Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμ λογικο σου λεει πως γινεται να βαζει βαρος με τοσο λιγο που τρωει??

απο τα ανεξηγητα ειναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ναι ρε το γιο μου θα τον βαλω στα παραξενα και ομως αληθινα!!!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωραια ποπη μου μπραβο!!!

πρωτοφανες μετα απο τοσο καιρο!! αλλα να μην χαιρομαι μπορει στο επομενο να με αρχισει τα ιδια...με πηρε κ ο παιδιατρος θα ρθει το βραδυ στις 10 να την δει!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

πρωτοφανες μετα απο τοσο καιρο!! αλλα να μην χαιρομαι μπορει στο επομενο να με αρχισει τα ιδια...με πηρε κ ο παιδιατρος θα ρθει το βραδυ στις 10 να την δει!!

μια χαρα εκει εχετε και κατοικων επισκεψεις!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα εκει εχετε και κατοικων επισκεψεις!!!!

ναι ευτυχως !! βασικα απορησα που με πηρε τηλ με ειπε σχολαει στις 10παρα κ θα περασει μια βολτα να δει την μικρη πως ειναι...τον ρωτησα για το βαρος της κ μου ειπε να την ζυγισουμε σε 2 βδομαδες κ οχι τωρα για να δωσουμε χρονο για να δουμε αν πηρε,,,γιατι ζυγιστικαμε την τριτη εεε σε 3 μερες ποσο να πηρε ??τπτ....

B4Itp2.png

Χωράει η ταλαιπωρημένη Δωριτσα στην κουβέντα σας???? Ρε κοριτσια οκ εβγαλα συμπερασμα!!! Η δικιά μου κ πεινάει κ νυσταζει γι'αυτο γκριναζει.... Αφου δεν χορταίνει λογικό ειναι να μην μπορει να κοιμηθεί ε???? Α καλα στάνταρ θα λέτε χαζη ειναι αυτη,αλλα προσπαθώ καθε μερα να δώσω κ μια εξήγηση για το κλάμα της! Ουφφφ..........

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Χωράει η ταλαιπωρημένη Δωριτσα στην κουβέντα σας???? Ρε κοριτσια οκ εβγαλα συμπερασμα!!! Η δικιά μου κ πεινάει κ νυσταζει γι'αυτο γκριναζει.... Αφου δεν χορταίνει λογικό ειναι να μην μπορει να κοιμηθεί ε???? Α καλα στάνταρ θα λέτε χαζη ειναι αυτη,αλλα προσπαθώ καθε μερα να δώσω κ μια εξήγηση για το κλάμα της! Ουφφφ..........

καλησπερα δωρακι μου!! αχ ψοφια εισαι εε?? κ γω κοιμηθηκε μονο 40λεπτα απο το πρωι κ εχω συμβιβαστει να κουναω το καροτσι απο το πρωι ...γιαυτο καθομαι στο λαπτοπ...ολο γκρινιαζει κ κλαιει εχει παθει ανοσια στο κουνημα πλεον...

μωρε δινε την πιο συχνα να τρωει να δεις πως θα παει?

εμενα για να κοιμηθει μελανιαζει πρωτα στο κλαμμα κ μετα κοιμαται

B4Itp2.png

Λιτσακι θα σε περιμενω να παμε μαζι για ψωνια βεβαια και να μπουμε στα δοκιμαστηρια με τις μπουμπουδες και να θηλαζουμε χαχαχα!Νερακι δε δινεις οσο θηλαζεις μεχρι να μπουν οι στερεες.

Σοφακι 28ης Οκτωβριου 34 καθετη στην Ηρακλειου ειναι.Αλλα οποτε θελεις μου λες και παμε μαζι θελει και η Λιτσα το κανονιζουμε ολες μαζι.

Ελευθερια κι ο δικος μου 8 μηνων εγινε για να φαει μεσημεριανο του αρεσε πολυ το γαλα και προς τιμη της η παιδιατρος δε με πιεσε μου ελεγε εφοσον θηλαζεις παιρνει απολα το παιδι μεχρι 1 χρονου ειναι καλυμμενο και μονο με γαλα.Λογω παχους θες να το πας πιο πισω?Εμενα λιγο κρεμα εφαγε αντε 2 κουτια το πολυ ετρωγε το μεσημεριανο και το απογευμα και μετα τοστακι κεικ και τετοια.

Δωρα της εδωσες ξενο και κοιμηθηκε?

