Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλησπερα!!

Σοφη μου κουκλος ο γιος σου!!να τον χαιρεσαι!

Γεωργια μου παλι πηγε να στην κανει αλλα τη γλιτωσες ε;;ευτυχως!

οσο για τα φορεματα,θα σε ενοχλησω κ εγω στις εκπτωσεις!αν ειναι παμε κ μαζι με τα μωρα μας κ αν χρειαστει πεταμε τα ζιζια στο δοκιμαστηριο κ ολα καλα!εμπρος στο δρομο που χαραξε η Δωρα!

Ποπακι μου πως πατε απο φαι μεχρι τωρα;;μη σε παρει παλι το ξημερωμα βρε πουλακι μου..

κοριτσια εγω δεν τη δινω ακομη νερο.πρεπει;;η παιδιατρος δεν ειπε κατι,αλλα ουτε κ εγω ρωτησα...

την ζοριζω κ την ξεγελαω με διαφορα κολπα κ αυτη νομιζει οτι πιπιλαει ενω σιγα σιγα το πινει...καλα πηγαμε μεχρι τωρα ειμαστε ηδη στα 410!!! αλλα με πολυ ζορι μιλαμε..αφιερωνω πολυ χρονο στο ταισμα της!! γιαυτο θελω να συμπληρωνω μεχρι το βραδυ τα 700 για να μην αγχωνομαι την νυχτα...:rolleyes::rolleyes:

Δεν ξερω μωρε..μηπως χαζεψα και εγω!

Να σου πω..δε με στελνεις κανενα ρουχο να σε σιδερωσω?Πικρα ρε συ..και με τον Σαββα τα ιδια κανει?Αν ειναι να εχεις μονιμα επισκεψεις αν ησυχαζει με τους ξενους..

αχ βουλιτσα να σε στειλω ?? κ το σιχαινομαι το σιδερο ...τον σαββα τον στριμωχνω την ωρα του φαγητου τον βαζω να μαζευει το τραπεζι!! χε χε καθε μερα περναει απο εκπαιδευση κ αυτος!!! βρηκα κολπο τωρα τον κραζω με χιουμορ κ καπως περνανε τα λογια μου!!! χε χε!! σαν μωρα ειναι κ αυτοι...οταν εχουμε επισκεψεις ναι μεν ειναι ησυχη αλλα αποσυντονιζεται τελειως κ βγαινουμε εκτος προγραμματος ( εστω κ αυτο το προγραμμα που προσπαθω να την βαλω) τωρα αυριο θα εχουμε κοσμο κ πολυ το σκεφτομαι...κουραζομαι μωρε κομματιαζομαι μετα...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Εφάκη, όταν κλείσει το μωρό τον 5ο και μπει στον 6ο ξεκινάει κρέμες. Σε 1 μήνα για εμάς δηλαδή.

Τον γιο μου τον είχα ξεκινήσει 5,5 μηνών αλλά γεύμα αντικαταστήσαμε όταν όταν 8,5μηνών. Την μικρή θα την τραβήξω ως τον 6ο, να κλείσει τον 6ο και μετά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

την ζοριζω κ την ξεγελαω με διαφορα κολπα κ αυτη νομιζει οτι πιπιλαει ενω σιγα σιγα το πινει...καλα πηγαμε μεχρι τωρα ειμαστε ηδη στα 410!!! αλλα με πολυ ζορι μιλαμε..αφιερωνω πολυ χρονο στο ταισμα της!! γιαυτο θελω να συμπληρωνω μεχρι το βραδυ τα 700 για να μην αγχωνομαι την νυχτα...:rolleyes::rolleyes:

αχ βουλιτσα να σε στειλω ?? κ το σιχαινομαι το σιδερο ...τον σαββα τον στριμωχνω την ωρα του φαγητου τον βαζω να μαζευει το τραπεζι!! χε χε καθε μερα περναει απο εκπαιδευση κ αυτος!!! βρηκα κολπο τωρα τον κραζω με χιουμορ κ καπως περνανε τα λογια μου!!! χε χε!! σαν μωρα ειναι κ αυτοι...οταν εχουμε επισκεψεις ναι μεν ειναι ησυχη αλλα αποσυντονιζεται τελειως κ βγαινουμε εκτος προγραμματος ( εστω κ αυτο το προγραμμα που προσπαθω να την βαλω) τωρα αυριο θα εχουμε κοσμο κ πολυ το σκεφτομαι...κουραζομαι μωρε κομματιαζομαι μετα...

