που του λεει τι να κανει και οτι αυτη δεν του ειπε τιποτα... στο τελος να σας πω την αληθεια τον λυπηθικα επειδη ειμαι ψυχοπονιαρα, αλλά σεφτηκα όσα ειπε που δεν μου αρεσανε καθολου(αυτος περιμενε να του ελεγα οτι θα το βαπτισει εκεινος και οτι μπλοφαρα για την φιλη μου, αλλα τι να του κανω) στο τελος μου ειπε οτι εχει ενα δωρο για το μωρο...

γεια σου νικη μου!!!το μονο πραγμα που στοιχιζει αρκετα ειναι ο σταυρος του μωρου αν βρειτε κανενα οικονομικο πιστευω πως θα ειστε ενταξη.οσο για αυτο που θα σας βαπτιζε πιστευω οτι το χειριστηκες πολυ καλα,δεν ηταν συμπεριφορα αυτη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

HELLO!!!!

Τι κανετε?? εμεις πολυ καλα.Σημερα ξεπορτησαμε απο το πρωι.

Το πρωι στην αδερφη μου για καφε, μετα βολτα για ψωνια, μετα για καφε με τον αντρα μου και τα παιδια και επειτα για φαγητο με οικογενειακους φιλους.Στις 5 γυρισαμε, ωραια ηταν!!

Σας διαβασα, για τη στρατα εχω να πω οτι εβαζα και τα 2 μου παιδια και δεν επαθαν τιποτα.Μια χαρα σου λυνει τα χερια γιατι απο 8-9 μηνων και μετα ποιος μπορει να τα κανει ολη την ωρα στρατα στρατουλα οεο??

Ενω με τη στρατα κοβουν βολτες και πανε οπου θελουν.Ενταξει βαριοντουσαν κιολας και τα εβγαζα, δεν ηταν συνεχομενες ωρες, αλλα για κανα μισαωρο καθε φορα μια χαρα ειναι.;);)

βολταρατε ε?? καλα κανατε!! κ εμεις πηγαμε για φαγητο εξω ηταν κ ο αδερφος μου εδω. καλα ηταν! οσο για την περπατουρα κ εγω ετσι λεω θα τον βαλω! οσο να πεις σου λυνει λιγο τα χερια!:rolleyes:

εγω περιμενω το χριστο να σχολασει μολις ερθει θα κανει μπανιο και θα παμε στ εξοχικο... ο μπεμπης κοιμηθικε στο κρεβατι του χωρις κουνημα ευτυχως, τελικα αυτο το παιδι ειναι με τις ωρες του...

σημερα πηγαμε και σπιτι της νονας μας, και μου ειπε οτι εκανε η μαμα της δανειο απο τη δουλεια της 800 ευρω για να βαπτισει η φιλη μου το μπεμπη...

για πεστε μου κατι, πόσα περιπου θα πρεπει να δωσει η νονα περιπου;?? θα παρουμε απλα πραγματα σε λογικες τιμες, και τις μπομπονιερες θα τις πληρωσω εγω...

ααα δεν σας ειπα με πηρε τηλεφωνο εκεινος που θα μας βαπτιζε το μωρακι και μιλησαμε και μου ειπε στην αρχη να παμε στο καταστημα να δουμε αυτα που διαλεξε και του το ξεκωψα αμεσως, μιλησαμε αρκετα, γενικα του ειπα οτι ο δανιελ δεν ειναι παιχνιδι να παιζουμε όποτε εμεις θελουμε, του εξηγισα οτι απλα ηθελα να ξερω τι θα παρει για να μην ειμαι εγω ανιδεη, μου ειπε οτι δεν του αρεσε που του ειπε ο χριστος οτι ειναι η φιλη του που του λεει τι να κανει και οτι αυτη δεν του ειπε τιποτα... στο τελος να σας πω την αληθεια τον λυπηθικα επειδη ειμαι ψυχοπονιαρα, αλλά σεφτηκα όσα ειπε που δεν μου αρεσανε καθολου(αυτος περιμενε να του ελεγα οτι θα το βαπτισει εκεινος και οτι μπλοφαρα για την φιλη μου, αλλα τι να του κανω) στο τελος μου ειπε οτι εχει ενα δωρο για το μωρο...

καλα του ειπες νικη μου! ας προσεχουμε τι λεμε καμια φορα!! αφου τα βρηκες κ με τη φιλη σου μια χαρα! οσο για το οικονομικο εξαρταται απο πολλα!! εχει κ πολυ φθηνα εχει κ πολυ ακριβα!

γειααααααααααααα

τι κανετε??δεν μπρολαβα να σας διαβασω,εμενα σημερα δειχνει καπως πιο ηρεμος τωρα να δουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:αλλαξαμε παλι γαλα s26 του εδωσα!!!!

