Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ειναι καμια εδω??

καλα τα χω παιξει δεν εχω σταματησει να κουναω κ δεν λεει να κοιμηθει ολο αου αου γκρινια κ κλαμμα...εχω μπαφιασει τοσο πολυ που θελω να καπνισω 10 τσιγαρα μαζι...ο γιατρος ηρθε την ειδε δεν μας εξετασε..απλα μιλησαμε του ειπα οτι εχει να κανει εμετο απο χθες το πρωι δλδ παμε πολυ καλα σε αυτο το θεμα κ οτι με ζοριζει αρκετα στο φαι ειναι επειδη ειναι ερεθισμενος ο οισοφαγος απο τους εμετους μερα με την μερα ειπε θα στρωσει...ηδη σημερα εφαγε πολυ καλα ειδα δλδ μια αλλαγη μακαρι να κρατησει κιολας!!απο δευτερα ειπε θα ξαναμιλησουμε να του πω πως παει!!μαλλον το σιροπι για την παλλινδρομηση θα το γλυτωσουμε ευτυχως!!! ειναι κ κατα των φαρμακων ο γιατρος κ δεν θελει καθολου να φτασουμε σε αυτο το σημειο!! αντε να δουμε πως θα παμε..το βαρος της θα το δουμε ξανα σε 2 βδομαδες...

αντε βρε ποπακι μου να ησυχασετε και εσεις ουφφφφφφ!!!!!!!!!!!!!:cry:

Λιτσακι θα σε περιμενω να παμε μαζι για ψωνια βεβαια και να μπουμε στα δοκιμαστηρια με τις μπουμπουδες και να θηλαζουμε χαχαχα!Νερακι δε δινεις οσο θηλαζεις μεχρι να μπουν οι στερεες.

Σοφακι 28ης Οκτωβριου 34 καθετη στην Ηρακλειου ειναι.Αλλα οποτε θελεις μου λες και παμε μαζι θελει και η Λιτσα το κανονιζουμε ολες μαζι.

Ελευθερια κι ο δικος μου 8 μηνων εγινε για να φαει μεσημεριανο του αρεσε πολυ το γαλα και προς τιμη της η παιδιατρος δε με πιεσε μου ελεγε εφοσον θηλαζεις παιρνει απολα το παιδι μεχρι 1 χρονου ειναι καλυμμενο και μονο με γαλα.Λογω παχους θες να το πας πιο πισω?Εμενα λιγο κρεμα εφαγε αντε 2 κουτια το πολυ ετρωγε το μεσημεριανο και το απογευμα και μετα τοστακι κεικ και τετοια.

Δωρα της εδωσες ξενο και κοιμηθηκε?

Ποπη μου εχεις εξαντληθει ε?Κουραγιο κοπελα μου και μπραβο στο γιατρο σου για υο ενδιαφερον του.

αχ ζηλευω θελω και εγω ψωνια μαζι σας!!!!!!!!:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι...

Το βραδυ η μικρη χουργχουριζε η μυτουλα της...Σαν να ειχε μυξες.

Η μυτουλα της που την κοιταξα ηταν ανοιχτη.

Το πρωι οταν σηκωθηκαμε, ηταν ξεραμενη γυρω γυρω σαν να ετρεχε η μυτη..

Τωρα της εβαλα ορο.Φτερνιστηκε αρκετες φορες αλλα δεν εβγαλε κατι.Συνεχιζει να χουρχουριζει.

Την εβαλα και θερμομετρο και λεει 36.8...

Εχεις μυξουλες ή δεν εχει και χουρχουριζει απο κατι αλλο?Ειναι πυρετος αυτο?

Τι λετε εσεις?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα!

Τωρα της εβαλα ορο.Φτερνιστηκε αρκετες φορες αλλα δεν εβγαλε κατι.Συνεχιζει να χουρχουριζει.

Τι λετε εσεις?