Ποπη μου εχεις εξαντληθει ε?Κουραγιο κοπελα μου και μπραβο στο γιατρο σου για υο ενδιαφερον του.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ειναι καμια εδω??

καλα τα χω παιξει δεν εχω σταματησει να κουναω κ δεν λεει να κοιμηθει ολο αου αου γκρινια κ κλαμμα...εχω μπαφιασει τοσο πολυ που θελω να καπνισω 10 τσιγαρα μαζι...ο γιατρος ηρθε την ειδε δεν μας εξετασε..απλα μιλησαμε του ειπα οτι εχει να κανει εμετο απο χθες το πρωι δλδ παμε πολυ καλα σε αυτο το θεμα κ οτι με ζοριζει αρκετα στο φαι ειναι επειδη ειναι ερεθισμενος ο οισοφαγος απο τους εμετους μερα με την μερα ειπε θα στρωσει...ηδη σημερα εφαγε πολυ καλα ειδα δλδ μια αλλαγη μακαρι να κρατησει κιολας!!απο δευτερα ειπε θα ξαναμιλησουμε να του πω πως παει!!μαλλον το σιροπι για την παλλινδρομηση θα το γλυτωσουμε ευτυχως!!! ειναι κ κατα των φαρμακων ο γιατρος κ δεν θελει καθολου να φτασουμε σε αυτο το σημειο!! αντε να δουμε πως θα παμε..το βαρος της θα το δουμε ξανα σε 2 βδομαδες...

B4Itp2.png

απιστευτο μολις εκλεισε τα ματακια της!! πω πω επιτελους!! μαλλον μονη μου ειμαι εεε?? αντε σας καληνυχτω παω να την βαλω στο κρεβατι να κοιμηθω κ εγω!! φιλακια πολλα μανουλιτσες να εχουμε ολες ενα ησυχο βραδυ!!!

B4Itp2.png

Καλησπέρα κορίτσια. Διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι λίγο πολύ όλες στα ίδια είμαστε.

Σήμερα ήταν απαίσιος ο καιρός. Τι κρύο ήταν αυτό. Αφού έβαλα στα μωρά φόρμες χειμωνιάτικες. Έχει κρύο μέσα στο σπίτι όταν κάθεσαι.

Εμείς με την μικρή συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα με τα κακά της. Τώρα από το πράσινο σκούρο πήγαμε στο πράσινο ανοιχτό. Έχω 3 μέρες πλήρης αποχή από γαλακτοκομικά και ελπίζω να δούμε βελτίωση. Είμαστε στις 8 μέρες με πράσινες κενώσεις. Βέβαια ο παιδίατρος που τις είδε δεν ανυσήχησε ιδιαίτερα αλλά είπε ότι αν από Δευτέρα δεν στρώσει θα κάνουμε καλιέργεια για μικρόβια.

Έχω παιθάνει στην πείνα 3 μέρες τώρα και το μυαλό μου είναι συνέχεια σε πράγματα που δεν πρέπει να φάω. Ελπίζω να στρώσει η μπέμπα γιατί αλλιώς θα πρέπει να σταματήσω να τρώω και άλλα πράγματα και με βλέπω να τρέφομαι μόνο με πατάτες. Θα κάνω αναγκαστική δίαιτα. Αλλά θα κάνω και κορμάρα για την παραλία. Χαχαχα

Αχ τι λέω και δεν κλαίω. Η αλήθεια είναι ότι με όσα έχω διαβάσει έχω αγχωθεί. Θα δείξει τί να πώ.

Σοφία κούκλος ο μικρός. Μην ανυσηχείς για τα μαλιά και η δικιά μου χνουδάκι έχει απλά είναι σκούρο.

Έφη και Πόπη κουράγιο μανούλες. Όπως έλεγε και η παιδίατρος στην κλινική που γέννησα το γιό μου-Μανούλες να σας ζήσουν τα μωρά σας. Ότι σας έτυχε να το χαίρεστε γιατί κάρτα αλλαγής δεν έχουν!

Ελευθερία μια από τα ίδια και εσείς με τις κενώσει διαβάζω. Στο ψάξιμο και εσύ έ; Βγάζετε και την πάνα; Καλό κουράγιο. Εμείς φοράμε μόνο στον ύπνο και σκέφτομαι πώς θα την κόψω και αυτή. Όλη την ημέρα πηγαίνει τουαλέτα από πέρισυ τον Ιούνιο. Δεν θα το άντεχα να αλλάζω 2 μωρά.