αντε να ησυχασει το πουλακι μου!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Τον γιο μου δε τον εβαλα αλλα με κουρασε πολυ εκεινη την εποχη ισως τελικα να τη βαλω τη μικρη ειχα ακουσει οτι χαλανε τα ποδια τους αλλα μαλλον ισχυε για πολυ παλια τωρα πρεπει να εχουν εκσυγχρονιστει.Μετα τον 7ο μια χαρα μπορεις να το βαλεις.

ναι ναι! θα τον βαλω!! :P

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια, θελω ρε συ να βαλω μια αγγελια.

Θελω εκεινο το καθισματακι που το βαζεις και στοα αυτοκινητο και κουμπωνει και στο καροτσι.

Αυτο λεγεται καθισμα αυτοκινητου ή πορτ μπεμπε?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Θελω εκεινο το καθισματακι που το βαζεις και στοα αυτοκινητο και κουμπωνει και στο καροτσι.

κάθησμα αυτοκινητου ειναι. μερικοι το λενε κ πορτ μπεμπε αλλα ειναι λαθος!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα Βουλα.Αυτο που ζητας ομως πωληται μαζι με το καροτσι του.Πρεπει να ειναι το ιδιο μοντελο της ιδιας μαρκας για να ταιριαζει, δεν παιρνεις ενα οποιοδηποτε και το βαζεις σε οποιο καροτσι να'ναι.

Επισης εχε υποψιν οτι αυτο ειναι μεχρι 9 κιλα, δλδ μεχρι τον 9ο-10 μηνα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τωρα το απογευμα εφτιαξα μια τουρτα του Παρλιαρου.Σοκολατινα με φραουλες, την εχω στο τσερκι συναρμολογημενη, θα σας πω αυριο εντυπωσεις.Παντως η κρεμα που τη δοκιμασα ηταν απαιχτη!

Γειά σας κορίτσια.

Και εμείς σήμερα πήγαμε την βολτίτσα μας. Μέχρι το μεσημέρι είχε ήλιο και καλή θερμοκρασία αν και φυσούσε αρκετά. Πήραμε πάντως τον αέρα μας. Καλά ήταν δεν μπορώ να πώ. Αγόρασα και 2 ζευγάρια παπούτσια που χρειαζόμουν.

Γιωργία ναι πρόβλημα με τα κακάκια έχουμε και εμείς. Κάτι είναι τώρα αλλά τί άντε να το βρείς! Ή κάποια αλλεργία υποψιάζομαι ή υπερπαραγωγή. Αλλά ατλήσεις κάνω έναν μήνα. Δεν ξέρω καθόλου πρέπει να μιλήσω με σύμβουλο για να το δούμε και αυτό.

Βίβιαν αν τα πράσινα είναι για λίγες μέρες δεν είναι πρόβλημα. Είναι συνήθως ένδειξη ιωσούλας αλλά αν κρατάνε πολύ είναι ένδειξη που πρέπει να το ψάξεις. Εμάς ξεκίνησε από 10 Μαίου. Οπότε από εδώ και πέρα πρέπει να το ψάξουμε. Ήδη έχω 4 μέρες χωρίς γαλακτοκομικά για να δούμε μήπως είναι αλλεργία. Θα δούμε.

Βούλα τί ακριβώς ψάχνεις; Δεν κατάλαβα από την αγγελία που έβαλες. Γιατί έχω και εγώ αγγελία. Δες λίγο αν θέλεις εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=3640

Άννα θα με τρελάνεις με αυτά που φτιάχνεις. Τώρα που δεν μπορώ να φάω όλα μου φαίνονται τέλεια. Σήμερα στο σούπερ μάρκετ κοιτούσα όλα τα συστατικά από τα μπισκότα και τίποτα δεν ήταν χωρίς γάλα. Ούτε καν τα κρακεράκια ή τα αλμυρά. Μόνο με ψωμί την βγάζω. Σνιφ!

Α και από σήμερα η μπέμπα κάνει παρέα με τον γιο της Αναστασίας. Έχει μύξες και ακούγεται χουρ χουρ όλη την ώρα και βάζουμε ορό και τις ρουφάμε. Δεν θα καλοκαιριάσει; :evil: Που θα πάει δεν μπορεί θα καλοκαιριάσει! :(

Αύριο έχει εκδρομούλα. Θα έρθουμε προς Θεσ/νίκη. Θα αφήσουμε την μπέμπα και θα πάμε οι 3 στο Νέο Ρύσιο για αγώνες αυτοκινήτου. Τρέχει ο ξαδερφός μου και θα πάμε να τον δούμε. Ελπίζω να έχει μόνο καλό καιρό.

