Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα σας, τι κανετε??

Εδω εχθες το βραδυ εκανε κρυοοο!!! μπρρρρ! τι ειναι αυτο καλε? σε καλοκαιρι παμε αν θυμαμαι καλα??

Εβαλα και τη φασολαδα μου σημερα να ζεσταθουμε λιγακι....

Τωρα εφαγε και η μπεμπα, στην ωρα της παντα.Θα παω να φτιαξω ενα ρυζογαλο σε λιγο γιατι μου εφεραν γαλα κατσικισιο και τα παιδια μονο ετσι θα το φανε.(πιουνε):P:p

Δωρα μου, να χαιρεσαι τη μπεμπα σου!! αντε και σε ενα μηνα ξεκινατε μαμμμ!!!

Ποπη μου, εχετε κανει τη νυχτα μερα, απ'οτι καταλαβα:rolleyes::rolleyes:.Πως θα το αλλαξεις τωρα αυτο? να μαθει το στομαχακι της να τρωει την ημερα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κουλιτσες.

Σχεδον καλα ολες ε?

Λιτσα και εμενα ξυπνησε 4.30.Ζητουσε την πιπιλα..:rolleyes:

Και λιγο ζοριζοταν.Δεν ξερω μηπωε ζεσταθηκε.Κοιμηθηκε ομως ξανα.Πριν λιγο ξυπνησαμε.

Δωρακι..ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!Αντε σε λιγο ξεκινατε και τις κρεμες..:tongue:

Ποπη, Εγω θα ελεγα να μην την δινεις σε ασχετες στιγμες την πιπιλα.Δωστην οποτε νυσταζει, ωστε να την συνδυασει με τον υπνο..(θα μου πεις αστην συνδυασει και με τον ξυπνιο, αρκει να μην κλαει...)..:rolleyes:

Παω να κανω δουλειες και ερχομαι μετα.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Καλημερα Λιτσακι μου.... Ευχαριστώ!

Εμενα το βραδυ κοιμηθηκε μετα απο θηλασμο κ στα δυο μεμε..!! Αχ για να χορταίνει με θηλασμο μαλλον επρεπε να εχω κ τριτο ζιζακι!!

Τι ωρα σου ξυπνησε το πρωι? τη πιπιλα δεν τη θελει ακομη?

Ποπακι καλημερα!!

παλι ταλαιπωρηθηκες τη νυχτα ε;;απο εμετους πως παει;ελαττωθηκαν;;

Δωρακι χαρουμενα μηνογενεθλια!!αν περναει ο καιρος;;;σα νερακι τρεχει ο ατιμος!!

ταλαιπωρηθηκα αλλα τι να κανω βρε λιτσακι αν την αφησω δεν θα φαει...κ το εχω αγχος με το βαρος της ο γιατρος με ειπε οχι κατω απο 750μλ την ημερα...οι εμετοι ευτυχως μειωθηκαν σχεδον εξαφανιστηκαν χθες μονο 1 φορα εκανε!! αρα αυτο δειχνει οτι παει καλα με αυτο το γαλα απλα παθαμε οισοφαγητιδα κ γιαυτο δεν μπορει να πιει πολυ...αλλα ο επιμενων νικα παντα!!!

Καλημερα Ποπακι μου!!! Ευχαριστώ για τις ευχές...

Εφαγε τελικα ε? Εγω χτες της εδωσα σε καποια φαση μπουκάλι κατα τις 8μισή κ ενω ειχε πιει απο μενα πριν ήπιε σχεδον 150 σε δυο δόσεις!!!! Πεινάει η ψυχη μου..... Απλα είδαμε οντως περισσοτερα κακακια. Ελπίζω να συνηθίσει κ να μην κανει τόσα!

θα στρωσει με τα κακακια της μη σε ανησυχει δωρακι μου ετσι κ αλλιως δεν την δινεις κ πολυ απο το ξενο!! πειναει η καημενουλα σου μωρε τωρα μπορει να σου παρει κ αποτομα κ αλλο βαρος που τρωει παραπανω!!:-P:razz:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα Λιτσακι μου.... Ευχαριστώ!

Εμενα το βραδυ κοιμηθηκε μετα απο θηλασμο κ στα δυο μεμε..!! Αχ για να χορταίνει με θηλασμο μαλλον επρεπε να εχω κ τριτο ζιζακι!!

χαχαχα!κ εμεις το βραδυ παιρνουμε κ απο τα 2 τζουρα!!αλλα συνηθως μου κοιμαται απο τις 1:30 μερι τις 7 τουλαχιστον!εχθες κατι τη ζορισε και μου ξπνησε στις 5..καπου μπερδευτηκε η μικρουλα μου!

καλημερα Αννα κ Βουλα!

Αννα μου μη συζητας!!οχι τιποτα,δε θα πιουμε κ καφε το σκ με τον σκατοκαιρο κ θα χασω το εβδομαδιαιο μου τσιγαρο που τρακαρω τον κουμπαρο μας!του πηρα καπνο και του τσιμπαω ενα την εβδομαδα!

