Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εμενα οι δικοι μου με κουνουσαν στην κουνια περα δωθε μεχρι 3 χρονων!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Λεει ο πατερας μου καμια φορα καλά να παθεις λεει μας ειχες βγαλει την ψυχη,τωρα δες τι καλα!!!!:rolleyes:

χα χα κ μενα ετσι με λενε ...ειχαν δεσει κ ενα σχοινι στο καροτσι κ το τραβουσε περα δωθε!! ναι εμενα τουλαχιστον με κουνουσε κ ο μπαμπας μου βοηθουσε την μαμα στο κουνημα...εμενα τωρα που δεν τολμαει να ερθει ο σαββας να κουνησει?μονη μου κουνανω 24 ωρες...:evil::evil::evil:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξυπνησε!!!!!!!:shock::shock:

Ρε θα φουνταρω απο κανενα μπαλκονι ποσο θα αντεξω ολη μερα ετσι???Τι ειναι αυτην ρε???Πω πω.............. Την ακουμπας κατω κ ξυπναει....

να τις βαλουμε να κανουν παρεα οι μπεμπες μας ιδια χουγια εχουν...ολη μερα το ματι γαριδακ γκρινια κ το βραδυ ξενυχτι...

B4Itp2.png

χα χα κ μενα ετσι με λενε ...ειχαν δεσει κ ενα σχοινι στο καροτσι κ το τραβουσε περα δωθε!! ναι εμενα τουλαχιστον με κουνουσε κ ο μπαμπας μου βοηθουσε την μαμα στο κουνημα...εμενα τωρα που δεν τολμαει να ερθει ο σαββας να κουνησει?μονη μου κουνανω 24 ωρες...:evil::evil::evil:

Σε βλέπω να βαζεις καμια αγγελια σε εφημεριδα... ζητειται καροτσέρης!!!! χα χα χα χα!!!!:-D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Σε βλέπω να βαζεις καμια αγγελια σε εφημεριδα... ζητειται καροτσέρης!!!! χα χα χα χα!!!!:-D

χα χα χα χα εισαι απιστευτη!!! τρελοκομειο!!!ακου ζητειται καροτσερης?? χα χα χα!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

B4Itp2.png

μπρουμυτα το απαγορευουν οι γιατροι δεν κανει ακομα βιβιαν μου!!γενικως ειναι δυσκολη στον υπνο της ,,,βασικα σε ολα της ειναι δυσκολη γκρινιαρικο μωρο εχω εγω...:rolleyes::rolleyes:

ακου να κλαιμε επειδη πηγα να την βαλω την σαλιαρα?? η επειδη χτυπαει το κουδουνι μας...ελεος...:rolleyes::rolleyes:

βιβιαν εγω λεω να παρεις τον παιδιατρο κ να τον ενημερωσεις που δεν τρωει η μπουμπου σου...να δειτε τι φταιει

Να σου πω..εγω τη βαζω μπρουμυτα κατά τις 8.00 το πρωι και κοιμαται σαν αγγελουδι με τις ώρες, της αρεσει, δεν τη βάζω ταισμενη γιατι της βγαίνει γάλα. Δοκιμασε το αν θες όταν δεν έχει φαει (1-2ωρες μετα φαι) για να δεις πως αντιδράει. Εγώ τη βάζω γιατι ξερω επισης ότι βοηθάει και την πλατούλα της.

Το θεμα μας δεν είναι οτι δεν τρώει γενικώς αλλά επειδη έκοψε το πρωινο γευμα και κοιμαται απο τις 11-12 μεχρι τις 10-11 το πρωι έχει μειωθει η ποσοτητα στο συνολο. Θα προσπαθησω σημερα να της δινω περισσοτερο, 120μλ τη φορά μπας και συμπληρωσω, αν δε γίνει θα παρω τον παιδιατρο.

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Ξυπνησε!!!!!!!:shock::shock:

Ρε θα φουνταρω απο κανενα μπαλκονι ποσο θα αντεξω ολη μερα ετσι???Τι ειναι αυτην ρε???Πω πω.............. Την ακουμπας κατω κ ξυπναει....

