Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα γεωργια μου αχ τι καλα που στρωσατε?? ευτυχως δεν στο κρατησε για πολλες μερες...

αχ τι ηθελα κ μιλησα ??στο προηγουμενο γευμα 2 φορες παλι εκανε εμετο αμαν πια...

ποπη μου οταν λες εμετο, βγαζει ρουκετες??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ποπη μου οταν λες εμετο, βγαζει ρουκετες??

μου εβγαλε παλι μια ρουκετα εκτοξευθηκε στο πλακακι στο πατωμα κ ενα πιο χαλαρο χωρις μεγαλη εκτοξευση που πηγε στο φορμακι της...:cry::cry:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

κορίτσια τα παιδακια σας σκαυτεστε να τα βαλετε σε περπατουρα? κ αν ναι απο ποτε??

δεν ξερω απο ποτε τα βαζουν σε περπατουρα 6μηνων μηπως??

αναστασακι μου εσεις ποτε θα ξεκινησετε κρεμουλα τωρα στα κοντα εεε?

B4Itp2.png

γεωργια μου δεν το ειχα σκευτει αυτο...

νικη μου κοιμηθηκε τελικα?? δυσκολα μωρα στονν υπνο τελικα..

κοιμηθικε πριν 5 λεπτα ενώ επινε το γαλα του.... αχ πολεμος κανονικα... απο σαββατο που φευγω και θα τον εχει πεθερα μου όλο κουνημα θα τον εχει, να φανταστεις τα δικα της παιδιά τα αφηνε να κλαινε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια τα παιδακια σας σκαυτεστε να τα βαλετε σε περπατουρα? κ αν ναι απο ποτε??

εγω ναι Αναστασια μου, γιατι κι εγω και τοσα αλλα μωρα εχουνε μπει και δεν παθανε τιποτα. ισως απο τον 9 μηνα τα βαζου..

μου εβγαλε παλι μια ρουκετα εκτοξευθηκε στο πλακακι στο πατωμα κ ενα πιο χαλαρο χωρις μεγαλη εκτοξευση που πηγε στο φορμακι της...:cry::cry:

ακομη παιδευεστε ποπη μου υπομονη... θυμαμαι που μου εκτοξευε ρουκετα εμετο κι εμενα μετα απο καθε γευμα, πολυ στεναχωριομουνα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εμενα μονο με κουνημα στο ρηλαξ τελικα κοιμαται...αλλα πετάγεται ρε κοριτσια κ τρομαζει πολυ και ξυπναει πάλι...γιατι??? το κανουν κι εσας??

εμενα Δωρα μου δεν το κανει... αλλα κι εμενα αρκετες φορες θελει κουνημα:(.

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εμενα μονο με κουνημα στο ρηλαξ τελικα κοιμαται...αλλα πετάγεται ρε κοριτσια κ τρομαζει πολυ και ξυπναει πάλι...γιατι??? το κανουν κι εσας??

Δωρα μου στο εγραψα αλλα μαλλον δε το διαβασες τρομαζει γιατι καταλαβαινει οτι δεν ειναι πια στην αγκαλια σου και σε ψαχνει.Ετσι μου ειπε η παιδιατρος εμενα και την αφησα να κλαιει 3 μερες ηταν αν διαβασες εστρωσε και σταματησε να κλαει.

zxG9p3.png

owokp3.png

Τον γιο μου δε τον εβαλα αλλα με κουρασε πολυ εκεινη την εποχη ισως τελικα να τη βαλω τη μικρη ειχα ακουσει οτι χαλανε τα ποδια τους αλλα μαλλον ισχυε για πολυ παλια τωρα πρεπει να εχουν εκσυγχρονιστει.Μετα τον 7ο μια χαρα μπορεις να το βαλεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια να ρωτησω κατι ?? οταν εχει ηλιο καλη ωρα οπως σημερα τι ωρες μπορουμε να τα βγαζουμε βολτα με το καροτσι για περιπατο??

B4Itp2.png

κοριτσια να ρωτησω κατι ?? οταν εχει ηλιο καλη ωρα οπως σημερα τι ωρες μπορουμε να τα βγαζουμε βολτα με το καροτσι για περιπατο??

εγω του βαζω αντιλιακο και παμε την βολτα μας!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

HELLO!!!!

Τι κανετε?? εμεις πολυ καλα.Σημερα ξεπορτησαμε απο το πρωι.

Το πρωι στην αδερφη μου για καφε, μετα βολτα για ψωνια, μετα για καφε με τον αντρα μου και τα παιδια και επειτα για φαγητο με οικογενειακους φιλους.Στις 5 γυρισαμε, ωραια ηταν!!

Σας διαβασα, για τη στρατα εχω να πω οτι εβαζα και τα 2 μου παιδια και δεν επαθαν τιποτα.Μια χαρα σου λυνει τα χερια γιατι απο 8-9 μηνων και μετα ποιος μπορει να τα κανει ολη την ωρα στρατα στρατουλα οεο??

Ενω με τη στρατα κοβουν βολτες και πανε οπου θελουν.Ενταξει βαριοντουσαν κιολας και τα εβγαζα, δεν ηταν συνεχομενες ωρες, αλλα για κανα μισαωρο καθε φορα μια χαρα ειναι.;);)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εγω περιμενω το χριστο να σχολασει μολις ερθει θα κανει μπανιο και θα παμε στ εξοχικο... ο μπεμπης κοιμηθικε στο κρεβατι του χωρις κουνημα ευτυχως, τελικα αυτο το παιδι ειναι με τις ωρες του...

σημερα πηγαμε και σπιτι της νονας μας, και μου ειπε οτι εκανε η μαμα της δανειο απο τη δουλεια της 800 ευρω για να βαπτισει η φιλη μου το μπεμπη...

για πεστε μου κατι, πόσα περιπου θα πρεπει να δωσει η νονα περιπου;?? θα παρουμε απλα πραγματα σε λογικες τιμες, και τις μπομπονιερες θα τις πληρωσω εγω...

ααα δεν σας ειπα με πηρε τηλεφωνο εκεινος που θα μας βαπτιζε το μωρακι και μιλησαμε και μου ειπε στην αρχη να παμε στο καταστημα να δουμε αυτα που διαλεξε και του το ξεκωψα αμεσως, μιλησαμε αρκετα, γενικα του ειπα οτι ο δανιελ δεν ειναι παιχνιδι να παιζουμε όποτε εμεις θελουμε, του εξηγισα οτι απλα ηθελα να ξερω τι θα παρει για να μην ειμαι εγω ανιδεη, μου ειπε οτι δεν του αρεσε που του ειπε ο χριστος οτι ειναι η φιλη του που του λεει τι να κανει και οτι αυτη δεν του ειπε τιποτα... στο τελος να σας πω την αληθεια τον λυπηθικα επειδη ειμαι ψυχοπονιαρα, αλλά σεφτηκα όσα ειπε που δεν μου αρεσανε καθολου(αυτος περιμενε να του ελεγα οτι θα το βαπτισει εκεινος και οτι μπλοφαρα για την φιλη μου, αλλα τι να του κανω) στο τελος μου ειπε οτι εχει ενα δωρο για το μωρο...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...