Δωράκι τί πάθατε καλέ με την μπέμπα; Δεν τα βρίσκετε στο φαγητό; Γιατί έτσι;

Αχ Άννα με τα κρουασάν σου και τα ρυζόγαλα. Τώρα που δεν πρέπει να φάω τα λυγουρεύομαι. Η μπέμπα βλέπω σταθερό πρόγραμμα. Μια χαρά! Τα παλικάρια σου τί κάνουν;

Γεία σου Γιωργία. Αποφάσισε να σε παιδέψει λίγο η μικρή; Η δικιά μου τρώει 10μισή και κοιμάτε. Ξυπνάει γύρω στη 1 με 1μιση και μετά πότε στις 6μιση ή 7μιση ή 8μιση αναλόγως τα κέφια της. Και όσο λείπω στην δουλειά θα φάει ένα ή δυο γεύματα. Σήμερα έφαγε 8μιση από εμένα, 12 μπουκάλι 190μλ και ξανά 4 από εμένα.

Λίτσα βλέπω βελτιώθηκε το στήθος έτσι; Μην πέρνεις όμως πολύ γρήγορα αέρα και έχει ξανά τα ίδια. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

Βίβιαν γεία σου. Δεν γνωριστήκαμε. Είμαι η Σόνια, είμαι 31 και έχω έναν γιο 33 μηνών και μια κόρη 4 μηνών.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία αν και λόγο ώρας δικαιολογούμαι. Λέω να πάω να την πέσω γιατί έχω μια νύυυυυυυυυυυστα.

Καναλύχτα όπως λέει και ο γιος.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

ειναι καμια εδω??

καλα τα χω παιξει δεν εχω σταματησει να κουναω κ δεν λεει να κοιμηθει ολο αου αου γκρινια κ κλαμμα...εχω μπαφιασει τοσο πολυ που θελω να καπνισω 10 τσιγαρα μαζι...ο γιατρος ηρθε την ειδε δεν μας εξετασε..απλα μιλησαμε του ειπα οτι εχει να κανει εμετο απο χθες το πρωι δλδ παμε πολυ καλα σε αυτο το θεμα κ οτι με ζοριζει αρκετα στο φαι ειναι επειδη ειναι ερεθισμενος ο οισοφαγος απο τους εμετους μερα με την μερα ειπε θα στρωσει...ηδη σημερα εφαγε πολυ καλα ειδα δλδ μια αλλαγη μακαρι να κρατησει κιολας!!απο δευτερα ειπε θα ξαναμιλησουμε να του πω πως παει!!μαλλον το σιροπι για την παλλινδρομηση θα το γλυτωσουμε ευτυχως!!! ειναι κ κατα των φαρμακων ο γιατρος κ δεν θελει καθολου να φτασουμε σε αυτο το σημειο!! αντε να δουμε πως θα παμε..το βαρος της θα το δουμε ξανα σε 2 βδομαδες...

Ποπη μου τελεια αντε κοπελα μου να στρωσει κι αυτο κι αλλο κακο να μη σας βρει κοπελα μου.Θα δεις μολις της περασει θα αλλαξει ταλαιπωρειται κι αυτο μωρε κι ισως για αυτο ειναι λιγο ιδιοτροπο.Καλη ξεκουραση!

Καλησπέρα κορίτσια. Διάβασα τα νέα σας και βλέπω ότι λίγο πολύ όλες στα ίδια είμαστε.

Σήμερα ήταν απαίσιος ο καιρός. Τι κρύο ήταν αυτό. Αφού έβαλα στα μωρά φόρμες χειμωνιάτικες. Έχει κρύο μέσα στο σπίτι όταν κάθεσαι.

Εμείς με την μικρή συνεχίζουμε να έχουμε πρόβλημα με τα κακά της. Τώρα από το πράσινο σκούρο πήγαμε στο πράσινο ανοιχτό. Έχω 3 μέρες πλήρης αποχή από γαλακτοκομικά και ελπίζω να δούμε βελτίωση. Είμαστε στις 8 μέρες με πράσινες κενώσεις. Βέβαια ο παιδίατρος που τις είδε δεν ανυσήχησε ιδιαίτερα αλλά είπε ότι αν από Δευτέρα δεν στρώσει θα κάνουμε καλιέργεια για μικρόβια.

