Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

χα χα χα γεωργια μου πες το ψεμματα 120τμ ειναι κ τοδικο μας σπιτι κεχω λιωσει τις ροδες του καροτσιου,,,μονο μετα τις 12 την πεφτει στο κρεβατι μαζι μου..ολη μερα καροτσι!!εχω κανει κ ζημια στο γονατο μου επειδη την κουναω με το ποδι πολλες φορες ποναει!! αχ τελειο προγραμμα το δικο σας γεωργια μου !! φτου φτου καποια στιγμη να σας μοιαξουμε στο προγραμμα τρισευτυχισμενη θα ειμαι!!

βουλιτσα μου εξελιγμενη η μπεμπουλα σου βλεπω!! εχετε ωραιο κωδικα επικοινωνιας!! εμεις επικοινωνουμε με γκρινια προς το παρον!! χα χα !!

Δεν ξερω μωρε..μηπως χαζεψα και εγω!

Να σου πω..δε με στελνεις κανενα ρουχο να σε σιδερωσω?Πικρα ρε συ..και με τον Σαββα τα ιδια κανει?Αν ειναι να εχεις μονιμα επισκεψεις αν ησυχαζει με τους ξενους..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!

Σοφη μου κουκλος ο γιος σου!!να τον χαιρεσαι!

Γεωργια μου παλι πηγε να στην κανει αλλα τη γλιτωσες ε;;ευτυχως!

οσο για τα φορεματα,θα σε ενοχλησω κ εγω στις εκπτωσεις!αν ειναι παμε κ μαζι με τα μωρα μας κ αν χρειαστει πεταμε τα ζιζια στο δοκιμαστηριο κ ολα καλα!εμπρος στο δρομο που χαραξε η Δωρα!

Ποπακι μου πως πατε απο φαι μεχρι τωρα;;μη σε παρει παλι το ξημερωμα βρε πουλακι μου..

κοριτσια εγω δεν τη δινω ακομη νερο.πρεπει;;η παιδιατρος δεν ειπε κατι,αλλα ουτε κ εγω ρωτησα...

Εγω απο παντου ακουω οτι ξεκιναει μαζι με τις κρεμες.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω απο παντου ακουω οτι ξεκιναει μαζι με τις κρεμες.

ετσι ειναι συνηθως με εξαιρεση αν κανει πολυ ζεστη!!!εμενα μου ειπε ο γιατρος να του δωσω επειδη δεν πινει το γαλα για να μην μου παθει και αφυδατοση!!εκανε το μπανιο του εφαγε και 120μλ ευκολα αναλογοσ και τωρα τον εχω ξαπλα στον καναπε,φοβαμαι να τον βαλω να κοιμηθη γιατι ετσι ωρα κοιμαται και δεν ξυπνα και δεν αντεχει μεχρι το πρωι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ..Οντως απο μαλλια δεν εχουμε περιπου καθολου..Να δω τι θα βρει να κοψει ο παπας..αν δεν κανω λαθος ολα τα δικα σας εχουν μαλλια , μονο ο δικος μου δεν εχει...χιχι!

Γεωργια μου οποτε εχεις χρονο στειλε μου την διευθυνση με το stock raxevsky και αν ειναι θα το επισκεφτω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

ετσι ειναι συνηθως με εξαιρεση αν κανει πολυ ζεστη!!!εμενα μου ειπε ο γιατρος να του δωσω επειδη δεν πινει το γαλα για να μην μου παθει και αφυδατοση!!εκανε το μπανιο του εφαγε και 120μλ ευκολα αναλογοσ και τωρα τον εχω ξαπλα στον καναπε,φοβαμαι να τον βαλω να κοιμηθη γιατι ετσι ωρα κοιμαται και δεν ξυπνα και δεν αντεχει μεχρι το πρωι!!!

Μια χαρα.Στο γυμναστηριο δεν καθεται?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εμενα ο γιατρος μου ειχε πει οτι μπορω να του δινω νερο αν διψαει με τις ζεστες (που ειχαν πιασει), να το βραζω και να του το δινω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Τι κανεις Ελευθερια?

Ψαχνεις να βρεις την αιτια για τα πρασινα κακα ε?