Δώρα μου κι εμενα έτσι κάνει, μολις την εβαζα κάτω ξυπναγε και ορυόμουν, τώρα το΄χω πάρει αποφαση, κοιμαται λιγο μες στην μέρα, απλα προσπαθω να ειναι ήρεμη για να κάνω κι εγώ τις δουλειες μου....υπομονή...

qTHtp2.png

Να σου πω..εγω τη βαζω μπρουμυτα κατά τις 8.00 το πρωι και κοιμαται σαν αγγελουδι με τις ώρες, της αρεσει, δεν τη βάζω ταισμενη γιατι της βγαίνει γάλα. Δοκιμασε το αν θες όταν δεν έχει φαει (1-2ωρες μετα φαι) για να δεις πως αντιδράει. Εγώ τη βάζω γιατι ξερω επισης ότι βοηθάει και την πλατούλα της.

Το θεμα μας δεν είναι οτι δεν τρώει γενικώς αλλά επειδη έκοψε το πρωινο γευμα και κοιμαται απο τις 11-12 μεχρι τις 10-11 το πρωι έχει μειωθει η ποσοτητα στο συνολο. Θα προσπαθησω σημερα να της δινω περισσοτερο, 120μλ τη φορά μπας και συμπληρωσω, αν δε γίνει θα παρω τον παιδιατρο.

μου το εχει απαγορευσει βιβιαν μου να την βαζω μπρουμυτα για υπνο...την βαζω μονο οταν ειναι ξυπνια για λιγο για να "παιζει" να ξεπιανεται...δυναμωνει λενε κ τον αυχενα τους!!ναι δοκιμασε το τουλαχιστον τις υπολοιπες ωρες να συμπληρωνει την ποσοτητα...450-500μλ ημερησιως ειναι παρα πολυ λιγα για τον μηνα μας...

B4Itp2.png

Δώρα μου κι εμενα έτσι κάνει, μολις την εβαζα κάτω ξυπναγε και ορυόμουν, τώρα το΄χω πάρει αποφαση, κοιμαται λιγο μες στην μέρα, απλα προσπαθω να ειναι ήρεμη για να κάνω κι εγώ τις δουλειες μου....υπομονή...

Αφου κανεις κ δουλειες εισαι σουπερ!!!!!!! εγω ουτε για κατουρημα... κι εδω που γραφω ειναι επειδη θηλαζω κ το ενα χερι ειναι free!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παλι στο στηθος ειμαστε..... μονο ετσι δεν κλαιει.... οκ να ρωτησω κατι? απο τον 2ο οροφο την γλιτωνω ή οχι????? χα χα!

ελα σε μενα 4ο οροφος δεν γλυτωνουμε με τπτ!!! χα χα χα χα!!!!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Αφου κανεις κ δουλειες εισαι σουπερ!!!!!!! εγω ουτε για κατουρημα... κι εδω που γραφω ειναι επειδη θηλαζω κ το ενα χερι ειναι free!

μια απο τα ιδια κ γω κουναω τωρα με το ποδι μου,,,κ οταν δεν την μιλαω κ γυριζω το κεφαλι στο πληκτρολογιο για να γραψω τσαντιζεται κ γκρινιαζει...κατα αποκλειστικοτητα μας θελουν αυτα τα μωρα μας!

ααα τοκατουρημα εχει γινει σοου ...την παιρνω μαζι μου κ με κοιτα που κατουραω κ παντα γελαει η σκατου!!της αρεσει το θεαμα που βλεπει!! χα χα χα χα!!!!!!!!!!!

B4Itp2.png

Καλημέρα κορίτσια εμείς στρώσαμε παλι και είμαι πολύ χαρούμενη χθες κοιμηθηκε 12 με 7 συνεχομενα ούτε κλάμματα ούτε τίποτα.Θα κάνω άγαλμα στην παιδίατρό μου αλήθεια χωρίς αυτή θα παιδευόμουν ακόμα είναι πολύ καλή.

Αναστασία μου θα πάρεις το παιδί με το καθισματάκι του αυτοκινήτου και θα το δέσεις πίσω όπως και στο δικό σου αυτοκίνητο κανονικά απλά αν καλέσεις ραδιοταξί πες ότι θα εχεις και μωρό με καθισματακι αν όχι φρόντισε να το πάρεις από κάπου που θα έχει χώρο για να σταματησεις και να το δέσεις.Εγω εχω πάει το μεγάλο στον παιδίατρο έτσι απλά μια φορά μόνο μου ετυχε ταξι που ειχε πολυ μικρη ζωνη ασφαλειας και δεν εφτανε οποτε του ζητησα συγνωμη με καταλαβε ο ανθρωπος και πηρα το επομενο.