Καναλύχτα και καλή ξεκούραση

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε?εγω περιμενω να κοιμηθει η μπεμπα,πριν λιγο γυρισαμε απο την αδερφη μου.σας διαβασα στα γρηγορα το μεσημερι,στρατα εγω δεν θα παρω,στο σπιτι δεν χωραμε να στριψουμε,η στρατα που να κυλισει?

Ποπη τωρα με τον ηλιο εγω την βγαζω συνεχεια με αντιηλιακο φυσικα κ πηραμε κ ομπρελιτσα για το καροτσι!οταν ξεκινησουν οι πολλες ζεστες,βραζουμε κιολας εμεις στη Λαρισα,θα την βγαζουμε το βραδακι καλυτερα!

Παντως για τον υπνο εγω το εχω παρει αποφαση οτι μεσα στη ημερα δεν προκειται να κοιμηθει ποτε πανω απο 10 λεπτα!αφηστε που αν τυχει κ κοιμηθει παραπανω δεν κοιμαται το βραδυ με τιποτα!ειναι στο παιδι πιστευω,κ το βραδυ αποκλειεται να κοιμηθει πανω απο 5 ωρες σερι!τι να κανουμε υπομονη,η εσπρεσιερα να ναι καλα!

Αντε καλο βραδυ να εχουμε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κ απο εμενα η μπεμπα το ματι γαριδα δεν λεει να κοιμηθει...εφαγε 130μλ την πηρε ο υπνος κ την ειχα ορθια να ρευτει εεε μολις ρευτικε ξυπνησε κιολας..αντε να δουμε τι ωρα θα κοιμηθουμε παλι...ουφ...καληνυχτα κ απο εμενα λοιπον!! καλο μου ξενυχτι....:evil::evil:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γειά σας κορίτσια.

Και εμείς σήμερα πήγαμε την βολτίτσα μας. Μέχρι το μεσημέρι είχε ήλιο και καλή θερμοκρασία αν και φυσούσε αρκετά. Πήραμε πάντως τον αέρα μας. Καλά ήταν δεν μπορώ να πώ. Αγόρασα και 2 ζευγάρια παπούτσια που χρειαζόμουν.

Γιωργία ναι πρόβλημα με τα κακάκια έχουμε και εμείς. Κάτι είναι τώρα αλλά τί άντε να το βρείς! Ή κάποια αλλεργία υποψιάζομαι ή υπερπαραγωγή. Αλλά ατλήσεις κάνω έναν μήνα. Δεν ξέρω καθόλου πρέπει να μιλήσω με σύμβουλο για να το δούμε και αυτό.

Βίβιαν αν τα πράσινα είναι για λίγες μέρες δεν είναι πρόβλημα. Είναι συνήθως ένδειξη ιωσούλας αλλά αν κρατάνε πολύ είναι ένδειξη που πρέπει να το ψάξεις. Εμάς ξεκίνησε από 10 Μαίου. Οπότε από εδώ και πέρα πρέπει να το ψάξουμε. Ήδη έχω 4 μέρες χωρίς γαλακτοκομικά για να δούμε μήπως είναι αλλεργία. Θα δούμε.

Βούλα τί ακριβώς ψάχνεις; Δεν κατάλαβα από την αγγελία που έβαλες. Γιατί έχω και εγώ αγγελία. Δες λίγο αν θέλεις εδώ http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=3640

Άννα θα με τρελάνεις με αυτά που φτιάχνεις. Τώρα που δεν μπορώ να φάω όλα μου φαίνονται τέλεια. Σήμερα στο σούπερ μάρκετ κοιτούσα όλα τα συστατικά από τα μπισκότα και τίποτα δεν ήταν χωρίς γάλα. Ούτε καν τα κρακεράκια ή τα αλμυρά. Μόνο με ψωμί την βγάζω. Σνιφ!

Α και από σήμερα η μπέμπα κάνει παρέα με τον γιο της Αναστασίας. Έχει μύξες και ακούγεται χουρ χουρ όλη την ώρα και βάζουμε ορό και τις ρουφάμε. Δεν θα καλοκαιριάσει; :evil: Που θα πάει δεν μπορεί θα καλοκαιριάσει! :(

Αύριο έχει εκδρομούλα. Θα έρθουμε προς Θεσ/νίκη. Θα αφήσουμε την μπέμπα και θα πάμε οι 3 στο Νέο Ρύσιο για αγώνες αυτοκινήτου. Τρέχει ο ξαδερφός μου και θα πάμε να τον δούμε. Ελπίζω να έχει μόνο καλό καιρό.

Καναλύχτα και καλή ξεκούραση

Καλημερα!

Περιμενω να ξυπνησει η οικογενεια να παμε στη πεθερα να φαμε..:rolleyes:

Σονια, βασικα ακου τι θελω..

Το καριτσι ετσι οπως βαζεις το μωρο, κοιταει μπροστα.

