Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα κοιμαται ναι!!συνεχομενα απο χθες στις 1:30 με 2 ξυπνηματα για φαι μεχρι τωρα..

του καλου καιρου δλδ κοιμαται με λιγα λογια!

πω πω τι ωραια? μια χαρα ειστε λιτσακι μου!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

πω πω τι ωραια? μια χαρα ειστε λιτσακι μου!

μωρε σε γενικες γραμμες καλα ειμαστε δε λεω,αλλα νομιζω οτι πρεπει να της το μεταθεσω λιγο νωριτερα το ωραριο..να κοιμαται ας πουμε 12 το πολυ κ να ξυπναει για τα καλα κατα τις 11..ελα ομως που το εχει καθιερωσει κ φοβαμαι να επεμβω μην τα κανω χειροτερα!

εμενα δε με ενοχλει,ετσι κ αλλιως αργα κοιμομαστε..βεβαια δεν εχουμε κουραγιο για σεχ μετα,αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια..προχθες μας εκοψε η σουσουραδιτσα στη μεση!τι σπασιμο!!χαχαχα μεσα στη μερα ειναι αδυνατο γιατι συνηθως παιρνει τζουρες υπνου κ δε μενει χρονος!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέραααα!!

Το λοιπόν....εχθες τελικά αφου έφαγε το χαμομήλι της έδωσα και το γάλα, βέβαια παλέψαμε πολύ αλλά την καταφερα κι εφαγε 90μλ. Μετά της ξανα'ηρθε το κλάμα και την βάλαμε στην κούνια με το περιστρεφομενο με τα φωτάκια και τρελλάθηκε, γούρλωσε τα μάτια και κοιτούσε. Το πρωι πάλι δεν ξύπνησε για μαμ και ακόμα κοιμάται. Δεν ξερω αν φταιει το γάλα, φρυζολακ της δίνω, θα δω και σημερα τι θα κάνει, το πρωι της δίνω το δικό μου.

Πόπη προσπαθεις να της μάθεις την πιπιλα? έτσι και μενα, ούτε να τη δει στην αρχή, τώρα τη ζητάει αλλά ευτυχώς όχι συνεχεια.

άντε, καλό χειμώνα!

βιβιαν μου ελπζω η σημερινη μερα να ειναι καλητερη και για εσενα αλλα και για μενα!!!

Καλημερα!!

Σημερα η μπεμπα μου μπαίνει στον 5ο!!!! Καλα ποτε περασαν τεσσερις μηνες ουτε που κατάλαβα....

Είστε ολες καλα????

καλο μηνο γενεθλια δωρα μου!!ποτε ξεκινατε κρεμουλες???

καλημερα Εφη μου!πως ηταν το βραδυ σας;

καλημερα λιτσα μου,καλο ηταν το βραδυ:rolleyes:εγω με την μερα εχω προβλημα

βασικα απο τες 2 το μεσημερη μεχρι τες 7 που θα κοιμηθει με πεθαινει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εφη μου κουραγιο..παλι σε παιδεψε ο μπαγασας;;μα να μην του αρεσει το γαλα;;τι λαχειο ειναι αυτο βρε παιδι μου;

κανω κουραγιο τι αλλο να κανω!!!εχτες εκανα 3 γαλατα και τα πεταξα δεν τα ηθελε και εκλαιγε πολυ απο τες 11 το πρωι ξανα εφαγε στες 5,30 το απογευμα!!το πιο σπανιο λαχειο μου ετυχε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κανω κουραγιο τι αλλο να κανω!!!εχτες εκανα 3 γαλατα και τα πεταξα δεν τα ηθελε και εκλαιγε πολυ απο τες 11 το πρωι ξανα εφαγε στες 5,30 το απογευμα!!το πιο σπανιο λαχειο μου ετυχε

Γεια σου Εφη

τι γάλα του δίνεις?

εμενα ενταξει έφαγε στις 10.30 90μλ δικό μου και της έδωσα και 30 σκονη και κοιμάται τώρα. Τα προβληματα ξεκινουν απο το απογευμα που μου κανει κολπακια. Φαντασου χθεσ εφαγε μονο 470μλ συνολο.

