Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ηρθα κ εγω!! ακουσατε ακουσατε: εχει δεκα λεπτα που εχει την πιπιλα στο στομα της!! λετε να την μαθει απο δω κ περα?? αχ τι καλα!!!!

ειμασταν στον πεθερο μου ζητουσε την μικρη να την δει σαν τρελος κ εχει μιση ωριτσα που γυρισαμε η μικρη παλι δεν εφαγε κ πολυ σημερα αλλα ελπιζω το βραδυ να με ξενυχτησει για να φαμε αυτα που μας λειπουν...τι εφτασα να λεω εεε??παρακαλαω πλεον να με ξυπναει για να τρωει!!!

δεν σας διαβασα γιατι ακομα ειναι ξυπνια κ την κουνω στο καροτσι ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα μπεμπακια σας!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ηρθα κ εγω!! ακουσατε ακουσατε: εχει δεκα λεπτα που εχει την πιπιλα στο στομα της!! λετε να την μαθει απο δω κ περα?? αχ τι καλα!!!!

ειμασταν στον πεθερο μου ζητουσε την μικρη να την δει σαν τρελος κ εχει μιση ωριτσα που γυρισαμε η μικρη παλι δεν εφαγε κ πολυ σημερα αλλα ελπιζω το βραδυ να με ξενυχτησει για να φαμε αυτα που μας λειπουν...τι εφτασα να λεω εεε??παρακαλαω πλεον να με ξυπναει για να τρωει!!!

δεν σας διαβασα γιατι ακομα ειναι ξυπνια κ την κουνω στο καροτσι ελπιζω να ειστε ολες καλα με τα μπεμπακια σας!!

Καλώς την!Μακαρι η πιπιλα θα ειναι μεγαλη ευκολια η δικια μου ενω στην αρχη την πηρε τωρα δε τη θελει παλι.Αλλα δεν ανησυχω αφου κοιμαται μονη της χωρις πιπιλα και χωρις ζιζι μια χαρα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεια σας κοριτσια μου!!

αχ πως προλαβενεται να τα λετε οπως παλια βρε κοριτσια.... δεν εχω ωρες για σχεδον τιποτα.. οταν θα παω δουλεια νομιζω θα εχω πιο πολυ ωρα!!

Περναμε πολυ καλα γενικως με τα παιδια αλλα οι δουλειες δεν τελειωνουν.. λογω του οτι τωρα προσπαθουμε με τον μεγαλο να μαθουμε την τουαλετα τον τρεχω ολη μερα απο πισω για να μην κατουρησει στο βρακι! ελπιζω σε 1 μηνα που θα εχω παει ειδη δουλεια να το εχουμε κοψει το πανι.....

εχω μεινει πολυ πισω, απο τοτε που γεννησα εχω μπει στο φορουμ 3-4 φορες...

στεναχωριεμαι γιατι εχουν μεινει και 5 κιλα και δεν φευγουν με τιποτα...

Λοιπον καληνυχτα κοριτσακια μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!

Το λοιπόν....εχθες τελικά αφου έφαγε το χαμομήλι της έδωσα και το γάλα, βέβαια παλέψαμε πολύ αλλά την καταφερα κι εφαγε 90μλ. Μετά της ξανα'ηρθε το κλάμα και την βάλαμε στην κούνια με το περιστρεφομενο με τα φωτάκια και τρελλάθηκε, γούρλωσε τα μάτια και κοιτούσε. Το πρωι πάλι δεν ξύπνησε για μαμ και ακόμα κοιμάται. Δεν ξερω αν φταιει το γάλα, φρυζολακ της δίνω, θα δω και σημερα τι θα κάνει, το πρωι της δίνω το δικό μου.

Πόπη προσπαθεις να της μάθεις την πιπιλα? έτσι και μενα, ούτε να τη δει στην αρχή, τώρα τη ζητάει αλλά ευτυχώς όχι συνεχεια.

άντε, καλό χειμώνα!

qTHtp2.png

Βίβιαν καλημερα!! Τωρα που είπες καλο χειμώνα εμεις εδω εχουμε σιγουρα αφου εχει πολυ αερα κ κρύο! Χτες ειχαμε 7βαθμους το βραδυ...

Το φαντάζομαι! αφου εδω καΙ έχει έξω 14 βαθμους!

qTHtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!!