Βουλα παλι καλα που κοιμηθηκε με την πιπιλα!εμενα ηθελε ζιζι σωνει κ ντε!

καλες δουλιτσες!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας, τι κανετε??

Εδω εχθες το βραδυ εκανε κρυοοο!!! μπρρρρ! τι ειναι αυτο καλε? σε καλοκαιρι παμε αν θυμαμαι καλα??

Εβαλα και τη φασολαδα μου σημερα να ζεσταθουμε λιγακι....

Τωρα εφαγε και η μπεμπα, στην ωρα της παντα.Θα παω να φτιαξω ενα ρυζογαλο σε λιγο γιατι μου εφεραν γαλα κατσικισιο και τα παιδια μονο ετσι θα το φανε.(πιουνε):P:p

Δωρα μου, να χαιρεσαι τη μπεμπα σου!! αντε και σε ενα μηνα ξεκινατε μαμμμ!!!

Ποπη μου, εχετε κανει τη νυχτα μερα, απ'οτι καταλαβα:rolleyes::rolleyes:.Πως θα το αλλαξεις τωρα αυτο? να μαθει το στομαχακι της να τρωει την ημερα?

καλημερα αννα μου!!αχ ψοφοκρυο κ εδω αναψα λιγο θερμανση γιατι ειμαι κρυουλιαρα!στο καλο τα χω παιξει με την κλεισουρα μεσα σε ενα σπιτι αμαν αυτος ο καιρος...μηπως εχει σκοπο να μην καλοκαιριασει??:shock::shock:

αστα αννα μου την νυχτα μερα ακριβως ...ειδικα μετα τις 7 μεχρι κ τις 4 το μεσημερι δεν μου τρωει σχεδον τπτ...κ μετα το βραδυ τρεχω εγω για να προλαβουμε να συμπληρωσουμε ποσοτητα... αχ τι θακανω??ποτε θα μπουμε σε προγραμμα οεο??? τα χω παιξει....

Kαλημερα κουλιτσες.

Σχεδον καλα ολες ε?

Λιτσα και εμενα ξυπνησε 4.30.Ζητουσε την πιπιλα..:rolleyes:

Και λιγο ζοριζοταν.Δεν ξερω μηπωε ζεσταθηκε.Κοιμηθηκε ομως ξανα.Πριν λιγο ξυπνησαμε.

Δωρακι..ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!Αντε σε λιγο ξεκινατε και τις κρεμες..:tongue:

Ποπη, Εγω θα ελεγα να μην την δινεις σε ασχετες στιγμες την πιπιλα.Δωστην οποτε νυσταζει, ωστε να την συνδυασει με τον υπνο..(θα μου πεις αστην συνδυασει και με τον ξυπνιο, αρκει να μην κλαει...)..:rolleyes:

Παω να κανω δουλειες και ερχομαι μετα.

καλημερα βουλιτσα μου!! τι υπναραδικα μωρα που εχετε?? σας ζηλευω!!

την δινω οταν εχει γκρινια επειδη νυσταζει γιατι οπως ειχα πει πιπιλαει το πετσετακι της με μανια εεε οποτε καλυτερα να μαθει την πιπιλα γιατι το πετσετακι εχει κ χνουδακια!!;);)

B4Itp2.png

χαχαχα!κ εμεις το βραδυ παιρνουμε κ απο τα 2 τζουρα!!αλλα συνηθως μου κοιμαται απο τις 1:30 μερι τις 7 τουλαχιστον!εχθες κατι τη ζορισε και μου ξπνησε στις 5..καπου μπερδευτηκε η μικρουλα μου!

καλημερα Αννα κ Βουλα!

Αννα μου μη συζητας!!οχι τιποτα,δε θα πιουμε κ καφε το σκ με τον σκατοκαιρο κ θα χασω το εβδομαδιαιο μου τσιγαρο που τρακαρω τον κουμπαρο μας!του πηρα καπνο και του τσιμπαω ενα την εβδομαδα!

Βουλα παλι καλα που κοιμηθηκε με την πιπιλα!εμενα ηθελε ζιζι σωνει κ ντε!

καλες δουλιτσες!!

χα χα λιτσακι μου το σαββατο ειναι η μερα του καπνισματος?? καλο μου αρεσε!!!!!!!!!:-P:razz:

B4Itp2.png

Κοιμηθηκε 11μισή με 5παρα δεκα κ μετα 5:15 με 8 κ εφαγε κ κοιμαται... Δεν ξέρω Αννα μαλλον το εχω κ πεινάει το μωρο μου!!! Ελα ομως που προσπαθώ να κόψω σιγα σιγα το θηλασμο κ η μπουμπου ζητάει παλι στηθος??? Τι θα κανω καλέ μου λέτε!?????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα αννα μου!!αχ ψοφοκρυο κ εδω αναψα λιγο θερμανση γιατι ειμαι κρυουλιαρα!στο καλο τα χω παιξει με την κλεισουρα μεσα σε ενα σπιτι αμαν αυτος ο καιρος...μηπως εχει σκοπο να μην καλοκαιριασει??:shock::shock:

αστα αννα μου την νυχτα μερα ακριβως ...ειδικα μετα τις 7 μεχρι κ τις 4 το μεσημερι δεν μου τρωει σχεδον τπτ...κ μετα το βραδυ τρεχω εγω για να προλαβουμε να συμπληρωσουμε ποσοτητα... αχ τι θακανω??ποτε θα μπουμε σε προγραμμα οεο??? τα χω παιξει....