καλημερα βούλα! και εμενα χουρχουριζει και ειναι απο φλεματα που εχει μου ειπε ο γιατρος. και εγω ορο του βαζω. δεν τρεχει η μυτη του οπως λες απλα το ακουω! μια φορα ετυχε να φτερνιστει πολυ δυνατα και κατι ειδα στην μυτουλα του και το τραβηξα με εκεινο που ρουφανε τις μυξουλες. καιν δεν εβγαιν να φανταστεις ηταν κολωδης σαν φλεμα και οχι κιτρινο!! (sorry για την περιγραφη)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα βούλα! και εμενα χουρχουριζει και ειναι απο φλεματα που εχει μου ειπε ο γιατρος. και εγω ορο του βαζω. δεν τρεχει η μυτη του οπως λες απλα το ακουω! μια φορα ετυχε να φτερνιστει πολυ δυνατα και κατι ειδα στην μυτουλα του και το τραβηξα με εκεινο που ρουφανε τις μυξουλες. καιν δεν εβγαιν να φανταστεις ηταν κολωδης σαν φλεμα και οχι κιτρινο!! (sorry για την περιγραφη)

Σιγα μωρε για την περιγραφη..

Δλδ αυτο λεγεται μυξες-κρυωμα ή ειναι αλλο το αιτιο?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημέρα κι απο μένα

Σοφία κούκλος ο γιος!

Σόνια χάρηκα. Τα πράσινα κακακια είναι προβλημα? εγω μια-δυο φορες έχω δει, ο παιδιατρος μου ειχε πει δεν πειράζει.

Πόπη έχεις δοκιμασει άλλους τροπους για να κοιμηθεί? πχ μήπως θέλει να ξαπλωνει μπρουμυτα, να της αρέσει καλύτερα?

Εγώ χθες έλειπα το απογευμα, όταν γυρισα μου ειπε ο άντρας μου πως πάλι είχε κλαμα πολύ χωρίς λόγο και φανερή αιτία. Πάλι χθες ήπιε μονο 470μλ και στο ζυγισμα βγηκε 70γρμ λιγοτερο απ΄οτι την Τρίτη. Με τα πολλά την βαλαμε στο λικνο της εβαλα το περιστρεφομενο με το φως, το κοιταζε, μετα έσβησε το φως και ησυχια....κοιμηθηκε αυτη κοιμηθηκα κι εγώ. Το πρωι στις 7.30 της έδωσα 60μλ και περιμενω τωρα να ξυπνησει.

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια...!!!

Η μικρη μου χτες κοιμηθηκε στις 12 και μετα στις 2 την ακουσα να γκρινιαζει....λεω ωχ οχι!!! Αλλα μετα ξανακοιμηθηκε,καταλαβα οτι τρομαζει πολυ και ξυπναει κ μετα δεν μπορει να κατεβασει τα χερια της κ τρομαζει παλι...

Σκεφτομαι και πολυ σοβαρα να κοψω τον θηλασμο γιατι ΟΣΕΣ φορες τρωει βγαζει γαλα σε γουλιες και μετα ειναι ολο ανησυχη κ ολο βγαζει παλι σε ασχετες στιγμες...αφηστε που στανταρ δεν της φτανει ή απλα ειναι πολυ λεπτορευστο κ πειναει. Σας εχω πρηξει το ξερω sorry μωρε!!!!

Αναστασία για κοντινες αποστασεις δεν νομιζω να υπάρχει πρβλημα να μπεις στο ταξι...

Βούλα κι εμενα μονιμως χουρχουριζει ετσι αλλα η γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι απο το γαλατακι που ανεβαινει κ πολλες φορες φτανει στη μυτη,εξαλλου ολα αυτα μυτη,στομα,αυτια επικοινωνουν!Μην αγχωνεσαι..!!!

Βίβιαν πολύ λιγο ειναι το φαι της?Δεν ξερω κι εγω πως ειναι η φορμουλα γενικα,τωρα την δοκιμαζω τις τελευταιες μερες. Ο γιατρος σου τι λεει?Ποιο γαλα δινεις??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε??? εγω πολύ καλυτερα σημερα! εχθες ηρθαν οι γονεις μου και κρατουσαν τν μικρο και ξεκουραστηκα!

κατι ασχετο!!!!!!!!! αν θελετε να πατε καπου με ταξι τι κανετε εφοσον δεν διαθετουν καθησματα για τα μωρα?? και ενας δηλ. που δεν εχει αυτοκινητο τι κανει?? τον σταυρο του και παει???:shock::shock::shock:

βασικα θελω να παω καπου εδω στο κεντρο και αν παρω αυτοκινητο θα κανω κανενα 2ωρο να βρω να παρκαρω και αν βρω!!!