εμενα παντος δεν πινει τοσο ποπη μου!!!!κοριτσια δεν ειναι παραξενο αυτο εμενα πινει πιο λιγο και βαζει ενω της ποπης οχι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι Εφάκη, όταν κλείσει το μωρό τον 5ο και μπει στον 6ο ξεκινάει κρέμες. Σε 1 μήνα για εμάς δηλαδή.

Τον γιο μου τον είχα ξεκινήσει 5,5 μηνών αλλά γεύμα αντικαταστήσαμε όταν όταν 8,5μηνών. Την μικρή θα την τραβήξω ως τον 6ο, να κλείσει τον 6ο και μετά.

εμεις θα ξεκινησουμε πολυ νωρις αφου πεδευομαστε τοσο πολι μετο γαλα 1/6 ξεκιναμε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

οχι και πολυ κλαιει και στο ριλαξ το ιδιο!!αλλα ειπαμε ειναι κλαμουρης:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
εμενα ευτυχως δεν βγαζει ,φαντασου να εβγαζε κι ολας με τοσο λιγο που τρωει τι θα εκανα??

αχ μωρε εφακη καθε μερα το ιδιο μαρτυριο ζουμε ...κ μενα πιο κλαψιαρα δεν γινται...σημερα πλανταξε στο κλαμμα επειδη πηγα να την βαλω την σαλιαρα της ...ελεος καταλαβε οτι θα την ταιζα....ουφ!!

εμενα για νερακι δεν μου ειπε τπτ παρολο που εκανε τοσους πολλους εμετους...:rolleyes::rolleyes:θα τον ρωτησω!! εχω πολυ αγωνια αν βαζει βαρος...λεω την δευτερα να την παω μια βολτα να την ζυγισει...αν κ μου ειπε οτι θελει να την ξαναδει ο γιατρος...

καλησπερα ελευθερακι μου!! πως ειστε?? καλε μην αγχωνεσαι κ εσυ με το παραμικρο,,δευτερομανουλα εισαι ..εχεις αλλη εμπειρια!!να δεις που δεν θα ειναι τπτ με τα κακακια της ...απλα κατι θα την πειραζει που τρως εσυ...

B4Itp2.png

Η δικη μου πινει 1 λιτρο, αλλα τωρα που πατησαμε τα 6 κιλα μου ειπε η παιδιατρος οτι θα τρωει πιο πολυ.

εμενα αννα μου ειναι 6380:shock::shock::shock::shock:βαζει με το νερο ή με τον αερα αυτο το παιδι???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ μωρε εφακη καθε μερα το ιδιο μαρτυριο ζουμε ...κ μενα πιο κλαψιαρα δεν γινται...σημερα πλανταξε στο κλαμμα επειδη πηγα να την βαλω την σαλιαρα της ...ελεος καταλαβε οτι θα την ταιζα....ουφ!!

εμενα για νερακι δεν μου ειπε τπτ παρολο που εκανε τοσους πολλους εμετους...:rolleyes::rolleyes:θα τον ρωτησω!! εχω πολυ αγωνια αν βαζει βαρος...λεω την δευτερα να την παω μια βολτα να την ζυγισει...αν κ μου ειπε οτι θελει να την ξαναδει ο γιατρος...

καλησπερα ελευθερακι μου!! πως ειστε?? καλε μην αγχωνεσαι κ εσυ με το παραμικρο,,δευτερομανουλα εισαι ..εχεις αλλη εμπειρια!!να δεις που δεν θα ειναι τπτ με τα κακακια της ...απλα κατι θα την πειραζει που τρως εσυ...

αχ ποπη μου καθε πρωι που σηκωνομαι παρακαλω να δω καποια αλλαγη!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εμενα αννα μου ειναι 6380:shock::shock::shock::shock:βαζει με το νερο ή με τον αερα αυτο το παιδι???

Η παιδιατρος μου δεν επιτρεπει το νερο τωρα εφοσον πινει γαλα το μωρο.Μου λεει οτι ειναι καλλυμενη απο νερο, με τις κρεμες θα το αρχισουμε στις αρχες του 6ου.

