Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλος την!!!ειπα να τον αφησω αλλα αμα τον πιασει κλαιει συνεχεια και νομιζω οτι πειναει γι αυτο προσπαθω να τον ταισω!!!σημερα πηγαμε καπως καλητερα μεχρι τωρα!!οσο για το φορεμα να παρεις κατι απλο που θα μπορεσεις να το ξανα φορεσεις κριμα ειναι να δινουμε πολλα λεφτα και να τα βαζουμε μονο μια φορα!!

Δικιο εχεις Εφη μου !Καθε χρονο αγοραζω μια τουαλετα για καποια υποχρεση κ ολα μεσα στη ντουλαπα μενουν τελικα.Θα δω τι θα παρω τελικα.δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα παντως..

Σε καταλαβαινω που λες οτι κλαιει.εγω το πρωι του δινω στηθος κ αμεσως μετα εκλαιγε..Του δινω τελικα αμεσως μετα μπουκαλι κ το καταβροχθιζει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δικιο εχεις Εφη μου !Καθε χρονο αγοραζω μια τουαλετα για καποια υποχρεση κ ολα μεσα στη ντουλαπα μενουν τελικα.Θα δω τι θα παρω τελικα.δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα παντως..

Σε καταλαβαινω που λες οτι κλαιει.εγω το πρωι του δινω στηθος κ αμεσως μετα εκλαιγε..Του δινω τελικα αμεσως μετα μπουκαλι κ το καταβροχθιζει...

ευτυχως εσυ εχεις βρει την λυση εγω δεν ξερω τι να τον κανω οταν το πιασει μενει με το στομα ανοικτο και δεν πιανει καθολου το μπουκαλι!!!το δινω νερο το πινει του δινω γαλα και τσιριζει:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ευτυχως εσυ εχεις βρει την λυση εγω δεν ξερω τι να τον κανω οταν το πιασει μενει με το στομα ανοικτο και δεν πιανει καθολου το μπουκαλι!!!το δινω νερο το πινει του δινω γαλα και τσιριζει:confused::confused::confused:

Πινει το νερο κ το γαλα οχι?Α καλα τι να πω...Το νερο του το βραζεις ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Πινει το νερο κ το γαλα οχι?Α καλα τι να πω...Το νερο του το βραζεις ε?

ναι το βραζω και μετα το αφηνω να κρυωση και του το δινω αμα κανει ζεστη και ιδρωνει,κανω υπομονη μεχρι 1/6 να του ξεκινησω ριζαλευρο ελπιζω να το τρωει!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι το βραζω και μετα το αφηνω να κρυωση και του το δινω αμα κανει ζεστη και ιδρωνει,κανω υπομονη μεχρι 1/6 να του ξεκινησω ριζαλευρο ελπιζω να το τρωει!!

Μου το ειπε κ μενα ο γιατρος για το νερο αλλα εγω αν γκρινιαζει κ διψαει του δινω λιγο κιντερτε..Ισως δοκιμασω κ το νερο παντως...

αντε με το καλο να τρωει το ριζαλευρο...

Με τον μεγαλο ολα καλα?Δεν ζηλευει πολυ τωρα?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Να σας δειξω τον μικρο μου που μεγαλωσε?

Εδω τρωει κ πιανει κ το μπιμπερο μαλιστα...

dsc01161j.jpg

Και εδω αποκοιμηθηκε πανω στον μπαμπα του...

scaled.php?server=51&filename=dsc01155jo.jpg&res=landing

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Μου το ειπε κ μενα ο γιατρος για το νερο αλλα εγω αν γκρινιαζει κ διψαει του δινω λιγο κιντερτε..Ισως δοκιμασω κ το νερο παντως...

αντε με το καλο να τρωει το ριζαλευρο...

Με τον μεγαλο ολα καλα?Δεν ζηλευει πολυ τωρα?

να το δοκιμασεις εμενα του αρεσει!!!ο μεγαλος τα ιδια ποτε ετσι ποτε αλιως μιλησα και με τον πατερα του και θα τον προσεξει και αυτος λιγο πιο πολυ μπας και στροση!!!

Να σας δειξω τον μικρο μου που μεγαλωσε?

Εδω τρωει κ πιανει κ το μπιμπερο μαλιστα...

Και εδω αποκοιμηθηκε πανω στον μπαμπα του...

αχου ειναι γλυκας να τον χαιρεσε σοφια μου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ειναι καμια εδω?? αχ κοριτσια μολις αποκοιμηθηκε με την πιπιλα στο στομα την κουνουσα βεβαια στο καροτσακι της...πω πω με ψοφησε απο το πρωι...σε λιγο θα βαλω μεσημεριανο να φαμε ...περασε η ωρα κ εχω ξεληγωθει στην πεινα...

