Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια, καλυτερα να πιανετε το σβερκο κ οχι χερια-ποδια.

εγω με 24 βαθμους την εχω με κοντομανικο κ φανελακι απο μεσα.

Τις προηγουμενες μερες εγω ειχα 24 βαθμους και την ειχα ετσι οπως λες.

Τωρα εχω 22 και αποψε της εβαλα μακρυμανικο πυζαμακι, για να μην κρυωνει αν ξεσκεπαστει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τις προηγουμενες μερες εγω ειχα 24 βαθμους και την ειχα ετσι οπως λες.

Τωρα εχω 22 και αποψε της εβαλα μακρυμανικο πυζαμακι, για να μην κρυωνει αν ξεσκεπαστει.

και εγω στο υπνο θα της βαλω μακρυμανικο γτ πιστευω ετσι οπως κρυωνουμε εμειςν οταν κοιμομαστε, ετσι κρυωνουν και αυτα.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

και εγω στο υπνο θα της βαλω μακρυμανικο γτ πιστευω ετσι οπως κρυωνουμε εμειςν οταν κοιμομαστε, ετσι κρυωνουν και αυτα.

Ετσι μου εχει πει η παιδιατρος, ακριβως οπως εμεις.

Κοριτσια, δε νομιζω οταν τα μωρα σηκωνουν τα ποδια τους και ξεσκεπαζονται το κανουν επειδη ζεσταινονται.Λετε απο τωρα να σκεφτονται ιδεες για να δροσιστουν?:tongue::tongue:

Αυτο το ξεσκεπασμα θα το κανουν απο εδω και στο εξης ακομη και το χειμωνα, γι'αυτο αλλωστε πουλανε κατι γαντζους για να πιανεις τα σκεπασματα στο στρωμα.

Τα μωρα μας τωρα ανακαλυψαν τα χερια και τα ποδια τους, αυτος ειναι ο λογος.

οντως ετσι ειναι! εμενα τα σηκωνει ακριβως με τον ιδιο τροπο κ ξεσκεπαστος! χαχαχαχαχα:tongue:

εγω παντως παρολο που με θεωρω υπερβολικη λιγο στο ντυσιμο της,μυαλο δε βαζω..στον υπνο της παντα λεπτο μακρυμανικο χωρις φανελακι και σεντονακι απο πανω.σημερα με το πρωτο κρυο,αμεσως μπηκε το φανελακι απο μεσα και της εριξα κ την πικε γιατι τα χερια κ τα ποδια της ηταν κρυα..

και φυσικα τα κοντομανικα μεσα στη μερα τα ξεχασαμε για σημερα!ειμαι κλασομπανιερα.

κ εγω μια απ'τα ιδια!!!

Εφη μου ετυχε δε κανεις κατι λαθος ειπαμε ολα τα παιδια γεννιουνται με το χαρακτηρα τους και λιγα μπορουμε να κανουμε.Πήγαινε κοπελα μου καλα να περασεις.

Γωγω μου εμενα ειναι Παναγια ολη τη μερα στο ριλαξ την εχω αγκαλια την περνω μονο για να φαει και παλι δε παραπονιεται μονο το βραδυ για 3 φορες μου το εκανε και μου βρηκε αυτη τη λυση η παιδιατρος.

Αναστασία μου παει το έκλεισα το μαγαζακι σου λεω!

Γεια σου Ελευθερια μου εγω και η μικρη στρωσαμε επιτελους με ριζοσπαστικη λυση,

γεωργια μου πολύ απόλυτη βρε παιδί μου!!!!!

κουκλος ο γιος σου!!!!!! κ ο στολισμος πολυ ομορφος!!

Αναστασίτσα είδα τον παίδαρό σου στο φέις αλλά δεν πρόλαβα να σχολιάσω!

Τι όμορφο αντράκι καλέ???Να τον χαίρεσαι ψυχή μου και να τον καμαρώσεις όπως αγαπάς!

να σαι καλά ελευθερια μου! κ εσυ να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου!

λες να την επηρεασε ο σιδηρος??? γιατι παιρνεις?:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανεις Αναστασια μου?

Εγω κουτουλαω απο τη νυστα αποψε γιατι ειμαι απο τις 7 το πρωι στο ποδι, αλλα περιμενω για να ταισω τη μικρη σε καμμια ωρα.Μου λεει ο αντρας μου να παω για υπνο και θα με ξυπνησει εκεινος, αλλα δε θελω γιατι θα ειμαι πανω στα καλυτερα!!:P:p

και εγω περιμενω σε καμια ωρα να την κανω μπανιο και να φαει.

βλεπω και τον μπεντζαμιν στο σταρ!