Ναι Αννούλα κάνω δοκιμές να δω τι μπορεί να φταίει!! Έχω αγχωθεί λίγο αλλά εγώ όλο αγχωμένη είμαι. Απαπα κακώς βέβαια, δεν έχω και σημαντικούς λόγους αλλά είπαμε...οι ορμόνες...

Ελευθερια πως είστε γενικώς??

Η μπεμπα καλα με τα κακακια?? Ο Μαριακος?

Δωράκι μια κάνει πρασινοκίτρινα και μια κίτρινα. Περιμένω μέχρι την Δευτέρα που θα πάμε για εμβόλιο να το συζητήσω και με τον παιδίατρο. Ο Μάνος καλά, τον εκπαιδεύουμε να βγάλει την πάνα και θέλει αγώνα τώρα!

καλημερα και καλο χειμωνα πραγματικα!τι χαζοκαιρος ειναι αυτος καλε;;

Αναστασια σε λιγο θα βγαλουμε τις ισπανικες παλι για τα μωρα μας!!χαχα

εμεις εχθες βραδυ ειχαμε γκρινια πολυ..ολα της φταιγανε!στηθος δεν επαιρνε,ηταν ταισμενη αλλα δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει.την ειχα στο κρεβατακι της κ παλευα με την πιπιλα μιση ωρα να κοιμηθει κ αυτη γκρινιαζε,ωσπου αρχισε να κλαιει κ με καταφερε το ρουφιανακι.την εβαλα στο στηθος,ηπιε 5 γουλιες κ κοιμηθηκε στα χερια μου....καιρο ειχε να μου το κανει!πανω που ειχε μαθει να κοιμαται μονη της με την πιπιλα...

κοιμηθηκε 1:30 και μου ξυπνησε πρωτη φορα στις 5!απο λεχουδι εχει να μου ξυπνησει τοσο γρηγορα το βραδυ.της εδωσα πιπιλα αλλα δεν ξεγελαστηκε κ την ταισα κανονικα.στις 10 ξανασηκωθηκε κ ταιστηκαμε κ κοιμηθηκε παλι....αχ κατι εχει μπερδεψει τωρα αυτη με τα ωραρια κ αντε να την ξεμπερδεψω!!!!!!!!

Δωρακι κ Βιβιαν πως ειστε;;

Λιτσάκι μου αν συνεχίσει να το κάνει τότε μάλλον περνάει άλμα ανάπτυξης!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τι καλα που εφαγε Εφη μου!

εμενα σημερα μου φαινεται δεν εχει πολυ ορεξη η δικια μου..μου βγαζει κ πολυ γαλα μετα τα γευματα...ελπιζω να ειναι παροδικο!

εμενα ευτυχως δεν βγαζει ,φαντασου να εβγαζε κι ολας με τοσο λιγο που τρωει τι θα εκανα??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κλαμούρης Εφάκη ε??Αχαχα καλό!!

Δώρα καλά μηνογενέθλια!!!Μεγάλωσε η μπουμπού σου!

Σοφάκι πολύ φατσούλης ο γιος σου, να τον χαίρεσαι κοπέλα μου. Πότε είναι η βάφτισή σας? Όνομα τούτου?

Νεράκι εμένα μου είπε να της δίνω από τον 3ο αλλά όταν θηλάζεις αποκλειστικά δεν χρειάζεται, οπότε έκανα σαν να μην το άκουσα:)

Κρέμες εγώ θα αργήσω να βάλω εφόσον η μικρή βάζει καλό βάρος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλαμούρης Εφάκη ε??Αχαχα καλό!!

Δώρα καλά μηνογενέθλια!!!Μεγάλωσε η μπουμπού σου!

Σοφάκι πολύ φατσούλης ο γιος σου, να τον χαίρεσαι κοπέλα μου. Πότε είναι η βάφτισή σας? Όνομα τούτου?

Νεράκι εμένα μου είπε να της δίνω από τον 3ο αλλά όταν θηλάζεις αποκλειστικά δεν χρειάζεται, οπότε έκανα σαν να μην το άκουσα:)

Κρέμες εγώ θα αργήσω να βάλω εφόσον η μικρή βάζει καλό βάρος.

αφου ειναι ελευθερια μου τι να κανω να μην το πω:tongue::tongue::tongue:νομιζω στον 5 μηνα δινουν ολοι οι γιατροι κρεμες κανω λαθος?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...