Εσενα ομως θα χρειαζεται το παιδι σιγουρα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εμενα παντος δεν πινει τοσο ποπη μου!!!!κοριτσια δεν ειναι παραξενο αυτο εμενα πινει πιο λιγο και βαζει ενω της ποπης οχι???

αυτο ειναι που μας ανησυχει εφακη μου γιαυτο καθε μερα σας πρηζω κ λεω για την ποσοτητα που πινει...μου απαγορευσε να κατεβει κατω απο 750 μλ λογω το οτι δεν παιρνει βαρος...ειναι αδικαιολογητο να ειναι μονο 4900...

Ρε κορίτσια τι λέτε? 475και 700μλ πίνουν μόνο?

Όπως υπολογίζω η δικιά μου πρέπει να πίνει σχεδόν 2λίτρα την ημέρα.

2 λιτρα????:shock::shock::shock::shock::shock::shock: wowwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!

εμεις θα ξεκινησουμε πολυ νωρις αφου πεδευομαστε τοσο πολι μετο γαλα 1/6 ξεκιναμε!!!

κ εμεις απο τον αλλο μηνα ξεκιναμε ρυζαλευρο για να παρει τα πανω της!!

Η δικη μου πινει 1 λιτρο, αλλα τωρα που πατησαμε τα 6 κιλα μου ειπε η παιδιατρος οτι θα τρωει πιο πολυ.

αννουλα εσυ εισαι στα πιο φυσιολογικα πλαισια !! τοσο πρεπει να πινει!!! εγω θυμαμαι επινε 1 λιτρο οταν ηταν 2 μηνων κ τωρα με χιλια ζορια την καταφερνω στα 800!!

B4Itp2.png

μηπως να σκεφτουμε οτι τα αγορακια εχουν διαφορετικη αναπτυξη??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ ποπη μου καθε πρωι που σηκωνομαι παρακαλω να δω καποια αλλαγη!!!!

ακριβως το ιδιο παρακαλητο ριχνω κ εγω καθε μερα!!

B4Itp2.png

Η παιδιατρος μου δεν επιτρεπει το νερο τωρα εφοσον πινει γαλα το μωρο.Μου λεει οτι ειναι καλλυμενη απο νερο, με τις κρεμες θα το αρχισουμε στις αρχες του 6ου.

Εσενα ομως θα χρειαζεται το παιδι σιγουρα.

μαλλον για αυτο μου ειπε εμενα!!!

αυτο ειναι που μας ανησυχει εφακη μου γιαυτο καθε μερα σας πρηζω κ λεω για την ποσοτητα που πινει...μου απαγορευσε να κατεβει κατω απο 750 μλ λογω το οτι δεν παιρνει βαρος...ειναι αδικαιολογητο να ειναι μονο 4900...

2 λιτρα????:shock::shock::shock::shock::shock::shock: wowwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!

κ εμεις απο τον αλλο μηνα ξεκιναμε ρυζαλευρο για να παρει τα πανω της!!

αννουλα εσυ εισαι στα πιο φυσιολογικα πλαισια !! τοσο πρεπει να πινει!!! εγω θυμαμαι επινε 1 λιτρο οταν ηταν 2 μηνων κ τωρα με χιλια ζορια την καταφερνω στα 800!!

μακαρι ποπη μου να βαλετε και εσεις,εμενα ο παιδιατρος με βγαζει τρελλη οταν του λεω ποσο τρωει το μωρο και βλεπει ποσο βαζει!!!

μηπως να σκεφτουμε οτι τα αγορακια εχουν διαφορετικη αναπτυξη??:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ακριβως το ιδιο παρακαλητο ριχνω κ εγω καθε μερα!!

λες??δεν το ξερω αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μαλλον για αυτο μου ειπε εμενα!!!

μακαρι ποπη μου να βαλετε και εσεις,εμενα ο παιδιατρος με βγαζει τρελλη οταν του λεω ποσο τρωει το μωρο και βλεπει ποσο βαζει!!!

λες??δεν το ξερω αυτο!!

εμ λογικο σου λεει πως γινεται να βαζει βαρος με τοσο λιγο που τρωει??

απο τα ανεξηγητα ειναι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...