Αννα δεν μπορει να την ταισει ο ανδρας σου?

Ο αντρας μου δεν τα παει καλα με το μπουκαλι.Μονο με το κουταλι.:tongue::tongue:

Αυτο λεει και εκεινος οτι θα της δινει τη κρεμα η τις σουπες, το εκανε και με τα αγορια αυτο.

Το μπουκαλι στη μπεμπα μια φορα το δοκιμασε και στη μεση του γευματος η μπεμπα το εβγαλε απο το στομα , ετσι αυτος ελεγε πως δε θελει αλλο.Οταν της το εδωσα εγω το ρουφηξε ολο!

και εγω περιμενω σε καμια ωρα να την κανω μπανιο και να φαει.

βλεπω και τον μπεντζαμιν στο σταρ!

Αννα δεν μπορει να την ταισει ο ανδρας σου?

Το μπανιο γιατι το αφηνεις τοσο αργα?

Εγω της το κανω κατα τις 8.30, στις 9.30 κοιμαται συνηθως.Αποψε ομως κοιμηθηκε στις 10.15.

Διαφημίσεις

Κοιμήθηκε η μικρή μου πριν καμιά ώρα. Άργησε σήμερα γιατί άλλαξε το πρόγραμμά της. Δεν βαριέσαι. Σε λίγο θα πάω και τον μεγάλο για ύπνο.

Αναστασία μου έπρεπε να παίρνω σίδηρο τις πρώτες 40 ημέρες αλλά επειδή το αμέλησα τότε και πήρα μόνο 10 μέρες, παίρνω τώρα. Έχω σκοπό να τον κόψωόταν τελιώσουν τα χαπάκια, λίγα έμειναν αλλά θα τον σταματήσω λίγες μέρες να δω για τα κακά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το μπανιο γιατι το αφηνεις τοσο αργα?

Εγω της το κανω κατα τις 8.30, στις 9.30 κοιμαται συνηθως.Αποψε ομως κοιμηθηκε στις 10.15.

δεν θυμασαι που τετοια ωρα κομοταν κ δεν ξυπνουσε με τπτ?

ο μονος τροπος ηταν να την κανω μπανιο.

και ετσι το αφησαμε.φοβαμαι μην την κανω πιο νωρις κ νομιζει οτι ειναι βραδυ.

υστερα ειναι ωραιο να κανεις μπανιο κ μετα να κοιμασαι κυριως το καλοκαιρι.

και τελος, τωρα το καλοκαιρι που θα ξεπορτιζουμε, ειναι πιο βολικο να της το κανω αργα γτ συνηθως τα απογευματα καπου θα ειμαστε..

αυτα τα ολιγα!:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

δεν θυμασαι που τετοια ωρα κομοταν κ δεν ξυπνουσε με τπτ?

ο μονος τροπος ηταν να την κανω μπανιο.

και ετσι το αφησαμε.φοβαμαι μην την κανω πιο νωρις κ νομιζει οτι ειναι βραδυ.

υστερα ειναι ωραιο να κανεις μπανιο κ μετα να κοιμασαι κυριως το καλοκαιρι.

και τελος, τωρα το καλοκαιρι που θα ξεπορτιζουμε, ειναι πιο βολικο να της το κανω αργα γτ συνηθως τα απογευματα καπου θα ειμαστε..

αυτα τα ολιγα!:P

Α! καταλαβα! ειναι το καλοκαιρινο σας προγραμμα, αλλα καλοκαιρι δε βλεπουμε!!χιχι!!

Γεωργια μου, τι κουκλι ο γιος σου?? φτου, φτου!!

Καλως δεχτηκες τον αντρα σου, ποσες μερες λειπει οταν εχει ασκηση?

Οι υπολοιπες καλα?

Ευχαριστω Αννα μου αχ βλεπω πως μεγαλωσε και στεναχωριεμαι.

3 Μερες ελειπε τωρα αναλογα την ασκηση καμια φορα και μια βδομαδα.

οντως ετσι ειναι! εμενα τα σηκωνει ακριβως με τον ιδιο τροπο κ ξεσκεπαστος! χαχαχαχαχα:tongue:

κ εγω μια απ'τα ιδια!!!

γεωργια μου πολύ απόλυτη βρε παιδί μου!!!!!

κουκλος ο γιος σου!!!!!! κ ο στολισμος πολυ ομορφος!!

να σαι καλά ελευθερια μου! κ εσυ να χαιρεσαι τα αγγελουδια σου!

λες να την επηρεασε ο σιδηρος??? γιατι παιρνεις?:rolleyes:

Ναι σου λεω κλεισαμε:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...