Εχει ενα πραμα που κουμπωνει απο επανω και το μωρο κοιταει προς τα εσενα.Τωρα αυτο λεγεται πορτ μπεμπε..λεγεται καθισμα αυτ/του...Εγω τετοιο ψαχνω.

Δεν ξερω καν τι τιμες τα πουλανε.Αν ειναι σχετικα φθηνο, θελω να παρω ενα.Αν ειναι ακριβουτσικο, δεν θα το παρω γτ ουτως ή αλλως τωρα το καλοκαιρι το ανοιγουμε το καροτσι και φαινεται το μωρο.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλησπερα Βουλα.Αυτο που ζητας ομως πωληται μαζι με το καροτσι του.Πρεπει να ειναι το ιδιο μοντελο της ιδιας μαρκας για να ταιριαζει, δεν παιρνεις ενα οποιοδηποτε και το βαζεις σε οποιο καροτσι να'ναι.

Επισης εχε υποψιν οτι αυτο ειναι μεχρι 9 κιλα, δλδ μεχρι τον 9ο-10 μηνα.

όντως μέχρι 9 κιλά είναι! αλλα δεν παει με του μηνες γιατι εμενα ηδη ειναι 7700 και ειναι σαν σφινωμενος εκει...:rolleyes: εγω πχ ειχα παρει της peg perego και το κουμπωνα. οντως με βολεψε πολύ.

οσο για την τουρτιτσα μου τρεξαν ηδη τα σαλια!!!!!!!

Καλημερα!

Περιμενω να ξυπνησει η οικογενεια να παμε στη πεθερα να φαμε..:rolleyes:

Σονια, βασικα ακου τι θελω..

Το καριτσι ετσι οπως βαζεις το μωρο, κοιταει μπροστα.

Εχει ενα πραμα που κουμπωνει απο επανω και το μωρο κοιταει προς τα εσενα.Τωρα αυτο λεγεται πορτ μπεμπε..λεγεται καθισμα αυτ/του...Εγω τετοιο ψαχνω.

Δεν ξερω καν τι τιμες τα πουλανε.Αν ειναι σχετικα φθηνο, θελω να παρω ενα.Αν ειναι ακριβουτσικο, δεν θα το παρω γτ ουτως ή αλλως τωρα το καλοκαιρι το ανοιγουμε το καροτσι και φαινεται το μωρο.

βουλα τι μαρκα καροτσι εχεις? να ψαξουμε μηπως βρουμε!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε??????????????????

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

όντως μέχρι 9 κιλά είναι! αλλα δεν παει με του μηνες γιατι εμενα ηδη ειναι 7700 και ειναι σαν σφινωμενος εκει...:rolleyes: εγω πχ ειχα παρει της peg perego και το κουμπωνα. οντως με βολεψε πολύ.

οσο για την τουρτιτσα μου τρεξαν ηδη τα σαλια!!!!!!!

βουλα τι μαρκα καροτσι εχεις? να ψαξουμε μηπως βρουμε!

καλημερα κοριτσια!!! τι κανετε??????????????????

Καλημερα Αναστασια μου! τι κανεις?

Το ξερω αυτο που λες για τα κιλα, αλλα στη Βουλα εδωσα λιγο τρατο γιατι ειναι κοριτσι.Τ α αγορια μου και εμενα ηταν 1 κιλο περισσοτερο στην ιδια ηλικια της μπεμπας.:):)

Παντως και η δικη μου τωρα που θα αρχισουν οι ζεστες βλεπω να την <<πνιγει>> αυτο το καθισμα.Ειναι προς το παρον μονο για τη μεταφορα στο αυτοκινητο.

Εσυ αν κατεβεις κεντρο δε βρισκεις παρκιν με πληρωμη?

καλημερα κ απο εμενα την ταλαιπωρημενη βασσανιαρα...

τα πραγματα για εμας παλι δεν ειναι καλα μετα απο ενα τρελο ξενυχτι μεχρι της 6 το πρωι κ μετα ξανα στις 8 που ξυπνησε παλι κανουμε τρελη μαχη για 100μλ κ οι εμετοι ξαναεμφανιστηκαν για τα καλα...:cry::cry::cry::cry::cry:

δεν αντεχω αλλο ρε κοριτσια πραγματικα ,,,πως γινεται αυτο να κανει βελτιωση για 2μερες κ μετα ξανα υποτροπη κ ξανα τα ιδια??δεν μπορω αλλο με τους εμετους δεν μπορει να παιξει η καημενη ουτε ξαπλωτη μπορω να την εχω μονιμως ορθια για να μην βγαζει κ η καημενη ταλαιπωρειται....μα τι γινεται ρε γμτ?? δλδ η ρημαδα η ζωη δεν θα μας αφησει λιγο να χαρουμε το μωρακι μας???

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...