καλημερα αναστασακι μου αχ τι καλα που ξεκουραστικες!!γεμισες μπαταριες τουλαχιστον!! κεγω την ιδια απορια ειχα τοσο καιρο θελω καποια στιγμη να κατεβω κεντρο κ απορω πως θα παρω το μωρο μαζι μου..με το αμαξι δεν παιζει γιατι οπως λες θα κανω μια ωρα να βρω παρκινκ ασε που φοβαμαι μην πατησει τα κλαμματα την ωρα που οδηγω κ μετα τι κανουμε?? αχ ποσο μου χει λειψει το κεντρο??να κανω μια βολτιτσα στα μαγαζια!!

Καλημερα!

Τι λετε εσεις?

καλημερα βουλα μου!! εγω ξερω οτι πυρετος ειναι πανω απο 37.1...καλα τα λεω κοριτσια?οσο για τοχουρχουρισμα κ μενα καμια φορα το κανει την βαζω καθε πρωι ορο για να καθαριζει αλλα δεν βγαζει τπτ!μην ανησυχεις!

Καλημέρα κι απο μένα

Σοφία κούκλος ο γιος!

Σόνια χάρηκα. Τα πράσινα κακακια είναι προβλημα? εγω μια-δυο φορες έχω δει, ο παιδιατρος μου ειχε πει δεν πειράζει.

Πόπη έχεις δοκιμασει άλλους τροπους για να κοιμηθεί? πχ μήπως θέλει να ξαπλωνει μπρουμυτα, να της αρέσει καλύτερα?

Εγώ χθες έλειπα το απογευμα, όταν γυρισα μου ειπε ο άντρας μου πως πάλι είχε κλαμα πολύ χωρίς λόγο και φανερή αιτία. Πάλι χθες ήπιε μονο 470μλ και στο ζυγισμα βγηκε 70γρμ λιγοτερο απ΄οτι την Τρίτη. Με τα πολλά την βαλαμε στο λικνο της εβαλα το περιστρεφομενο με το φως, το κοιταζε, μετα έσβησε το φως και ησυχια....κοιμηθηκε αυτη κοιμηθηκα κι εγώ. Το πρωι στις 7.30 της έδωσα 60μλ και περιμενω τωρα να ξυπνησει.

μπρουμυτα το απαγορευουν οι γιατροι δεν κανει ακομα βιβιαν μου!!γενικως ειναι δυσκολη στον υπνο της ,,,βασικα σε ολα της ειναι δυσκολη γκρινιαρικο μωρο εχω εγω...:rolleyes::rolleyes:

ακου να κλαιμε επειδη πηγα να την βαλω την σαλιαρα?? η επειδη χτυπαει το κουδουνι μας...ελεος...:rolleyes::rolleyes:

βιβιαν εγω λεω να παρεις τον παιδιατρο κ να τον ενημερωσεις που δεν τρωει η μπουμπου σου...να δειτε τι φταιει

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα κοριτσια...!!!

Η μικρη μου χτες κοιμηθηκε στις 12 και μετα στις 2 την ακουσα να γκρινιαζει....λεω ωχ οχι!!! Αλλα μετα ξανακοιμηθηκε,καταλαβα οτι τρομαζει πολυ και ξυπναει κ μετα δεν μπορει να κατεβασει τα χερια της κ τρομαζει παλι...

Σκεφτομαι και πολυ σοβαρα να κοψω τον θηλασμο γιατι ΟΣΕΣ φορες τρωει βγαζει γαλα σε γουλιες και μετα ειναι ολο ανησυχη κ ολο βγαζει παλι σε ασχετες στιγμες...αφηστε που στανταρ δεν της φτανει ή απλα ειναι πολυ λεπτορευστο κ πειναει. Σας εχω πρηξει το ξερω sorry μωρε!!!!

Αναστασία για κοντινες αποστασεις δεν νομιζω να υπάρχει πρβλημα να μπεις στο ταξι...