Μου φαινεται θα μοιασει σε μένα που δεν έτρωγα τιποτα, τάματα έκανε η μανα μου για να φάω χαχα!

qTHtp2.png

η μπεμπα δεν χωραει στο καλαθι πλεον,τι να κανω βρε κοριτσια?φοβαμαι να τη βγαλω απο το δωματιο,ολο ανασκελα κοιμαται κ επειδη βγαζει γουλιτσες φοβαμαι!τι να κανω?

Δεν της έχει βάλει σφήνα? πιστευω βοηθάει να μην ειναι τελειως ανάσκελα κι αν το κεφαλακι της είναι στο πλαι δεν εχει προβλημα.

qTHtp2.png

Γεια σου Εφη

τι γάλα του δίνεις?

εμενα ενταξει έφαγε στις 10.30 90μλ δικό μου και της έδωσα και 30 σκονη και κοιμάται τώρα. Τα προβληματα ξεκινουν απο το απογευμα που μου κανει κολπακια. Φαντασου χθεσ εφαγε μονο 470μλ συνολο.

Μου φαινεται θα μοιασει σε μένα που δεν έτρωγα τιποτα, τάματα έκανε η μανα μου για να φάω χαχα!

τωρα τι του δινω ουτε και εγω δεν ξερω αλλαξαμε 5 γαλατα

frisolac,frisolac comfort,novalac ar,nestle sensitive,nanny care ηταν το τελευταιο ,θα επιστρεψω στο πρωτο ομως γιατι με ολα το ιδιο κανει αρα γιατι να παιρνω πιο ακριβα γαλατα και να πεταω τα λεφτα μου!!εγω οταν ειμουν μωρο ετρωγα αρα τι αμαρτιες πληρωνω τωρα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Σιδερωσα κατι στιβες που ειχα, εκανα δουλιτσες, εκανα φαι, εκανα μπανιο και τωρα την πεφτω για νανι...

Τα λεμε το απογευμα!Και παλι Γεια σας!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Kαλησπερα σας!!Σας παρακολουθω κ σας διαβαζω σιγα σιγα αλλα ποτε δεν προλαβαινω να γραψω γιατι ο τυρανος μου δεν κοιμαται μες την ημερα κ οταν ψιλοκοιμηθει τρεχω να μαζεψω το σπιτι , να μαγειρεψω (μονο αν ειναι ο Γιαννης εδω ) κ να κανω αποστειρωσεις...Τις τελευταιες μερες ο μικρος δεν κοιμαται ευκολα το βραδυ κ παει 2 - 2:30 για να κοιμηθει στο τελος μαζι μας..ευτυχως μετα ξυπναει 8 κοιμαται 9 και ξυπναει 11 περιπου...Χουζουρευω και εγω μεχρι τις 11 αλλα στο κρεβατι μου ξαναπαω το βραδυ μετα τις 12-1...Αρα πτωμα ολη μερα...

Βουλα μου τι ωραια που τα προλαβαινεις ολα να τα κανεις!Η μπουμπουκα σου με τα πολλα μαλλακια σε αφηνει ε?Ησυχο μωρο, καλοβολο...Μπραβο να σας ζησει!

Βαλατε φωτο αλλα δεν τις προλαβα...μονο της Βουλας ειδα στο φεις.Αν θελετε στελτε μου στο μειλ μου..

Δωρα μου καλυτερα πατε ε?Δοκιμασες το ξενο κ ειδες οτι πεινουσε το πουλακι μου ε??Θες να κοψεις τον θηλασμο?Πρεπει να κοβεις σιγα σιγα ενα γευμα για να μην εχεις προβλημα και θα μειωθει μαλλον.

Εγω πλεον του δινω μονο το πρωι..Τρωει 5 λεπτα κ μου χαμογελαει κ μου μιλαει κ δεν θελει αλλο κ επειτα κατεβαζει ενα μπουκαλι 160 μλ...

Τις τελευταιες μερες δεν μου κανει κακα του.Ενω εκανε 1 φορα την ημερα συνηθως , τωρα τον βλεπω να σφιγγεται κ τιποτα ..Τι να κανω να τον βοηθησω?Ετυχε αυτες τις μερες να ξεκινησω τον σιδηρο γιατι τον ειχα κοψει πριν τις 40 μερες κ εκανα εξετασεις κ ο αιματοκριτης μου ειναι 34,7 .Λετε να φταιει αυτο?

Γεωργια μου απορω πως αντεξες κ την αφησες να κλαιει ..Εγω μετα απο μερικα δευτερολεπτα λυγιζω κ τον παιρνω , δεν μπορω...

