Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βουλα μου να σου εξηγησω λιγο το θεμα. εγω εχω φοβερη ευαισθησια γαμ... την τυχη μου με κοπλιτιδες μυκητες κλπ. λοιπον περιπου 2 εβδομαδες πριν που προσπαθησαμε πονουσα πολυ κ ειχα περιεργα υγρα. οποτε πηρα flagyl υποθετα για μια εβδομαδα. τωρα δεν εχω ιδεα τι γινεται γιατι κ πριν δεν ειχα καταλαβει οτι κατι ειχα μεχρι που ηρθαμε σε επαφη. θα παω σημερα στο γιατρο κ θα κανω κ καλλιεργεια να δουμε αν ειμαι οκ, αλλα γενικα ειπε ο γιατρος οτι μονο με προφυλακτικο μπορουμε. ελα μου ομως που δεν μας αρεσει. ειδικα στον συζηξ! οποτε μειναμε με το π.. στο χερι.... αστα κ εγω δεν νιωθω καθολου καλα. τα παμε μεν τελεια αλλα χρειαζεται που κ που να νιωθεις κ νορμαλ ανθρωπος ρε παιδι μου...

Αχχ καταλαβαινω πως νιωθεις!Εγω δεν ειχα βεβαια τετοιο θεμα..

Αλλα ρε παιδι μου...απο το τπτ, καντε με προφυλακτικο..

Ξερω γω!!:confused:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια γιατι δεν έρχεστε σε επαφη? σας το απαγόρευσε??και μια και μιλάμε για σεξ................ την πρώτη φορά μιλάμέ έπαθα......... ήμουν δουλειά και το σκεφτόμουνα συνέχεια..... σαν τρελλή έκανα και μπορεί να ήθελα και παραπάνω από 1 φορά:oops::oops::oops:

Τώρα..................η απόλυτη κόλαση....... δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι..... θέλω μονάχα να ξαπλωσω να ξεκουραστώ να κατσω στον καναπέ μου ήσυχα ήρεμα να πέξω με το μπεμπη μου....

Μιλάμε για δυο εγκυμοσύνες με διαφορές από την γη ως τον ουρανό....

Κορίτσια για αυτό που λέγατε πριν.. εγώ ξέρω ότι το μωρό το βάζουμε ανάσκελα και αντανακλαστικά το κεφαλάκι γυρνάει στο πλάι...

Δε μου το απαγορευσε αλλα και εγω και ο αντρας μου φοβομαστε για το λογο που ειπα πριν, και αν ειναι να το κανουμε με το φοβο και το αγχος τοτε αστο καλυτερα!!Εκεινος ειναι πιο φοβιτσιαρης απο εμενα!!

Και στα παιδια τα ιδια καναμε, και ισως κοριτσια να ειναι και αυτος ενας λογος που δεν εχω την υπομονη μετα για θηλασμο.Γιατι μετα θελω να ξεμπλεκω απο ολα αυτα για να εχω τον αντρα μου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

σε ευχαριστω!!!! ναι επιτέλους να μάθουμε και το φύλο επιτέλους...

ούτε εμενα μου απαγόρευσε το σεξ αλλά ούτος η αλλιώς δεν έκανα σεξ...

Και να 'θελες!!!:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Δε μου το απαγορευσε αλλα και εγω και ο αντρας μου φοβομαστε για το λογο που ειπα πριν, και αν ειναι να το κανουμε με το φοβο και το αγχος τοτε αστο καλυτερα!!Εκεινος ειναι πιο φοβιτσιαρης απο εμενα!!

Και στα παιδια τα ιδια καναμε, και ισως κοριτσια να ειναι και αυτος ενας λογος που δεν εχω την υπομονη μετα για θηλασμο.Γιατι μετα θελω να ξεμπλεκω απο ολα αυτα για να εχω τον αντρα μου!

Μπορει δλδ να γινει κατι κακο αν κανετε "ελαφρα", λιγες αγκαλιτσες?