Έχω παιθάνει στην πείνα 3 μέρες τώρα και το μυαλό μου είναι συνέχεια σε πράγματα που δεν πρέπει να φάω. Ελπίζω να στρώσει η μπέμπα γιατί αλλιώς θα πρέπει να σταματήσω να τρώω και άλλα πράγματα και με βλέπω να τρέφομαι μόνο με πατάτες. Θα κάνω αναγκαστική δίαιτα. Αλλά θα κάνω και κορμάρα για την παραλία. Χαχαχα

Αχ τι λέω και δεν κλαίω. Η αλήθεια είναι ότι με όσα έχω διαβάσει έχω αγχωθεί. Θα δείξει τί να πώ.

Σοφία κούκλος ο μικρός. Μην ανυσηχείς για τα μαλιά και η δικιά μου χνουδάκι έχει απλά είναι σκούρο.

Έφη και Πόπη κουράγιο μανούλες. Όπως έλεγε και η παιδίατρος στην κλινική που γέννησα το γιό μου-Μανούλες να σας ζήσουν τα μωρά σας. Ότι σας έτυχε να το χαίρεστε γιατί κάρτα αλλαγής δεν έχουν!

Ελευθερία μια από τα ίδια και εσείς με τις κενώσει διαβάζω. Στο ψάξιμο και εσύ έ; Βγάζετε και την πάνα; Καλό κουράγιο. Εμείς φοράμε μόνο στον ύπνο και σκέφτομαι πώς θα την κόψω και αυτή. Όλη την ημέρα πηγαίνει τουαλέτα από πέρισυ τον Ιούνιο. Δεν θα το άντεχα να αλλάζω 2 μωρά.

Δωράκι τί πάθατε καλέ με την μπέμπα; Δεν τα βρίσκετε στο φαγητό; Γιατί έτσι;

Αχ Άννα με τα κρουασάν σου και τα ρυζόγαλα. Τώρα που δεν πρέπει να φάω τα λυγουρεύομαι. Η μπέμπα βλέπω σταθερό πρόγραμμα. Μια χαρά! Τα παλικάρια σου τί κάνουν;

Γεία σου Γιωργία. Αποφάσισε να σε παιδέψει λίγο η μικρή; Η δικιά μου τρώει 10μισή και κοιμάτε. Ξυπνάει γύρω στη 1 με 1μιση και μετά πότε στις 6μιση ή 7μιση ή 8μιση αναλόγως τα κέφια της. Και όσο λείπω στην δουλειά θα φάει ένα ή δυο γεύματα. Σήμερα έφαγε 8μιση από εμένα, 12 μπουκάλι 190μλ και ξανά 4 από εμένα.

Λίτσα βλέπω βελτιώθηκε το στήθος έτσι; Μην πέρνεις όμως πολύ γρήγορα αέρα και έχει ξανά τα ίδια. Κάνε λίγη ακόμη υπομονή.

Βίβιαν γεία σου. Δεν γνωριστήκαμε. Είμαι η Σόνια, είμαι 31 και έχω έναν γιο 33 μηνών και μια κόρη 4 μηνών.

Ελπίζω να μην ξέχασα καμία αν και λόγο ώρας δικαιολογούμαι. Λέω να πάω να την πέσω γιατί έχω μια νύυυυυυυυυυυστα.

Καναλύχτα όπως λέει και ο γιος.

Σόνια μου αρχισε κι εσενα τις πρασινες κενωσεις ε?Αχ βρε κοπελα μου μακαρι να ειναι κατι ευκολο και απλο μη σε παιδεψει αλλο εχεις και τρεξιμο και στη δουλεια και δυο μωρα στο σπιτι.Οσο για το γιο σου μπραβο γρηγορα τις εκοψε εγω τωρα τον αρχισα με τα κακακια ευτυχως τα λεει και προλαβαινουμε αλλα εχουμε δρομο ακομα.Μεχρι το Σεπτεμβρη θελω να εχει καθαρισει για να τον παω παιδικο.Γκουντναιτ και κισις που λεει ο δικος μου χαχα!

Καληνυχτα σε ολες μας!

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε??? εγω πολύ καλυτερα σημερα! εχθες ηρθαν οι γονεις μου και κρατουσαν τν μικρο και ξεκουραστηκα!

κατι ασχετο!!!!!!!!! αν θελετε να πατε καπου με ταξι τι κανετε εφοσον δεν διαθετουν καθησματα για τα μωρα?? και ενας δηλ. που δεν εχει αυτοκινητο τι κανει?? τον σταυρο του και παει???:shock::shock::shock:

βασικα θελω να παω καπου εδω στο κεντρο και αν παρω αυτοκινητο θα κανω κανενα 2ωρο να βρω να παρκαρω και αν βρω!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...