αχ σοφακη μου γλυκας ο μπομπιρας σου!! γιαβρακι μου φατσουλα ειναι!! εχουμε κ το ιδιο μπιμπερο!!

εφακη μου ακομα τα ιδια εεε?? εγω το κοψα το τσαγακι την εδινα οσο ειχε κολικους τωρα επειδη δεν πινει γαλα προτιμω να την δινω εστω κ λιγη ποσοτητα γαλα παρα τσαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ειναι καμια εδω?? αχ κοριτσια μολις αποκοιμηθηκε με την πιπιλα στο στομα την κουνουσα βεβαια στο καροτσακι της...πω πω με ψοφησε απο το πρωι...σε λιγο θα βαλω μεσημεριανο να φαμε ...περασε η ωρα κ εχω ξεληγωθει στην πεινα...

αχ σοφακη μου γλυκας ο μπομπιρας σου!! γιαβρακι μου φατσουλα ειναι!! εχουμε κ το ιδιο μπιμπερο!!

εφακη μου ακομα τα ιδια εεε?? εγω το κοψα το τσαγακι την εδινα οσο ειχε κολικους τωρα επειδη δεν πινει γαλα προτιμω να την δινω εστω κ λιγη ποσοτητα γαλα παρα τσαι...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εδω ποπη μου!!εμενα ξυπνησε και κλαιει παλι!!τα απογευματα η κατασταση ειναι δραμα!!εγω του δινω νερο οχι τσαι κανει και ζεστη φοβαμαι μην παθει αφυδατωση αφου το γαλα δεν το θελει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλησπέρα κοριτσια μου.Σημερα ειχα πολλες δουλειες και δεν προλαβα να μπω εκανα και μουσακα μπελαλιδικο φαγητο αλλα μου αρεσει πολυ.Η μπεμπα μου χθες αφου επεσε για υπνο 12 κατα τη 1 την ακουω να νιαουριζει εκανα δυο ουα και η σκατουλα γυρισε με κοιταξε εγω αταραχη και γυρισε απο την αλλη και κοιμηθηκε.Σου λεει η μανα μου ειναι αναισθητη χαχαχα!Ευτυχως ολα καλα κοιμηθηκε 12 με 7 μετα ξαναφαγε τον πηρε μεχρι τις 10 ξαναφαγε και τελικα σηκωθηκε 12.30 ως συνηθως.Ευτυχως κοριτσια δε θε αντεχα αλλο κλαμα.

Σοφάκι κουκλος ο γιος σου και επιτελους ενα μωρακι με λιγοτερα μαλλακια απο τα δικα μας!Για φορεμα που ψαχνεις εχουμε στη Ν.Ιωνια το στοκ της raxevsky και πηρα περυσι για τη βαφτιση του γιου μου ενα φορεμα 40€ και 40€ ενα γουνακι τελεια.Αν θελεις στειλε μου πμ να σου γραψω τη διευθυνση.Θα παω κι εγω αλλά προς τον Ιουλιο που θα βαλουν εκπωσεις εχω καιρο ακομα.

Εφη μου κουραγιο κοπελα μου δεν εχει τιποτα αλλο να σου πω περιπτωση να μη θελει το γαλα το ξαναειπαμε.

Ποπάκι θα πας για ακοντιο κοπελα μου με τετοια μπρατσα απο το καροτσι τα ξερω γιατι και ο δικος μου στο καροτσι κοιμοταν 120τμ σπιτι ολο το γυριαζα για να κοιμηθει για αυτο ειχα μεινει 50 κιλα και δεν εβαζα δραμι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Σοφη μου, κουκλος ο μπομπιρας!!

Προλαβαινω μωρε..ειναι καλο το μωρακι.Βεβαια ηρθε και ο ανδρας μου σε καποια φαση και εκανα μπανιο, αλλιως δεν θα εκανα..

Ρε κοριτσια, ακομα δεν βηχουν στα ψευτικα?

Εγω ειμαι σιγουρη οτι το κανει..Βηχω εγω και βηχει και αυτη.Επισης τσιριζω και τσιριζει και αυτη..Στο τελος γελαει.

Αχ να την τραβηξω ενα βιντεο αλλα δεν ξερω πως να σας το βαλω.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλησπέρα κοριτσια μου.Σημερα ειχα πολλες δουλειες και δεν προλαβα να μπω εκανα και μουσακα μπελαλιδικο φαγητο αλλα μου αρεσει πολυ.Η μπεμπα μου χθες αφου επεσε για υπνο 12 κατα τη 1 την ακουω να νιαουριζει εκανα δυο ουα και η σκατουλα γυρισε με κοιταξε εγω αταραχη και γυρισε απο την αλλη και κοιμηθηκε.Σου λεει η μανα μου ειναι αναισθητη χαχαχα!Ευτυχως ολα καλα κοιμηθηκε 12 με 7 μετα ξαναφαγε τον πηρε μεχρι τις 10 ξαναφαγε και τελικα σηκωθηκε 12.30 ως συνηθως.Ευτυχως κοριτσια δε θε αντεχα αλλο κλαμα.