καλημερα βουλιτσα μου!! τι υπναραδικα μωρα που εχετε?? σας ζηλευω!!

την δινω οταν εχει γκρινια επειδη νυσταζει γιατι οπως ειχα πει πιπιλαει το πετσετακι της με μανια εεε οποτε καλυτερα να μαθει την πιπιλα γιατι το πετσετακι εχει κ χνουδακια!!;);)

Εγω στη θεση σου θα το τρεναρα το ταισμα τη νυχτα.Δλδ, θα το αφηνα και οποτε κλαψει.Ξερω οτι ετσι δε θα συμπληρωσεις τα γραμ. αλλα αν το κανεις μια νυχτα αυτο το επομενο πρωι και μεσημερι σιγουρα θα φαει.

Κοιμηθηκε 11μισή με 5παρα δεκα κ μετα 5:15 με 8 κ εφαγε κ κοιμαται... Δεν ξέρω Αννα μαλλον το εχω κ πεινάει το μωρο μου!!! Ελα ομως που προσπαθώ να κόψω σιγα σιγα το θηλασμο κ η μπουμπου ζητάει παλι στηθος??? Τι θα κανω καλέ μου λέτε!?????

Δινε'της να τρωει και απο αυτο.Αλλα οχι να σου το εχει για πιπιλα, γι'αυτο σε ρωταω αν τη θελει.

Διαφημίσεις

απο την στιγμη που θελεις να κοψεις τονθηλασμο σιγα σιγα δινε την σιγα σιγα πιο τακτικα με μπουκαλι αν θελεις βγαζε απο εσενα γαλα κ δινε το σε μπουκαλι για να το συνηθισει σε αρχικο σταδιο,,,την γνωμη μου λεω εγω ετσι θα εκανα κ το βραδυ οπως λεει κ η αννα λιγοτερη ποσοτητα για να μαθει να κοιμαται τα βραδυα ,,,ασε εμενα που εγω κανω το αντιθετο τωρα γιατι δεν τρωει το πρωι...

B4Itp2.png

Δινε'της να τρωει και απο αυτο.Αλλα οχι να σου το εχει για πιπιλα, γι'αυτο σε ρωταω αν τη θελει.

Ρε γμτ δεν την θελει αναγουλιαζει!! Η πονηρω...!!! Μονο χτες την πηρε για λιγο αλλα την κρατούσα αγκαλιά κ το στομα της ηταν στο στηθος αλλα ειχε την πιπικα.. Την ξεγελασα για λιγο. Θελει μεμε να νανουριζεται....... Ουφφφ!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε γμτ δεν την θελει αναγουλιαζει!! Η πονηρω...!!! Μονο χτες την πηρε για λιγο αλλα την κρατούσα αγκαλιά κ το στομα της ηταν στο στηθος αλλα ειχε την πιπικα.. Την ξεγελασα για λιγο. Θελει μεμε να νανουριζεται....... Ουφφφ!!!!

Παντως καμμια φορα και εμενα μεχρι να πιασει την πιπιλα της την κραταω λιγο στο στομα.:)

Εγω στη θεση σου θα το τρεναρα το ταισμα τη νυχτα.Δλδ, θα το αφηνα και οποτε κλαψει.Ξερω οτι ετσι δε θα συμπληρωσεις τα γραμ. αλλα αν το κανεις μια νυχτα αυτο το επομενο πρωι και μεσημερι σιγουρα θα φαει.

το περιεργο αννα μου ειναι οτι απο τοτε που εχουμε το προβλημα με τους εμετους ποτε δεν εκλαψε επειδη πεινασε ..δλδ παντα την ταιζω χωρις να κλαψει εχει τυχει να την αφησω κ 4 ωρες κ 5 ωρες για να πεινασει κ να ζητησει απο μονη της αλλα δεν ζηταει να φαει...δεν το θελει αφου ζοριζεται να φαει...να προεχθες το βραδυ την ταισα στις 4.30 120 μλ κοιμισμενη κ την αφησα να δω ποσες ωρες θα αντεξει ,,,,ε φτασαμε να παει 10 το πρωι ηπιε 70 μλ κ μετα στις 02 το μεσημερι 100 μλ...μα απορω δεν πειναει τοσες ωρες νηστικη???αλλα χθες την μπουκωσα για τα καλα το βραδυ!!

B4Itp2.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?

χαλια καιρος κ εδω,μειναμε μεσα χθες κ ουτε σημερα θα την βγαλω τη μπεμπα!ελπιζω αυριο να στρωσει κ να παμε βολτιτσα!

εμενα οταν ξυπναει το βραδυ θελει γαλα,δεν ξεγελιεται με την πιπιλα αν κ ολη τη μερα την θελει!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...