Τωρα εισαι και πιο πολλες εβδ..Το μωρακι εχει ανεβει καπως..Δεν ειναι τοσο χαμηλα!Οποτε προσεκτικα....λιγουλακι!!

Καλα..οπως λες και εσυ, αν ειναι να ειστε σφυγμενοι..καλυτερα αφηστε το!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Μπορει δλδ να γινει κατι κακο αν κανετε "ελαφρα", λιγες αγκαλιτσες?

Τωρα εισαι και πιο πολλες εβδ..Το μωρακι εχει ανεβει καπως..Δεν ειναι τοσο χαμηλα!Οποτε προσεκτικα....λιγουλακι!!

Καλα..οπως λες και εσυ, αν ειναι να ειστε σφυγμενοι..καλυτερα αφηστε το!

Φοβαμαι για τις συσπασεις μετα απο αυτο!!

Οταν ειχα παθει την 1η παλλινδρομη (δεν ειχα παιδια) απο το αγχος μου εκανα 2 χρονια να μεινω εγκυος!!Τοτε μου το ειχε απαγορεψει οταν εμεινα.Μετα εκανα καπακι τον 2ο, μετα ειχα παλι 2 παλινδρομες...

Τωρα το ρισκαρω???Εκανα τοσα για να την αποχτησω την πριγκιπισσα μου!!

Γι' αυτο περιμενουμε μετα πως και πως για να το χαρουμε!!!

Σκεφτομαστε και ενα ταξιδακι οι 2 μας!!!

δεν το πιστευω διαβασα στο internet για μια μητέρα που βίασε το 10 μηνών γιό της... δηλαδή τι να πουμε πια θεε μου....

http://xamaileonnews.blogspot.com/2011/09/10-video.html

εχω παθει σοκ:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Φοβαμαι για τις συσπασεις μετα απο αυτο!!

Οταν ειχα παθει την 1η παλλινδρομη (δεν ειχα παιδια) απο το αγχος μου εκανα 2 χρονια να μεινω εγκυος!!Τοτε μου το ειχε απαγορεψει οταν εμεινα.Μετα εκανα καπακι τον 2ο, μετα ειχα παλι 2 παλινδρομες...

Τωρα το ρισκαρω???Εκανα τοσα για να την αποχτησω την πριγκιπισσα μου!!

Γι' αυτο περιμενουμε μετα πως και πως για να το χαρουμε!!!

Σκεφτομαστε και ενα ταξιδακι οι 2 μας!!!

Καλα..αστο τοτε!Δεν θα εχει νοημα και να κανετε..Μονο να αγχωθειτε περισσοτερο θα καταφερετε..

Ε ρεεεε θυσιες που κανει η μανα!!!!!Να τα λες στη κορη σου μετα:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλα..αστο τοτε!Δεν θα εχει νοημα και να κανετε..Μονο να αγχωθειτε περισσοτερο θα καταφερετε..

Ε ρεεεε θυσιες που κανει η μανα!!!!!Να τα λες στη κορη σου μετα:tongue:

Αυτο λεμε και εμεις!!

δεν το πιστευω διαβασα στο internet για μια μητέρα που βίασε το 10 μηνών γιό της... δηλαδή τι να πουμε πια θεε μου....

Να την χωσεις μια που κανει και την κλαμμενη!!!

Μα συγνωμη...Τι μπορει να προσφερει ενα αγορακι 10 μηνων???:shock:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Ο Χριστος και η Παναγία!! Ο Θεός να φυλάει τα κακομηρα τα παιδάκια... Αυτές δεν πρέπει να λέγονται μάνες....

Δεν θέλω να το διαβάσω γιατι θα κλαίω.... σήμερα το πρωί άκουγα στο ράδιο πως κέρδισε η ομάδα μου στο ποδόσφαιρο και έτρεχαν τα ματια μου..... που να το διαβάσω αυτό.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εχω παθει σοκ:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Εγω δε θα το δω αστο καλυτερα , μου φτανει οσα ακουω στην τιβι καθημερινα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...