Βούλα κι εμενα μονιμως χουρχουριζει ετσι αλλα η γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι απο το γαλατακι που ανεβαινει κ πολλες φορες φτανει στη μυτη,εξαλλου ολα αυτα μυτη,στομα,αυτια επικοινωνουν!Μην αγχωνεσαι..!!!

Βίβιαν πολύ λιγο ειναι το φαι της?Δεν ξερω κι εγω πως ειναι η φορμουλα γενικα,τωρα την δοκιμαζω τις τελευταιες μερες. Ο γιατρος σου τι λεει?Ποιο γαλα δινεις??

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε?? ακομα παιδευεσε εεε? οταν την δινεις ξενο γαλα ηρεμει??πως συμπεριφερεται με το συμπληρωμα?

B4Itp2.png

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε?? ακομα παιδευεσε εεε? οταν την δινεις ξενο γαλα ηρεμει??πως συμπεριφερεται με το συμπληρωμα?

την βλεπω πιο πολυ ηρεμει αλλα παλι με ψαχνει για να νανουριστει.... τωρα εκλαιγε ενω ηταν ταισμενη κ αλλαγμενη κ ηθελε πιπιλισμα για να νανουριστει....κοιμαται αγκαλια μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!:-P:razz:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

τα δικα μας τα νεα ειναι οτι φαγαμε πολυ καλα εχθες 920μλ συνολικα!!!χωρις εμετο!μακαρι να μου το κρατησει ετσι!τα ξημερωματα προσπαθησα για καμια ωρα να την μαθω να κοιμαται στο κρεβατι χωρις να χρειαστει να την βαλω στο καροτσι για κουνημα...εεε κοριτσια για μια ωρα ειχαμε γκρινια κ κλαμμα δεν κοιμοταν με τπτ τι την χαιδευα τι την κουνουσα στην πλατιτσα της τι την τραγουδουσα μπας κ νανουριστει τπτ....κατεληξα παλι να την βαλω στο καροτσι κ να την κουναω,,,τα δικα μου τα καμωματα πηρε μεχρι 2,5 χρονων οι γονεις μου με κουνουσαν στο καροτσι αλλιως δεν κοιμομουν...αχ τωρα εγω τα τραβαω...

B4Itp2.png

την βλεπω πιο πολυ ηρεμει αλλα παλι με ψαχνει για να νανουριστει.... τωρα εκλαιγε ενω ηταν ταισμενη κ αλλαγμενη κ ηθελε πιπιλισμα για να νανουριστει....κοιμαται αγκαλια μου.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!:-P:razz:

αχ αυτο το νανουρισμα κ μενα ρε συ πιπιλαει σαν μανιακη το πετσετακι της την βαζω πιπιλα κ την φτυνει μονο προχθες την πηρε για δεκα λεπτα...κ τα ματακια της τα εχει κλειστα ενω φαινεται οτι νυσταζει ψαχνει τροπο να νανουριστει...ποσα γευματα απο το συμπληρωμα της δινεις τωρα??

B4Itp2.png

τα δικα μας τα νεα ειναι οτι φαγαμε πολυ καλα εχθες 920μλ συνολικα!!!χωρις εμετο!μακαρι να μου το κρατησει ετσι!τα ξημερωματα προσπαθησα για καμια ωρα να την μαθω να κοιμαται στο κρεβατι χωρις να χρειαστει να την βαλω στο καροτσι για κουνημα...εεε κοριτσια για μια ωρα ειχαμε γκρινια κ κλαμμα δεν κοιμοταν με τπτ τι την χαιδευα τι την κουνουσα στην πλατιτσα της τι την τραγουδουσα μπας κ νανουριστει τπτ....κατεληξα παλι να την βαλω στο καροτσι κ να την κουναω,,,τα δικα μου τα καμωματα πηρε μεχρι 2,5 χρονων οι γονεις μου με κουνουσαν στο καροτσι αλλιως δεν κοιμομουν...αχ τωρα εγω τα τραβαω...

Κι εμενα οι δικοι μου με κουνουσαν στην κουνια περα δωθε μεχρι 3 χρονων!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

Λεει ο πατερας μου καμια φορα καλά να παθεις λεει μας ειχες βγαλει την ψυχη,τωρα δες τι καλα!!!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...