Πόπη μου πολυ χαιρομαι που δε βγάζει πια αντε να ερθει η Δευτερα να την πας να δουμε τι θα σου πει.

Δώρα μου αν εισαι σιγουρη πως δεν πειναει και δεν ποναει τοτε μαλλον εχεις αυτο που ειχα κι εγω κοιμαται στην αγκαλια σου και μετα ξυπναει αλλου και φοβαται αστην να κλαψει ειναι πολυ βαρβαρο αλλα σκεψου οτι το μωρακι σου ταλαιπωρειται πολυ ετσι να κοιμαται δεκαλεπτα στην αγκαλια σου ο υπνος σε αυτη την ηλικια ειναι πολυ σημαντικος ρωτα και τη γιατρο σου πριν να παρεις και την γνωμη της.

Βιβιαν καλυτερα κοπελα μου αν μιλησεις με τη γιατρο σου να δουμε τι εχει να σου πει.

Βούλα μου πυρετος δεν ειναι πάνω απο 38 θεωρουν οι γιατροι τον πυρετο αλλά βαζε ορούς πριν απο καθε γευμα και θα περαασει θα δεις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια εμείς στρώσαμε παλι και είμαι πολύ χαρούμενη χθες κοιμηθηκε 12 με 7 συνεχομενα ούτε κλάμματα ούτε τίποτα.Θα κάνω άγαλμα στην παιδίατρό μου αλήθεια χωρίς αυτή θα παιδευόμουν ακόμα είναι πολύ καλή.

Αναστασία μου θα πάρεις το παιδί με το καθισματάκι του αυτοκινήτου και θα το δέσεις πίσω όπως και στο δικό σου αυτοκίνητο κανονικά απλά αν καλέσεις ραδιοταξί πες ότι θα εχεις και μωρό με καθισματακι αν όχι φρόντισε να το πάρεις από κάπου που θα έχει χώρο για να σταματησεις και να το δέσεις.Εγω εχω πάει το μεγάλο στον παιδίατρο έτσι απλά μια φορά μόνο μου ετυχε ταξι που ειχε πολυ μικρη ζωνη ασφαλειας και δεν εφτανε οποτε του ζητησα συγνωμη με καταλαβε ο ανθρωπος και πηρα το επομενο.

Πόπη μου πολυ χαιρομαι που δε βγάζει πια αντε να ερθει η Δευτερα να την πας να δουμε τι θα σου πει.

Δώρα μου αν εισαι σιγουρη πως δεν πειναει και δεν ποναει τοτε μαλλον εχεις αυτο που ειχα κι εγω κοιμαται στην αγκαλια σου και μετα ξυπναει αλλου και φοβαται αστην να κλαψει ειναι πολυ βαρβαρο αλλα σκεψου οτι το μωρακι σου ταλαιπωρειται πολυ ετσι να κοιμαται δεκαλεπτα στην αγκαλια σου ο υπνος σε αυτη την ηλικια ειναι πολυ σημαντικος ρωτα και τη γιατρο σου πριν να παρεις και την γνωμη της.

Βιβιαν καλυτερα κοπελα μου αν μιλησεις με τη γιατρο σου να δουμε τι εχει να σου πει.

Βούλα μου πυρετος δεν ειναι πάνω απο 38 θεωρουν οι γιατροι τον πυρετο αλλά βαζε ορούς πριν απο καθε γευμα και θα περαασει θα δεις.

καλημερα γεωργια μου αχ τι καλα που στρωσατε?? ευτυχως δεν στο κρατησε για πολλες μερες...

αχ τι ηθελα κ μιλησα ??στο προηγουμενο γευμα 2 φορες παλι εκανε εμετο αμαν πια...

B4Itp2.png

γεια σας...

τον εβαλα να κοιμηθει και κλαιει, αχ μωρου μου, τελικα δεν αντεχω....:(

κάνω πολεμο καθε φορα μαζι του για να κοιμηθει, ειναι δυσκολο να κοιμαται με κουνημα, τον κουναει η μανα μου και ηπεθερα μου και τωρα τραβαω εγω:(:(.... σταματησε κοριτσια, ωχ ξεκινησε παλι, σταματησε τωρα. παω να δω τι γινετε...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...