Σοφάκι κουκλος ο γιος σου και επιτελους ενα μωρακι με λιγοτερα μαλλακια απο τα δικα μας!Για φορεμα που ψαχνεις εχουμε στη Ν.Ιωνια το στοκ της raxevsky και πηρα περυσι για τη βαφτιση του γιου μου ενα φορεμα 40? και 40? ενα γουνακι τελεια.Αν θελεις στειλε μου πμ να σου γραψω τη διευθυνση.Θα παω κι εγω αλλά προς τον Ιουλιο που θα βαλουν εκπωσεις εχω καιρο ακομα.

Εφη μου κουραγιο κοπελα μου δεν εχει τιποτα αλλο να σου πω περιπτωση να μη θελει το γαλα το ξαναειπαμε.

Ποπάκι θα πας για ακοντιο κοπελα μου με τετοια μπρατσα απο το καροτσι τα ξερω γιατι και ο δικος μου στο καροτσι κοιμοταν 120τμ σπιτι ολο το γυριαζα για να κοιμηθει για αυτο ειχα μεινει 50 κιλα και δεν εβαζα δραμι.

χα χα χα γεωργια μου πες το ψεμματα 120τμ ειναι κ τοδικο μας σπιτι κεχω λιωσει τις ροδες του καροτσιου,,,μονο μετα τις 12 την πεφτει στο κρεβατι μαζι μου..ολη μερα καροτσι!!εχω κανει κ ζημια στο γονατο μου επειδη την κουναω με το ποδι πολλες φορες ποναει!! αχ τελειο προγραμμα το δικο σας γεωργια μου !! φτου φτου καποια στιγμη να σας μοιαξουμε στο προγραμμα τρισευτυχισμενη θα ειμαι!!

Γεια σας!

Σοφη μου, κουκλος ο μπομπιρας!!

Προλαβαινω μωρε..ειναι καλο το μωρακι.Βεβαια ηρθε και ο ανδρας μου σε καποια φαση και εκανα μπανιο, αλλιως δεν θα εκανα..

Ρε κοριτσια, ακομα δεν βηχουν στα ψευτικα?

Εγω ειμαι σιγουρη οτι το κανει..Βηχω εγω και βηχει και αυτη.Επισης τσιριζω και τσιριζει και αυτη..Στο τελος γελαει.

Αχ να την τραβηξω ενα βιντεο αλλα δεν ξερω πως να σας το βαλω.

βουλιτσα μου εξελιγμενη η μπεμπουλα σου βλεπω!! εχετε ωραιο κωδικα επικοινωνιας!! εμεις επικοινωνουμε με γκρινια προς το παρον!! χα χα !!

B4Itp2.png

Σοφάκι κουκλος ο γιος σου και επιτελους ενα μωρακι με λιγοτερα μαλλακια απο τα δικα μας!Για φορεμα που ψαχνεις εχουμε στη Ν.Ιωνια το στοκ της raxevsky και πηρα περυσι για τη βαφτιση του γιου μου ενα φορεμα 40? και 40? ενα γουνακι τελεια.Αν θελεις στειλε μου πμ να σου γραψω τη διευθυνση.Θα παω κι εγω αλλά προς τον Ιουλιο που θα βαλουν εκπωσεις εχω καιρο ακομα.

49 κιλα εμεινα εγω!! λες γιαυτο να μην βαζω κ χανω συνεχεια κιλα???

B4Itp2.png

καλησπερα!!

Σοφη μου κουκλος ο γιος σου!!να τον χαιρεσαι!

Γεωργια μου παλι πηγε να στην κανει αλλα τη γλιτωσες ε;;ευτυχως!

οσο για τα φορεματα,θα σε ενοχλησω κ εγω στις εκπτωσεις!αν ειναι παμε κ μαζι με τα μωρα μας κ αν χρειαστει πεταμε τα ζιζια στο δοκιμαστηριο κ ολα καλα!εμπρος στο δρομο που χαραξε η Δωρα!

Ποπακι μου πως πατε απο φαι μεχρι τωρα;;μη σε παρει παλι το ξημερωμα βρε πουλακι μου..

κοριτσια εγω δεν τη δινω ακομη νερο.πρεπει;;η παιδιατρος δεν ειπε κατι,αλλα ουτε κ εγω ρωτησα...

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...