Λιτσακι μου καλοβολη κ η δικια σου η κουκλα ..Τι ωραια που κοιμαται!!

Εφη μου ταλαιπωρειστε ακομη ε?Αφησε τον 1 μερα να δεις αν δεν φαει πολυ θα κλαιει συνεχεια?

Α ξεχασα να σας πω , βγηκα στα μαγαζια , κοιταω φορεμα για την βαφτιση..Αφηστε πολυ εχω μπερδευτει με το υφος κ το στυλ του φορεματος αλλα κ τις τιμες..Δεν ξερω θα δουμε τι θα παρω τελικα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Kαλησπερα σας!!Σας παρακολουθω κ σας διαβαζω σιγα σιγα αλλα ποτε δεν προλαβαινω να γραψω γιατι ο τυρανος μου δεν κοιμαται μες την ημερα κ οταν ψιλοκοιμηθει τρεχω να μαζεψω το σπιτι , να μαγειρεψω (μονο αν ειναι ο Γιαννης εδω ) κ να κανω αποστειρωσεις...Τις τελευταιες μερες ο μικρος δεν κοιμαται ευκολα το βραδυ κ παει 2 - 2:30 για να κοιμηθει στο τελος μαζι μας..ευτυχως μετα ξυπναει 8 κοιμαται 9 και ξυπναει 11 περιπου...Χουζουρευω και εγω μεχρι τις 11 αλλα στο κρεβατι μου ξαναπαω το βραδυ μετα τις 12-1...Αρα πτωμα ολη μερα...

Βουλα μου τι ωραια που τα προλαβαινεις ολα να τα κανεις!Η μπουμπουκα σου με τα πολλα μαλλακια σε αφηνει ε?Ησυχο μωρο, καλοβολο...Μπραβο να σας ζησει!

Βαλατε φωτο αλλα δεν τις προλαβα...μονο της Βουλας ειδα στο φεις.Αν θελετε στελτε μου στο μειλ μου..

Δωρα μου καλυτερα πατε ε?Δοκιμασες το ξενο κ ειδες οτι πεινουσε το πουλακι μου ε??Θες να κοψεις τον θηλασμο?Πρεπει να κοβεις σιγα σιγα ενα γευμα για να μην εχεις προβλημα και θα μειωθει μαλλον.

Εγω πλεον του δινω μονο το πρωι..Τρωει 5 λεπτα κ μου χαμογελαει κ μου μιλαει κ δεν θελει αλλο κ επειτα κατεβαζει ενα μπουκαλι 160 μλ...

Τις τελευταιες μερες δεν μου κανει κακα του.Ενω εκανε 1 φορα την ημερα συνηθως , τωρα τον βλεπω να σφιγγεται κ τιποτα ..Τι να κανω να τον βοηθησω?Ετυχε αυτες τις μερες να ξεκινησω τον σιδηρο γιατι τον ειχα κοψει πριν τις 40 μερες κ εκανα εξετασεις κ ο αιματοκριτης μου ειναι 34,7 .Λετε να φταιει αυτο?

Γεωργια μου απορω πως αντεξες κ την αφησες να κλαιει ..Εγω μετα απο μερικα δευτερολεπτα λυγιζω κ τον παιρνω , δεν μπορω...

Λιτσακι μου καλοβολη κ η δικια σου η κουκλα ..Τι ωραια που κοιμαται!!

Εφη μου ταλαιπωρειστε ακομη ε?Αφησε τον 1 μερα να δεις αν δεν φαει πολυ θα κλαιει συνεχεια?

Α ξεχασα να σας πω , βγηκα στα μαγαζια , κοιταω φορεμα για την βαφτιση..Αφηστε πολυ εχω μπερδευτει με το υφος κ το στυλ του φορεματος αλλα κ τις τιμες..Δεν ξερω θα δουμε τι θα παρω τελικα...

καλος την!!!ειπα να τον αφησω αλλα αμα τον πιασει κλαιει συνεχεια και νομιζω οτι πειναει γι αυτο προσπαθω να τον ταισω!!!σημερα πηγαμε καπως καλητερα μεχρι τωρα!!οσο για το φορεμα να παρεις κατι απλο που θα μπορεσεις να το ξανα φορεσεις κριμα ειναι να δινουμε πολλα λεφτα και να τα βαζουμε μονο μια φορα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...