Το λοιπόν....εχθες τελικά αφου έφαγε το χαμομήλι της έδωσα και το γάλα, βέβαια παλέψαμε πολύ αλλά την καταφερα κι εφαγε 90μλ. Μετά της ξανα'ηρθε το κλάμα και την βάλαμε στην κούνια με το περιστρεφομενο με τα φωτάκια και τρελλάθηκε, γούρλωσε τα μάτια και κοιτούσε. Το πρωι πάλι δεν ξύπνησε για μαμ και ακόμα κοιμάται. Δεν ξερω αν φταιει το γάλα, φρυζολακ της δίνω, θα δω και σημερα τι θα κάνει, το πρωι της δίνω το δικό μου.

Πόπη προσπαθεις να της μάθεις την πιπιλα? έτσι και μενα, ούτε να τη δει στην αρχή, τώρα τη ζητάει αλλά ευτυχώς όχι συνεχεια.

άντε, καλό χειμώνα!

καλημερα βιβιαν!! ναι προσπαθω να της την μαθω γιατι εχουμε πολυ γκρινια κ κλαμμα ολη μερα οποτε λεω με την πιπιλα μηπως ησυχαζει λιγο...καθε μερα της δινω απολιγο αν κ την φτυνει...χθες την κρατησε 10ολοκληρα λεπτα!! εγω χθες το βραδυ ξενυχτησα για τα καλα αλλα τινα κανω επρεπε να φαει να συμπληρωσουμε την ποσοτητα..την καταφερα τελικα!!865μλ ολη μερα!!

Καλημερα!!

Σημερα η μπεμπα μου μπαίνει στον 5ο!!!! Καλα ποτε περασαν τεσσερις μηνες ουτε που κατάλαβα....

Είστε ολες καλα????

καλημερα γλυκο μου δωρακι!! τι κανετε?? χρονια σας πολλα πολλα με πολλες χαρες κ γλυκες στιγμες με την μπεμπουλα σου!!! υγεια πανω απολα να ειναι παντα καλα το βλασταρι σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημερα και καλο χειμωνα πραγματικα!τι χαζοκαιρος ειναι αυτος καλε;;

Αναστασια σε λιγο θα βγαλουμε τις ισπανικες παλι για τα μωρα μας!!χαχα

εμεις εχθες βραδυ ειχαμε γκρινια πολυ..ολα της φταιγανε!στηθος δεν επαιρνε,ηταν ταισμενη αλλα δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει.την ειχα στο κρεβατακι της κ παλευα με την πιπιλα μιση ωρα να κοιμηθει κ αυτη γκρινιαζε,ωσπου αρχισε να κλαιει κ με καταφερε το ρουφιανακι.την εβαλα στο στηθος,ηπιε 5 γουλιες κ κοιμηθηκε στα χερια μου....καιρο ειχε να μου το κανει!πανω που ειχε μαθει να κοιμαται μονη της με την πιπιλα...

κοιμηθηκε 1:30 και μου ξυπνησε πρωτη φορα στις 5!απο λεχουδι εχει να μου ξυπνησει τοσο γρηγορα το βραδυ.της εδωσα πιπιλα αλλα δεν ξεγελαστηκε κ την ταισα κανονικα.στις 10 ξανασηκωθηκε κ ταιστηκαμε κ κοιμηθηκε παλι....αχ κατι εχει μπερδεψει τωρα αυτη με τα ωραρια κ αντε να την ξεμπερδεψω!!!!!!!!

Δωρακι κ Βιβιαν πως ειστε;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα Ποπακι μου!!! Ευχαριστώ για τις ευχές...

Εφαγε τελικα ε? Εγω χτες της εδωσα σε καποια φαση μπουκάλι κατα τις 8μισή κ ενω ειχε πιει απο μενα πριν ήπιε σχεδον 150 σε δυο δόσεις!!!! Πεινάει η ψυχη μου..... Απλα είδαμε οντως περισσοτερα κακακια. Ελπίζω να συνηθίσει κ να μην κανει τόσα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Λιτσακι μου.... Ευχαριστώ!

Εμενα το βραδυ κοιμηθηκε μετα απο θηλασμο κ στα δυο μεμε..!! Αχ για να χορταίνει με θηλασμο μαλλον επρεπε να εχω κ τριτο ζιζακι!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...